-
نقل قول:
با عرض شرمندگی زیاد از همه دوستان، من منظور نماینده فروش رو بدفهمیده بودم. امروز دوباره زنگ زدم 02123099 بعدشم 1 و دوباره1 .گفت نه 1 تا7 برای ECO مجانیه. گفتم دفه قبل که تماس گرفتم شما گفتی 1 تا 7 لغو شده! گفت من که نبودم ...حتما منظورش این بوده که 1 تا 7 حساب نمیشه! ...
حدس مي زدم كه نبايد اينطور باشه. چون به تازگي شبانه رايگان براي Eco فعال شده و قاعدتا نمي بايست به اين زودي برداشته بشه.
راستي اينجا كسي از دوستان سرويس Eco شاتل رو نداره؟
سرعتش شبانه اش چگونه است؟ برابر سرعت روزانه است؟
-
سلام
مودم وايرلس مارك و مدلش چي بود؟
-
آرزوی همه شما دوستان...!!!
-
سلام بچه ها....
من اکو دارم....امروز دوباره پرسیدم گفتن 1 تا 7 مجانیه یعنی اگه دانلود کنیم از حسابمون کم نمیشه....
با تشکر...
-
چه بلایی سر speed test اوردی؟
چه سرویسی داری؟کدوم شهر؟
نقل قول:
پس نتيجه اينكه سرويس اكو همچين بهتره!
البته يه سوال ديگه هم داشتم:
اگه سرويس 128 ارت بگيري دانلود شبانه هم به همين سرعت خواهد بود؟
ظاهرا اینطوری هستش و البته نه کاملا.کمتر میتونه باشه ولی انتظار نداشته باش 256 یا بیشتر باشه،کسایی که گرفتن میگن 20 کیلوبایت میده.
-
نقل قول:
چه بلایی سر speed test اوردی؟
چه سرویسی داری؟کدوم شهر؟
این برادر ما اونجا یعنی شاتل کار میکنه و واسه خودش دانلود میکنه مفتی :31:
بعدش میاد اینجا .....:21:
-
نقل قول:
این برادر ما اونجا یعنی شاتل کار میکنه و واسه خودش دانلود میکنه مفتی :31:
بعدش میاد اینجا .....:21:
بعدش میاد اینجا ...پزمیده:31:
-
بعدش میاد اینجا ... حال میگیره :3:
-
دوستان اگر امكان داره
بحث اصلي را دنبال كنيد
نه پز بديد !
نه حال بگيريد !
موضوع بحث چيز ديگه اي است
-
اقا من دیروز که 423 مگ دانلود رایگان داشتم..(خدا بده برکت..)
تا الان هم که شاتل فوقالعاده بوده...(خوب نه ها؟؟! فوق العاده)
بترکه چشم حسود :دی
-
دوست عزيز من اکو 128 دارم
سرعت شبانه ش فرقي نمي کنه. من از روز اولي که رايگان گذاشت (چه بسا چند روز زودتر) شبا تلپ وب بودم!
دوستان دانشجو (شايد اين حرف مشمول دانش آموزام بشه!):
براي دريافت سرويسهاي بيشتر مي تونيد يه گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه بگيريد و براشون بفرستيد. اينجوري جزو جامعه علمي حساب مي شيد (من قبلاً فکر مي کردم منظورشون از جامعه علمي فقط اساتيده)
حتي يکي از دوستان زنگ زده و گفته که من براتون فرستادم و تو پرونده تونه. اونا گفتن نه. خلاصه هي از اين اصرار و از اونا انکار تا اينکه بالاخره قانعشون کرده که واسشون فرستاده:d!
ضمناً خوشحالم که رايگان هنوز هست!
-
نقل قول:
سرعت شبانه ش فرقي نمي کنه. من از روز اولي که رايگان گذاشت (چه بسا چند روز زودتر) شبا تلپ وب بودم!
براي دريافت سرويسهاي بيشتر مي تونيد يه گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه بگيريد و براشون بفرستيد. اينجوري جزو جامعه علمي حساب مي شيد (من قبلاً فکر مي کردم منظورشون از جامعه علمي فقط اساتيده)
حتي يکي از دوستان زنگ زده و گفته که من براتون فرستادم و تو پرونده تونه. اونا گفتن نه. خلاصه هي از اين اصرار و از اونا انکار تا اينکه بالاخره قانعشون کرده که واسشون فرستاده:d!
اقا گواهی اشتغال به تحصیل قبول نمیکنن....من خودم ایمیل زدم ازشون سوال کردم....
فقط با نامهی خودشون را باید ببری دانشگاه تایید کنی.....
ولی در مورد اون کلکت چیزی جالبیه ها؟؟؟؟
بزا ماه رمضان تموم بشه بعد:دی
ولی خوب ممکنه بگن خوب دوباره بفرست....اونوقت چی؟؟؟؟
-
بالا خره معلوم نشد شاتل سرويس اكو شبانه رايگان ميده يا نه؟1
-
نقل قول:
بالا خره معلوم نشد شاتل سرويس اكو شبانه رايگان ميده يا نه؟1
خوشبختانه ظاهرا سرويس شبانه رايگان Eco ادامه داره:46:
-
نقل قول:
من هم قبل از آرت1 اکو داشتم سرعت فرق نمیکرد ولی معلوم نیست برای 512 هم به همین شکل باشه.
خلاصه سرویس جدید من یعنی اکو512 شنبه متصل میشه و شاید بتونم جوابگوی سوالات خیلی از دوستان باشم.
-
اقا شبانه برای سرویس های Eco فعال هستش دیگه نپرسید
مشکلی که 512 Eco داره اینه که مثلا من الان اگه برم gamespot از سرعت زیادی که داره 3 m دانلود میکنه و منی که تا شب وبگردی میکنم فقط 200 mg میشه وبگردی من در حالی که حق دارم حدود 75 mg مصرف کنم
پس شرکت مجبور میکنه که حجم اضافی بگیرم که حداقل اون 8 هزار هست و بیشتر .... ادامه داره تا 60 هزار
پس اینطوری شرکت 18900 + 8000 پول میگیره واسه این(حداقل)
فعلا که من راضی نشدم از این شاتل
من بیشتر صبانت رو قبول دارم (128 )
راستی هر کی هر شهری هست شهرش رو به من بگه بگم سرعت صبا و شاتل تو اون شهر چقدره
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اقای mehdi_vsgh میشه به ما هم بگی چجوری ؟؟؟
شرکت ها چی میتونن این کارو بکنن ؟
-
پس با صحبتهاي شما سرويس اكو هم زياد به صرفه نيست.
-
نقل قول:
اقا شبانه برای سرویس های Eco فعال هستش دیگه نپرسید
مشکلی که 512 Eco داره اینه که مثلا من الان اگه برم gamespot از سرعت زیادی که داره 3 m دانلود میکنه و منی که تا شب وبگردی میکنم فقط 200 mg میشه وبگردی من در حالی که حق دارم حدود 75 mg مصرف کنم
پس شرکت مجبور میکنه که حجم اضافی بگیرم که حداقل اون 8 هزار هست و بیشتر .... ادامه داره تا 60 هزار
پس اینطوری شرکت 18900 + 8000 پول میگیره واسه این(حداقل)
فعلا که من راضی نشدم از این شاتل
من بیشتر صبانت رو قبول دارم (128 )
راستی هر کی هر شهری هست شهرش رو به من بگه بگم سرعت صبا و شاتل تو اون شهر چقدره
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اقای mehdi_vsgh میشه به ما هم بگی چجوری ؟؟؟
شرکت ها چی میتونن این کارو بکنن ؟
قسمت اول توضیحاتت را اصلا متوجه نشدم:دی
قسمت دوم که از من سوال کردی هم نفهمیدم چی رو چیطوری؟؟
-
دوستان کسی میدونه Art 4 شارژ ماهانش چقدر هست ؟
-
نقل قول:
دوستان کسی میدونه Art 4 شارژ ماهانش چقدر هست ؟
فکر کنم 56000 تومن بشه.دقیقترش رو احتمالا بچه ها بگن
-
نقل قول:
من هم قبل از آرت1 اکو داشتم سرعت فرق نمیکرد ولی معلوم نیست برای 512 هم به همین شکل باشه.
خلاصه سرویس جدید من یعنی اکو512 شنبه متصل میشه و شاید بتونم جوابگوی سوالات خیلی از دوستان باشم.
آقا فريد 512 را چطوري گرفتي؟
-
نقل قول:
اقا گواهی اشتغال به تحصیل قبول نمیکنن....من خودم ایمیل زدم ازشون سوال کردم....
فقط با نامهی خودشون را باید ببری دانشگاه تایید کنی.....
ولی در مورد اون کلکت چیزی جالبیه ها؟؟؟؟
بزا ماه رمضان تموم بشه بعد:دی
ولی خوب ممکنه بگن خوب دوباره بفرست....اونوقت چی؟؟؟؟
اینو میگم میشه بیشتر توضیح بدی ؟
-
نقل قول:
آقا فريد 512 را چطوري گرفتي؟
راست میگن من که زنگ زدم نپرسیده بهم گفت نه نمیدیم:41:
-
نقل قول:
راست میگن من که زنگ زدم نپرسیده بهم گفت نه نمیدیم:41:
512 art رو میگی ؟
-
نقل قول:
تا شنبه که فکر کنم من از دست برم.
-
نقل قول:
اینو میگم میشه بیشتر توضیح بدی ؟
اهان
برای گرفتن سرویس بالای 128 خوب یا نامه از شرکت میخوان یا نامه دانشگاه....
براشون ایمیل که بزنی فرم درخواست دانشجو را برات میفرستن اونو باید ببری دانشگاه امضا کنی...
اما در مورد مورد بعدی...به اون پستی که من ازش نقل قول کردم یه نگاه بنداز....کلکی که اون طرف زده بود:دی
-
-
دوستان دقت کردین هنوز تو سرویس ارت پنجشنههاش رایگانه؟؟
برای من داره جز ترافیک رایگان حساب میکنه
-
نقل قول:
دوستان دقت کردین هنوز تو سرویس ارت پنجشنههاش رایگانه؟؟
برای من داره جز ترافیک رایگان حساب میکنه
یه بار دی سی بشید دوباره کانکت بشید :18:
بله :27:
-
آقا همچنان داره برای من رایگان حساب میکنه......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون چه کنیم؟؟؟؟ حیفه اگه واقعا رایگان باشه ها؟؟!
نکنه یه وقت اشکال نرم افزاریشون بوده؟
-
-
فعلا كه به سود شماست
شايد روز 5 شنبه را تمديد كردن
-
نقل قول:
فعلا كه به سود شماست
شايد روز 5 شنبه را تمديد كردن
خوب برای شما الان چطوره؟؟ ینی برای شما الان جز ترافیک اصلی حساب میکنه؟؟؟؟
-
سلام
مدارک لازم برای سرویس های بالای 256 چی هست ؟ من دانشجو هستم آیا کارت دانشجویی کفایت میکنه؟ شنیدم شاتل یه فرم میده که برای سرویسهای 256 و به بالا باید دانشگاه تایید کنه .درسته ؟یا همون کارت دانشجویی کفایت میکنه؟
-
نقل قول:
سلام
مدارک لازم برای سرویس های بالای 256 چی هست ؟ من دانشجو هستم آیا کارت دانشجویی کفایت میکنه؟ شنیدم شاتل یه فرم میده که برای سرویسهای 256 و به بالا باید دانشگاه تایید کنه .درسته ؟یا همون کارت دانشجویی کفایت میکنه؟
شاتل در مشهد بدون درخواست هر گونه نامه يا مدركي، هر سرعتي كه بخواهيد ارائه مي دهد. شايد در شهر شما هم وضع به همين منوال باشد؟
-
نقل قول:
سلام
اگه تهران باشی
به بخش فروش شاتل تماس بگیر یا ایمیل بزن...
برات فرم مربوط به درخاست دانشجو را ایمیل میکنن ....این فرم لعنتی را باید ببری دانشگاه برات امضا کنن....
(برای این میگم لعنتی چون دانشگاه ما امضا نکرد و گفت ما نامههایی که خارج دانشگاه تهیه شده باشه را امضا نمیکنیم......حالا شنبه باز برم دانشگاه مخ این مدیرگروهمون را بزنم ببینم چی میشه؟؟)
-
نقل قول:
اگه تهران باشی
به بخش فروش شاتل تماس بگیر یا ایمیل بزن...
برات فرم مربوط به درخاست دانشجو را ایمیل میکنن ....این فرم لعنتی را باید ببری دانشگاه برات امضا کنن....
(برای این میگم لعنتی چون دانشگاه ما امضا نکرد و گفت ما نامههایی که خارج دانشگاه تهیه شده باشه را امضا نمیکنیم......حالا شنبه باز برم دانشگاه مخ این مدیرگروهمون را بزنم ببینم چی میشه؟؟)
گواهی اشتغال به تحصیل چی؟ قبول نمیکنن؟این مسخره بازی ها دیگه چیه؟ غربی ها کاربران خانگی شون الان دارند سرویسهای 24Mb Broadband استفاده میکنند حالا ما برای یه ADSL نفتی چه بساطی داریم.:21::21::21:
-
نقل قول:
گواهی اشتغال به تحصیل چی؟ قبول نمیکنن؟این مسخره بازی ها دیگه چیه؟ غربی ها کاربران خانگی شون الان دارند سرویسهای 24Mb Broadband استفاده میکنند حالا ما برای یه ADSL نفتی چه بساطی داریم.:21::21::21:
خیر گواهی اشتغال به تحصیل قبول نخواهند کرد
-
نقل قول:
خیر گواهی اشتغال به تحصیل قبول نخواهند کرد
این روزها حتی اگه بخوای شیر هم بخری باید اشنا داشته باشی چه برسه به ADSL
این مطلب هم جالبه شاتل ادعا میکنه کاربران رو در مقابل حوادث بیمه میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری که به هیچکس بیمه نمیده.
-
لووول !
مشترکان حقیقی بیشتر ECO و Art home دارن که بهشون تعلق نمیگیره.
فقط به Art1 میدن.
به آرت 2 و 3 حقوقی هم که نمیدن.
اصلا نمیدادن راحتتر بودن.