بازم سلام.کل مشکل من با mysql اگه لطف کنید طریقه نصبشو بگین.من که نصب میکم فقط صفحه داس میاد.
Help me plz
Printable View
بازم سلام.کل مشکل من با mysql اگه لطف کنید طریقه نصبشو بگین.من که نصب میکم فقط صفحه داس میاد.
Help me plz
سلام من ورژن 6480 فول ستاپ رو دانلود دارم می کنم امیدوارم که کار کنه.
فقط همین رو می خواد ؟ یا مپ و ویمپ هاش باید جدا دان شه ؟
آقایون اینو دان کردم بعدش با نویکت کار هارو انجام بدم ؟ یا فایل دیگه ای هم داره لطفا بگید !
این طوری میشه یکی هلپ بده لطفا !!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار MySQL داری ؟نقل قول:
My SQl یه بانک اطلاعات برای استفاده تعداد زیاد کار بر شما نصب که میکنین همون صفحه داس میا بعد با نرم افزار SQl Yog میتونی از My SQL استفاده کنینقل قول:
آره بابا دارم یه پچ دیگه هست کار میکنه پچ 2.1 فکر کنم تو این پچ اینطوریه !
تازه مشکل از My Sql نمیگیره که فایل مپ و ویمپ رو مشکل داره از Datdir آدرس رو درست می کنم داخل Mongosd.conf ولی بازم درست نمیشه !
والا تا اونجائی که من میبینم این عکس شما تمام تیبل های دیتابیس رو داره ایراد میگیره کانفیگت باید این باشه DataDir = "." این درستشهنقل قول:
با سلام
هيرو موردنظرماوارد inc يا portal نمي شود چه كاربايدبكنيم؟
سلام.
من مینی منیجرو دانلود کردم.کسی هست بگه چه جوری میشه با هاش کار کرد.
اگه نکته داره بگین
کسی میدونه چه توری میشه اسم ان پی سی رو تغییر داد.
من از دستور .npc name استفاده میکونم کار نمیکونه
با تشکر از دوست عزیزیم ice lord
من این patch 2.4.3 رو که نصب کردم دیگه نمی تونم کاراکتر Draenei و Blood Elves بسازم و همچنین کدهای گرفتن warsong gulch mark of honor و arathi basin mark of honor و alterac valley mark of honor نیاز دارم.لطفا مرا راهنمایی کنید.
لطفا در مورد این دو دستور اگه کسی میدونه توضیح کامل بده.
.wp modify
.wp show
اگه اجازه بدین من کمکتون کنم:20:نقل قول:
وقتی سرورو اجرا شود تو قسمت mangosed.exe باید اکانتتو setbc username 1 کنی.
با اجازه از icelord
من میخوام یه teleport بسازم مثل fun server .به نرم افزار احتیاج داره یا نه.اگه کسی میدونه توضیح بده.
کسی میتونه اینو دان کنه؟
کد:http://mangadmin.googlecode.com/svn/trunk/
من که منظورتو نمیفهمم:13:.مینی منیجرو چطوری میشه باز کرد؟ نرم افزار خاصی داره؟نقل قول:
من که دان کردم فایلاش همش .php :41:
اگه لطف کنی واضح تر توضیح بدی خیلی ممنون میشم.من یخوام ایتم هم بسازم.واسه اینم بگو.:31:
وقتی شما برنامه ی mangos رو باز می کنید قسمت سمت چپ پایین 3 چیز وجود داره یکی از اونا نوشته مینی منیجر وقتی روش کلیک میکنی یه صفحه مثل یه سایت باز میشه که باید ای دی پس بدی و وارد بشینقل قول:
شما هم همین راهی می بالا گفتم و برو بعد از یکی از قسمت ها که اسمشو الان یادم نیست میتونی تمپورت بسازی ولی ساختنش به همین آسونی هم نیستنقل قول:
شما نیاز نیست همه ی دستور هارو بدونی و استفاده کنی از جمله همین 2تای که خودت گفتینقل قول:
شما از مینی منیجر میتونی این کارو بکنی از قسمت کاراکتر و حتی میتونی یه npc دخواه واسه خودت بسازینقل قول:
این دستورات برای حرکت کردن NPC ها مورد استفاده قرار میگیره مثلاً فلان NPC از اینجا بره اونطرف بعد برگرده همینجا امیدوارم متوجه شده باشینقل قول:
از نرم افزاری به اسم quice استفاده کننقل قول:
به این لینکها میگن SVN اینو باید با نرم افزاری به اسم TortoiseSVN دانلود کردنقل قول:
سرور و ساختین و کار میکنه مثل بنز . فقط وقتی برای مثلا Stormwind یه پرتال میسازم که بره Shattrath پرتال ساخته میشه اما روش که کلیک میکنم نمیره اونحا ؟
آیا باید یه پرتال هم برای این کار تو Shattrah بسازم یا مشکل چیز دیگه ای ه ؟
یادم رفت اینم بگم . رو پرتال که با موس میرم نوشته Locked !!
حسین جان دیگه چرت نگو :9: :44:نقل قول:
از مینی منیجر همه کار میشه کرد چه برسه به عوض کردن اسم npc که کوچک ترین کار شه
دوست عزیز همون سرور 2.4.3 ام همین جوری شد ولی شما خبر نداشتینقل قول:
با این کار همه چیزو آسون کردن
شما اول یابد مپ ها رو داشته باشین که موقع نصب خودش می گه می خوای خود کار این کارو کنه یا نه بعد از این کار وقتی به تب اول که برگردید از بالا هرچی start داره رو بزن تا ران شه بقیه چیزاشم یه کوچولو ور بری می فهمی چیه !:40::11:
[QUOTE=hvlmm;3805495]وقتی شما برنامه ی mangos رو باز می کنید قسمت سمت چپ پایین 3 چیز وجود داره یکی از اونا نوشته مینی منیجر وقتی روش کلیک میکنی یه صفحه مثل یه سایت باز میشه که باید ای دی پس بدی و وارد بشی
سلام.از توضیحاتت ممنونم.من گشتم پیدا نکردم.وقتی منگوسو باز میکنم سه صفحه ی داس میاد.اگه زحمتی نیست میشه عکسشو نشونم بدی؟
درضمن وقتی minimanager باز شد باید چه ایدی پسی بدم؟
با تشکر.
متشکرم که جوابمو دادی.ولی توضیح شما فقط در مورد دستور .wp add صدق میکنه که منم میدونستم.نقل قول:
وقتی .wp modify رو مینیویسم اینارو نشون میده:
aittime $time
mote ID
pell ID
ext1| text2| text3| text4| text5 <text>
odel1 ID
odel2 ID
ove(moves wp to player pos)
el (deletes the wp)
و دستور.wp show
n
irst
ast
ff
nfo
من در مورد اینا میخواستم بدونم.ممنون میشم اگه توضیح بدین
میشه لینک quice و TortoiseSVN رو بزارین؟نقل قول:
شاید جالب باشه!
من دیدم شما هم ببینید:
اگه چیزی فهمیدید برای ما هم شرح بدین چی بود.اگر هم دان کردین لینک رو هم برای ما بزارین!!!!!!!!کد:http://www.mmowned.com/forums/programs/119883-addon-mangadmin-gm-ingame-addon.html
سلام.من mangadmin رو دان کردم و توی پوشه Interface\addons کپی کردم.نقل قول:
وقتی توی بازی قسمت addons میرم غیر فعاله و کار نمیکنه:41:
اینم کمی دیگر از دستورات GM
کد:http://www.mediafire.com/?yyz9jk9rkix
من TortoiseSVN رو دان کردم.ولی بازم از من یوزر پس میخواد.نقل قول:
لطفا راهنمایم کن.:46:
سرور و ساختین و کار میکنه مثل بنز . فقط وقتی برای مثلا Stormwind یه پرتال میسازم که بره Shattrath پرتال ساخته میشه اما روش که کلیک میکنم نمیره اونحا ؟
آیا باید یه پرتال هم برای این کار تو Shattrah بسازم یا مشکل چیز دیگه ای ه ؟
یادم رفت اینم بگم . رو پرتال که با موس میرم نوشته Locked !!
سلام بچه ها.
اینم لینک mangadmin
کد:http://rapidshare.com/files/160331719/MangAdmin_Revision_119.rar
کسی نیست ساختن پرتال رو آموزش بده ؟ با فرمان gobject پرتال میسازه اما توش نمیره .
سلام دوستان
میشه یک نفر طرز استفاده از این MangAdmin رو بگه؟
بعد این MangAdmin واسه سرور Arcemu می خواستم باید چی کار کنم؟
سلام.از توضیحاتت ممنونم.من گشتم پیدا نکردم.وقتی منگوسو باز میکنم سه صفحه ی داس میاد.اگه زحمتی نیست میشه عکسشو نشونم بدی؟نقل قول:
درضمن وقتی minimanager باز شد باید چه ایدی پسی بدم؟
با تشکر.:46:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
mang admin یه تعداد فایلهای برنامه نوشته شده هست.وقتی شما دان کردید باید انو تو پوشه Interface\AddOns کپی کنی.
بازی رو اجرا میکنی و تو addons [mangadmin رو فعال مشکنی.
درضمن mangadmin فقط برای منگوس کار میکنه:20:
کسی میخواد هیروش الیدن بشه؟
اینم کدش
.modify morph 21135
با سلام.نقل قول:
میشه بگین از فایلهای جانبی منگوس چگونه میشه استفاده کرد و در کجا باید بریزیم؟
دوست عزیز شما باید جا و مکان واسه پرتالت ملوم کنی اون پرتال بنده خدا از کجا بدونه کجا باید بفرستت از مینی منیجر برو برای 100000 بارنقل قول:
شما ازنقل قول:مینی سرور های جدید و می تونید دانلود کنی , اگر می خوای 2.4.3 باشه میری تو لینکی که دادم Full Setup 2.4.3 هست اونو دانلود میکنی بعد دیگه نیازی نیست با داس کار کنی .کد:www.filebeam.com/folder/327
تو مینی منیجرم ادی پسو این بزن >>>>>>>> administrator
دوست عزیز از گذاشتن اطلاعات جدید میمنون . اگر چیزای جدید دیگه ای پیدا کردی بزار اینجانقل قول:
توی فلدر دیتا توی فلدری که سرور رو نصب کردین شما اینارو میتونید با سرور نصب کنید !نقل قول: