دوستان به نطر شما philips 3260 بهتره یا wd tv ؟
به طور کلی از لحاظ کیفیتی و .....
Printable View
دوستان به نطر شما philips 3260 بهتره یا wd tv ؟
به طور کلی از لحاظ کیفیتی و .....
خب البته هر کسی یه نظری داره حتی متخصصاش!خیلیا معتقدن که benq توی مانیتورا سره یه سریا میگن sony.نقل قول:
خلاصه ییه با م و دو هواس دیگه!!!
تازه به شانست هم بستگی داره. چون هر کارخونه ای بالاخره یه درصد خطایی داره دیگه شانست اگه بد باشه همون درصد خطا برای توی بیچاره می افته!!!
با درود یک سوال فوری
من دابل دی وی دی ریکوردرم روی دی وی دی فقط به فرمتهای sp-lp-xp-mlp ضبط میکنه چگونه وبا استفاده از کدوم نرم افزار میتونم اون دی وی دی رو در کامپیوترم ببینم ؟
با سلام به بچه ها
من تمام پست های این تا÷یک رو خوندم ...نمی دونم چرا شما اینقدر از سامسونگ بد میگید
من خودم یه DVD Recorder سامسونگ دارم مدل hr775
تمام امکاناتی که شما در فیلیپس و ÷ایونییر گفتید ( بغیر از پخش WMV) داره و خیلی ازش راضیم.
باید دیسک رو بزاری تو دستگاه....بعد توی منوهای دستگاه دنبال گزینه Finalize Discنقل قول:
بگرد تا بتونی DVD رو نهایی سای بکنب ...بعد می تونی تو کامپیوتر پخشش کنی
دوستان ببخشید منظور از " اسکن پیشرفته تصویر(Progresive Scan)" همون upscaling 1080p هست?
کد:http://www.oradoshop.com/item-%D8%A7%D9%84-%D8%AC%DB%8C-LG-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-DVD-%D9%85%D8%AF%D9%84-DV-9650PM-%D8%AF%DB%8C-%D9%88%DB%8C-Player-i/4334
نقل قول:
p در 1080p به همین معنا هست (Progresive Scan) ... اتفاقا همین چندصفحه ی آخر در این مورد توضیح دادم...
Progresive Scan الگوریتمی برای ایجاد تصویر خروجی هستش ... و خودش به معنای Upscaling نیست...
نه متاسفانه هیچ آپشنی برای حرکت دادن زیرنویس نداره :21: و هیچ پلیری هم همچین آپشنی رو نداره!:46: و مجبور هستی فیلم رو روی کامپیوتر بریزی و همونطور که گفتم زیرنویس رو تنظیم کنی و بعد بریزی روی فلش ...که همه ی اینکارها 10 دقیقه طول میکشه!نقل قول:
حقیقتش باید ببینید دقیقا مدل تلویزیون چی هست ... معمولا یک لوگوی بزرگ میزنه روش و مینویسه Full HD 1080pنقل قول:
اختلاف قیمت 1080p با 1080iنقل قول:
حدود 15 هزارتومان هست ...
نقل قول:بحث Upscaling ارتباطی به صحبت شما نداره ... اتفاقا اگر فیلم شما HD نباشه دستگاه باید Upscaling انجام بده تا رزولوشن فیلم به تلویزیون Full HD فیت بشه ... یعنی Upscaling برای تصاویری انجام میشه که رزلوشنشون کمتر از رزولوشن نمایشگر شما هست ...
اینا دیگه سوالات کلی هستند و جوابشون یک طومار هست ...نقل قول:
کدک در واقع الگوریتم فشرده سازی تصاویر ویدئویی هست ... و باعث میشه که حجم فیلم بطور چشمگیری کاهش پیدا کنه... کدکهای معروف مثل H.263 H.264 MP4 MPEG1,2 DivX و ... که حتما تابحال شنیدید و جدیترنشون H.264 هست که معمولا برای فشرده سازی فیلمهای HD استفاده میشه ...
BlueRay در واقع یک رسانه ی ذخیره سازی (یک نوع دیسک) هست (مثل CD و DVD) که میتونه حجم بالاتری از دیتا رو ذخیره سازی کنه ...
HD یعنی High Definition و خیلی کلی بگم به صوت و تصویر با کیفیت بالا گفته میشه ...
HDMI یک پورت دیجیتالی است که صدا و تصویر HD رو به صورت دیجیتالی حمل میکنه و بنابراین افت کیفیت صدا و تصویر نداریم
من مشهد هستم.نمی تونم فیلیپس پیدا کنم.
فک کنم همین lg 9650 خوب و کامله .95 تومن تونستم پیدا کنم ولی هنوز نگرفتم.
فیلیپس 5996 ویژگی خاصی داره که این ال جی نداشته باشه ؟!
صفحات قبل توضیح دادم... اگر فیلیپس گیرنمیاری حداقل سامسونگ بخر ...نقل قول:
lg-DV-9650PM
118toman
سلام به همگي من ميخوام يه dvd player خوب بخرم.
معيار من پخش divx و قابليت نمايش زير نويس srt و كيفيت بالاي صدا و تصوير و پخش dvd هاي خشدار هست.
دوستان از بين برندهاي
سلام به همگي من ميخوام يه dvd player خوب بخرم.
معيار من قابليت پخش divx و زير نويس srt و كيفيت بالاي صدا و تصوير و پخش dvd هاي خشدار هست.
دوستان از بين برندهاي sony - samsung - Lg - marshah كدوم رو پيشنهاد ميكنن.
قيمت بين 70 تا 80 .
بالاخره lg 9650 رو به قيمت 98 تومن گرفتم.
از رو usb فايل avi با زير نويس فارسي sub / idx رو اجرا كرد ولي با زير نويس srt نه.(فك نكنم srt مال dvd باشه)
فقط زير نويس از كادر صفحه بيرونه (پايينتره) فقط نصفش ديده ميشه ! كسي ميدونه چطور مي تومن تنظيمش كنم ؟
دقیقا یک نفر دیگه هم مشکل شما رو داشت و من راه حلش رو همین صفحه ی پیش گفنم ...نقل قول:
آقا كسي نيست جواب مارو بده.
چون من فقط تا شنبه فرصت دارم.
Philips مدل 3260 یا 5965 ولاغیر...نقل قول:
توضیحات بیشتر در 10 صفحه ی آخر همین تاپیک ..
من تو شهرستان هستم و قفط ميتونم اون برندها رو تهيه كنم.
اگه از بين اونا يه مدل خوب به من پيشنهاد كنيد ممنون ميشم.
ميشه از اون دو مدل philips عكس بزاري ببينم.
نقل قول:
کسی نیست یه راهنمایی به ما بکنه که جنس های صوتی و تصویری دست دومون رو کجا می تونیم بفروشیم ؟؟
تو گوگل یک سرچ کنی عکسهاش فراونه...نقل قول:
سامسونگ 8800 خوبه ...
سونی هم خوبه ... باید امکاناتی رو هم که داره ملاک قرار بدی صرفا نام برند ملاک نیست ...
سلام
من می خواستم دی وی دی پلیر فیلیپس مدل ( DVP-5965 ) را بخرم و حالا چند سوال داشتم البته عذر می خوام که دوباره این سوال ها رو تکرار میکنم ولی می خواستم مطمئن بشم
1) حتما زیر نویس فارسی با فرمت های srt و sub/idx را پخش کند بدون ایراد. آخه یکی از دوستان گفته بود که زیر نویس فارسی فیلم دایویکس ها رو میندازه بیرون از صفحه ی تلوزیون و فقط بالای نوشته ها پیداس؟ ) آیا در این مدل این ایراد بر طرف شده .
2) فیلم های divx رو پخش کند البته این دی وی دی هایی که من دارم با دابلی رایت شده اند و تو کامپیوتر نشون نمی ده ولی دوستم رفته بود گذاشته بود تو دی وی دی پلیر ال جی کامل بدون ایراد نشون داد و حالا آیا لنز دستگاه دی وی دی پلیر فیلیپس قوی هست که بتونه این گونه دی وی دی ها رو نشون بده .
3) از لحاظ طول عمر چه طوریه ، دی وی دی پلیر فیلیپس آیا می شه تا 2 الی 3 سال با رعایت نکات ایمنی ازش انتظار داشت کار کنه .
حالا می خواستم بدونم که قیمتش چند و کجا باید بگیرم ( تهران می تونم خرید کنم) .
با تشکر
1) خیر ، vp برای هر دستگاه فرق میکنه و برای اینکه زیرنویس از زیرصفحه خارج نشه برای فیلیپسها باید vp رو روی 400 الی 450 تنظیم کنید وگرنه زیرنویس یا وسط صفحه خواهد بود و یا از زیر خارج میشه ...نقل قول:
2) اگر الجی نشون میده مطمئن باشید فیلیپس هم نشون میده!
3)بله کیفیتش از محصولات چینی بالاتر هست چون ساخت چین نیستش ...
4) تهران پاساژ شرکا نمایندگی فیلیپس و 5986 حدود 110 تومن و 5996 حدود 120 تومن هست ...
سلام.
ميخواستم بپرسم اگر دستگاه dvd player با گارانتي بگيرم بهتره يا بدون گارانتي چون بدون گارانتي قيمتش ارزون تره؟
بدون گارانتی مگه چقدر ارزونتره؟ معمولا همون شرکتی که دستگاه رو وارد میکنه گارانتی هم میکنه ...مگر اینکه دستگاه قاچاق وارد شده باشه ...نقل قول:
اگه بتونم philips يا pioneer رو بدون گارانتي پيدا كنم فردا كه واسه خراب شدن اذيت نميشم چون گفتم كه اينجا نمايندگي ندارن
كلا چند سال بدون دردسر ميتونم باهاشون كار كنم.
با تشكر.
مدل dvd playerی که رو 32A650 داده میشه چیه؟
باسلام dvd فیلیپس hd ساپورت 90تومان چطوره؟
سلام دوستان ، یه دی وی دی پلیر می خواستم که اولا فرمت های متداول رو پخش کنه (یعنی روی این موضوع خیلی حساس نیستم) و اینکه راحت و بدون درد سر ، دی وی دی احیانا خش دار رو بخونه (این مهمه)
و سوال دومم اینکه از این مدل ها که هارد دیسک داره و از tv ضبط می کنه چی ؟ خوب هستند ؟ چیزی سراغ دارین ؟ ممنون میشم کمک کنین.
بهترین pioneer410k است که در بازار موجود هست و اگر فیلیپس 5996 گیر بیاری بهتره...نقل قول:
سراغ برندهای دیگه هم نرو.من pioneer410k گرفتم کاملا راضیم و با زیرنویس ها هم مشکل نداره و حتی قابلیت تعویض رنگ و اندازه و تغیر زمان زیرنویس رو هم داره.
ممنون ، پایونیر و فیلیپس گارانتی دارن ؟نقل قول:
و قسمت دوم سوالم رو هم ممنون میشم جواب بدین :
نقل قول:
و سوال دومم اینکه از این مدل ها که هارد دیسک داره و از tv ضبط می کنه چی ؟ خوب هستند ؟ چیزی سراغ دارین ؟ ممنون میشم کمک کنین.
بله گارانتی هم دارند.نقل قول:
فکر نمیکنم دیویدی پلایر با هارد باشه.
اون که منظور شماست رکوردر هست.و اکر هم هست پیشنهاد میکنم نخرید.یک دیویدی خوب ویک رکوردر خوب بگیرید.
من marshall گرفتم 45000 تومان همه فرمتها رو پخش می کنه ضمانت هم داره خیلی عالیه
زیرنویس فارسی هم پخش میکنه لنزش خیلی قویه
یک لینک از مشخصات فنیش اگر داری بذار...نقل قول:
با سلام
نمایندگی فلیپس و پایونیر تو تهران کجاست؟
بین پایونیر 410 وفلیپس 5996 کدومش بهتره؟اصلا الان این دو تا پیدا میشه؟20 /1 تهران کار دارم ،یه تیرو دو نشون میزنیم
جمهوری طرفای پل حافظ رو بگرد ... پاساژ شرکا نمایندگی فیلیپس هستش...نقل قول:
با تشکرنقل قول:
قسمت دومو جواب ندادین...
هرکدمو گیر آوردی بخر ... پایونیر410 حدود 10 تومن گرونتره و به نظر امکانات بیشتری داره.....نقل قول:
eee ؟ رکوردر ه اسم اونا؟ چه مدل هایی خوبه ، چنده ؟ اصلا پیش زمینه ی ذهنی راجع به رکوردر ندارمنقل قول:
اشتباه شد.