كينگ و پاتريوت اپيسر حدود 32
Printable View
كينگ و پاتريوت اپيسر حدود 32
یادم نیست . فکر کنم مهدی گفته بود ! :13:نقل قول:
از 33 تومن ( پاتریوت ) هست تا 85 تومن ( کروشیال ، کرشر ، ترنسند ) و 100 تومنی هم هست ( بازم کرشر دیمیناتور ( ؟! ) ):31:نقل قول:
2تاش رو هم يا به تنهايي؟؟؟
دو تاش رم هم دیگه ( دو تا 1 گیگ )
این پردازنده از رده خارج شده و دیگه صرف خرید نداره بگیرینقل قول:
آقا شما ها خیلی نامردید !!! واقعا ازتون دلخورم !!!:31::31::31:
من خاک بر سر بعد مدتها یک میلیون و خورده ای پول دستم رسید وخواستم برم همین پنجشنبه شب قطعاتم رو از بازار ایران بخرم !! ولی تا رسیدم اونجا دیدم نگهبان داره درهارو میبنده !! ازش رسیدم چی شده گفت هیچی !! پنجشنبه شبها ساعت هفت و نیم شب تعطیله !!
آنقدر اعصابم .... شد که داشتم دیوونه میشدم !!
اینهمه از شما مشورت در مورد قطعه خواستم !! شما هم منو راهنمایی کردید ولی هیچکس نمیگنه روبرت جون !! یه وقت خر نشی بلند شی پنجشنبه شب بری دنبال گرافیک 4870 و سی پی یو 6600 که بازار کامپیوتر ایران پنجشنبه شب هفت و نیم میبنده !!:27::31::31::31:
ضد حال یعنی همین !! مارو بگو به خودمون وعده دادیم که آره!! فردا جمعه میشینیم قشنگ قطعات رو روی مادربرد asus p5q deluxe سوار میکنیم و میریم کرایسیس رو میذاریم رو آخرش رو حالشو میبریم !!!:41::41:
تو تموم دویست تا مغازه فقط چهار تا باز بود که اونهم با التماس به نگهبان و نشون دادن تراول ها و اینکه واقعها برا خرید اومدم تونستم برم ببینم چی داره !!
این مادر برد مورد نظر ما مثل اینکه خیلی کمیابه !! درسته؟؟:41:
هیچ کدوم از اون چهار تا مغازه Q6600 رو نداشت !!فقط یه نفر بهم گفت قیمتش صدو نود نه تومن هست !! منم گفتم برو بابا !!
یکی از صاحاب مغازه ها بهم گفت : ای بابا شما چه موقعی اومدی و چه قطعاتی هم میخوای !! ایکاش حداقل یه ساعت زودتر میومدی !!
قرار شده شنبه دوباره برم ببینم چی میشه!! به نظر شما میتونم تو همون بازار رضا این سه قطعه اساسی نامبرده شده رو پیدا کنم ؟؟
ممنونم:11::11::11:
سلام.
شنبه بری حتما میتونی . چون آخر هفته معمولا موجودی تموم میشه . ولی مادربرد رو P5qe بخر . فکر کنم بیشتر پیدا بشه ، در ضمن فرق چندانی هم با Deluxe نداره.
ممنون:11:نقل قول:
قیمت ؟؟
173 تومن / .
ممنوننقل قول:
و آخرین قیمت خود p5Q deluxe چقدر بوده؟
همینطور قیمت این قطعات:
Q6600
sapphire 4870 (( البته جای این سوال اینجا نیست !!!:31:))
برای مادربرد گفته شده چه رمی با چه قیمتی پیشنهاد میکنید ؟؟
همین شنبه میرم میخرم !!:46:
ممنون:11:
رم کرسیر با قیمت 120 و کروشیال با 130 و جی اسکیل با قیمت 110
دوستان بايد حتما از مارك رم خودم يگيرم؟؟؟ميخوام 2تا پ گيگ ديگه بخرم...
آخرین قیمتش که 200 تومن ! :13:نقل قول:
Q6600=190
4870 هم 1 گیگ HIS بخر . 380 تومن . سافایر هم 360 تومن . گینوارد هم 350 تومن به همراه کلاب.
رم CRUCIAL BALESTIX-4GIG-800=115
من ديروز يه 4870 1 گيگ گرفتم 410 تومن با برند گيگابايت...
دوستان يكي جواب ما رو بده....نقل قول:
آقا مطمئنی یه گیگش 380 تومن هست ؟؟:18::13:نقل قول:
مجله همین قیمت رو برای مدل 512 مگابایتی نوشته بود !!!
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه !!!!:5::8::21:
با سلام سی پیو ث8500 چنده؟
e8500 3.16gh
یه سوال دیگه بین این مادربوردها کدام بهتره وقیمتشون چنده ویه آدرس در تهران برای خرید ممنون
asus p5ql pro,msi neo p45
بله . خیلی خوبه ! یکی از دوستان ( اسمش یادم نیست ) با همین برند 383 تومن چند وقت پیش خریده بود. الان اگه HIS قیمتش 380 تومن نباشه ، کلاب همین حدوداست.نقل قول:
200 الی 210 تومنه.نقل قول:
تقریبا در یه حد هستن ولی MSI چیپش قویتره . قیمت MSI 130 تومنه . ASUS هم 107 تومن . آدرس هم نمیتونیم بدیم !نقل قول:
من ميگم با برند گيگا خريدم 410 تومن حالا چطوري شما ميگيد 380؟؟؟نكنه 512 رو ميگيد...قيمتا هم كه رفته بالا...
خب این چیز تازه ای نیست . گیگا خیلی وقته پول خون باباشو میگیره !! :27: گیگا همیشه با برندای دیگه ساز مخالف میزنه و قیمتش گرونتره . در حالیکه HIS و CLUB و GAINWARD برای رقابت قیمت رو پایین میارن.نقل قول:
در ضمن به نظر من رمها رو هم اسم رم خودت بخر.
مادربورد xfx 790i چنده؟؟
کسی جواب ما رو نمیده؟نقل قول:
سلام دوستان قیمت قطعات زیر رو میخواستم
asus p5q-pro
asusp5qc
cpu:e8400 3ghz
مرسی
p5q pro 155
p5qc 164
امروز توی اصفهان e8500 رو میداد 280
سلام
لطفا قیمت قطعات زیر را بفرمایید
قیمت های واقعا واقعی و کف بازار
AMD PHENOM 9450
INTEL E7200
POWER Acebil 500
RAM 2*1Giig DDR2 1066 Gell
با تشکر
آخه من چرا اينقدر بدشانسم؟؟(ولي خودمونيم مسعود جان 410 تومن با برند گيگا(تازه 1 گيگش)خوب نيست؟؟؟)يه پاور 680 وات گرين+2 گيگ رم ديكه اضافه كردم...حالا خدا كنه ديگه واسه كرايسيس روسفيدم كنه(روي اخرين جزييات)نقل قول:
این e8400 چنده؟
البته بد هم نیست ! ولی خب نسبتا با 380 تومن فرق میکنه ( اشکالی نداره ) زیاد ضرر نکردی. چون قیمت گیگا همینه.نقل قول:
asus p5q-pro=140نقل قول:
asusp5qc=155
cpu:e8400 3ghz=165-170
سلام
میخواستم ببینم این cpu های جدید اینتل (i7) تو ایران اومده؟
اگه نیومده کی میاد؟
قیمتش تو چه حدودی هست؟
من میخوام یه سیستم بخرم حدود 1300000 تومان
ارزش داره برای این cpu ها صبر کنم یا نه؟
ممنونم:20:
قیمت اینا چنده؟
ep45-ds3l
ep35-ds3
cpu هاش زياد گرون نيستنقل قول:
بياد ايران حدود 300 ميتوني پيدا كني
مادبردهاش هم همين حدود 300-400 بايد باشند
رم DDR3 باس 1333 اونم سه كاناله هم كه فعلا تو بازار هست.
نقل قول:
دوست عزیز اینجا کسی به غیر از Asus از چیز دیگه ای سر در نمیاره اگر هم کمی صبر کنید به شما هی Asus پیشنهاد میکنند:31:
سلام
بعد از مدتها مي خواهم كمي تو اين قسمت فعاليت كنم ..با اجازه اساتيد
قيمتهايي كه مي نويسم قيمت همكار مشهد است و با شهرهاي ديگر كمي فرق دارد.
giga eg31m-s2 (on) = 79
giga p31-s3g = 89
giga p31-es3g = 91
giga ep31-ds3l = 94
giga ep43-s3l = 129
giga ep43-ds3l = 139
giga ep43-ds3 = 172
giga ep45-us3r = 179
giga ep45-ds3r = 198
giga ep45-ds4p = 279
نقل قول:ضمن خوشامد گویی به نماینده های آواژنگ!!!! ولی خداییش گیگا عجب قیمت خوفی داره ها!نقل قول:
قیمت های تهران پایین تره. اون 3 تای آخر یه ذره زیاد نگفتینقل قول:
مشهد قيمتها خيلي بالاتر از تهران است.
خيلي بازارش خراب است.:2:
يك مثال بزنم: همين ديروز از چند تا از مغازه هاي معروف مشهد قيمت كارت گرافيك 9600gt رو سوال كردم... از انواع برند هاي آشغال ناشناخته بين 200 تا 260 قيمت دادند.كه براي اين كارت گرافيك خيلي بالاست و اصلا مقرون به صرفه نيست و با پول آن مي شود خيلي كارت گرافيكهاي بهتر را خريد.
متاسفانه چند جاي ديگر هم تماس گرفتم قيمت خيلي بالا بود و از خريدش منصرف شدم.:sad:
مادربوردها و كارت گرافيكهايي مثل ati 4850 و.... هم قيمتش به علت نبود در بازار و .... خيلي بالاتر از اون قيمتهايي است كه بچه هاي انجمن توي صفحات وب سايتها جستجو مي كنند و كلا موقع خريد خيلي ها كه اطلاع كمي از مدل ها و ماركها دارند سرشان كلاه مي رود و قطعه مناسب با نيازشان خريداري نمي شود.
من خودم چون علاقه شديدي به سخت افزار و كامپيوتر دارم و اسمبل سيستم مي كنم هر روز قيمتها رو چك مي كنم.:31:
موفق باشيد.
حاجی مگه از کجا قیمت گرفتی که اینجوری بهت قیمت پروندن!نقل قول:
الان اینجا (مشهد) قیمت Palit 9600GT حدود 145 و البترون هم کمی گرونتر و گیگا هم یکم بیشتر گرون تره! همین. کجا بهت 200 قیمت دادن اونم همکار!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
حتما از 2000 یا سوپر دزد قیمت گرفتی! هان؟
گرافیک 4850 هم موجوده به قیمت مناسب! البته تا دو سه روز دیگه HIS ICQ4 هم میرسه!