نقل قول:
iATKOS S3 V2 رو بگیر مخصوص اینتل هست بهتر جواب میگیری
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
بله نصب میشه آموزش هم تو همین تاپیک بگردی هستنقل قول:
Printable View
نقل قول:
iATKOS S3 V2 رو بگیر مخصوص اینتل هست بهتر جواب میگیری
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
بله نصب میشه آموزش هم تو همین تاپیک بگردی هستنقل قول:
سلام . جایی دیگه این سوال رو مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم . من Snow Leopard 10.6.2 AMD-Intel by Hazard رو که درواقع هکینتاش هست و روی PC نصب میشه رو دانلود کردم . من اینو در ماشین مجازی VMware Workstation براحتی نصب کردم ولی نمیدونم چرا رو سیستم حقیقی نصب نمیشه ! من وقتی صفحه ی بوتش میاد F8 رو میزنم و بعد عبارت زیر رو تایپ میکنم و Enter میزنم :
-v cpus=1 busratio=20
در VMware صفحه ی نصب میاد براحتی نصب میکنم و بعد اجرا هم میشه ولی در سیستم حقیقی وقتی این فرمان رو میدم 5-6 خط چیز مینویسه و بعد سیستم ریست میشه . من باید چیکار کنم ؟ اگه لازمه بگید تا مشخصات سیستم رو بگم . خواهش میکنم کمکم کنید . نصب این بدجور فکرمو مشغول کرده .
سلام.
دوستان جدیدترین ورژن مک اسنو لیوپارد چنده؟راحت نصب میشه و با ویندوز ایکس پی بوت میشه؟
اگه لینک برای دانلود هست لطفاً بدید....اگرم کسی برای فروش داره بگه:46:
با تشکر.
دوستان ممنون که پاسخ سوال بالایی هم ندادید!
حالا دانلود کردم اما حجمش 6.90گیگه! چجوری بریزم رو دی وی دی؟
ممننون.....
سلام دوستان
من وقتی میخوام نصب کنم هنگام نصب تو مرحله ای که سیب هست میمونه
تو ورژن های دیگه هم میگه یا ریستارت کن و یا خاموش کن
کمک کنید
CPU: Intel E5300
سلام
من مک 10.5.6 رو روی پی سی نصب کردم ولی کارت گرافیکمو نمیشناسه
کارت گرافیکم 4890 2 گیگ رادئون
کسی درایور واسش داره ؟
سلام
میخواستم بدونم آیا بروی سیستم شخصیم مکینتاژ نصب کنم اون داریو های که قبلاً با ویندوز
پارتیشن کرده بودم رو میشناسه یا باید فرمتش رو تغیر دهم؟
ممنون میشم راهنمایم کنید.
سلام
اولا مکینتاژ نه مکینتاش ! :31:
بله میشناسه و میتونید فایلاتون رو استفاده کنید
ولی نمیتونید توی درایوهای ntfs چیزی بنویسید و تغییری ایجاد کنید ! فقط میتونید ببینید و استفاده کنید !
برای اینکه بخواین توی درایوهای ntfs بنویسید یه برنامه هست که این امکان رو به شما میده
اسمش یادم نیست
سلام
من میخوام آخرین ورژن Mac رو دانلود کنم
حالا خواستم بدونم میتونم روی سیستمم نصبش کنم؟
مشخصات:
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
بعد اینکه میشه کنار ویندوز 7 نصبش کرد یا باید اول پاکش کنم؟
توی درایوهای هاردم که گند نمیزنه که مثلا همه اطلاعات رو پاک کنه یا کله هارد رو یه تیکه بکنه؟
ممنون
سلام
من میخوام مکینتاش روی لپتاپ hp dv6 3061 نصب کنم
همه مراحل درست پیش میره
نصب کامل میشه
ولی وقتی سیستم ریستارت میشه به جای اینکه مکینتاش بیاد یک صفحه میاد میگه سیستم ریستارت کن
اینو به چنتا زبان دیگه هم مینویسه
من فکر میکنم از کاستمایز باشه
لطفا کمکم کنید
دارم mac 10.5.2 نصب میکنم
ضمن تشکر از انجمنهای بسیار خوب و آموزسهای عالی لطفا مرا راهنمائی کنید.
من سیستم زیر را دارم
MB ASUS P7P55LX
CPU CORE i530
VGA HD5770
از نسخه iAKTOOS s3 V2 استفاده میکنم اما وقتی سیستم با dvd بوت میشه و اولین صفحه iATKOSS
لود میشه و صفحه مشهور آفتاب پرست میاد بلافاصله که به صفحه دوم (صفحهای که گرودنه مک در حال چرخش است)میره سیستم ریستارت میشه.من این نسخه را روی Oracle VMVirtualBox نصب کرده ام
وحتی روی سیستم دیگر به مشخصات زیر نصب کرده ام:
MB GIGA 945G
CPU 5300
VGA 7100s
برای اینکه بتونم روی سیستم اول نصب کنم از انواع EFI استفاده کرده ام مثل:
LegacyBootCD.iso
empireEFIv1085.iso
legacyempire_efi1085.iso
ولی باز هم نشد.
صمنا من نمی دونم جه جوری می تونم در هنگام بوت از دستورات بوت مثلv- -xاستفاده کنم
سلام خدمت همه ي پي سي وردي هي عزيز
به به چشمم روشن چي دارم ميبينم
آقا همين اولش بگم اين آقاي كينگ هيتلر كه تا حالا دويست بار بن شده پسر خالمه و يك دزد به تمام معنا
اين آقا تمام اين آموزش ها رو از من گرفته نميدونستم داره اينجا تاپيك ميگردونه
و بايد بگم تو عمرش مك نصب نكرده
گفتم بشناسيد اين خائنو
حتي دقت كنيد تو يه پست گفته ويندوز مكينتاش كه اين كاملا غلطه چون مك خودش يه سيستم عامل جداستو رقيب سرسخت ويندوز
خوب اينم يه آموزش كامل فك كنم ازلحظ نصب مشكل همه بر طرف بشه
و همچنين سازنده ايبوك نحوه ي خريد رو هم گذاشته
:40::40::40::11::11::11:
کد:http://fear-gach.persiangig.com/Manula%20Installation%20Mac.pdf
کسی هست به مشکل ما جواب بده؟
سیستم که با دی وی دی بوت میشه.میرسه به یه قسمت که عکس سیب اون وسطه هستش و یه شکل دایره واری زیرش میچرخه.هرچقدر منتظر موندم هیچ تغییری نکرد.مشکل از کجاست؟
سلام دوستان. سوال من اینه که سیستم عامل مک فقط روی کامپیوترهایی که cpu اینتل باشن نصب میشه یا روی سیستم های با پردازنده amd هم نصب میشه. مدل cpu مورد نظرم هم phenomII x6 1055T هست.
سلام
من تازه یه مک بوک خریدم یه هارد اکسترنال دارم 500 گیگ که ntfs هستش و روی مک خوب کار نمیده میخاستم بدونم چجوری Fat32 کنمش؟
سلام من میخام یه pc بگیرم فقط واسه مک میشه راهنماییم کنید؟ چی بهتر جواب میده؟
فقط سریع لطفا
ممنون
سلام رو amd هم الان نصب میشه منتها یه خورده کار بیشتر میخوادنقل قول:
نقل قول:
شما میتونید برید تو این سایتها ببینین دیگه رو بهترین سیستمها الان نصب میشه
کد:www.insanelymac.com
کد:www.tonymacx86.com
از نظر سرعت چی؟پلتفرم amd سرعتش با پلتفرم اینتل فرقی نمیکنه؟؟نقل قول:
سلام رو amd هم الان نصب میشه منتها یه خورده کار بیشتر میخواد
واسه این مک بریزم اگه یه pc معمولی خوب ببندم دیگه حله؟نقل قول:
کارت گرافیک و cpu چی بگیرم؟ (گرافیک زیاد بالا نمیخاما):11:
نقل قول:
البته که مک واسه اینتل هست شما سیستمت چیه ؟
شما بگو مادربرد و کلا سیستم مورد نظرتون چیه؟نقل قول:
من میخام یه pc بگیرم واسه مک هنوز چیزیو در نظر ندارم حالا چه قطهاتی بگیرم که کم دردسرتر باشه؟نقل قول:
با سلام منم یه air خریدم حالا جند تا سوال : 1. برا بک اپ رو دی وی دی ( نه هارد اکستنرنال چی کار باید کرد) 2. lin in صدا نداره میخوام گوشی پزشکی که خروجی صدا داره بش وصل کنم چی کار باید کرد؟ 3. بهترین روش نصب ویندوز همون نرم افزار پارالل دیسک تاپه؟ نرم افزار Macindows v0.4 چی نوشته همه نرم افزارای ویندوز رو اجرا میکنه درسته؟ ممنون از راهنمایی شما
---------- Post added at 03:48 AM ---------- Previous post was at 03:47 AM ----------
آیا رابط لاین این به یو اس پی وجود داره؟
بهترین کار مراجله به فرومنقل قول:است . باید در فروم این سایت نگاه کنی ببینی آیا درایور یا همان Kext فایلها برای قطعه ای که مد نظر داری موجود هست یا نه. اگر درایور برای قطعه مورد نظرت نبود اون قطعه رو تهیه نکنکد:http://www.insanelymac.com/
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
در مورد گزینه اول می تونی از دیسک بوتیبل Paragon Partition Manager استفاده کنی که Mac رو هم پشتیبانی میکنه توی DVD مخصوص مکینتاش کینگ پرند قرار دارهنقل قول:
سلام
ميگم من يه لپتاپ دل دارم . ميشه روش فقط مك نصب كنم ؟ درايور هاي صدا و تصوير و غيره رو از كجا ميشه گير آورد ؟
با تشكر . . .
بله روی labtop دل هم میتونید مک نصب کنید می تونید از نسخه iATKOS 10.6.3 SP2 اگه پردازنده intel هست استفاده کنید . درایورها رو هم روش داره یا از نسخه Hazard 10.6.6 برای هردو پردازنده intel و AMD.نقل قول:
من یه سوال داشتم...
من روی iMac خودم خواستم وی پی ان نصب کنم...
فکر میکنم درست عمل کردم ولی نشد هر کاری کردم...
میگه Authentication faild
حالا ممکنه دسترسیم بسته باشه...
سلام. میخواستم بپرسم روی لپ تاپ وایو میتونم مک نصب کنم؟ (cpu: core i 3 - ram: 3gb)
اگر بله، باید دانلود کنم؟ اینهایی که برای دانلود هست مک های -- شده (هکینتاش!) هستن؟
ببخشید اون -- کلمه ه. ک هستش که سان/ سور کرده...نقل قول:
سلام به همه من یک سوال دارم که امیدوارم دوستان بتوانند کمکم کنند: چه جوری میشه بک کلمه مثل ؛هـــــنـر؛ رو اینجوری تایپ کرد؟ منظورم اینه که به ه توجه کنید کشیده شده. من سیستمم لایون مکینتاش (Mac OSX Lion) هستش و دارم از کیبورد فارسی استفاده میکنم. Shift + J رو امتحان کردم کار نداد
تو مک نمیدونم ولی تو ویندوز با آندرلاین (ـ) هم میشه اون کارو کرد. ببینید اونجا نمیشه؟ (البته آندرلاین در حالتی که فارسیه نه انگلیسی)نقل قول:
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
کسی پاسخ من رو نمیدونه؟نقل قول:
اگر مک را روی هر سیستمی به غیر از سیستمهای اپل نسب کنید هکینتاش حساب میشود و غیر قانونی میباشد. امکان پیدا کردن درایوها هم خیلی کمه.نقل قول:
سلام . حداقل سخت افزار مورد نياز براي نصب مك چيه؟
ممون
واقعاً؟نقل قول:
به هرحال منظور من از سواله این بود که این مکایی که لینکهای دانلودش هست ه.ک شده است دیگه؟
(یعنی اگر روی کامپیوتر مک هم نصب کنیم به هرحال خود سیستم عامله ه. ک شده هستش)
سلام من روی pc سیستم مکینتاش را روی سیستم نصب کردم . مشکل خاصی ندارو ولی اسپیکرام ۳ تاش صدا داره ۴ تای دیگه نداره . اسپیکرام ۷.۱ هست . رفتم از توی audio MIDI setup قسمت configure speakers گزینه ۷.۱ را فعال کنم ولی اون گزینه غیر فعال است باید چی کار کنم؟ ممنون میشم کمک کنین
:42:kasi nist javab bede?
بهترین روش برای نصب سیستم عامل مک روی PC که من تست کردم استفاده از iATKOS 10.6.3 هست البته نسخه Lion هم در حال تهیه هست ولی هنوز آماده نشدهنقل قول:
هنگام نصب اکثر درایورهای مورد نیاز جهت نصب روی PCرو داره مگر یکی دو تا قطعه اونهم با سرچ تو گوگل می تونی پیدا کنید
سلام میشه یکی بهم بگه چه جوری میتونم هم مک هم 7 رو لپ تاپ داشته باشم؟
سلامنقل قول:
به تالار زیر مراجعه کنید. آموزش های خوبی داریم در این زمینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
سلام ببخشید من یه پک کامل از سیستم عامل مک خریدم ولی هیچکدوم کار نمیکنه وقتی میرم توی بوت برای نصب و f8 رو میزنم بهدش یه اینتر ولی بعد ریست میکنه توی همه ی مدل های مختفش اینطوریه چیکار کنم ریست نکنه ممنون
رو سیستم IBM نصب می کنی؟نقل قول:
ممکنه با سی پی یوت هم خونی نداشته باشه چون معمولاً با اینتل جواب می ده:46:
موفق باشي:11: