من معتقدم Xpadder سرعت عکس العمل رو میاره پایین چون وقتی کار انتقال انجام میشه درصدی از ثانیه طول میکشه چون کار این ابزار به گونه ای هست که دستور رو از دسته دریافت به به کیبورد میرسونه
Printable View
من معتقدم Xpadder سرعت عکس العمل رو میاره پایین چون وقتی کار انتقال انجام میشه درصدی از ثانیه طول میکشه چون کار این ابزار به گونه ای هست که دستور رو از دسته دریافت به به کیبورد میرسونه
ببخشید یه سوال؟
میشه دسته های ps3 که بیسیم هستند رو به pc وصل کرد ..؟؟؟؟
این دسته های ps3 محشره
دوست من اون نوشتت که توي نوت وارد مي کنيم عاليه خيلي باهش حال کردم.
ولي يه سوتي بزرگ دادي جاي دکمه 2 رو با سمت راست اشتباه وارد کردي.
بي زحمت اينو درست کن دوباره بذار ما که خيلي مشتاقت شديم.
تا بعد
بالاخره مشکل گیم پد ما ( آنالوگ سمت راست ) حل شد :31:
میپرسین با چی؟
با یه فایل excel که تو سایت دوست و همسایه ----------.com یکی از دوستان (vahid1400) گذاشته بود. البته این فایل توسط یکی از اعضای سایت رسمی فیفا (nutunited) ساخته شده :31: (کپی رایتو حال کردی؟ :31:)
البته من همون نسخه ی اصلیشو گذاشتم.
این فایل اطلاعاتی راجع به گیم پدتون میپرسه ، مثلا اسم و اینکه می خواین چه دکمه ای چه کاری انجام بده. بعد توی sheet بعدی کدای مربوط به تنظیماتتونو میده که می تونین با یه کپیه ساده تو devdata با تنظیماتتون تو بازی حال کنین :31:
کار باش راحته ولی اگه خواستین بگین تا بگم باید چیکار کنین.
اینم فایل
کاش به صورت یه تول بود این مثل همونی که واسه 08 هم بود
دوست عزیزنقل قول:
من امتحان کردم نشد.
برای ps1 , 2 اون تبدیلی که آقای گل محمدی فرمودند تبدیل هست ایشون هم دارند. ولی ps3 رو نمیدونم هست یا نه
سلام دوستان من يه دسته شوك دار جنروس 2تايي گرفتم ولي يه مشكلي داره كه شوكش قفل ميكنه (هر2تا)تو تست شوك شوك چپ و شوك راست به تنهايي كار ميكن ولي شوك بالا+راست يا بالا+چپ و همينطور چپ و راست با پايين دسته شوكش قفل ميكنه و بعد از چند ثانيه كامپيوتر دسترو شناسايي نميكنه كه بايد فيش يو اس بي در بيارم دوباره بزنم سرجاش به نظر شما مشكل از چيه؟ مثلا توي nfsc هم شوك قفل ميكنه و اصلا نميشه با شو ك يه بازي انجام داد.درايورش هم تو كنترل پنل:
twin usb vibrtion gamepad هست به نظر شما بايد چيكار كنم؟كسي از همين دسته ها داره؟با اين مشكل مواجه شده؟تو تست ويبره واسشون مشكلي پيش اومده؟
مطمئنا دسته ات افتاده زمین مال من هم چند بار خفن و محکم خورد زمین بعدش منم همین مشکل برام پیش اومد.
سلام....
سوال در مورد فرمون بازی هم باید همینجا بپرسم؟
آخه اینم یه نوع پده دیگه نه؟
الو؟ کسی اینا نیس جواب بده؟
نقل قول:بله دوست عزیز این هم یه نوع گیم پد هست حالا سوال رو بفرمایید من پسر داییم یه دونه داره ولی کلا جالب نبود با nfs mw اصلا خوب کار نکردخیلی باید عادت کنی بهشنقل قول:
سلام...مرسی ...
درسته...میدونم nfs خوب جواب نمیده..چون به اندازه کافی سرعت نداره
مشکل من چیز دیگه است......راستش...فرمون من متشکل از دستی و دنده- پدال- و غربیلک فرمونه...
اما نرم افزار درایورش...وقتی نصب میشه....کلید دنده ها رو با کلید های رو فرمون یکی میدونه
برای مثال...دکمه شماره 4 روی فرمون مساوی با دنده به سمت جلو....
یعنی عملا این دکمه از فرمونم حذف میشه...همینطور برای پدالها
در اصل اگه بخوام کامل به کار ببرمشون..نمیشه...یا دنده و دستی...یا پدال ...یا کلیدهای روی فرمون....میخوام بدونم نرم افزار ..یا درایوری براش وجود داره....که هم این مشکل رو و هم مشکل سرعت شناخت گردش فرمون رو برام تنظیم کنه....
مرسی ...ببخشید پر حرفی کردم
من امروز رفتم بازار .نقل قول:
هر جا رفتم کمتر از 45 تومن نبود حدود 45 تا50 تومن .چه با سیم و چه بدون سیم .داخل پگ هم فقط یک دسته بود.
قیمت جهانیش حدود 40 دلاره بعد اونوقت چطور ممکنه داخل کشور کمتر باشه.
در ضمن این دسته ها چی داره که اینقدر گرون هستن؟
ظاهرا شرکت های سازنده این گیم پدها باید برای درست کار کردن و ساپورت کردن اینها یه فکری بکنند متاسفانه این مسئله بزرگترین اشکال این گیم پدهاست که باعث شده بازار خوبی نداشته باشند و خیلی کم استفاده میشه چون کار کردن با اینها کلی مکافات داره و به خوبی توسط ویندوز و گیم های مختلف ساپورت نمیشه و داخل بازی دکمه های و اسلایدر ها به درستی کار نمیکنننقل قول:
اقا کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چرا من هر چی سعی میکنم vibrateگیم پد من در nfs undercover فعال نمیشه با دو گیم پد مختلف هم امتحان کردم Logitech Cordless RumblePad 2 و top way.
سلام
خوبی ؟
من یه ژویستیک خریدم .
دسته اولی کار می کنه ، اما دومی کار نمی کنه .
چیکارش کنم ؟
مشکل از کجاست ؟
در ضمن : تو کنترل پنل ویندوز شناسایی شده .
سلام.
یه توضیح در مورد فرمونای Wheel میدید ؟ قیمتشون چقدره و ...
من یه فرمون با پدال و گاز میخوام (ترجیحا کلاژ هم داشته باشه ) بعدشم قیمتش چقدره ؟
ارزون ترینش چقدره ؟ تا 100 تومن چند مدل خوب میدن ؟
ممنون
به نظر من کار با اینا سخته من که از مال پسر داییم خوشم نیومد نمیشد کنترل کرد خلاصه راحت نیست کار باهاشون البته احتمالا مدلهای جدید ساپورت بکنن بازیهایی مثله nfs یا gtr رونقل قول:
توی کنترل پانل باید 2 دسته شناسایی بشه اگه یدونه باشه یعنی یکیش کاملا پیاده شده اگه تازه خریدی ببر پس بده تعویض کن ظاهرا یکیش خرابه البته توی کدوم بازی امتحان کردی ؟نقل قول:
یعنی چی سخته؟
بدرد تمرین نمیخوره ؟
چند باری باهاشون رانندگی کردم روون بودند .
این سلیقه ای هست من یکی خوشم نیومد البته 100% مدل های جدید خیلی بهتر خواهند بود
خب حالا اگه میتونید یه لیستی ازشون تهیه کنید و قیمتا و امکاناتشونو بنویسید (مثلا دندش کجاست و ...)
همونطور که گفتم خیلی علاقمند نیستم به این گیم پد ها ولی چشم رو چشمم سعی میکنم مدل های جدید و اطلاعاتی رو از این گیم پدها قرار بدم تو تاپیک
دوستان من یه مشکلی برام پیش آمده از وقتی که ویندوز ویستا نصب کردم ویندوز gamepad رو میشناسه ویبره رو هم میشه تو کنترل پنل تست کرد اما تو هر بازی که تست میکنم ویبره رو نمیشناسه یعنی اصلا گزینه مربوط به ویبره خاموشه درایور gamepad رو هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد
game pad man : TOPWAY
خب بگو چطور کار می کنه من که چیزی سر در نیوردمنقل قول:
من می خوام عین 08 بشه..فقط همین
بعد این فایل دو جا هست هر دوتا شو باید تغییر بیدم
کسی نمیتونه به من کمک کنه؟نقل قول:
شما وقتی توی کنترل پانل به قسمت تست میری اونجا ویبره کار می کنه یا نه یا ویبره شما با گیم ناسازگاره؟نقل قول:
تو کنترل پنل خیلی راحت ویبره تست میشه تو بازی اما گزینه ویبره خاموشه!نقل قول:
پس اشکال از اون بازی یا بازیهای خاصی هست که بازی می کنید اتفاقا باید بدونید بازی های مثل فیفا 09 و nfsuc این طوری هستند با اینکه گزینه ویبره رو روشن می کنید ولی توی بازی غیر فعال میشند این اشکال از سازنده بازی هست. گیم پد شما هیچ مشکلی نداره. خیالت راحتنقل قول:
ممنون دوست عزیز اتفاقا یکی از بازیهایی که تست میکردم nfsuc بود ولی یه نکته دیگه تو xp وقتی درایور گیم پد رو نصب نمیکردم اسم گیم پد رو میزد generic usb و ویبره کار نمیکرد ولی وقتی درایور رو نصب میکردم میشد vibration usb حالا تو ویستا درایور رو که نصب میکنم بازم میزنه generic usb... مشکل از عدم همهانگی درایور با ویستا نیست؟؟ نمیشه درایور مخصوص باسه ویستا پیدا کرد؟؟
دوست عزیز گیم پد شما درایورش واسه xp هست شما میتونی توی گوگل سرچ کنی ببینی متناسب با ویستا سازنده گیم پد شما درایور ارائه کرده یا نهنقل قول:
چه جوری میشه از کنترلر xbox360 در pc به صورت وایرلس استفاده کرد؟
سرم شلوغ نمیتونم فعلا یاد بدم اسم گیم پدتو بگو واست کدشو میزارم میگم چیکار کنینقل قول:
متاسفانه من نتونستم پیدا کنم شما سایتی برای این موارد نداری؟نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شکل دسته و کارایی که هر دکمه باید انجام بده رو تو شکل گذاشتمووقسمت بالا دکمه روش و قسمت پایین با 90 دوران دکمه جلو دسته هستند.
2 تا دسته هم دارم که اسماشون
Generic USB Joystick
این فایلی که میدی رو کجاها باید بزارم
دوست عزیز من مدل گیم پد من tp-u539 هست تو سایتش مدلی که گذاشته از زیپ خارج نمیشه شما نمیتونی راهنمایی کنی؟نقل قول:
با دروود.........
دوستان من یه گیم پد کامپیوتر دارم این فکر کنم یه بار از دستم افتاد.........مدتی بعد که امروز باشه میخواستم باش بازی کنم دیدم کار نمیکنه......و یه وبره ضعیف میزنه........خواستم ببینم میشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟و کجاش صدمه دیده؟؟؟؟ایا میشه کیتشو خرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اشکال به usb میده احتمالا اگه تکون بدی کار میکنه ولی این گیم پد ها به زمین خوردن حساس هستند من هم زیاد میندازم زمین واسه همین مصرف گیم پدم بالاستنقل قول:
سلام
منم یه سری اطلاعات در مورد Wheel میخوام اگه ممکنه راهنمایی کنید
برای تمرین نمیخوام برای بازی حرفه ای میخوام مثلا انلاین
که اینا رو داشته باشه:
فرمون(!)
پدال گاز و ترمز
دنده(6 دنده به همراه دنده عقب که مجموعا 7 تا میشه اگه اختراع شده باشه)
ترمز دستی هم اگه داشت خوبه
قیمتشم بگید ممنون میشم
من با این کیبوردم مشکل دارم (نمی تونم 2 یا 3 دکمه (مثلا گاز + طرف چپ + نیترو) با هم بزنم) بخاطر همین عجله دارم
ممنون
خب در این مورد من تقریبا تخصص دارم
ولی دوستان بتون میگم
بجز یه مدل لاجیتک که فتو کوپی دسته ی ایکس باکسه بهتر از دسته ی ایکس باکس ندیدم
البته این نظر منه ولی بهتره بدونید تا حالا 10-15 تا دسته امتحان کردم و اینو میگم
کلا خیلی عالیه
بخصوص که برای ایکس باکس دارا هم واقعا به صرفست