بابا
همين افراد هستن كه نميزارن ملت پيشرفت كنن
عزيزم سيستم عامل خودت را بنويس
با آرزوي موفقيت
بابا
همين افراد هستن كه نميزارن ملت پيشرفت كنن
عزيزم سيستم عامل خودت را بنويس
با آرزوي موفقيت
فصل دوم قسمت اول از كتاب مينيكس آپ شد.
مقاله حالت محافظت شده ترجمه شده و آپ شد.
به آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مستر کجایی موقعیت خودتو اعلام کن
در ضمن قسمت اول چی شد؟
سلام لاو مقاله حالت محافظت شده ترجمه شده و روی سایت هست حتماً ببین و نظرت رو بگو
در ضمن برای حالت محافظت شده احتیاج به منابع و کدهای بیشتری هست چون اینطور که معلومه اگه ما بتونیم درست وارد این حالت بشیم 50 درصد راه رو رفیتم.
البته 50 درصد از قسمت بوت سكتورنقل قول:
در ضمن برای حالت محافظت شده احتیاج به منابع و کدهای بیشتری هست چون اینطور که معلومه اگه ما بتونیم درست وارد این حالت بشیم 50 درصد راه رو رفیتم.
طرح قشنگي براي سايت زدي فقط فونت قسمت تالار رو عوض كن كه خيلي نوشته ها واضح نيست
مقاله رو دارم دانلود مي كنم
سلام لاو البته ميشه حالت محافظت شده رو تو بوت لودر پياده كرد ولي هم كد حجيم ميشه و هم كار خيلي سخت
يه مثال:
تا حال به بوت لودر خود مايكروسافت توجه كردي هم ميتوني داس رو توش انتخاب كني هم ويندوز ايكس پي و هم 98 و يا هر محصولي از خود بيلي جون!!! به اين توجه كردي كه ويندوز تو حلقه 3 بالا مياد ولي داس تو حلقه اگه اشتب نكنم 1 پس ما ميتونيم اين امر خطير رو بعهده هسته بگذاريم !!! :)
سلام سلام . بچه ببخشید تو رو خدا انقدرطول کشید . مقاله حاظره ":
شرمنده . مشکلات زیادی برام بووجود اومده بود .
دوستان سلام.سال نو مبارک.من از کامپولوتر زیاد سرم نمیشه یعنی به طور تجربی یه چیزایی از دوستان یاد گرفتم.ولی زبانم خیلی خوبه و میتونم در این زمینه کمکتون کنم...
سلام دي جي سم
اميدوارم سال نو خوب و پر بركتي هم براي شما و هم براي ديگر دوستان باشد.
دوست عزيز ما با كمال ميل پذيراي شما هستيم فقط چيزي كه هست آيا واقعاً ميونيد با ما كار كنيد و مقاله اي ترجمه كنيد و همچنين اگر احياناً از كار خسته شديد حداقل اطلاع بديد و بدون خداحافظ نرويد؟
مستر ميگه همچين فايلي نيست اگه امكان داره به ايميل من بفرست بذارم رو سايت .
چشم اینم یکی دیگه :
راستی بچه ها . من اینو اسکن کردم . اگه مشکل دارین بگین تا همشو تایپ کنم .
چی شد کجایین ؟ الو؟!! نت جان لاو عزیز کجا هستین ؟
سلام من هستم دارم مطالعه ميكنم.
ولي لاو فكر كنم مسافرت هست و اينترنت نداره ولي من هر جا كه باشم اينترنت سراي من است :)
به خدا قسم من اگر پول زياد داشتم هر ماه يك نوع سيستم عامل روانه بازار مي كردم
به خدا قسم من اگر پول زياد داشتم هر ماه يك نوع سيستم عامل روانه بازار مي كردم
نقل قول:
نوشته شده توسط H_gorban
یعنی چی؟ یعنی حالیته ؟ اگه هست بفرما کمک ما کن . ما هم پول نداریم . بی کار هم نیستیم بگی این جا الا فیم داریم وقت می گذر ونیم . .....
دقيقاً همه ما كار داريم
ولي هرجوري هست حداقل تا الان خروجي اين جمع 3 نفره 10 تا مقاله بوده
اگر شما هم اينكاره هستيد ما مخلصيم
ولي اگر مثل خيليها فقط بلدي حرف بزني خب از قديم گفتن فحش بچه صلواته
البته فكر كنم ايشون ban شدن ;)
سلام دوستان
اول از همه سال نو مبارک ببخشید من نبودم الات هم منزل نیستم انشالا تا فردا ÷س فردا بر می گردم
از نت و مستر عزیز برای زحمت های که تو این مدت کشیدن متشکرم
امیدوارم سال جدید سال ÷ر از موفقیت برای ما باشه
شاد باشید
_Love_Coder_
اين لينك رو يكي از دوستان داده من هنوز مطالعه اشون نكردم ولي فكر كنم كتابهاي خوبي باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از مسافرت برگشتم
بازم ببخشيد كه نگفتم دارم به مسافرت مي رم
ببخشيد دير جواب دادمنقل قول:
دوستان سلام.سال نو مبارک.من از کامپولوتر زیاد سرم نمیشه یعنی به طور تجربی یه چیزایی از دوستان یاد گرفتم.ولی زبانم خیلی خوبه و میتونم در این زمینه کمکتون کنم...
اگر هنوز مايل هستي بگو تا برات مقاله ارسال كنم
ممنون
همون طور كه مي دوني وقتي سيسم رو روشن مي كنم در مد واقعي هستش (16 بيتي) . در مد واقعي حداكثر به يك مگابايت از حافظه دسترسي داريم و اون يك مگابايت هم مقداريش براي بردار وقفه ها و توابعشون و مقداري هم براي دستگاه هاي ورودي خروجي و كارهاي ديگه كنار گذاشته شده و ما در عمل چيزي هول وحوش 600-700 كيلو بايت در اختيار داريم مي بينيد كه اين مقدار خيلي كمه براي مثال كرنل لينوكس براي بار گذاري در حافظه 10 مگابايت فضا مي خواد !! براي كرنل ما هم اين مقدار كمه چه برسه بخوايم به غير از كرنل برنامه هاي ديگه اي هم اجرا كنيم !! البته تا زماني كه داريم كرنل هاي آموزشي مي نويسيم اين مقدار كافي هست اما براي يك كرنل واقعي خيلي كمه براي همين ما در اول در بوت لودر به حالت محافظت شده مي رويم و دسترسي به تمام حافظه رو فعال مي كنيم (4 گيگابايت) حالا حجم كرنل مون هر چقدر كه باشه ميشه به راحتي درون حافظه قرارش دادنقل قول:
سلام لاو البته ميشه حالت محافظت شده رو تو بوت لودر پياده كرد ولي هم كد حجيم ميشه و هم كار خيلي سخت
يه مثال:
تا حال به بوت لودر خود مايكروسافت توجه كردي هم ميتوني داس رو توش انتخاب كني هم ويندوز ايكس پي و هم 98 و يا هر محصولي از خود بيلي جون!!! به اين توجه كردي كه ويندوز تو حلقه 3 بالا مياد ولي داس تو حلقه اگه اشتب نكنم 1 پس ما ميتونيم اين امر خطير رو بعهده هسته بگذاريم !!!
هر چند ما هنوز با مد محفظت شده كاري نداريم و فعلا براي مد واقعي كرنل مي نويسم ولي انشالا تا چند ماه ديگه هم برنامه نويسي براي مد محافظت شده رو شروع مي كنيم
با اينكه دير شد بازم ممنوننقل قول:
چشم اینم یکی دیگه :
راستی بچه ها . من اینو اسکن کردم . اگه مشکل دارین بگین تا همشو تایپ کنم
مستر جان همون طور كه يك بارديگه هم گفتم بهتر هست مقالات به صورت اسناد ورد (WORD) باشه كه بشه براحتي بشه ويرايشش كرد و به صورت (PDF) در بياوريمش
اگر برات زحمتي نيست يكبار ديگه هر دو قسمت رو مطالعه و مرتبشون كن كه هم پيوستگي دو قسمت حفظ بشه هم به صورت فايل ورد در بياورش ممنون
ممنون
_Love_Coder_
سلام
ضمن تشكر و عرض خسته نباشيد خدمت شما دوستان عزيز
نظر شما چيه كه براي اين پروژه يك زير مجموعه (انجمن) مختص ايجاد بشه كه شما بتونيد براحتي در اونجا به صورت وسيعتر به پروژه برسيد؟
منتظر نظرات شما هستم.
ساسر جان عالیه . توپ میشه . قربونت .
من 10 صفحه اول اين تاپيك رو خوندمنقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
به نظر من هم كار خوبي هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ساسر
فکر کنم من این نظر رو قبلاً هم دادم ... ولی با توجه با صحبتهایی که با لاو داشتیم قرار شد چند نفری رو جمع کنیم بعد اینکار رو انجام بدیم.
ولی بازهم بسبت به نظرتون متشکرم
سلام لاو من منظورم این است که ما یک بوت لودر ساده بسازیم بعد یک پرش به کرنل بکنیم و بعد در داخل کرنل به حالت محافطت شده بریم(راستی مقاله آخری که برات روی ایمیلت فرستادم رو یه نگاه بنداز)
چون تا اونجا که من میدونم داس اومده یه همچین حالتی رو پیاده کرده در واقع بعد از وارد شدن به کرنل و درست کردن جدول وقفه نرم افزاری خودش شما میتونی با داس کار کنی (به همین خاطر بهش میگن لایه 1)
ولی مقاله ای هنوز ریلیز نشده است رو برات فرستادم حتماً بخون
من تر جمه ای مقاله ای رو که لاو داد تموم کردم فقط مونده اینکه تایپش کنم . تا فردا تایپش می کنم می ذارم اینجا . مو فق باشین بچه ها
سلام
من و نت قبلا در اين مورد صحبت كرديم و نتيجه اش همون شد كه نت گفت فعلا همين طور ادامه مي ديم تا كم كم افراد ديگه به اين گروه بپيوندند بعدش در اين مورد بهتر ميشه تصميم گرفتنقل قول:
سلام
ضمن تشكر و عرض خسته نباشيد خدمت شما دوستان عزيز
نظر شما چيه كه براي اين پروژه يك زير مجموعه (انجمن) مختص ايجاد بشه كه شما بتونيد براحتي در اونجا به صورت وسيعتر به پروژه برسيد؟
منتظر نظرات شما هستم.
انشالا با پيوستن ديگر دوستان و با ديگر در اين مورد صحبت ميشه
ممنون ساسر جان از پيشنهادت
درسته نت جان اين حالتي كه گفتي در كرنل هاي آموزشي صدق مي كنهنقل قول:
سلام لاو من منظورم این است که ما یک بوت لودر ساده بسازیم بعد یک پرش به کرنل بکنیم و بعد در داخل کرنل به حالت محافطت شده بریم(راستی مقاله آخری که برات روی ایمیلت فرستادم رو یه نگاه بنداز)
چون تا اونجا که من میدونم داس اومده یه همچین حالتی رو پیاده کرده در واقع بعد از وارد شدن به کرنل و درست کردن جدول وقفه نرم افزاری خودش شما میتونی با داس کار کنی (به همین خاطر بهش میگن لایه 1)
ولی مقاله ای هنوز ریلیز نشده است رو برات فرستادم حتماً بخون
همون طور كه مي دوني داس در مد واقعي كار مي كنه و خودش اصلا به مد محافظت شده سويچ نمي كنه
مقاله رو هم چند بار مطاله كردم
عجب سرعتي !!!! :blink: :blink: :blink:نقل قول:
من تر جمه ای مقاله ای رو که لاو داد تموم کردم فقط مونده اینکه تایپش کنم . تا فردا تایپش می کنم می ذارم اینجا . مو فق باشین بچه ها
نه به مقاله قبلي نه به اين يكي ! :laughing: :tongue:
_Love_Coder_
:happy:
چه کنیم لاو جان من که گفتم تو اون قبلیه مشکل برام پیش اومده بود .
خب حالا كه خونديش ريليزش كنيم يا نه
البته بيشتر همون پاراگراف اولش مشكل داره
خوب دلم نیومد همین امشب تایپش نکنم . چون فردا مادر عزیزم می خواد کلمو بکنه .(میگه اصلا درس نمی خونی بنده خدا حقم داره اصلا نمی خونم . تصمیم بر این شد که تا جمعه بشم بچه ی خوبو مثله ادم این چند روزو درس بخونم . چون 2 ماهه دیگه کنکوره و من هیچی رو نخوندم (خاک بر سرم ) همین دوماهه دیگه . نترسین در نمی رم هستمن فقط سرم شلوغ شده . نگران نشبن سعی می کنم هر 2 3 رو یه سر یزنم قربونتون برم یمی از خودتون اونی رو که اسکن کرئم تایپش منه . به خدا وقتشو ندارم . اگه قبئل کنین خیلی خوب میشه . اگه نه هم چشم چشمم کور خودم تایپش می کنم .فعلا تا بعد . قربون همه تون برم .
اینم متن :
بسم الله الرحمن الرحیم
بواسطه یخصیصه سطح یکپارچه سازی بالا و گزینش های پیشرفته مو جود در ابزار ورودی خروجی مفرط smsc از قبیل کنترل کنند های فلا پی دیسک 37سی 93سی ایکس )SMSC CFD37C93X( و کنترل گرهای ورودی خروجی اینده (که در اینده تولید خواهند شد) .
ظایف و کارکرد های سیستم ها ی پیشین مشخصی با تو جه به طراحی اولیه انان به اصلاح طرح و تغییراتی در ان نیاز خواهند داشت
حالا در این قسمت عملکردهای" تنظیم دوباره صفحه کلید " و "درگاهA20" در زیر دقیقا شرح داده شده اند
در این حالت اصلا حیه ها و تغییرات مورد نیاز (که بایستی اعمال شود) یکپارچه سازی هستند که باید به بایوس سیستم محدود شوند(یعنی اینکه باید تغیراتی رو که می خواید اعمال کنید مربوط به بایوس باشه یا اینطوری نگاه کنید یعنی با اعمال تغییراتی در بایوس سیستم این اصلا حیه ها و تغییرات انجام بگیرن )
در گذشته کنترل کننده ی صفحه کلید یک میکرئ کنترلر(ریز کنترل کننده) 8042 مستقل با پایه های ثابت و چند اپشن (گزینه های اختیاری)بودند با ظهور کنترل کننده های ورودی خروجی پیشرفته یSMSC ,که این عملکرد رو کامل(یکپارچه ) می کرد دیگر پایه های ثابت و اون اپشن ها (گزینه ای انتخابی) برای همیشه کارایی خود را از دست دادندو نا پدید شدند.
SMSCگزینه های قابل برنامه ریزی را در درون کنترل کننده های ورودی خروجی پیشرفته ی ما جاسازی کرده است (قرار داه است ) تا در صورت نیاز سیستم ها ی پیشین را پشتیبانی کند . اگر پشتیبانی از سیستم پیشین مورد نیاز نباشد ,این پایه ها ممکن است برای پشتیبانی از مشخصه ها و ویژگی های پیشرفته ی دیگر (در اینده ) استفاده شود .
در زیر مشخصات اضافی که قرار است به بایوس اضافه شود تا کنترل کننده ی فلاپی دیسک سی 37 سی 93 ایکس(FDC37C93CX) SMSC را فعال سازد تا بوسیله ی ان از سیستم پیشین درگاه A20 و عملکرد های تنظیم دوباره ی صفحه کلید پشتیبانی کند ,شرح داده شده است
معانی ,توضیحات و تا ریخچه ی هر کدام از این علا یم و عملکردها (وظایف) نیز شرح داده است :
درگاه A20:
1.درگاه A20 چیست ؟
2.منبع درگاه A20 چیست ؟
3.چگونه کنترل میشود؟
4.چرا وجود دارد؟
5.ما چگونه به درگاه A20 احتیاج پیدا می کنیم ؟
1. درگاه A20چیست ؟
درگاه A20 ,همانطور که از اسمش پیداست خط بیستم ادرس دهی بیستم است . درگاه A20 نام یک یسگنال (علامت) است ,زمانی که با A20باز میشود (اجرا میشود) یا انرا فعال میسازد ویا غیر فعال میکند .
زمانی که فعال میشود, ادرس های بیشتر از A19 مثل A20, که بوسیله ی Cpu(پردازنده ی مرکزی ) تولید می شوند در اختیار سیستم قرار می گیرد (presented) در اختیار (سیستم ) قرار گرفتن در کل یعنی اینکه به حافظه ی سیستم دسترسی پیدا می کند .
A20 موقعی فعال است که درگاه A20 "یک" باشد . این عمل سبب دسترسی حافظه به قسمت 0X100000به 0X10ّّّFFFFهگزا میشود .
از این قسمت از حافظه معمولا به "نا حیه ی حافظه ی بالا " یاد میشود (HMA) . موقعی که غیر فعال است ادرس های بالای A19 در اختیار سیستم قرار نمی گیرد ,زمانی که درگاه A20 پایین باشد A20 غیر فعال می شود . این عمل ادرسهای بالای A19 را مخفی می کند (می بندد).
در سیستم ها ی پیشین ,این سیگنال (علامت ) از کنترل کننده صفحه کلید نشات می گرفت (این کنترل گر 8042) کنترل گر صفحه کلید یکی از تنها منابع "ازاد " ورودی خروجی بود . ریز کنترل کننده 8042 دو درگاه همه منظوره دارد . درگاه یک و درگاه دو . رقم دودویی یک (P2.1) به وظیفه ی درگاه A20 واگذار شده است .
کنترل گرهای ورودی خروجی پیشرفته ی اس ام اس سی )SMSC( ,کنترل گر صفحه کلید را در خود جا می دهند . حال اگر پشتیبانی کنترل گر از صفحه کلید سیستم پیشین درگاه A20 مورد نیاز باشد ,این پرونده(متن زیر) ,پیاده سازی (انجام) کنترل گر های ورودی خروجی پیشرفته ی SMSC را مورد تفصیل قرار می دهد .
2. چگونه کنترل می شود ؟
کنترل درگاه کنترل کننده ی صفحه کلید از طریق CPU ,به کنترل کننده صفحه کلید انجام شده است .این دستورات در محل ثبت فرمان (دستور) در ورودی خروجی ادرس 0X060نوشته شده است .
دستوری که برای نوشتن درگاه 2 (port2) لازم است .D1h می باشد . بایت بعدی ,مقدار درگاه را مشخص می کند.
3.چرا وجود دارد؟
عملکرد یا وظیفه درگاه A20 باقی مانده از روز های (سلطه ی پردازنده های ) 8088و80286 می باشد . برخی از برنامه نویسان دریافتند که زمانی که از 8088 استفاده میشود ,انها می توانند از "خصیصه ی پنهان سازی (بستن)"که بوسیله ی ادرس دهی بالاتر از A19میسر میشود بهره برده و از ان استفاده کنند . زمانی که 80286 معرفی شده بود ,این مشخصه (خصیصه ) دیگر کار نکرد واین به این بخاطر قطعه قطعه سازی و افزایش تعداد خطوط ادرس دهی بود .
ولو اینکه زمانی 80286 در حالت "بی رنگ "اجرا میشد ,بخش ثبت را به 16 بیت کوتاه می کرد .مثل 8088 ,در واقع این (عمل) می تواند ادرس دهی بیشتر از یک مگابایت حافظه را (پایان بخشد) و A20را افزایش بخشد.
برای جلوگیری از افزایش A20در 80286,پردازنده های جدید تر از ان از قبیل 80386و80486,سیگنال (علامت) درگاه A20 بوجود امده بود .
زمانی که درگاه A20 فعال باشد, یک محیط 8088 محفوظ می شود . نرم افزار ی که در حال استفاده از خصیصه ی پنهان سازی (بستن) می باشد در این حال با تمام سیستم ها سازگار میشود .
4. چرا ما به درگاه A20 نیاز داریم ؟
شاید شما نیاز هم نداشته باشید , پشتیبانی از درگاه A20 تنها مو قعی مورد نیاز است که پشتیبانی از ان دسته برنامه های 8088 که از خصیصه ی پنهان سازی (بستن ) استفاده میکنن . مد نظر شما باشد . علاوه بر ان ,پشتیبانی کنترل گر صفحه کلید درگاه A20"پاسخ کندی (slow response) ارزانی می دارد (سبب می شود ) . اگر پشتیبانی برای درگاه سریع A20 در جایی دیگر در طراحی سیستم شما وجود داشته باشد . , این کنترل کننده های فلاپی دیسک سی 37سی93ایکس (FDC37C93CX) و پایه های ورودی خروجی ممکن است برای تکمیل و پیاده سازی خصیصه های پیشرفته ی دیگر از قبیل پشتیبانی از مدیریت توان مصرفی (Power Manegment)استفاده شوند.
تنظیم دوباره ی صفحه کلید :
1.تنظیم دوباره ی صفحه کلید چیست ؟
2.منبع تنظیم صفحه کلید چیست ؟
3.چگونه کنترل می گردد ؟
4.چرا وجود دارد؟
5.چرا ما به "تنظیم دوباره ی صفحه کلید " نیاز داریم ؟
1. تنظیم دوباره ی صفحه کلید چیست؟
تنظیم دوباره ی صفحه کلید یک"بوت ملایم را اغاز میکند ,وظیفه ی ان تنظیم دوباره ی CPUمیزبان است .
2.منبع "تنظیم دوباره صفحه کلید" چیست ؟
منبع تنظیم دوباره صفحه کلید 8042p2.0 است .
3.چگونه تنظیم دوباره ی صفحه کلید با فرستادن دستور ,"خروجی درگاه" , به 8042 کنترل میشود
4.چرا تنظیم دوباره صفحه کلید وجود دارد؟
تنظیم دوباره ی صفحه کلید معمولا برای رفتن از حالت محافظت شده به حالت بی درنگ مورد استفاده قرار می گیرد .
5.چرا ما به "تنظیم دوباره ی صفحه کلید "نیاز داریم ؟
دوباره شایدم نداشته باشین ., شرایط مورد نیاز ,سیستم ها خاص هستن (یعنی اینکه سیستم های خاص مشخص می کنند که شما به این "تنظیم دوباره صفحه کلید نیازی دارید یا نه )
این سیگنال (علامت) معمولا بوسیله ی تنظیم سریع ,یا تنظیم دوباره ی CPU ای ال تی جایگزین می شود .تنظیم دوباره سریع و تنظیم دوباره ی CPU ای ال تی ,بطور کل در هسته ی چیپ ستها ی (chipset) جدیدتر مجتمع هستند . در مورد 8042 , تا خیر حاصل از (اعمال ) دستور به تنظیم دوباره واقعی می تواند صد ها میکرو ثانیه طول بکشد .
در حین استفاده از تنظیم دوباره ی سریع که معمولا در 92h خروجی ورودی قرار گرفته است , میزان تا خیر به اندازه ی 7 (هفت )میکرو ثانیه کاهش یافته است .
تنظیم کنترل گر فلاپی دیسک 37سی93سی ایکس (FDC37C93CX) به منظور فراهم ساختن ,در گاه َA20 و تنظیم دوباره صفحه کلید .
تذکر:
تمامی ورودی خروجی های همه منظوره برروی "ورودی "و "غیر قابل عکس " بصورت پیش فرض تنظیم شده است .
ورودی خروجی همه منظوره LD8 است (ویسله منطقی 8) .
شما حتما بایستی در حالت تنظیمات قرار داشته باشید تا بتوتنید عملیات های زیر را انجام دهید .:
ورودی خروجی همه منظوره اضافی نیز در کنترل گر فلاپی دیسک موجود میباشد . که در زیر توضیح داده شده اند . همانطور که به درگاه A20 (شماره های پایه 110) و "تنظیم دوباره ی صفحه کلید (شماره ی پایه ها 105) مر بوط است . لطفا به قسمت کنترل گر های فلاپی دیسک SMSC برای اطلا عات بیشتر مرا جعه کنید .کد:GP25 (8042 P2.1) is GATE A20
This is pin number 110 on the FDC37C93x and the FDC37C93xFR
LD8
Write 0 to Bit 0 of reg EDh rem : Makes GP25 an output
0 = Output
1 = Input
LD8
Write X to Bit 1 of reg EDh rem : X = Desired Polarity
0 = Non- inverting
1 = Inverting
LD8
Write 1 to Bit 3 of reg EDh rem : Selects Alt Function GATE A20 for GP25
GP20 (8042 P2.0) is KEYBOARD RESET
This is pin number 105 on the FDC37C93x and the FDC37C93xFR
LD8
Write 0 to Bit 0 of reg E8h rem : Makes GP20 an output
0 = Output
1 = Input
LD8
Write X to Bit 1 of reg E8h rem : X = Desired Polarity
0 = Non- inverting
1 = Inverting
LD8
Write 1 to Bit 4 of reg E8h rem : Selects Alt Function KBDRST for GP20
Finally, you must ENABLE LD8 Write 01h to Register 30h
FDC37C93xFR
( توجه :legacy = پیشین , سیستم پیشین )کد:Pin
Number
Original
Function
Alternate
Function 1
Alternate
Function 2
Alternate
Function 3 Default
Index
Register GPI/ O
105 GPI/ O IDE2 Output
Enable
8042 P2.0 - Input GP2 GP20
110 GPI/ O 8042 P2.1 - - Input GP2 GP25
(سرانجام در اخر کار شما باید LD8 رو فعال کنید . )
منظورت همون مقاله چگونه يك بار كننده خود راه انداز بنويسيم هست ؟نقل قول:
خب حالا كه خونديش ريليزش كنيم يا نه
البته بيشتر همون پاراگراف اولش مشكل داره
اگر منظورت اون هست كه خوب بودش
من مشكل توش نديم
منظورت از ريليزش رو نفهميدم يعني چي
ممنون مستر عزيز خوب تا اخر اين هفته برات مقاله اي ارسال نمي كنم تا به درس خوندت لطمه اي نخوره
انشالا كه كنور قبول ميشي :happy:
باشه دوستان،
هر موقع شرايط مساعد بود اطلاع بديد بنده در خدمتم.
آرزوي موفقيت براي همه، بخصوص آقا حسين (Master) براي گذراندن سدي، به نام كنكور.
آره لاو همون مقاله اي برات فرستادم
اگر مشكلي نداره عموميش كنيم چون من روي سايت نذاشتمش.
بنظر من فعلاَ با مستر كاري نداشته باشيم تا از درس خوندن نيفته به هر حال كنكور مهمتر از سيستم عامل و آينده اش در دست كنكوره
مقالات رو خودمون ترجمه كنيم.
عموميش كن :cool:نقل قول:
آره لاو همون مقاله اي برات فرستادم
اگر مشكلي نداره عموميش كنيم چون من روي سايت نذاشتمش.
ببينيم نظر خودش چيه ؟نقل قول:
بنظر من فعلاَ با مستر كاري نداشته باشيم تا از درس خوندن نيفته به هر حال كنكور مهمتر از سيستم عامل و آينده اش در دست كنكوره
مقالات رو خودمون ترجمه كنيم.
_Love_Coder_ :happy:
خوب من که الان دستم بسته است شرمنده ولی هر موقع وقتم باز شد خودم بهتون می گم . فعلا من متن رو هم تو قالب پی دی اف و هم در قالب ورد گذاشتم یه نگاه بکنید متو جه میشید .
بهتر ه از این به بعد رفرنس هم بدیم .
باشه مستر عزيز مشكلي نيستنقل قول:
خوب من که الان دستم بسته است شرمنده ولی هر موقع وقتم باز شد خودم بهتون می گم . فعلا من متن رو هم تو قالب پی دی اف و هم در قالب ورد گذاشتم یه نگاه بکنید متو جه میشید .
من هم مثل خودت دارم براي كنكور مي خونم مي فهمم چي مي گي
سلام دو مقاله بنامهاي
راهنمایی در مورد برنامه نویسی bootloader (عمومي شد)
و راهنمايي برنامه نويسي هسته سيستم عامل
آپلود شد در به سايت سيستم عامل
راستي مستر اين آخرين مقاله اي كه ترجمه كردي از روي كدوم منبع بوده
اگه قسمت اول راهنمايي برنامه نويسي هسته سيستم عامل بوده كه اصل مقاله چيز ديگه اي هست
لطفاَ سريعتر جواب بده ممنون