چرا بفروشی؟ گوشی خیلی خوبیه. حالا ممکنه یه مشکل داشته باشه. گفتم که ببرش گارانتی. اگه الان اینجوری بفروشیش مفت ازت می خرن :13:نقل قول:
راستی... کاری رو که بهت گفته بودم کردی؟ صفحه نمایش دیگه ای رو روی مال خودت امتحان کردی؟
Printable View
چرا بفروشی؟ گوشی خیلی خوبیه. حالا ممکنه یه مشکل داشته باشه. گفتم که ببرش گارانتی. اگه الان اینجوری بفروشیش مفت ازت می خرن :13:نقل قول:
راستی... کاری رو که بهت گفته بودم کردی؟ صفحه نمایش دیگه ای رو روی مال خودت امتحان کردی؟
نه این کار را نکردم خوب نتونستم/ حالا به نظر تو این گوشی با این وضعیت lcd در حال سوختن؟ حالا اگه یه وقت این lcd سوخت چه قدر خرج بر میداره /نقل قول:
من پرسیدم که میگن این گوشی همشون این جورین . که یکیشون گیر این دوست من افتاده./ میگن حتی اگه تعمیرشم کنی بازم درست نمیشه و مشکلات دیگری بوجود میاد/
ممنون
هرکی این رو گفته، حرف مفت گفته!نقل قول:
در صورتی غیر قابل تعمیر هست که برد گوشیت اشکال داشته باشه که اگر این گونه باشه، شرکت خدمات دهنده وظیفه داره یه گوشی نو بهت بده.
یادمه یه روز رفتم گارانتی اتصالات برای تعویض کیت جوی استیک گوشیم. یه یارو بود که بورد n80 ش سوخته بود. (البته نه عمدی؛ بلکه کاملا اتفاقی و خود به خودی). شرکت هم گوشیش رو توی پروسه تعویض گذاشت و بهش گفتن که دو روز دیگه بیاد و یه n80 نو بگیره :18:
در مورد صفحه نمایش هم باید بگم اگه اصل بخوای 60 - 70 تومن و اگه های کپی چینی (که کیفیتش از اصل پایین تره) بخوای حدود 40 - 50 تومن هست:11:
من یک 6120 دارم!
اپدیت کردم روشن نشد!
با فلش+عوض کردن ic flash هم درست نشد!
Salam:
یکی از اسپیکرهای گوشی من(n85)پس از دوماه کار خدابیامرز شد.دوستان در مورد قیمت تعویض ونوع اسپیکر بنده را راهنمایی کنید.
سلام من یه تا÷یک زدم ولی بسته شد دیگه حال نداشتم تایپ کنم من با گوشیم 5610 این مشکلو دارم
سلام من دیروز داشتم با گوشیم صحبت میکردم اخرایه شارج باتریش بود یهو وسط صحبت کردن نوشت باتری تموم شد . این شد که رفتم زدم تو شارج دیدم هنوز اون نوشته اونجاسو باتری شارج نمیکنه واسه همین باتریشو دوباره جا انداختم که ایکاش دستم قلم میشد نمیکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا که روشن میکنم تا اونجا که مارکه نوکیا میاد کار میکنه ولی بهد صفه سفید میشه در نهایتم خاموش..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا موندم چشه سوخته نسوخته نیمسوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ............کسی میدونه چه مرگشه دوا دردش چیه
سلام دوست من :10:نقل قول:
اولا خدا نکنه! انشالله همیشه تندرست باشی
ثانیا، ممکنه مشکل از خود باطری گوشیت باشه. یه باطری هم مدل باطری خودت خفت کن و بنداز توی گوشیت و امتحان کن. اگه گوشی مثل ساعت کار کرد که یعنی باطریت کاملا خراب شده و تند و سریع د'شارژ می شه؛ اما اگر کماکان مشکل ادامه داشت، احتمالا مشکل از فلش گوشیت هست. اگه ببری گارانتی مفتی برات فلش می کنن و اگر هم نقص از بورد گوشیت باشه برطرف می کنن. اما اگه بدی بیرون بابت فلش 10 تومن می گیرن.
ولی به نظر من احتمال از همین دو مورد خارج نیست. یا باطریته، یا فلش! :46:
salam doostan .bebakhshid man pingish mitaypam.akhe karam zaroorie
man gooshim 5700 hastesh va hackesham kardam.hodode 4 mahe pish.hala chan vaghti mishe ke bazi vaghta bazi dokmehash kar nemikone.bazi vaghta ha.inam nist ke ye dokme khas bashe.hamashoon bazi vaghta to sharayete khas kar nemikonnam.hala be nazaretoon moshkel chie?va chekar bayad kard?
dar zemn nemikham etelaatam pak she begin chika konam?
قیمت اسپیکر ها 2500 تومن هستش. البته اگر اسپیکر باشه. بعضیا هم به اسم اصل و بدل گرونتر میفروشننقل قول:
اگر بلدید خودتون گوشی رو باز کنید که فقط هزینه اسپیکر و اگر هم بلد نیستید تو بازار تا 20 تومنی میگیرن
سلام
5700 من افتاد تو اب
دكمه هاي 7 8 جهتهاي چپ و بالا دكمه هاي ابي رنگش و + صداش كار نميكنه
موقع فيلم برداي هم صدا رو نميگيره و فس فس ميكنه
پورت يو اس بيش هم كار نميكنه
به نظرتون چش شده؟چقدر خرجشه؟
گارانتي هم نداره
البته تا ديشب سالم بود وفقط دكمه Back كنار دكمه C هستش نميزد
وقتي كابلشو وصل كردم اينطوري شد
ویدئوی آموزشی باز كردن گوشی N95
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/48562499/NOKIA_DISASSEMBLY_AND_ASSEMBLY_VIDEOS__FOR_N95_FOR_NEW_USERS.rar.html
طریقه باز کردن N96
مرحله دوم . . .
مرحله سوم . . .
مرحله آخر . . .
نمی دونم. برای منم اینجوری می شه هراز چندگاهی؛ و جالب اینه که برای من هم پس از هک کردن یه همچین مشکلاتی پیش اومد :31:نقل قول:
پیشنهادم اینه که کابلتو وصل کنی و به هر بدبختی هست، از اطلاعاتت یه پشتیبان بگیری و بریزی توی کامپیوتر. بعد گوشیت رو با این کد فرمت کن:
*#7370#
بعد هم مموریتو کامل فرمت کن. انشالله که مشکلت رفع بشه.
احتمالا کیت جوی استیک و کیت شماره گیری، دچار جرم گرفتگی شده؛ که اونم ناشی از رسوبات آب و اکسید شدن فلزات بکار رفته در اون در برابر هوا می شه. اگه فقط مشکل این باشه، می شه با تمیز کردن اتصالات کیت ها و آی سی ها، مشکل رو برطرف کرد.نقل قول:
گوشی دوست N80 بود. یه بار به اندازه یه قُلُپ چایی ریخت روی گوشیش و کیت جوی استیکش از کار افتاد. اون موقع می گفتن 25 تومن خرج داره؛ اما جالب اینه که پس از 2 ماه به طور کامل درست شد :31::18:
من تضمین نمی کنم که گوشی تو هم عین مال دوستم بشه. چون می گی برای فیلمبرداری هم صدا ضبط نمی کنه. ناچارا باید ببریش تعمیرگاه. احساس می کنم هزینه ای هست که افتاده برات... :41:
دستت درد نکنه! :40::40::40::40: واقعا باحاله. خیف که اینترنتم نفتی هست، وگرنه دانلودش می کردم. :10: بازم اگه داری بگذار برامون. :11:نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل.
((کـــــــــــــمـــــــــ ــــــکـــــــ فـــــــــــــوری))
دوستان من گوشیم 3250 هست و داستان از این قراره که من میخواستم سیم کارت رو عوض کنم.
گوشی رو طبق معمول خاموش کردم(سویچ بالای گوشی).
سیم کارت و باتری رو گذاشتم و گوشی رو روشن کردم. وقتی گوشی روشن شد و لاک کد رو زدم گوشی بالا اومد ،
2 ثانیه بعد گوشی ریست شد و دوباره میاد بالا که دوباره همین جوری میشه...:41:
حالا من تمام کارها که به عقلم رسید کردم نتونستم گوشیو بیارم بالا.
مموری رو در آوردم ، سیم کارتو عوض کردم و ...
حتی با یه تلفن زنگ زدم(خوب قاعدتا گوشی بالا میاد) و وصل کردم که موقع حرف زدن بتونم برم تو منو گوشی ، ولی همین که میرم تو منو دوباره گوشی ریست میشه...:41:
حالا به نظر دوستان باید چکار کنم ؟ گوشی باید فلش بشه ؟ یا دوستان راه حل دیگه ای دارن ؟
دوستان فقط کمک کنین که بد جوری کارم لنگه...الان فقط میتونم تماس جواب بدم.
منتظر کمکتون هستم.
موفق باشین
یا علـــــــی
کسی تا حالا به مشکل از کار افتادن پورت usb دچار شده؟
یه ان95 هست که usb ش از کار افتاده یعنی به هیچ حالت به کامپیوتر وصل نمیشه.
یه چیزی. می شه بهم بگی موقع حرف زدن هم ری استارت می شه یا نه؟ فقط حرف زدن و نه کار دیگه ای. و درضمن. خودت می تونی با گوشیت شماره بگیری؟ یا اینکه ری استارت می شه؟ :13:نقل قول:
1. ممکنه کابل شما دچار قطعی سیم باشه. این می تونه هر جای کابل و یا در محل اتصال به نری اتصال به گوشی و یا نری اتصال به کامپیوتر باشهنقل قول:
2. شاید کیت اتصال usb گوشیت دچار قطعی باشه.
3. (کاملا نادر هست) تخته مادر گوشیت مشکل داشته باشه.
برای مورد (1) می بایست یک کابل دیگه بگیری و امتحان کنی. اگر مشکل رفع شد یعنی این که کابلت مورد داره. اگر حل نشد می بایست مورد (2) رو درنظر بگیری. معمولا با باز کردن گوشی و چک کردن محل اتصال، مشکل برطرف می شه.
پیشنهاد من اینه که اگه گوشیت گارانتی داره، برای مورد (2) ببریش گارانتی. اون ها مسلما می تونن مشکلت رو رفع کنن.
انشالله مشکل جفتتون حل بشه :11::40:
مورد اول که نیست. با چند تا کابل و حتی با چند کام تست کردم. بازم همونطوریه.
شایدم مشکل دومی باشه. چون این گوشی یک سال و نیم پیش مال خودم بود اون موقع که آپدیت بلد نبودم دادم به یکی از دوستام که آپدیتش کنه خرابش کرد. یعنی موقع آپدیت خاموش شده بود دیگه بالا نیومده بود. احتمال داره دستش خورده از رو میز افتاده پایین و پورت یو اس بیش ایراد پیدا کرده. فعلا که پیچ گوشتی 6سو دم دستم نیست تا بعد ببینم چی میشه.
موقع حرف زدن که ریست نمیشه ، ولی اگه بخوای کار دیگه ای بکنی ریست میشه...:41:نقل قول:
یه چیزی. می شه بهم بگی موقع حرف زدن هم ری استارت می شه یا نه؟ فقط حرف زدن و نه کار دیگه ای. و درضمن. خودت می تونی با گوشیت شماره بگیری؟ یا اینکه ری استارت می شه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر . شماره هم نمیشه گرفت.:41:
الان فقط میتونم تماس پاسخ بدم.
.
.
.
موفق باشید
یا علی
گوشی من 6220 کلاسیک هستش.یک خط سیاه افتاده رو LCD گوشی.اولش کم بود بعد زیاد شد. چه کارکنم؟:41:
سلام.نقل قول:
والا... اگه گوشیت می تونست شماره بگیره و فقط هنگامی که می رفتی توی منو ری استارت می شد، می گفتم تخته مادر گوشیت مشکل داره؛ اما تو می گی شماره هم نمی شه گرفت. پس به احتمال 90% گوشیت نیاز به فلش داره.
اگر گوشیت گارانتی داره، ببرش گارانتی مفتی برات فلش می کنن (حتی اگه گارنتیت هم تموم شده باشه، می بایست رایگان انجام بدن - حداقل برای گارانتی اتصالات که اینجوری بود). در غیر این صورت بده یه جای مطمئن برات فلشش کنن.
دوست گلم. یکی دیگر از دوستان در چند صفحه پیش با مشکل شما مواجه بود. با این تفاوت که به جای خط مشکی، خط سبز رنگ افتاده بود. به احتمال قوی صفحه نمایش شما در آستانه سوختن هست.نقل قول:
شما گوشیت رو ببر گارانتی. احتمالا بخاطر غیر عمدی بودن مشکل صفحه نمایش، تعویض اون رو به عهده بگیرن. در غیر این صورت می بایست برای صفحه نمایش اصل 70 هزار تومان و برای صفحه نمایش قلابی، با کیفیتی بی نهایت مزخرف 40 هزار تومان بدی. اگر تصمیم گرفتی از اصل بهره بگیری، بهتره بدی خود شرکت گارانتی برات تعویض کنه. چون لوازم اصل بکار می بره.
انشالله مشکلتون حل بشه :40::11:
با سلام ...
گوشی من N72 هستش ، قبلا" که تو پوشه ی Sound رم آهنگ می ریختم می تونستم از قسمت Tracks یا میانبری که رو گوشی گذاشتن آهنگ انتخاب کنم اما جالا هر چی آهنگ می ریزم نمی یاد و فقط اون قسمته آیکون Download می یاد و مجبور شدم تو یه پوشه ی دیگه آهنگ ها رو کپی کنم و بدی این کار هم اینه که واسه عوض کردن آهنگ باید کلید back رو زد ...
حالا من چی کار کنم دوباره بتونم از اون کلید میانبر موزیک ها استفاده کنم ...
تو قسمت عکس هم همین طوره یعنی نمی شه عکس ها رو مرور کرد ...
با تشکر ...
سلام
گوشیم تازه متوجه شدم که ویبرش کار نمی کنه به نظر شما علت چی میتونه باشه
ان 73 موزیک
ممنون
تو تنظیمات پروفایل رو نگاه کردی؟ ویبره آن هست؟نقل قول:
امیدوارم مشکلت رو درست فهمیده باشم... :13: شما وقتی پرونده ای ( حالا چه عکس و یا کلیپ و یا آهنگ ) رو توی یکی از پوشه های پیشفرض رم گوشی مانند Images و یا Sounds میریزی، توی گالری میانبر نمایش فایل ها نشون داده نمی شه...نقل قول:
اگه مشکل فقط همین باشه، از کانتکت هات یه بک آپ توی مموری کارتت بگیر، مسیج هاتو به گوشیت منتقل کن ( اگه تاکنون پیام هات در phone memory ذخیره می شدن، با تغییر محل ذخیره همشون به طور خودکار به مموری کارت منتقل می شن؛ برای این کار نشونی روبرو رو برو: Messages >>> Options >>> Settings >>> Other >>> Memory in Use همین ) ، هرچی توی فون مموریت داری بریز توی مموری کارتت و دست آخر با کد زیر گوشیت رو مستر ریست کن:
#7370#* >>> ( دستورش به ترتیب می شه : ستاره + مربع + 7370 + مربع )
پس ازین کار ازتون لاک کد می خواد که به طور پیشفرض 12345 هست. پس از اون گوشیت به تنظیمات اولیه برمی گرده و دوباره بایستی از نو پیکر بندی بشه...
نقل قول:طبق گفته دوست گلم مهدی جون عمل کن. توی پروفایل ها، Options رو بزن و به Personalize برو. در اونجا می تونی ویبره رو روشن کنی. اگر هم که روشنه ولی کار نمی کنه، به احتمال قوی ویبره گوشیت سوخته که باید عوض بشه.نقل قول:
انشالله مشکل جفتتون حل بشه :40::11: بای تا 12 تیر!!!
سلامنقل قول:
تو تنظیمات هم چک شده ولی کار نمیکنه . اگر سوخته باشه چقدر هزینه داره
ممنون از کمکتون
لاک کد 12345 کار نمی کنه... چی به جاش وارد کنم ...نقل قول:
امیدوارم مشکلت رو درست فهمیده باشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما وقتی پرونده ای ( حالا چه عکس و یا کلیپ و یا آهنگ ) رو توی یکی از پوشه های پیشفرض رم گوشی مانند Images و یا Sounds میریزی، توی گالری میانبر نمایش فایل ها نشون داده نمی شه...
اگه مشکل فقط همین باشه، از کانتکت هات یه بک آپ توی مموری کارتت بگیر، مسیج هاتو به گوشیت منتقل کن ( اگه تاکنون پیام هات در phone memory ذخیره می شدن، با تغییر محل ذخیره همشون به طور خودکار به مموری کارت منتقل می شن؛ برای این کار نشونی روبرو رو برو: Messages >>> Options >>> Settings >>> Other >>> Memory in Use همین ) ، هرچی توی فون مموریت داری بریز توی مموری کارتت و دست آخر با کد زیر گوشیت رو مستر ریست کن:
#7370#* >>> ( دستورش به ترتیب می شه : ستاره + مربع + 7370 + مربع )
پس ازین کار ازتون لاک کد می خواد که به طور پیشفرض 12345 هست. پس از اون گوشیت به تنظیمات اولیه برمی گرده و دوباره بایستی از نو پیکر بندی بشه...
آموزش پیدا کردن Lock Code گوشی های نوکیانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266352
ویبره یه آرمیچر کوچولوئه که سرش لنگی داره و باعث لرزش گوشی میشه نکنم قیمتی نداره. تعویضشم فکر نکنم 4 الی 5 تومن بیشتر بگیرن چون ان73 راحت باز میشه.نقل قول:
سلام
تو تنظیمات هم چک شده ولی کار نمیکنه . اگر سوخته باشه چقدر هزینه داره
ممنون از کمکتون
...... گوشی رو تو حالت انتقال داده(data tra..)زدم به پورت جلوی یه کامپیوتر که بعدا فهمیدم خرابه (فلش مموری یکی دیگه رو سوزوند)
البته گوشی پیغام داد که به علت باز بودن بعضی از برنامه ها امکان فعال کردن حالت انتقال داده وجود نداره الان هم خود گوشی( مموری) رو کامل میشناسه همه نرم افزار های رو مموری هم اجرا میشه تو اکسپلوره هم میشه مموری رو دید و استفاده کرد
اما الان که باسیستم خودم پورت usb رو وصل کردمدر حالت پی سی سوئیت این پیغام رو میده
وقتی هم روی اون مسیج کلیک میکنم این رو نشون میده
وقتی هم در حالت انتقال داده اون رو وصل میکنم تو ی مای کامپیوتر مدام ایکون مموری میاد و میره یه ثانیه به یه ثانیه تو داخل گوشی هم مدام دو پیغام آماده بودن برای انتقال داده و همچنین اماده بودن برای برداشتن کابل هی میاد و میره
مشکل کابل نیست با ریست فکتوری و ریست هاردوبا فلش گوشی هم درست نشد
یکی از دوستان گفت
مشکل درمقاومت پول اپ یواس بی است که سوخته است(10 کیلویی)
با تعویضش مشکل حل میشه
نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین دوست من ... کابل uSb رو چک کنن ببین درست به پورت وصل هستش ... این ارور و اومدن و رفتن مموری به خاطر بد وصل شدن کابل هستش ...
مثلما بعد یک دوسال بلدیم یه کابل رو به گوشیمون بزنیم:41:نقل قول:
به هیچ عنوان نمیتونه مربوط به کابل باشه
شاید مر بوط به سوییچ بین usb-1 یا usb-2 باشه که احتمال بیشتری داره
سوختن اون مقاومت 10 کیلویی باعث شده گوشی متوجه نشه ارتباط از کدوم نوعه و مرتب این رو با اون توی یه لوپ تکرار میکنه
کسی اطلاعات کامل تری نداره
مثلا عکسی از مین برد این تا بشه جای اون مقاوت رو فهمید
تو اصفهان کی میتونه از این کار ها بکنه نمیخوام بدمش دست یه تعمیر کار تجربی ترجیح میدم طرف علمی باشه
سلام .میشه لطفا بهمبگید مشخصات باطری بکاپ گوشی 6630 چیه؟ ولتاژش؟ قیمتش؟ یا اگه مشخصه خاص دیگه داره که موقع خرید در نظ گرفت بهم بگین ممنونمیشماگه سرعتر جواب بدین.
سوال بعدیم مربوط میشه به یه قطعه از گوشیم. من گوشیم خیلی زود شارژ خالی میکنه امروز بازش کردم دیدم روی یک قطعه که نوی نقشه تعمیراتی 6630 اسمش Z7505 هست و کنار دوربین قرار داره خیلی سیاه شده. انگار که سوخته باشه البته مطمئن نیستم. میخواستم بدونم امکان داره اشکال از این باشه؟
سلام گوشی یکی از آشنایان افتاد توی آب و سوخت بردیمش برای تعمیر
ولی بعد از تعمیر خیلی کند شده به طوریکه وقتی که یه دکمه رو فشار میدیم چند ثانیه طول میکشه تا عمل کنه میخواستم ببینم نمیشه کاری کرد که درست شه با آپدیت حل میشه؟
سلام دوستان
یه گوشی 6170 خونمون بود گزاشتم شارژ شه بعد که بعد از 2ساعت فول میشه ... در عرض یه ربع شارژ خالی می کنه ...
باطریشم عوض کردم درست نشد ... یعنی گوشی مرخصه ؟؟؟؟؟
سلام به دوستان. مدل گوشيه بنده n73 هست. تازگيا وقتي تماس برقرار ميكنم صداي گوشيم خيلي كم ميشه (منظورم صداي فرد مخاطبم هست) اين اتفاق بعضي اوقات رخ نميده ولب يهو ميبينم اينجوري شده . بنظرتون ماله چيه؟
سلام
یه 5220 نوکیا هست که من تو سایت فارسی خود نوکیا هم رفتم و تو جی اس ام آرنا زده بودن حافظه داخلی گوشی 30 مگ ولی الان حافظه داخلی 5 مگ هست !
به نظر شما چی کار میشه کرد.
سلام بر همگی :31:
بلاخره از شر هرچی کنکور بود خلاص شدم! در خدمتم :46:
می شه بپرسم چجوری فهمیدی که حافظه داخلی 5 مگ هست؟!نقل قول:
احتمالا بلندگوی تماس گوشیت دچار یکی از مشکلات زیر شده:نقل قول:
1. یا قطعی داخلی داره
2. احتمالا در آستانه سوختنه
حتما ببرش تعمیرش کن و یا اینکه اگه گارانتی داره ببرش گارانتی.
مورد عجیبیه...:13: احتمالا باطری اصلی گوشی خراب شده بوده و شما هم یه باطری نو ولی قلابی انداختی روش. گوشی من هم 3250 هست. بعد 2 سال باطریش خراب شد. 2 ساعته شارژ می شد و یک ساعته خالی می کرد. رفتم یه باطری 3 تومنی خریدم که روش زده بود ساخت مجارستان که صد البته از چینی فابریک گوشی هم بدتر بود و بعد 1 ماه اون هم باد کرد و به همون وضع دچار شد...نقل قول:
تلاش کن یه باطری اصل خریداری کنی. انشالله مشکل حل شه
احتمالا تراشه اصلی گوشی آشناتون سوخته بوده... و تعمیرکار براتون عوضش کرده. شاید این تراشه ای که انداخته مشکل داره. بد نیست گوشی رو به یه آدم زبده نشون بدینقل قول:
رفیق این مشکل برای من هم پیش اومده. اما به یه شکل دیگه. برای من اینجوری بود که وقتی گوشی رو روی Data Transfer می گذاشتم، همین پیام usb نامعتبر رو می داد، وقتی هم میگداشتم روی PC Suit می گفت دستگاه تازه نصب شده و شناسایی شده. یعنی عملا ویندوز نمی شناختش. در همون وضعیت که می گه دستگاه تازه نصب شده، سی دی رو توی دستگاه گذاشتم و درخواست نصب درایورش رو دادم و اون هم نصب کرد.نقل قول:
مشکل برطرف شد. شما هم این راه رو رفتی؟ منظورم گذاشتن سی دی در درایوه...؟
سلام دوستان من يه گوشي نوكيا 7610 دارم كه خود به خود خاموش شد وقتي خواستم روشنش كنم صفحه كليد چراغ هاش روشن ميشه ولي ال سي دي روشن نميشه.ال سي دي گوشيم رو روي نوكيا 6600 نصب كردم ال سي دي روشن شد ولي صفحه اش پرش داشت.ال سي دي گوشيم چرا روشن نميشه لطفا كمك كنيد:41::13: