لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
Printable View
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
دوست عزیز شما از این طریق برین جلو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد وارد منویی که من با رنگ آبیته :دی (عجب گلی زد فرهاد مجیدی)مشخص کردم بشین :
نور رو زیاد کنین.
آقای محترم چرا جو سازی میکنی :31:نقل قول:
اما عجب گلی زده / اونم چه دقیقه ای از بازی :10:
ممنون..........
ببخشید من میخواستم v3x خودم رو فارسی کنم. یعنی فقط در این حد که بتونم sms های فارسی رو بخونم.
متاسفانه search سایت کار نمیکنه. امکانش هست یکی از دوستان لینک مربوطه رو بذازه؟
با تشکر
یه سر به اینجا بزن
مدل موبایلم w388
این برنامه رو دان کردم Motorola Phone Tools آپدیتم کردم ولی مودل موبایلم توش نیست چیکار کنم؟
سلا به همه دوستان!!
من تصمیم به خرید گوشی zn200 یا zn300 کردم.هرچی گشتم تاپیک مربوط تر از اینجا نیافتم
دو تا سوال هست اول اینکه می خوام ازش به عنوان مودم لپتاپم استفاده کنم پس باید خیلی راحت وصل بشه بعدم اینکه میزان اشعه مضرش خیلی کم باشه(مثل اینکه تو مایه های 0.6 to 0.8 هست)به نظر شما انتخاب خوبیه یا برم سراغ b3410 samsong ؟؟؟؟؟؟ممنون میشم کمک بفرمایید هرچند می دونم زیاد مربوط نیست!!
zn300 گوشی خوبیه ولی سایز ال سی دی کوچیکه . b3410 هم گوشی معمولیه و از نظر کلی و دوربینی ضعیفتره . اما برای اس ام اس بازی بهتره .
سلام میخواستم نظرتون رو راجب به Motorola ATRIX بدونم !
همونطور که همه میدونن / قویترین گوشی جهان = آتریکسنقل قول:
دوست عزیز لینک پایین تایپیک اختصاصی آتریکس هست :
ممنون :20:کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=463590&page=5
سلام تورو خدا منو کمک کنید
من l7 دارم موخوام روش pmd نصب کنم اما ارور میده.......
چکار کنم؟
سلام
من الان امریکا هستم به نظر شما چه گوشی بخرم که ایران هم کار کنه؟
سلام. میخاستم در مورد ساپورت، گوشی های motorola بدونم، مخصوصا گوشی هایی که سیستم ادروید دارن؟
آخه تو هر سایتی میری همش حرف از HTC Desire,Hero,Legend,wildfireهستش. اما خبری از موتورولا و آپدیتش نیست، یا طریقه root کردنش.
یه نظر هم در مورد Motorola Quench XT5 XT502 بدین؟ این گوشی multi-touch هستش یا نه؟
دوست عزیز سوالت رو اینجا مطرح کننقل قول:
زودتر جواب میگیریکد:http://www.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=581
چون من خودم این مدل رو نداشتم و اطلاعی ندارم .
موفق باشی
میلستون 2 یا دیفای یا دروید 2 گلوبالنقل قول:
سلام
من الان امریکا هستم به نظر شما چه گوشی بخرم که ایران هم کار کنه؟
فقط هر چی میگیری آنلاک باشه و سیم فری
که ایران بتونی استفاده کنی
در مورد آپديت گوشيهاي Motorola و root كردنشون يه خورده توضيح بدين.
مخصوصا گوشي Motorola Quench XT5 XT502.
سلام خدمت همه دوستان گل
من 4 ماه یک گوشی xt701 متورولا خریدم از گوشی راضی هستم خیلی فقط یک سری کمک میخوام اگه لطف کنید
کمکم کنید ممنون میشم
اول اینکه چطوری میتونم وایرلسش رو راه اندازی کنم به شبکه وایرلس کانکت میشم اما با مرورگرم نمیتوتم وصل
بشم و در اینترنت چرخ بزنم
دوم اینکه گوشی من فارسی رو نمیخونه یعنی وارد اینترنتنم میشم فارسی رو نیمتونم بخوانم چطوری میتونم این
مشکل رو حل کنم
سوم اینکه میخوام gps رو فعال کنم اما نمیدونم چطوری هست و چطور میشه نقشه هارو اضافه کرد بهش
و اخرین مطلب اینکه وفتی با gprs به اینترنت وصل میشم نمیشه دیسکانکتش کنم اینم چجوریه
شرمنده خیلی سوال کردم اما کمکم کنید دعاتون میکنم
من ورژن اندرویدم 2.1 هست بخوام 2.2 ارتقا بدم امکانش هست ؟
در مورد xt502نقل قول:
توضیحاتش رو براتون گذاشتم تو کلوپش
روت کردنش هم خیلی ساده بود من خودم انجام دادم . آپدیت هم هنوز تصمیم نگرفتم انجام بدم :20: اون هم زیاد کاری نداره .
سوال داشتی در خدمتیم
البته تو کلوپش باشه بهتره
ممنون
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=462597&page=5
ای بابا پس چرا کسی جواب منو نمیده پس
مرسي، چشم تو كلوپ خودش.....:31:نقل قول:
با سلام.
دوستان لطف کنید اسم تمام مدلهای جایگزین a1200 -البته اونایی که وارد ایران شدند- را بذارید.
a1210نقل قول:
a1600
ممنون از توضیحاتتون.
a1800 نیومد ایران؟
1800 نیومده . چون دو سیمکارته بوده و مخصوص چین .
البته 1 سیمکارتاش gsm هست اون یکی cdma
اگر تو نخ این مدل ها هستی a1600 بگیر برنامه های خیلی بیشتری براش هست
تو موبایلستان یه سری بزنی میبینی .
ممنون دوستِ واقعا عزیز.
سلام
هر چقدر دنبال کلوپ ال7 گشتم پیدا نکردم
میخوام لیست شماره های قبلی رو پاک کنم و شماره هایی که روی سیم کارت جدید هست رو بریزم تو گوشی
انگار فقط یکی یکی حذف میکنه
خیلی ممنون
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان
می خواستم بدونم کسی در مورد گوشی Motorola A1680 خبری داره ؟ من خیلی شیفته این گوشی شدم ! می خواستم ببینم در کل چطور گوشی هستش ! یا اینکه اصلا تو ایران اومده یا نه ! اگر اومده قیمتش چنده ؟
پیشاپیش ازتون ممنونم .
كجا ميشه motorola defy پيدا كرد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مدل حدود یک سال پیش تعداد خیلی کمی ازش وارد شد و دیگه موجود نیست .
شما میتونی a1210 یا a1600 بگیری که بیشتر بورس هستن / a1600 از لحاظ برنامه و ساپورت گزینه بهتری هست
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
ساکن کدوم شهر هستین ؟نقل قول:
سلام...درسته که میگن xt720 به آندروید 2.2 آپگرید نمیشه؟؟
برای گوشی های موتورولا برنامه ای هست که یه شماره رو بهش بدیم تا هر موقع بهمون زنگ زد گوشی بوق اشغال بره طرف بزنه؟؟؟
دوست عزیز گوشیت چیه؟؟؟؟
w388هستشنقل قول:
:10::10:
متاسفانه این سری از موتورولا که سیستم عاملش قدیمیه همچین نرم افزاری نداره دوست عزیز!
سلام دوستان
من چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگه جوابمو بدین!!!
گوشی من موتورولا فلیپ اوت هست ولی چندتا مشکل داره!:41:
1- برای این گوشی محدودیت تماس وجود داره یعنی من نمی تونم با این گوشی شماره کشورهای دیگه رو بگیرم مثلاً 0096 یا 96+ که اعصاب منو خراب کردهسدهدسهی!
2- من چطوری می تونم سیستم عاملشو ارتقاء بدم سیستم عامل خودش Android 2.1 هست هرچی می گردم چیزی در مورد Update این سیستم عامل پیدا نمی کنم!!
3- برای برقراری تماس باید همیشه در حالت فلیپ اوت (چرخان) باز شود و تماس گرفته شود راهی برای انجام ندادن این کار وجود نداره.؟؟؟
مرسی از شما دوستان
امروز برای دادام یک موتورولا v8 gold خریدم....باور کنین انقدر جذاب این گوشی که همه عاشقش شدن حتی خود فروشنده از لوازم جانبی داخل جعبه متعجب شده بود...!
خیلی خیلی خیلی جذابه!
با سلام ميخواستم بپرسم گوشي هاي مايلستون 2 و درويد 2 گلوبال كي به ايران ميان ؟ تفاوت مايلستون 2 و درويد 2 گلوبال در چي هست ؟ تفاوت قيمتي چطور ؟ اگر تو ايران هيت بصورت محدود بايد از كجا خريد؟ ممنون ميشم جواب بديد چون من بي صبرانه منتظرم تا يكي از اين گوشي ها رو بخرم
محصولات موتورولا یه مقدار زمان میبره که وارد بازار ایران بشه خوب معمولا اولین جایی که میشه پیداشون کرد تهران هست!
حدود قیمتی موتورولا معمولا زیاد بالا پایین نمیره و قیمت کاذب نسبت به برند های دیگه نداره!
میلستون 2 وارد شده است /نقل قول:
فرقشون فقط توی سرعت سی پی یو هست . دروید 2 گلوبال روی 1.2 گیگاهرتز اورکلاک شده / میلستون 2 روی 1گیگاهرتز
دروید 2 گلوبال پورت hdmi هم داره .
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
منم خیلی دوست دارم این گوشی رو بخرم . چند خریدین شما فول پکش رو ؟نقل قول:
وضع باطریش چطوره ؟
تو پکش چیا هست ؟