سلام
آقایون من تو مرحله ای که از بالا با پشت مسلسل هستی گیر کردم ! 3 سوت میمیرم !
کسی ترینر / چیت چیزی نداره من این مرحله رو رد کنم ؟
Printable View
سلام
آقایون من تو مرحله ای که از بالا با پشت مسلسل هستی گیر کردم ! 3 سوت میمیرم !
کسی ترینر / چیت چیزی نداره من این مرحله رو رد کنم ؟
خوب شما وقتی جونت کم شد موس رو به سمت بالا بده تا آسمون رو هدف بگیره و سپری که در جلو تفنگ قرار داره رو به روت قرار بگیره تا تیر بهت نخوره و جونت پر بشه.نقل قول:
سلام
دیروز رفتم velvet assassin رو بخرم نداشت. نمی دونم چرا تو اصفهان نیومده.
به دلیل یه توفیق اجباری این بازی رو خریدم. از امتحانا خسته شده بودم می خواستم حتمن یه بازی بگیرم این وسطای امتحانا.
ولی خب یه عیبی داشت. خیلی آسون بود بابا همون دیشب تموم شد. ولی جالب بود اما خب بازم میشد روش کار کرد. یه کم معما یه کم شرایط سخت از اینا خلاصه کم دشت. ولی هوش مصنوعیش بد نیود هر چند حرکاتشون بعد چند بار بر خورد کردن باهاشون عادی می شد. یه عیب دیگشونم این بود که تک تک حمله میکردن همشون با هم خیلی کم کار می کردن. راستی، چه اصراری بود این همه حرکت و الفاظ رکیک توش باشه؟ تو فیلمش که خیلی نبود!
کلا هر چند اون قدا گنده نیستم که امتیاز بدم ولی از 10 ، 7 میدم. اونم بیشتر به خاطر اون چند تا حرکت جدیدی که توش بود.
موفق باشید
یکی نیست یه راه حلی بگه؟؟؟نقل قول:
براي من هم بعضي وقتها اين جوري ميشهنقل قول:
من بعد از اینکه میرم تو بازی همه جا یکهو سیاه میشه.کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
يه بار دكمه ESC رو بزن درست ميشه.
كلا بازي مشكلات زيادي داره!!!
بازی خیلی زود تموم میشه حدودا یه ضرب 4 ساعت تموم شد.
من چون خیلی حال کردم 2 بار تا اخر رفتم
برای من فقط این بازی اینجوریه.همه کار هم کردم ولی درست بشو نیست.نقل قول:
من كه خيلي از بازي خوشم اومد ( جدا از مطابقت با فيلم ... ) مخصوصا از گيم پليش و نوآوري هاش به همين دليل به بار كه بار اولم بود رو Assassin تموم كردم و بعد بلافاصله رو درجه ي آسان با يه كاراكتر باز شده ي ديگه بعد از تموم كردن اون دوباره دارم با يه كاراكتر ديگه روي حالت Close Combat ميرم كه اينم آخراشم . يه بارم ميخوام روي The Killer بازي كنم اونم با كاراكتر Janice كه يك زن چاقه !!!! وجود بخش game rewards هم خيلي كار خوبي هست !!
راستي فكر كنم اين بازي يكي از پر مشكلترين بازيهاي تاريخ PC از لحاظ مشكلات نصب و اجرا هست !!
من هم منظوررم همين بازي بود ، نه بازي ديگري !!!نقل قول:
براي من هر بار تو بازي صفحه سياه ميشه يه بار دكمه ESC رو ميزنم ، بازي به حالت اولش برميگرده.
خب اینجوری که نمیشه بازی کرد
دروود.
وقتی بازی رو دارم انجام میدم بازی گیر میزنه یا صفحه سیاه یا سفید میشه ایراد کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا این بازی اعصاب منو خورد کرده همون اول گیر کردیم این لامصب پلسه که با این چیزها که از خودش دفاع میکنه چطوری بزنمش ! یه جا نشسته و این یارو ضد تیر رو گرفته جلوش هر چی هم تیر میزنی نمیمیره . هی از اون بالا از توی اون هلیکپوتر هم آدم میاد !
یه طرف ستون می ایستی و یه تیر الکی میزنی تا توجه یارو جلب شه بعد میری اونور ستون میزنیش .نقل قول:
آقا دیگه این روش و که خودم بلدم ولی نمیشه عین مگس هرجا میرم دنبالم میچرخه ! اگه میشه واضح تر توضیح بدید کدوم ستون ؟ تیر رو کجا بزنم ؟ بخودش ؟ به یه جای دیگه ؟! من که این ستونهای دورشو هر چی دور میزنم هی باهام میچرخه ! البته اینم بگم که به دیوار تیکه میدم و این ستون و اون ستون میرم دوباره نگید برو بچسب به دیوار ! :41:
بهتره بري جلوتر و از ستوني كه تقريبا مثل شكل زيره استفاده كني ، اون ستاره هم دشمنه هست ! بايد در حالي كه كاور گرفتي و چسبيدي به ديوار از سمت راست به صورت كوركورانه ( يعني بدون هدف گيري ) چند تير بزني تا صفحه كمي سفيد بشه بعد همون طور تو كاور بياي سمت چپ و اينبار نشانه بگيري و به بدنش بزني چند بار اين كار رو بكني ميميره ...
*
/ _ _ \
يه نصيحت دوستانه :
خونسرد باش و بازيها رو به اين دليل بازي نكن كه زود تموم بشه و بري سراغ يكي ديگه تا از دنيا عقب نموني سعي كن ازشون لذت ببري !
نقل قول:
اول دو سه تا تیر بدون اینکه از سنگر بیرون بیای(یعنی فقط اسلحه رو بیرون بیاری) بزن صحنه اهسته میشه.بعد بپر پشت ستون بغلی طرف نمیفهمه تو کجا رفتی پس سپرشو جلوت نمی گیره پس از بغل بهش تیر بزن.اگه از سنگر جدا شی صحنه اهسته تموم می شه.باید از این سنگر بپری اون سنگر.
نقل قول:
من هر کاری میکنم اونم به طرف من میچرخه.
دیونه شدم.:19:
کسی میتونه سیو این قسمت رو بزاره؟!
صفحه برات سفيد ميشه ؟ هر وقت شد همونطوري رو كاور بايد بياي اينطرف اگه از كاور جدا بشي ميبينه تو رو . دقيق همونطوري كه من و ساير دوستان گفتن انجام بدي ميميره . من چهار بار او نو كشتم پس مشكلي يا باگي نيست !نقل قول:
من هر کاری میکنم اونم به طرف من میچرخه.
دیونه شدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه سیو این قسمت رو بزاره؟!
سيستم سيو بازي هم طوري هست كه رو سيو قبلي جايگزين ميشه و فقط كسي ميتونه برات سيو بذاره كه همونجا باشه ! متاسفانه من سيو من مرحله آخر هست ، اگر ساير دوستان سيو رو دارن قرار بدن ...
نقل قول:
بیخیال:31:
تموم شد.
تا اومدم بفهم چی به چیه دیدم بازی تموم شد:27:
:46:
در کل بازی بدی نبود
گرافیکش قابل قبول بود.
رون هم اجرا میشد(یعنی گیر نداشت).
کارهاش نسبتا جالب بود.
فقط یه کم زود تموم شد(بهتر).
من از 10 نمره 7.5 بهش میدم.
آقا تو بازی Wanted اون مرحله ای که یه پلیس با سپر میاد و هلیکوپتر هم میاد باید چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک مشکلی دارم:
تو یکی از مراحل(اسم مرحله ش یادم نمیاد)که با پدر وزلی بازی می کنیم اول مرحله با پیرمرد سیاه پوسته (مورگان فریمن)صحبت می کنیم میگه قراره به اینجا حمله بشه و تو باید از ساختمون محافظت کنی.بعد مرحله شروع میشه و در ورودی حیاط منفجر میشه و چند نفر میان تو حیاط همه رو میکشم ولی بعد اتفاقی نمیفته همینطور واسه خودم تو حیاط میچرخم کس دیگه ای نمیاد و اگه از همون در منفجر شده برم تو خیابون مینویسه تو به انجمن خیانت کردی و میبازم.
من توی walkthrough های این بازی خوندم که اون چند نفر رو که کشتی صفحه سیاه میشه و ادامه ش از یه جای دیگه میاد.
کسی میدونه این مشکل رو چطوری حل کنم؟
احتمالا بازی قاط زده.نقل قول:
شما از اول مرحله برو احتمالا درست میشه.
یه چیزی تو مایه های 10 مرتبه رفتم همین طوری بود.نقل قول:
احتمالا بازی قاط زده.
شما از اول مرحله برو احتمالا درست میشه.
البته الان که پاکش کردم ولی گفتم اگه راه حلی هست نصبش کنم ادامه ی سیوم رو برم تموم شه.
در هر حال ممنون
نقل قول:
عزیزجان اگه دوباره نصب کردی همون جوری شد
مشکل از کرکه یا از خود بازی(دمی اون مرحله توش نیست):20:
بازی رو در سخت ترین حالت در 1 ساعت و 17 دقیقه تموم کردم و دوم شدم!
بازی خیلی خوبیه به همه توصیه می کنم بازی کنند. به هیچ وجه خسته کننده نیست.
تنها بازی هست که با اشتیاق دو دور تمومش کردم و تقریبا تمام جوایر رو هم آزاد کردم.
تنها مشکل بازی آسون بودنشه طوری که در حالت کیلر هم دشمن ها خیلی راحت از پشت پوششون بیرون میان و خودشون رو در تیر رس شما قرار می دن.
ولی درکل بازی فوق العاده ایه بسیار لذت بردیم.
اینم کدهای مخفی بازی. حالشو ببرین:
Code: Result:
01101111 Unlimited Ammo
01110010 One Hit Kills
01110100 Cinematic Mode
01001111 Super Weapons
01001100 Health Improvement
01010100 Play as Cross
01010111 Play as Airplane Guard
01000011 Play as Wesley
01000110 Play as Janice
01100001 Special Suit
01100111 Headshot Mode
01100101 Close Combat Mode
01101101 Unlimited Adrenaline
01000100 Deleted Scene
سلام
بازی Wanted - Weapons of Fate
تقریبا" آخراش هستم
اونجا گیر کردم که من توی یه اطاق گیر افتادم و یه زنه با طناب از بالا میاد بهم تیر میزنه و دوباره با طناب میره بالا!!!
هر چی بهش تیر میزنم کشته نمیشه
عکس اون مرحله را آپلود کردمکد:http://marmolak.net/images/gw06selpv0d3ag85tgw.jpg
اوايل بازي رييس swat رو چجوري بزنم ؟
همون كه سپر داره
هركاري ميكنم سپر نميذاره بهش گلوله بزنم
ببین شما باید همین جوری سنگر بگیری بعدش الکی بدون این که نشونه بگیری بهش شلیک کنی بعدش صحنه آحسته میشه و شما باید برید فوری رو یه سنگر دیگه{وقتی بری کنار سنگر کلیدش میاد وشما باید فوری بری سنگر کناری}حالا به خاطر این که سرعت شما بالا بود اون پلیسه شمارو ندیده و شما میتونی از پشت بهش تند شلیک کنی و بکششیش:46:نقل قول:
سلام.آقا من بازی رو ندارم ولی همه امکانات فیلم تو بازی هست مثل تیر اریب؟شخصیت جدیدی نیست؟
بله.میشه به تیرها کات داد.شخصیت جدیدی هم نداره البته به جز غول ها(فکر کنم).آنجلینا جولی هم نیست.نقل قول:
اونجا باید پشت ستون ها وایسی وقتی زنه اومد پایین زمان رو آهسته کنی و تیر بزنینقل قول:
اینایی که گفتین که همش مال فیلمشه !!!!!!!!!! :d
سلام من بازی وانتد رو نصب کردم ولی توی تمرین هاش موندم توی تمرین دوم وقتی می چسبم به دیوار نمی تونم دیگه کار ی بکنم هرکی بازی کرده به هم کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس بذار ببینم بعد بهت کمک کنم
بعد بگو بازی ازت چی میخواد
بعضی از تمرین هاش کمی بد قلق هست ولی میشه رد کرد .
سلام ولی هیچ کاری نمی شه کرد دوربین حرکت می کنه مثل فیلم ها بعد نوشته space رو با دکمه های حرکت بزن می زنم کاری نمی کنه و دوربین ادم رو نشون می ده ولی ادمه هم داره نفس می کشه نمی دونم چرا من هنوز تمرین دوم هستم نمی شه از صفحه ی بازی عکس گرفت سیاه نشون می ده حالا هیچ کی نظر نداره
آهان گرفتمنقل قول:
فکر کنم اونجایی که تو پشت یه ستونی و میگه spaceو بزن برو پشت یه ستون دیگه cover بگیر درسته؟
اگه اونجاست باید وقتی به ستون تکیه دادی یه علامت مربع با فلش میاد اونوقت تو باید چپ و راست و بالا و پایین بزنی تا این مربعه با اون فلشها تغییر کنند اونوقت دستتو رو دکمه ی مثلا بالا نگه دار و spaceو بزن میره پشت یه دیوار دیگه coverمیگیره
مربع و فلش نداره یه ضبدر زده می گه حرکت نکنید فکر کنم"no action" نوشته باشه حالا باید دوباره نصب کنم چون ویندوز عوض کردم
ممنون که توجه کردی
مرحله اول بازي كه شخصيت اصلي بعد از كشتن عده اي كه با حركت آهسته هست و شما كنترلي ر وي اون ندارين ، از پنجره خودشو پرت ميكنه بيرون و نفر آخر رو ميكشين و بعد هم خودش ميفته و مي ميره و به Game Over ميشه.چطور جلوي مردنش رو بگيرم.؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید به حواست باشه تیرهایی که به طرفت شلیک میشه رو با تیر بزنی در ضمن بعضی از موانع سر راهت رو هم قبل از اینکه بهشون بخوری رو باید بزنی...نقل قول: