اصلا جالب نیست :41:
من تو تنظیمات قبل از بازی no sack انتخاب میکنم بعد با هک کردن بازی باشگاه رو میخرم بعد تو تمام جام ها قهرمان میشم اما باز هم اخراج میشم.
اصلا وقتی باشگاه مال منه کی منو اخراج میکنه؟
Printable View
اصلا جالب نیست :41:
من تو تنظیمات قبل از بازی no sack انتخاب میکنم بعد با هک کردن بازی باشگاه رو میخرم بعد تو تمام جام ها قهرمان میشم اما باز هم اخراج میشم.
اصلا وقتی باشگاه مال منه کی منو اخراج میکنه؟
سلام بچها من مخ منیجرم هر سوالی دارین بپرسین من از اولین نسخه بازی کردم ولی برای اخراج شدن راه حلی بجز تعویض مربی ندارم ولی به نظر من روش خوبیه فقط لولها را از دست میدین در ضمن بگم که اونایی که میگن نسخه اصلی خیلی امکاناتش بیشتره چرت میگن شما غصه نخورین هیچ فرقی بجز همون اخراج نداره:5:نقل قول:
یعنی دقیقا چی؟ چه راه حلی؟ من درست متوجه نشدم :(
کسی نبود جواب بده؟ برای این موضوع مشکل حل نشد؟
من موقعی که بازی رو سه دی تماشا می کنم وقتی که بازی تموم میشه و از بازی بیرون میام نتیجه اونی نیست که تو بازی بوده باید چی کار کنمنقل قول:
لطفا منو راهنمایی کنید
سلام خدمت دوستان
لطفا یکی کامل توضیح بده که چطور میشه تعداد پلیرهارو بیشتر 4 تا کرد؟(کامل باشه...نفرمایید که از ادیتور و ...)
یا حق
تمام مره بازی از بین رفته!!! توی هیچ باشگاهی نمیشه 2 فصل موند!!!تحت هیج شرایطی
تمام مره بازی از بین رفته!!! توی هیچ باشگاهی نمیشه 2 فصل موند!!!تحت هیج شرایطی
من دیگه زدم به سیم آخر.میخوام نسخه ارژینال بخرم بجه های تهرانی اگه میخواین دنگی بگیریم.
08 بهتر بود بابا
من ارجینال گرفتم و آپدیت 1 هم نصب کردم هنوز باگ داره بازی و حالا منتظر آپدیت 2 هستمنقل قول:
مطمئن نیستم بشه دنگی خرید چون باید بازی آنلاین اکتیو بشه و سریال تو سایت ea ثبت میشه
حق با شماست نمیشه.البته حتی نسخه ارجینال هم باگ زیاد داره و من تو فرومهای خارجی دیگه هم دیدم حتی رجیستر شده ها هم این مشکل اخراج شدن رو دارن.ea هم برای اینکه آبروش نره داره ماست مالی میکنه!!!
راستی ببخشید این مشکل اخراج شما با رجیستر شدن حل شده؟نقل قول:
رفیق این ارجینال رو چطور خریدی؟ما هم تو ایران می تونیم بخریم؟به خدا استخون درد مردیم از بس خمار این بازی هستیم.نقل قول:
آره مشکل اخراج که نداره ولی یه سری باگهای دیگه هست که هنوز حل نشده مثلا وقتی تو 3d match بازی را کنسل کنی نتیجه عوض میشه!ولی کلا آپدیت 2 هم در راهه و جای امیدواری هست
من از طریق یکی از فروشندگان سایت ebay خریدم فقط سریال رو مبلغش هم 14 پوند شد که باید از طریق paypal پرداخت کنی که میشه حدود 22000 تومان نیازی هم به دیسک اصل بازی نیست با همین دیسک های موجود در بازار هم میشه فقط باید هنگام نصب اون سریال ارجینال که گرفتی رو وارد کنی و بعد از نصب اولین بار که بازی را اجرا می کنی باید به اینترنت متصل باشی و خودش بازی را اکتیو می کنه
اگه بخواهید ایمیل طرف رو بهتون می دم
ooooooooppps نه 22 هزار تومان!!!!؟بذار این گندی که زدم رفع و رجوع بشه بعد...(می دونی منظورم چیه؟رفتم به دور از چشم همسر محترم یه PSP گرفتم با مخلفات شده 253 هزار تومان حالا موندم چه جوری ته حساب رو سر هم کنم تا بو نبره.الآن یه قرون هم برام کلی ارزش داره برای فرار از قهر و جنگ و جیغ.البته می دونه PSP خریدم اما گفتم 150000 هزار خریدم!!!! فعلاً دارم از جنگولک بازی خودم می زنم یه قرون یه قرون جمع می کنم تا کسری جبران بشه)
این هم آخر و عاقبت ما عشق گیم های زی زی:24:
ببخشید بی ربط پست دادم
من يه چند ساليه كه اين بازي رو استفاده ميكنم ولي معمولا تو هر باشگاهي 10 سال كمتر نميموندم .
از وقتي كه اين نسخه جديد رو گرفتم نگرشم نسبت به منيجرينگ فوتبال تغيير كرده چون مجبور شدم خودم رو با بيشتر ليگهاي دنيا تطبيق بدم.
شما حساب كن ياد گيري اين اصل كه در هر ليگي سيستم خاصي كارايي بيشتري داره.
اين زياد هم بد نيست.
نقل قول:
سلام . تمام نمره. مي توني هرچند فصل خواستي بازي كني. فقط لم داره. تو يه forum روسي پيدا كردم.
نقل قول:
راه داره پسر خوب. من فقط بخاطر اينكه تو يكي از camp هام بازيكني با level 11 متولد شد دنبال قضيه رو گرفتم.
يعني يه level بالاتر از مسي و كاكا و ... . اگه خواستي بدوني چطوري ميشه بازيو ادامه داد دوباره پست بده.
خوب داداشی این لمشو بگو دیگه.اینجا همه دارن از خماری می میرن(یکیش خودم)نقل قول:
راستی این قضیه چه ربطی به اون بازیکن کمپ و لول 11 داره؟منکه شدید گیج شدم
روزهای انتظار...خوب چی شد پس رفیق.جناب Ali-Beppe راه اخراج نشدن چیه؟
منتظریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره خودمونی میشه
تاريخ عضويت: Dec 2005
آره مشکل اخراج که نداره ولی یه سری باگهای دیگه هست که هنوز حل نشده مثلا وقتی تو 3d match بازی را کنسل کنی نتیجه عوض میشه!ولی کلا آپدیت 2 هم در راهه و جای امیدواری هست
من از طریق یکی از فروشندگان سایت ebay خریدم فقط سریال رو مبلغش هم 14 پوند شد که باید از طریق paypal پرداخت کنی که میشه حدود 22000 تومان نیازی هم به دیسک اصل بازی نیست با همین دیسک های موجود در بازار هم میشه فقط باید هنگام نصب اون سریال ارجینال که گرفتی رو وارد کنی و بعد از نصب اولین بار که بازی را اجرا می کنی باید به اینترنت متصل باشی و خودش بازی را اکتیو می کنه
اگه بخواهید ایمیل طرف رو بهتون می دم
سلام اگه میتونی ایمیل این طرف رو بده ما هم ازش سریال بگیریم.
بیا اینم ایمیل:
راستی آپدیت 2 هم اومده و 3dmatch بهتر شده
و شما دوست عزیز Ali-Beppe منتظر راه حل شما هم هستم
بالاخره آپدیت رسمی دوم هم منتشر شده که لینکش رو من میدم که مشکلات بازی رو برطرف می کنه و از طرف EA منتشر شده
آپدیت پچ رسمی دوم EA
دانلود با حجم 182 مگ
شرمنده اگه دیر کرد به زودی لینک همه اینها رو میذارم توی پست اول که دیگه مشکل پیش نیادکد:http://fifasoccer.ru/files/?download=10373
سلام بچه من که اصلا به این سریال اصلی اعتماد ندارم با همون روش تعویض مربی پیش میرم و الان 3 فصله با رئال قهرمان میشم با 3 مربی متفاوت اگه کسی میخاد تا براش روشه توضیح بدم! شما که مشکله عوض شدن نتیجه رو دارین بعد از تمام شدن بازی باید دکمه ی Esc رو فشار بدین نه چیز دیگه!
پچ اولی مال بازی Football manager 2009 هست چون نوشته SI Games
پست اول ویرایش شد!
سلام.
راه حل: دقيقا روز 28 June بريد يه بازيكن با يه تيم ديگه اضافه كنيد.(Add Player) . فرداش از player اصليتون بيايد بيرون.
(Retire). بازيو با player دوم ادامه بديد. دقيقا روز اول July باز يه Player ديگه اضافه كنيد با همون تيم اولتون.
بازم فرداش از player دوم بيايد بيرون. بازيو با player سوم كه در اصل player تيم اولتونه ادامه بديد.
اين داستانو هر سال تو تاريخ 2 روز به انتهاي فصل ادامه بديد. مشكلي كه هست اينه كه Personal Life رو تو هر
Retire از دست ميديد ولي ارزششو داره.
حالشو ببريد... "Ali-Beppe"
نقل قول:
شما هم اگه يه بازيكن لول 11 داشتيد حاضر بوديد براي پيدا كردن راه حل مشكلش كل فروم هاي روسي و آلماني رو بگرديد.
منظورتون چیه از اینکه به سریال اصلی اعتماد ندارید؟نقل قول:
سلام بچه من که اصلا به این سریال اصلی اعتماد ندارم با همون روش تعویض مربی پیش میرم و الان 3 فصله با رئال قهرمان میشم با 3 مربی متفاوت اگه کسی میخاد تا براش روشه توضیح بدم! شما که مشکله عوض شدن نتیجه رو دارین بعد از تمام شدن بازی باید دکمه ی Esc رو فشار بدین نه چیز دیگه!
من الان دارم استفاده می کنم آپدیت 2 هم نصب کردم مشکل اخراج هم ندارم اون روش تعویض مربی هم من توضیح داده بودم قبلا ولی خیلیا باش حال نمی کنن چون منیجر level میپره
من نمی گم ارزون گرفتم سریال رو ولی به نصبت قیمت اصلی بازی که 40 دلاره به نظرم می ارزه
تایید میشه وقتی از سریال کی اورجینال استفاده می کنی درست مثل این هست که خریدینقل قول:
شما اینهمه ما را کاشتی که اینو بگی!!نقل قول:
اگه یکم صفحات قبل را می خوندی می دیدی که من همون اوایل این روش رو توضیح داده بودم!! اینم لینک اون صفحه:
ولی امسال مسئولین EA کاملا کراکرها رو شکست دادند تا حالا و بعید می دونم کرک جدید واسش بیادکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3168700#post3168700
جالبه حتی بازی Football manager 2009 نیز درست و حسابی کرک نشده و هیچ گروه معروفی کرک اون رو نداده!!
البته فیفا 09 هم همین مشکل رو داشت و اولین بار که کرک شد فقط می تونستی یه فصل منجیر مود بازی کنی اما یه روز بعدش کرک سالم اومد براش!
مسئله اینجاست که فیفا منیجر به اندازه خود بازی فیفا محبوب نیست واسه همین زیاد بهش اهمیت داده نشد در کل اگه بخوان می تونن کرک کنننقل قول:
Ali-Beppe جان این روش اصلاً حال نمیده.دوباره باید از درجه پایین با یه پلیر جدید شروع کنی.من به شخصه حاضرم بازی نکنم اما این روش رو هم امتحان نکنم.
به هرحال ممنون از روش شما هرچند قبلاً توضیح داده شده بود.
واقعا جای تعجب هست که گروههایی مثل Razor1911 و Reloaded سعی نمی کنن این بازی رو کرک کنن همونطور که فیفا09 رو کرک کردند امسال بد جوری موندم تو خماری این بازی حالا وضع من باز بهتر از اونهایی هست که بازی رو دارن.نقل قول:
سلام.!در کل این بازی خیلی بدتر شده نسبت به سری قبل!...خیلی شلوغتر شده2-سخت تر-3-هیجان کمتر و ... نظر شما چیه؟
نظری ندارم !! :دينقل قول:
سلام.!در کل این بازی خیلی بدتر شده نسبت به سری قبل!...خیلی شلوغتر شده2-سخت تر-3-هیجان کمتر و ... نظر شما چیه؟
ولی فک کنم به خاطر اینکه من خودم اوولین سری که بازی کردم 07 بود خیلی حال کردم چون بازی خیلی برام جدید بود ! ولی یواش یواش اشنا شد و.....
منم 07 رو به همشون ترجیه می دم ! گرافیکش خیلی مشکل ساز شده بعضی جا ها دیگه حال نمی ده ولی متن اصلی بازی بهتر شده !
خیلی این حرفو می زنن ولی من به نظرم بالاخره پیشرفت هایی داشته نسبت به 08
یه چیز جالب اینکه روز تولدت دستیارت میاد بهت تبریک میگه!!
همچنین روز کریسمس که پس فرداست و سال نو میلادی محیط بازی عوض میشه الان نزدیک کریسمسه محیط برفی و رنگارنگ شده!
البته همین اینها زمانی حال میشه که اخراجی تو کار نباشه.. کاش یه کرک میومد این مشکل رو واسه ملت حل میکرد. البته من چون بازی رو نخریدم دیگه هیچ کدوم از اون 3 تا اپدیت رو که ea داده دانلود نکردم کسی هست که هر 3 تا رو دانلود کرده باشه و اینها چه تاثیری توی روند بازی داره
سلام. من یه مشکلی با fifa manager 09 دارم.من 2 تا cd گرفتم اما هیچکدوم بازی رو به صورت 3D نشون نمیده و option اون رو نداره.میشه راهنمایی کننین؟
اولا دو تا سی دی نیست و یک دی وی دی هستش.دوما احتمال زیاد سیستمت کمتر هستش و نمیتونی بازی ها را ببینی من هم همینطور شد و به خاطر همین هم دیگه این بازی را کنار گذاشتم.نقل قول: