هرچی باشه باید از ایرانسل و همراه اول در زمینه دیتا بهتر باشهنقل قول:
فکر کنم دیتا کارت سیم کارتی تنها برای استفاده از اینترنت 3g باشه . این کارش خیلی خوبه . یعنی اینترنت رو روسیم کارت های مربوطه اش می فروشه .
Printable View
هرچی باشه باید از ایرانسل و همراه اول در زمینه دیتا بهتر باشهنقل قول:
فکر کنم دیتا کارت سیم کارتی تنها برای استفاده از اینترنت 3g باشه . این کارش خیلی خوبه . یعنی اینترنت رو روسیم کارت های مربوطه اش می فروشه .
اگر زود این سیم کارت مخصوص دیتا بیاد حداقل یه سرعت 256 رو داشته باشیم بازم بشه یه 4 تا صفحه رو باز کرد.
از امروز عرضه این سیمکارت شروع شده ، کسی خبر از قیمت و کیفیت امکاناتش داره ؟
تو سایتش که خیلی کم اطلاعات داده !!
قراره از آخر هفته به تعداد محدود(2000 عدد) ارائه بشه اونم به صورت آزمایشی که به دست عموم نخواهد رسید!!!
با سلام به دوستان
می خواستم بپرسم که میگن این اپراتور 3G داره خب اگه گوشی هایی که این امکان نداره )3G( اونوقت تو سرعت اینترنت اونو هم فرق میکنه ؟!
بله امکان استفاده از سرعت بالا خاص تکنولوژی نسل سوم یا 3G است.نقل قول:
با تشکر ؛ خب اونوقت گوشی هایی که 3G ندارن فرقی نمی کنه که با ایرانسل به اینترنت برن یا با تامین تله کام؟(از لحاظ سرعت اینترنت)نقل قول:
چرا؟ چگونه میشه یکی از اونایی بود که بدستشون میرسه؟ سایتشم که هیچی ننوشتهنقل قول:
منبع اطلاعات بدین من هم متوجه اخبار جدید بشم
یعنی اگه الان من برم به خدمات مشترکین تلفن همراه هیچ جوابی نمیدن کسی سر زه ببینه که ثبت نامی چیزی هست یا نه اون 2000 تا پس به کیا میدن ؟؟؟؟
من شاید فردا رفتم یه سری زدم ببینم چجوری؟؟؟؟؟
اگه کسی سر راهش بود یه سوالی کنه ببینیم چجوریاست و عرضه درست این سیمکارتها از کی شروع میشه؟؟؟
من که فکر کنم آخرای سال شروع بشه
از این حرف ها زیاد زده میشه ...نقل قول:
دوست لطف کنند منبع خبر را هم ذکر کنند...
بچه ها چی شد این تامین تله کام؟
کی میده این سیم کارت شو؟
از دست این ISP های لعنتی راحت بشیم ما.....
قرار بود از اول خرداد دیگه رسما تامین تلکام سیمکارتاش را بده بیرون ...نقل قول:
دیروز از تقی پور(وزیر ارتباطات ) در این مورد سوال کرده بود طبق معمول گفت بزودی...
به نظر من که این اپراتور از تالیا هم مزخرف تر خواهد شد.
باز تالیا یکم خصوصی بود که بخواد خودش رو جمع و جور کنه، این که دولتی و پول مفت و محدودیت زیاد...
مگه ایرانسل و همراه اول خصوصی بودن
اونها هم دولتی بودن
ایرانسل که تقریبا خصوصیه. چون سرمایه گذار خارجی هم داره.نقل قول:
همراه اول هم که یدونه دزد انحصاری بود که با اومدن ایرانسل احساس خطر کرد و یه ذره با منت به مشترکینش خدمات داد.
اگر منظور از دولت , نهاد راست جمهوری و 20 تا وزارت خونش باشه اره هر دوتای اینها 100 درصد خصوصی هستن ولی اگر بخوای یه مقدار دقیق تر نگاه کنی هر دوتای اینها 100 درصد دولتی هستن
همراه اول که نیاز به توضیح نداره
ایرانسل هم 51 درصده ایرانیش بشدت در دست نهادهای حاکمیتیه
هرچند در مورد 49 درصد خارجیش هم حرف هست
دوستان،ارائه سیم کارت و خدمات مستلزم نصب و راه اندازی تجهیزاتی مانند مراکز(MSC,BSC,...) و سایتها(Macro,Micro,...)است.اپرتور سوم فعلآ چند مرکز(اونم به صورت مشترک با همراه اول)راه اندازی کرده و تعداد محدودی هم سایت BTS در برخی مناطق شمالی تهران نصب کرده که فقط توانایی ارائه خدمات محدود در حد ارتباط داخلی دارند.یعنی فقط با خودشون و فعلآ هیچ برنامه خاصی هم برای راه اندازی سایتها و مراکز ندارند چه برسه به ارائه عمومی سیم کارت و خدمات.
نقل قول:
فرمایشات دوستمون کاملا تایید میشه
تامین سیستم مدیریتش کلا تغییر کرده و تجهیرات خریداری شده هم در گمرگ مدتها باقیمانده
تعداد سایت هاشم خیلی باشه 40 تاست یعنی فعلا بیخیالش باید شد و اگرم سیم کارت بفروشه بازم حالا حالاها کار داره...
اپراتور سوم موبایل در آستانه لغو پروانه/ موبایل نسل 3 به کما رفت
اگه دست من بود همین امروز پروانه نسل سه رو باطل میکردم یه مزایده جدید برای نسل چهار میگذاشتمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6181007&postcount=64
به ایرانسل و همراه اول هم اجازه میدادم نسل سه رو ارائه بدن (خودشون قبلا بارها گفتن که امادگیش رو داره)
البته که اینا همش ارزوست چون اون چیزی که تو مملکت ما مهم نیست مردم و رفاه اونهاست
روزشمار اپراتور سوم
مهر ۸۷- انتشار اسناد مزایده و تمدید چند باره مهلت فروش اسناد
دی ۸۷- بازگشایی پاکت پیشنهادی قیمت مزایده اپراتور سوم
۲۳ دی ۸۷- اعلام نام تامین اتصالات به عنوان برنده
فروردین۸۸- مهلت پرداخت ضمانت نامه به گفته وزیر سابق
اردیبهشت ۸۸- خداحافظی اتصالات از ایران بدون پرداخت غرامت
پایان ۸۸- وعده ارائه سیمکارت نسل سوم از زبان تقیپور
تیر ۸۸- درخواست برگزاری مجدد مزایده توسط مجلس
اردیبهشت ۸۹- واگذاری پرونده به تامین تلهکام و وعده واگذاری از بهمن ماه
آبان ۸۹- استعفای دو عضو تامین تلهکام
بهمن ۸۹- تعویق در زمان عرضه و وعده ارائه از اردیبهشت ۹۰
اول خرداد ۹۰- عرضه سیمکارتها به طور محدود
۴ خرداد ۹۰ – جلوگیری از عرضه سیمکارت به بهانه بررسی کیفیت
۱۷ خرداد۹۰- برکناری اعضای هیات مدیره اپراتور سوم
دوستان شاید نظر من درست نباشه اما ....
من فکر میکنم اینا اصلا نمیخواهند به ملت 3g ارائه کنند از همون اول که اتصالات رو کنار گذاشتند معلوم بود دنبال یک شرکت درپیت میگردند که اطمینان پیدا کنند که قدرت ارائه این نسل رو نداره. کلا سرکاریم.
اگه الان اتصالات در اپراتور سوم قرار داشت چه اپراتور توپی می شد
ولی صد حیف:13:
همین طور که دوستان کفتن این اپراتور از تالیا هم بدتره البته اکه روزی بیاد
من که بعید میدونم دیگه هیچ شرکته عاقلی حاضر بشه توی ایران سرمایه گذاری بکنه
همین الان همراه اول و ایرانسل 70 میلیون سیم کارت فروختن (که در بدترین حالت 55 میلیونش فعاله)
دیگه بازار اشباع شده و اصلا صرفه اقتصادی نداره
اگه مناقصه زودتر برگذار میشد مطمئنا شرکتهای بزرگ سر و دست میشکستن ولی دیگه الان هیچ امیدی نیست باید با همینا ساخت
نه عزیزم. همه جای دنیا بیشتر از این هم اپراتور هست و سیمکارت فروختن، اما باز هم اپراتور جدید میاد و کار میکنه.نقل قول:
فقط کیفیت بالاتر با قیمت کمتر میتونه در عرض 2،3 سال هر اپراتوری توی همین ایران خیلی خیلی قدرتمند بکنه.
خب این دیگه اسمش تو این رژیم (غذایی ) ماموریت غیر ممکنه :31:نقل قول:
خوب بالاخره این همراه سوم میادش یا نه؟
اره تو همه کشورها با اینکه تعداد اپراتورها خیلی بیشتر از دو تای ماست ولی باز هم اپراتور جدید میاد و موفق میشهنقل قول:
نه عزیزم. همه جای دنیا بیشتر از این هم اپراتور هست و سیمکارت فروختن، اما باز هم اپراتور جدید میاد و کار میکنه.
فقط کیفیت بالاتر با قیمت کمتر میتونه در عرض 2،3 سال هر اپراتوری توی همین ایران خیلی خیلی قدرتمند بکنه.
ولی تو همه ی اون کشورها قوانین تجارت اجرا میشه
تو خودت اگه صاحب یه شرکت تو حوزه ارتباطات بوده حاضر بودی بیای تو بازار ایران و سرمایه گذاری کنی
نه توان رقابت از لحاظ قیمت رو داری نه کیفیت (برای رسیدن به اون دو تا حداقل 10 سال سرمایه بدون بازگشت میمونه)
این ریسک خیلی بزرگیه
شاید اگه ایران یه کشور با ثبات اروپایی بود میشد یه فکری به حالش کرد ولی یه کشور اشوب زده تو خاورمیانه ...
از چه لحاظ آشوب زدس.....نقل قول:
خب به فرض با ثباتنقل قول:
از چه لحاظ آشوب زدس.....
هیچ احمقی حاضر نیست پولش رو تو جایی سرمایه گذاری کنه که پول ملیش ظرف یک روز 12 درصد ارزش اش کم میشه
خوب کسی که میاد تو یه جا یه سرمایه گذاری بزرگ می کنه به امروز و فردا نگاه نمی کنه برنامه های چند ساله داره برای
سود دهی. مثل ایرانسل که جواب گرفته.
تو ایران این چیزا طبیعی یه روز سقوط یه روز صعود
خب دیگه
به این میگن اقتصاد اشوب زده
ایران جزو کشور هاییه که فقط تکنولوژی نوین ارزش سرمایه گذاری داره و هیچ چیز دیگه ای بدرد ایران نمیخوره
اقتصادش اینطور ایجاب میکنه
توی تکنولوژی نوین هم اینقدر جلو پاتون سنگ میندازن مثل همین تامین تله کام که کله پا میشید کلا:دی
اقتصاد آشوب زده یعنی یونان که تو سراشیبی سقوطنقل قول:
ایران یه کشور در حال توسعه هست و به خاطر تصمیم های اشتباه معدود بعضی ها اقتصادش این قدر نوسان داره
کسی از داخل سنگ اندازی نکرده واگرنه مرض نداشتن که خودشون مجوز بدننقل قول:
نوشته شده توسط h!tman
تا اونجایی که من می دونم مشکل از اونجایی که به خاطر تحریم بانک های ایرانی پول به شرکت های چینی نرسیده
اونها هم تجهیزات نفرستادن
بله بله شما درست میگی، اقتصاد ایران هم اصلا آشوب زده نیست، از همین امروز هم گرایه اتوبوس و تاکسی و اینا 1.5 تا 2 برابر نشده، اصلا کلا همه جا گل و بلبل!نقل قول:
تحریمها هم که به آرنج ما هم نیست و پرچم بالاست و این صحبتها.
اینی هم که الان باید اپراتور سوم سیمکارت توضیع کنه، اما 3 تا دونه آنتن تو کل ایران بیشتر نداره توطعه دشمنان این مملکته و میخوان با این جو سازیها ذهن مردم ما رو از اینهمه پیشرفت منحرف کنن!!!
اگر این سیم کارت تا چند وقت دیگه ندهد ان شاالله مسئولین به فکر بیفتند و نسل سوم را به ایرانسل و همراه اول بدهند
به ایرانسل که 100 درصد نمیدند به همراه اول هم فکر نکنم بدند چون جز مفاد تنظیم مقررات بود که تا 2 الی 3 سال به اپراتور سوم فرجه داده بشه برای نسل سوم تا بعد از این مدت اپراتور های قبلی از نسل قبلی به نسل جدید انتقال پیدا کنند تا در توسعه اپراتور سوم خللی پیش نیاد اما با این حساب پروانه این اپراتور سوم رو فکر نکنم لغو کنند قطعا با تاخیر شروع به کار میکنه اچون درسته برگذاری مناقصه ها تو ایران فرمالیته هست اما هر چی هست من آشنایی که از سازمان تنظیم مقرارات رادیویی دارم خیلی پیگیر میکنند تو تمام مسائل امیدوارم رو این مسئله هم به نحو احسن پیگیری کنند چون واقعا سوژه محافل شده! من موندم اینها رو طرح پایلوت هنوز موندند چجوری میخواهند گسترش بدند اش! یادمه یه روزی چند ماه پیش(دقیقا قبل عید) یکی از مسئولین میگفت همه چیز اپراتور سوم به نحو احست کامل شده فقط باید کلید شروع کار خورده بشه و سیم کارت ها داده بشه! من نمیدونم چرا زودتر این کلید رو نمیزنند یک کلید این حرف ها رو نداره به خدا چند ماه معطل کردند!نقل قول:
فقط به هز کی میدن به این همراه آخر ندن
که اصلا نمیدونن مشتری مداری یعنی چی
باز اون ایرانسل با وجود دزد بودنش یه خدمات پیشرفته ای ارائه داد که همراه آخر مجبور به عقب نشینی بشه
.
آقا پیشنهاد میکنم زیاد راجع به این موضوع فکرنکنین . چون به جز اعصاب خردی چیزی نداره .
این تاپیک از 3 سال پیش فعاله و خیلی جالبه نحوه کارش.
به نظر من اینترنت نسل جدید 3G تا زمانی که توانایی کنترلش نیاد خودش نمیاد .(بدلیل شرایط خاص سیاسی در جهان)
الان اینترنت کمسرعت خانگی و gprs تحت کنترل هستند . پس ارائه میشه ( البته منظور شنود نیست )
اینترنتهای پر سرعت هم که مشخصه پروتکل های خودشونو دارند . پس بدونید به این زودی ها شاید نیاد . :13:
کلا اگر بخوان رو به جلو حرکت کنن اصلا باید دکل رو بی خیال شن و جاش فرستنده های ماهواره ای رو جای گزین کنن:5:نقل قول: