امروز از سپنتا زنگ زدن میگن قبض تلفن بیارید! خودتون پستهامو ببینید چند وقته منو معطل کردن! منم دیگه طاقت نیاوردم پشت تلفن یک کم داد و بیداد کردم گفت دوباره زنگ میزنیم! بعد که زنگ زدن گفت امروز ساعت 2 وصل میشه!نقل قول:
Printable View
امروز از سپنتا زنگ زدن میگن قبض تلفن بیارید! خودتون پستهامو ببینید چند وقته منو معطل کردن! منم دیگه طاقت نیاوردم پشت تلفن یک کم داد و بیداد کردم گفت دوباره زنگ میزنیم! بعد که زنگ زدن گفت امروز ساعت 2 وصل میشه!نقل قول:
دوستان نگفتید این چه معنایی میده؟
نقل قول:
مجموع زمان سرویس درخواستی و فعلی بعنوان باقیمانده زمان سرویس جدید منظور خواهد شد.
من که گفتم...!نقل قول:
باید یک کم باهاشون جدی برخورد کرد
عزیز یعنی مثلا" اگر از سرویس فعلی شما 10 روز باقی مونده و مجددا" شارژ کنی اون 10 روز به شارژ جدیدت اضافه میشهنقل قول:
خوب دیگه منم همین رو میگم یعنی اگه الان 128 دارم 10 روز مونده اگه 256 شارژ کنم به جای 30 روز 40 روز 256 استفاده میکنم!نقل قول:
نه عزیزنقل قول:
اینطور نیست
شما تا 10 روز همون 128 رو استفاده میکنید و بعد سرویستون به 256 ارتقا داده میشه
دوستان سپنتایی اینجا رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم برای چه کسایی قطع بود؟ یعنی کدوم مناطق؟
منطقه ما که قطع نبود اما همونطور که میبینید به من هم 1 روز اضافه شده:8:
این رو میگن احترام به مشتری:27:
هی میخوام هیچی نگم نمیزاری:دینقل قول:
اون احترام به مشتری رو زمانی که من مشترکشون بودم خوب بهم نشون دادم....
به هیچ وجه ازشون نمیگذرم...
حیف که دلم نمیاد مجازاتشون کنم وگرنه حقمو راحت ازشون میگرفتم با توجه به سطح کاربریم میتونم یه مقداری ازشون رایگان خرید کنم ولی گفتم باشه برای اون دنیا میزارمشون تا خود خدا باهاشون تصفیه حساب کنه...(به فرض که پشتیبانی ضعیفه و سواد نداره...حداقل نباید یه معذرت خواهی خشک و خالی میکردن از ما اون موقع؟؟!!!)
خیلی تو یک ماهه منو اذیت کردن ........ خیلی......وقتی هم زنگشون میزدم فقط بلد بودن بگن مودم رو خاموش کن
تازه روز آخر که میخواستم درخواست قطع سرویس بدم منو وصل کردن به اونجایی که باید برای پیگیری وصل کنن!!!
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
مهدی جون نمیدونم درباره موردی که برای تو پیش اومده چی باید گفتنقل قول:
100% ضعف سپنتا هست که نتونسته مشتری رو راضی نگه داره
تو سپنتا وقتی سرویست وصل شد فقط باید دعا کنی مشکلی وجود نداشته باشه وگرنه باید عزل خداحافظی رو بخونی:2:
برای من هم روز جمعه قطع نبوده اما 1 روز اضافه کردند
دمشون گرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ّبراي من هم قطع نبود! اضافه كردند اما!!
نقل قول:دوستان همه ما سپنتایی ها میدونیم که سپنتا تو بحث پشتیبانی مشکل دارهنقل قول:
اما خوب این مزایا و ویژگیهاش هست که آدم رو امیدوار میکنه
هدیه به عنوان عیدی سال نو:8:
هدیه روز تولد:21:
استفاده از سرویس بدون پرداخت پول ( adsl نسیه ):27:
شاید اینجا جاش نباشه
اما قضیه این اینترنت مادام العمر سپنتا چیه ؟
اصلا فایده داره؟
اگه توضیح بدید ممنون میشم.
این فقط واسه دایال اپه
مثلا شما اینترنت مادام العمر 2ساعته میخری به قمیت 19900 تومن.
بعدش میتونی تا آخر عمرت هر روز به مدت 2 ساعت کانکت بشی
و همینطور الی آخر
که نامحدود مادام العمر اون 49900 تومنه...ینی شما میتونی تا آخر عمرت هر روز هرچقدر دلت میخواد کانکت بشی..
چیز خوبی هستش
البته اضافه کنم که این قیمتا به دلیل دهه فجر ارزونتر شده چون یادمه مادام العمر نامحدود اون قبلا 100هزار تومن قیمت داشت
آره مهدی جاننقل قول:
به خاطر دهه فجر کاهش دادند و فقط تو همین چند وقت میشه به این قیمت خرید
در حالت معمولی 99900 تومان هست
با تشکر از دوستان
من امروز یه دونه از این کارتها رو خریدم فقط میخواستم بدونم که هزینه اتصال(منظورم اشغالی تلفن)این کارته با کارتهای dail up معمولی که فرق نمیکنه؟واصلا هزینه اشغالی تلفنش چقدره؟
پیشاپش از راهنماییتون ممنونم:11:
هزیینه اشغالیش مثل کارت های معمولیه دیگه..
نقل قول:
شرمنده که وقتتون رو میگیرم
ولی میشه بگید اصلا هزینه اشغالی تلفنش چند میشه؟تا یهو اول ماه از دیدن قبض تلفن جا به جا تموم نکنیم..:31:
تو ساعات مختلف شبانه روز متفاوتهنقل قول:
ولی فکر کنم ساعتی بین 100-150 تومن باید باشه
سلام به سپنتاییهای عزیز
یه سوالی دارم ، اینکه این قسمت دوستان سایت سپنتا چیه ؟ و چه مزیتی داره ؟ میشه دربارش توضیح بدید
اگه بخوایم از طریق دوستان کارمزد بگیریم از سپنتا هم میشه ؟
عزیز شما از طریق معرفی افراد میتونید کارمزد دریافت کنیدنقل قول:
دوستان کسی میدونه primary dns سپنتا چیه؟
لازمش دارم. ممنون
عزیز زنگ بزن پشتیبانی بپرس:46:نقل قول:
خدایی این سپنتا هم شد شرکت؟الان 13 روزه گذشته هنوز link ندارم به 88315800 زنگ میزنم هرکدومشون یه جوابی میدن! داخلی 144 پاس میده به بخش فروش!! تازه فهمیدند که هنوز جواب از مخابرات نیومده!3 روز پیگیری کردم چی شد پس جواب مخابرات میگن نمیدونیم!اصلا صاحب این شرکت کیه برم اساسی باهاش حرف بزنم!؟یقه کی رو بایست بگیرم؟:19:
اصلا فکر کنم درخواستمو کنسل کنم:41:
چطور باید افراد رو معرفی کرد ؟؟؟؟نقل قول:
من توی صفحه ام در سپنتا کسایی بودن که میخواستن منو در دوستان خودشون add کنن ، آیا با این کار از پرداختی های من کارمزد میگیرن ؟؟؟؟
متن زیر توسط سپنتا تو قسمت مربوطه نوشته شدهنقل قول:
مطالعه کن
در اين قسمت شما ميتوانيد، خود را به عنوان معرف دوستتان ثبت كنيد. در این صورت هر ده دوز یکبار %7 پول پرداختی دوستتان به عنوان کارمزد به موجودی شما اضافه خواهد شد. در صورتی تقاضای شما به عنوان معرف پذیرفته خواهد شد، که اولاً تاریخ اشتراک شخصی که معرفی خواهید کرد، بعد از تاریخ اشتراک شما باشد. ثانیاً شخصی که معرفی خواهید کرد قبلاً معرف نداشته باشد. دانستن آدرس کامل پست الکترونیک شخص معرفی شونده، برای جستجو لازم است.* پست الکترونيکي
راستش من وقتی میخواستم بگیرم زیاد طول نکشید و شاید نهایتا" 10 روزه وصل شدمنقل قول:
اما جدیدا" خیلی از دوستانی که میخوان تازه بگیرند همانند شما گلایه میکنند بابت رانژه شدن دیر موقع توسط سپنتا
حالا به نظر من کنسل نکن و صبر کن تا وصل کنند
نظرت عوض میشه:27:
درخواستت رو كنسل نكن. اين كه جواب دير اومده تقصير مخابرات هست، نه سپنتا. من هم زماني كه ميخواستم رانژه كنم خورد به عيد نزديك 20 روز طول كشيد.نقل قول:
نقل قول:نه دوستان تقصیر از مخابرات نیست از خود سپنتاست! همونطور که میدونید من خیلی مشکل داشتم! یه بار مدارکم رو فرستادم اما بعد 17 روز دوباره زنگ زدن و قبض تلفن خواستن که بفرستن مخابرات! منم عصبی شدم رفتم تو شرکتشون داد و بیداد کردم گفتن ساعت 2 وصل میشه! اگه از طرف مخابرات بود که به این زودی وصل نمیشد! این سپنتا تازگیها خیلی تو کار آدم میزاره! پیشنهاد من اینه که یه بار سرویس بگیرید دیگه قطع نکنید که دوباره بخواید دردسر داشته باشید!نقل قول:
دوستان با سلام ...
من همین الان دیدم که در مرکز قدس هم بالاخره سپنتا اومد .... می خواستم بدونم کیفیت سپنتا چطوره ؟؟ adsl 2 پلاس میده ؟؟
کیفیت سرویس 128 نا محدودش چطوره ؟؟ سرعت دانلود چقدره ؟؟ کمی بهم اطلاعات میدین ؟؟
من سپنتا دارم ازش راضيم. پست اول همين تاپيك هم راهنماي خيلي خوبي هست. پيشنهاد ميكنم يه نگاهي بندازيد بهش.نقل قول:
عزیز سپنتا adsl معمولی میدهنقل قول:
من تا به حال از 128 استفاده نکردم و باید دوستانی که از 128 استفاده میکنند در مورد سرعت دانلودش برات بگن
از نظر کیفیت عالی هست(من کاملا" راضی هستم)
به نظر من تنها ضعف سپنتا پشتیبانی هست
از بقیه لحاظ عالی هست و با تخفیفها و امکاناتی که میده به نظر من از بهترینهاست
جناب باربد شما مطمئنی که پورت های p2p رو سپنتا نبسته ؟؟ من کارم تورنته ... اگه 128 که سپنتا میده حدود 18 تا سرعت دانلود بده عالیه ...
فقط یه چیزی ... خونۀ من به مخابرات خیلی نزدیک نیست ... نمی دونم چند کیلو متر راهه ... این مشکلی ایجاد نمی کنه ؟؟؟ باید چقدر فاصله داشته باشه ...
جناب باربد شما سرویس چقدر گرفتی ؟؟ سرعت دانلودت با idm چقدره ؟؟؟ :11:
به نظرت نامحدود سپنتا از آسیاتک بهتره ؟؟؟
از نظر تورنت خیالت راحت باشهنقل قول:
الان تو محل کارم هستم شب که رفتم خونه از سرعت دانلود تورنت برات عکس میزارم
یعنی فاصله شما خیلی زیاده؟
راستش من فاصلم تا مرکز مخابرات حدود 2 یا 3 کیلومتر هست و مشکلی ندارم
اینطور که من اطلاع دارم تا 5 کیلومتر مشکلی نیست
من اکثرا" 384 شارژ میکنم و خیلی کم مثلا" دو ماه در سال 512
با 384 همیشه 43 الی 45 دانلود میکنم
یه چیز کلی :
همه شرکتها یک سری راضی داره و یک سری ناراضی
مثلا" توی هیمن فروم یکی از دوستان ( مهدی ) اصلا" از سپنتا راضی نیست و همون ماه اول بی خیالش شد
اما من خودم همه جوره از سپنتا راضی هستم و به هیچ عنوان حاضر نیستم از شرکت دیگه ای سرویس بگیرم.
آسیا تک رو خودم شخصا" تجربه نکردم اما تا اونجا که من دیدم بیشتر ناراضی داره تا راضی.
و در یک مقایسه تعداد کسانی که از خدمات آسیاتک ناراضی هستند از تعداد کسانی که از سپنتا ناراضی هستند بیشتر هست
من از تورنت با 384 سرعت دانلودم روی 37 تا 41 متغیره
فردا هم مهلتم تموم میشه و تصمیم دارم 128 بگیرم
یک روزی هم 512 میگیرم
در کل سپنتا خیلی خوبه
تایید حرف های من بر میگرده به چند روز پیش که 1 روز اضافه کردند با اینکه مشکلی نداشتم
یعنی اگر اضافه نمیکردند شرکت خوبی نبود ؟!نقل قول:
تایید حرف های من بر میگرده به چند روز پیش که 1 روز اضافه کردند با اینکه مشکلی نداشتم
عزیز منظور من این نبود شما بد برداشت کردینقل قول:
اگه دقت کرده باشی از سرعتش گفتم
این این 1 روز اضافه یک مثال بود که زدم که در سرویس دهنده های دیگه همچنین چیزی نبوده
کسی میدونه چرا از دیروز کیفیت سرویس ها اینقدر افتضاحه؟ همش قطعی دارم!
کدوم منطقه هستید؟نقل قول:
من مشکلی ندارم
مرکز مخابراتی شهید آیت!نقل قول: