اره از 1 تا 7نقل قول:
نه همان یوزر و پسورد و خودش اتوماتیم از ساعت 1 تا 7 رایگان حساب میکنه
با 128 را یادم نیست ولی من که خودم 512 دارم شبی1100 1200 1300 1400
Printable View
اره از 1 تا 7نقل قول:
نه همان یوزر و پسورد و خودش اتوماتیم از ساعت 1 تا 7 رایگان حساب میکنه
با 128 را یادم نیست ولی من که خودم 512 دارم شبی1100 1200 1300 1400
سلام
من از شاتل پرسیدم گفتن شبانه eco فعلا رایگانه (معلوم نیس تا کی رایگان باشه)
در ضمن از دوستان اگر کسی کارت تخفیف داره به من هم محبت کنه.
فکر نکنم این رایگان بودن شبانه را بردارن از همون اول میگفتن فعلا رایگانه..نقل قول:
اگه بردارن مشتری های اکو را از دست میدن...
پیغام خصوصی را چک کن!!
دوستان کسی از آسیا تک سرویس گرفته ؟؟
من الان 512 شاتل دارم اصلا راضی نیستم ، (البته eco) می خواستم بدونم کدوم سرویس توی شیراز در همین محدوده قیمت تا 50 % بیشتر سرویس با ping و سرعت پایدارتری ارائه میکنه
متاسفانه شاتل جدیدا بسیار مزخرف شده شب ها سرعت من حدود 80 هست و ping بالای 2000 ms
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما وقتی پینگ میگری که دانلود نمیکنی !!! 2000 :18::18::18:
شما الان یگ پینگ با 4.2.2.4 بگیر
این پینگ من 512 اکو
شاید مشکل از نویز خط شما باشه با پشتیبانی تماس گرفتی در مورد پینگ؟!
نقل قول:
ببخشید من هم eco 512 دارم
در ضمن مطمئن باشید بلدم تست بگیرم :10:
شاتل مرکز ما (شهرک گلستان )خیلی شلوغ هست منم اول فکر کردم شکل از خط ماست ولی سه تا از دوستانم هم وضعیتی مشابه دارند که از همین مرکز سرویس گرفتن و متاسفانه معرفشون هم من بودم . زنگ زدم به پشتیبانی تهران گفتن مشکل از ترافیک بالاسات هفته پیش هم رفتم دفتر شرکت گفتن داریم ظرفیت رو افزایش میدیم ولی امید چندانی به بهتر شدن نداشته باشید
نقل قول:
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 51, Received = 30, Lost = 21 (41% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 599.1 ms, Maximum = 1454.9 ms, Average = 1072.1 ms
این هم کل تست
ساعت 1:20
یه نگاه به این تاپیک بندازید آموزش گرفتن ping هستنقل قول:
کد:http://www.ufile.info/upload/1231823524.txt
کسی هست از آسیاتک گرفته باشه؟؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=289885
گفتم شیراز مرکز غدیر نداره :31:
اره گلستان مشکل داره...
بله داره غدیر اسم مرکز مخابرات شهرک گلستان و اطراف هست ( گفتم اسم درستش رو بنویسم _ همون که توی میل شاتل آمده )نقل قول:
اهریمن جان جوابی برای سوال صفحه قبل من نداری ؟
با سلامنقل قول:
نه دوست عزیز جایی سراغ ندارم:41:
سلام بر دوستان
adsl شهرک گلستان رو از چه شرکتهایی میشه گرفت؟؟؟
لطفا تعرفه 64 و 128 رو هم بگین یا آدرس سایتشون رو بگید
و اینکه میگن مثلا ترافیک ماهیانه 1GB ، آیا ترافیک روی دانلود حساب میشه یا حتی اگه صفحات هم load بشن باز از ترافیک کم میشه؟؟
ممنون اگه سریعتر پاسخ بدید
شاتل نگیر اونجا خوب نیستنقل قول:
ترافیک شامل همه چیزهایی که گفتید میشه
پستهای قبلی را بخوان ادرس سایتها هم تو نظرسنجی هست
ای بابا ترافیک 1gb در ماه که بدرده.... میخوره
یعنی نمیتونی 4 تا اهنگ برنامه دانلود کنی!!!
خوب برای شهرک گلستان adsl 64 نامحدود چه شرکتهایی هست و کدوم بهتره؟؟
ممنون
خوب بجز شاتل کجاها دیگه هست؟؟
راستی سرویس ECO شیراز-شهرک گلستان ارائه میشه؟
مثلا ADSL 64 ویا 128 سرعت متوسط دانلودشون چند KB\S (نه kbps) هست??؟؟
نقل قول:شاتل هم میتونی بگیری ولی پینگ اونجا بالاست /ترافیکش هم زیاده /بد نیستنقل قول:
بله ارائه میشه
64 هشت الی نه 128 پانزده الی 17
ترافیک بیشتر هست 2.5 به بالا هست یک گیگ که هیچ شرکتی نمیده کجا دیدی!
میتونی از پارس انلاین هم بگیری /به نماینده شیرازشون زنگ بزن جزئیات رو بپرساسیا تک هم مثل اینکه ارائه میکنه/دیگه شرکتی ندیدم که ارائه بده اونجاکد:http://parsonline.net/fa/services/adsl-presellers
شاتل بگیر یا پارس انلاین موفق باشی
سلام همسایهنقل قول:
به صحبت ایشون اضافه کنم که :
آسیا تک هنوز راه نیفتاده میگن 2-3 هفته دیگه راه اندازی میشه (جالبیش اینه که صبح که زنگ زدم گفت شماره ما رو از کجا آوردی!!!!!)
گلستان امین نت هم ارائه شده که چندان طریفی نداره
پارس انلاین هم قیمتش هاش نسبت به شاتل بالاس
اگر شاتل درست به گلستان سرویس میداد عالی بود ولی حیف ....
با توجه به اینکه شرکت شاتل ممکنه پورت آزاد نداشته باشه. دوستان ب جز لاوان و امین نت و شاتل کدام شرکت و کدام سامانه (سرویس) آن را پیشنهاد می کنند که پشتیبانی و کیفیت خوبی داشته باشد. (قیمت هم ماهانه بین 15 تا 20 تومن باشد)
سلام...دوستان کسی در مورد هزینه اینترنت wimax در شیراز اطلاع داره؟..کودوم شرکت ها ارائه میدند و قیمت مودم حدودا چنده؟..مرسی..
سلام.
بچه ها شهرک گلستان هم انگار راه افتاده. نمیدونید واسه گلستان چه شرکتی بگیرم بهتره
دوستان قرار شده تا اخر یکشنبه شاتل پهنای باند خودش را توی مرکز گلستان افزایش بده:13:
سلام
قبل از هر چیز باید از فعالیت خوبتون تشکر کنم. من چند صفحه از این تاپیک و تاپیک قبلو خوندم وباعث شد کلی اطلاعاتم زیاد شه.
من در حال حاضر نزدیک یه ساله از امین نت استفاده می کنم بدون هیچ شناختی هم انتخابش کردم اما الان قصد دارم عوضش کنم. به این خاطر که تقریباً همیشه قبل از اینکه حجم دانلودم با محاسبه ی خودم به نصف برسه نت قطع می شه و می گن حجمت تموم شده. از پشتیبانیش هم رضایت ندارم.
با تحقیقی که کردم در حال حاضر انگار سرویس شاتل از همه بهتره. حالا چند تا سؤال داشتم:
1. من بین 68 نامحدود و 128 Art1 مرددم. محدودیت 10 گیگ در ماه برای من کافیه و سرعت برام مهم تره. در حال حاضر با سرعت 64 امین نت دانلود کردن یه فیلم با حجم 700 مگ 2-3 روز طول می کشه. اگه 128 شاتل بگیرم این سرعت چقدر بهتر می شه؟
2. برای عوض کردن سرویس امین نت به شاتل باید چه مراحلی طی کنم؟ جمع کردن امین نت چجوریه؟ باید به شرکت خبر بدم دیگه امین نتو نمی خوام یا اینکه همینکه اکانتم تموم شه و دیگه شارژش نکنم می تونم برای گرفتن شاتل اقدام کنم؟
3. وقتی سرویس رو عوض کنم حداکثر چند روز قطعی دارم تا شاتل وصل شه؟
4. من الان یه مودم tp-link (TD8810( دارم برای شاتل از همین می شه استفاده کرد؟
5. من می خوام سرویس یک ساله بگیرم اما 12 تا فاکتور یک ماهه به صورت جدا می خوام. این کارو برام انجام می دن یا مجبورم ماهیانه شارژ کنم؟
سلام
قبل از هر چیز باید از فعالیت خوبتون تشکر کنم. من چند صفحه از این تاپیک و تاپیک قبلو خوندم وباعث شد کلی اطلاعاتم زیاد شه.
من در حال حاضر نزدیک یه ساله از امین نت استفاده می کنم بدون هیچ شناختی هم انتخابش کردم اما الان قصد دارم عوضش کنم. به این خاطر که تقریباً همیشه قبل از اینکه حجم دانلودم با محاسبه ی خودم به نصف برسه نت قطع می شه و می گن حجمت تموم شده. از پشتیبانیش هم رضایت ندارم.
با تحقیقی که کردم در حال حاضر انگار سرویس شاتل از همه بهتره. حالا چند تا سؤال داشتم:
1. من بین 68 نامحدود و 128 Art1 مرددم. محدودیت 10 گیگ در ماه برای من کافیه و سرعت برام مهم تره. در حال حاضر با سرعت 64 امین نت دانلود کردن یه فیلم با حجم 700 مگ 2-3 روز طول می کشه. اگه 128 شاتل بگیرم این سرعت چقدر بهتر می شه؟
2. برای عوض کردن سرویس امین نت به شاتل باید چه مراحلی طی کنم؟ جمع کردن امین نت چجوریه؟ باید به شرکت خبر بدم دیگه امین نتو نمی خوام یا اینکه همینکه اکانتم تموم شه و دیگه شارژش نکنم می تونم برای گرفتن شاتل اقدام کنم؟
3. وقتی سرویس رو عوض کنم حداکثر چند روز قطعی دارم تا شاتل وصل شه؟
4. من الان یه مودم tp-link (TD8810( دارم برای شاتل از همین می شه استفاده کرد؟
5. من می خوام سرویس یک ساله بگیرم اما 12 تا فاکتور یک ماهه به صورت جدا می خوام. این کارو برام انجام می دن یا مجبورم ماهیانه شارژ کنم؟
با سلام
سرعت دانلود سرویس 64کیلو بیت 8 الی 9 کیلو بایته..
سرعت دانلود سرویس 128کیلو بیت 16 الی 17 می باشد که البته اگه 128 را بگیری ترافیک شبانه و روز جمعه رایگان هست
باید به امین نت خبر بدید تا نامه جمع اوری را بفرستند مرکز مخابرات شماکه بستگی به امین نت داره که این نامه را کی بفرسته مرکز مخابرات شما و بستگی به مخابرات شما داره که چند روز طول بکشه جمع اوری کرد.معمولا یک هفته فکر کنم طول بکشه...که اگه در مخابرات اشنا داشته باشی کمتر از یک روز جمع اوری میشه:18: وکمتر از یک روز هم رانژه شاتل:18:
برای رانژه و صل شدن شاتل هم اینجا یک نمودار داره شاتل
نه فکر نکنم مشکلی داشته باشه با شاتل چون یکی از دوستان مودم tp-link داره و از شاتل سرویس داره. برای اطمینان بیشتر میتونی از خودشان سوال کنی...کد:http://shatel.ir/content/view/100/36/lang,fa_IR/
برای فاکتور هم نمیدونم بهتره از خودشان سوال کنی...
البته بهتر اول یکماهه بگیری ببینی اگه مشکلی نداری بعد یکساله بگیری...
میتونی از کارت تخفیف استفاده کنی و هنگام ثبت نام 10 هزار تومان تخفیف بگیری که اگه خواستی در خدمتیم...
این هم شماره و ادرس نمایندگی شاتل در شیراز
کد:http://shatel.ir/component/option,com_adsl/cid,5/Itemid,129/lang,fa_IR/
سلام
من حدود 2 سال هست که از کارا امین سرویس میگیرم (128 gold) و اصلا راضی نیستم
محل سکونتم معالی اباد هست و از مرکز مخابراتی دستغیب سرویس میگیرم.
الان میخام از جای دیگه بگیرم چه شرکتی خوبه (صبانت یا شاتل)؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
امین نت که اصلا حرفش را نزن...:2:
من خودم اول امین نت داشتم بعد صبا والان هم شاتل
صبا که مرکز مخابرات شما را ساپورت نمیکنه اگر هم میکرد توصیه نمی شد
شاتل مرکز دستغیب را ساپورت میکنه 623-624-625-635-636 و شرکت خوبی هم هست
شرکت های دیگه هم هستن که ساپورت میکنن ولی در حال حاظر بهترین شرکت شاتل هست
میتونی از کارت تخفیف هم استفاده کنی که 10 هزار تومان هنگام ثبت نام تخفیف بدن بهت که اگه خواستی بگو...
نه صبا هم مرکز دستغیب را پشتیبانی میکنه ولی توی سایت اصلی صبا ننوشته
ولی داخل سایت یکی از نمایندگی های شیراز که رفتم نوشته پشتیبانی میکنهکد:http://sabanet.ir/city/fars.asp
شهید دستغیب 623-624-625-635
ولی کمتر 3 ماهه نمیدن و 64 را هم برداشتن و... که توصیه نمیشه...
با سلام خدمت تمامی حضار من الان 3ماهه اشتراک 128صبانت دارم واقعا افتضاه شده جدیدا -ترانسفر ریت من اومده رو 4 قبلا رو 15-30 بود می خواستم ببینم شما هم سرعتتون اومده پایین ؟(مرکز مخابرات ما هم ولیعصر قصردشت)
:41:
خب اگر شاتل ساپورت مي كنه ،تغيير سرويس بدهنقل قول:
چرا لاوان توي نظرسنجي نيست؟
بنا به دلایلی که توی پست اول نوشته شده:31:نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید یه سوالی داشتم می خواستم از شاتل سرویس eco بگیرم نوشته قیمت مودم 59 تومن یعنی فقط باید از این مودمی که دارن استفاده کنی؟
اگه مودم فرق نمی کنه یه مودم می خواستم حدود 30-35 تومن مدلش رو اگه میدونین ممنون می شم راهنماییم کنین
نه شما میتونید مودم را خودت تهیه کنی...نقل قول:
به نظر من خودت مودم بگیر قیمت های شرکت ها فکر کنم زیاد باشه....من دفعه اول که اینترنت گرفتم از امین نت یک مودی بهمون انداخت با چه قیمتی aztech
به نظر من یه 10 20 تومان بگذار روش یه ASUS AM602 بگیر با اکثر شرکت ها هم سازگاری داره...
asuse am602 قیمتی حدود 45 تا 50 55 هست ابته اگه گارانتی تهران فراژه باشه بهتره
bilion و smc هم خوبه و با شاتل سازگاره....ولی به نظر من همون asus
اگه کارت تخفیف 10 هزار تومانی شاتل هم خواستی پیغام خصوصی بده بهم...
اینجا میتونی برای مودم مشورت کنی...
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
با سلام خدمت دوستان
من خط خونمون فیبر نوری هست تا چند ماه پیش از صبانت استفاده میکردم ولی دیگه از دست سرویس های افتضاحش خسته شدم
الان کدوم شرکت تو شیراز به غیر از صبا رو فیبر نوری سرویس میده ؟
ببخشيد : ميشه بگيد چرا در مورد لاوان نميشه بحث كرد ؟ يعني بد هست ؟ آخه من ميخوام تا ماه ديگه ازش سرويس بگيرم . اگه بد هست بگيد تا نرم سراغش . ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز
بهترين سرويس و شرکت adsl برای مرکز مخابراتی امیرکبیر با پیش شمارههای 823 و 843 کدام است
با تشکر
شرکت هایی که ساپورت میکنننقل قول:
شاتل 823 و 843
صبا 823
پارس انلاین 823
فن اوا 823,843
لاوان 823,843
فعلا شاتل بهترینه .صبا هم یه جا خوبه ده جا داغون/اکانتش سه ماه میده/.پارس هم بد نیست.بقیه هم زنده اند:31:
بهترین سرویس هم بستگی داره مصرفتون چجوری باشه بیشتر توضیح بدین
شاتل یه خوبیش اینه که 10تومن تخفیف میده تو هزینه نصب
سلامنقل قول:
مصرفم وبگردی و دانلود هست
کمک بزرگی کردین :20:
از جوابتون متشکرم
دوستان همیارنت داخلش نبود که.
اگه خواستی از شاتل بگیری بگو راهنمایت کنم و کارت تخفیف بهت بدم....نقل قول:
اگه دقت کرده باشید امین نت هم ننوشتم چون امین نت و همیار باید برن بوق بزنند.امین نت به خاطر کیفیتش و همیار هم به خاطر قیمتش...نقل قول:
در ضمن همیار نماینده پیشگامان کویر یزد هست!
نقل قول:
پس من هم که از همیار گرفتم برم کشکم رو بسابم.