connect3d 4870 325t .
بالاخره 4870 هم یه ذره پایین اومد.!!؟؟
Printable View
connect3d 4870 325t .
بالاخره 4870 هم یه ذره پایین اومد.!!؟؟
نقل قول:
جدیدا".......
دوست داشتی آدرس می دم بیا بگیر.... یا برات تیپاکسش می کنم:10:
فرستادم گارانتی تعویض شد کلا یه کارت نو اومد ( گوش شیطان کر + بترکه چشم حسود!!! ):19:نقل قول:
اما در هر حال کارت جدید خوب کارتیه!:31:
تو ویندوز زیر 40 و توی گیم زیر 70 هستش ( بدون دستکاریه دور فن )
با gyi iv هم من هیچ مشکلی ندارم با این کارت....:46:
كارت جديدت هم همون force3d هست؟؟؟نقل قول:
آره force3d هست...نقل قول:
اما در کل خرید 4850 رو به کسی توصیه نمیکنم.:19:
برای جی توصیه نمی کنی؟!
دردسر داره........نقل قول:
این کارت رو من گرفتم 2 روز کار کرد رم هاش آسیب دید.....
فرستادم گارانتی 1 ماه طول کشید تا رفت و برگشت.......... اون یه ماه با جیفورس 6200 کار می کردم!!!:13: ( عجب گرافیکی بود وجدانن کال آف 4 رو تقریبا تا آخر می کشیدی بالا راحت جواب می داد!!! ):27:
این کارت جدید هم که آمده با این که نو بود اما یکی از دی وی آی هاش مشکل داره و جفتک می ندازه....:13:
اما چون من از یک مانیتور استفاده می کنم مشکلی با اونش ندارم:31:
مي خوام 4850 بگيرم توصيه ميكنيد از كدوم برند بگيرم؟
مي خوام حداكثر تا 270000 باشه لطفا راهنماييم كنيد ممنون مي شم.
his iceq --------------------------230tنقل قول:
سلام
می خواستم از کیفیت و قیمت Radeon 4870 X2 اطلاعاتی به دست بیارم.
توی بازار میشه مدلی از Radeon 4870 X2 را تا حد 600 تومن گیر آورد؟اگه نمیشه احتمالش هست تا اواخر بهار بکشه پایین؟
یه سوال دیگه هم داشتم.
در ضمن مادربورد من Gigabyte M55 SLI و CPU من +AMD Dual Core 6000 هست.مشکلی که برای گذاشتن این کارت وجود نداره؟
ممنونم:11:
حیف نیست 4870x2 رو می خوای رو msi m55 ببندی؟!نقل قول:
بله... الان تهران فکر کنم بشه 620 - 630 پیدا کرد...
سی پی یو هم اصلا به کارتی که می خوای انتخواب کنی نمیاد!.. ( دیگه از رده خازخ حساب می شه... باید اگه کوئید نمی بندی حد اقل فنوم ببندی )
با سلام
قيمت ati 4670 رو ميخواستم .
سلام شما هون آقایی نیستید که 4850 مموریش مشکل داشت؟ وسط بازی گیر می کرد؟نقل قول:
گرافیک من هم یک مدت اینجوری شده بود الان دست شده لازم نیست بفرستم گارانتی؟
بعدا مشکل درست نمی کنه؟
:11:
اینجا تایپک قیمت نیست ! ولی با برند connect 3d حدود 100 تومن.نقل قول:
بله خودم بودم ( سر این قضیه حسابی مشهورشدم! :31: )نقل قول:
اگه درست شده خوب مشکلی نیست..... بفرستید گارانتی هم می گه درسته مشکلی نداره... فقط هزینه تیپاکس می افته گردنتون!!!
زمانی که معیوب بود باید می فرستادید.
لطفا پست رو هم در تاپیک خودش بزنید.:11::10:
خیلی ممنوننقل قول:
نمی خواستم مادربوردم رو دست بزنم.چون سوکتش AM2 هست نمی تونم Phenom بذارم
این مادربورد هم که فعلاٌ تا 8 گیگ رم رو ساپورت می کنه گفتم دستش نزنم
سلام
در حال حاضر چند نوع 4850 در بازار هست ؟!
تشكر
دقیق نمی شه گفت....نقل قول:
6 - 7 برند هست که هر کدوم 2 - 3 مدل کارت دادند بیرون.. هر کدوم هم ممکنه دو مدل 512 و 1 گیگ باشه..:46:
اگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بتونم 220 بخرم خوبه ؟!نقل قول:
ميشه گفت بهترين مدله 4850 است ؟!:27:
نه!!!!!:31:نقل قول:
می تونی force 3d بخری 205 تومن.... با همون فن ac !!!! بعد ار توی بایوس فرکانس های کانکت رو بهش بدی...
نتیجه: هیچ فرقی با کانکت پیدا نمی کنه و 15.000 تومن رو می تونی یه رم 1 گیگ بخری برای خودت..:10:
نظرم در مورد خرید 4850 عوض شد می خوام 4870 بگیرم یه مدل خوبش رو با قیمت بهم معرفی کنید.چند روز پیش تو مجله عصر شبکه یه asus4870 جدید رو تبلیغ کرده بود مدلش رو فراموش کردم ولی روش نوشته بود 109% بهتر از معمولیه کسی خبری از این مدل داره ؟ قیمتش چطور؟ خلاصه اگه هم نمی دونید یه 4870 خوب بهم معرفی کنید که call of dutty 4 رو با بهترین گرافیک بازی کنم و حالش رو ببرم.
این کارت جدیده ؟!نقل قول:
نظرم در مورد خرید 4840 عوض شد
بعیده اینطور باشه ! 109 درصد خیلی زیاد و محسوسه . در ضمن asus اونقدر گرونه که آدم از خریدش پشیمون میشه !نقل قول:
یش تو مجله عصر شبکه یه asus4870 جدید رو تبلیغ کرده بود مدلش رو فراموش کردم ولی روش نوشته بود 109% بهتر از معمولیه کسی خبری از این مدل داره ؟
4870 cennect 3d oc extreme حدود 335 تومنه و یکی از بهترین برندهای 4870 .نقل قول:
؟ خلاصه اگه هم نمی دونید یه 4870 خوب بهم معرفی کنید که call of dutty 4 رو با بهترین گرافیک بازی کنم و حالش رو ببرم.
club - ati radeon hd 4870 x2 - 2gb
دوستان قضيه اين مدل كارت گرافيك چيه؟؟؟يكم زيادي غوله!!!
این مدل که خیلی وقته عرضه شده و 630 تومنه و فعلا بهترین گرافیک دنیاست . البته قراره gtx295 بیاد و از این کارت جلو بزنه .نقل قول:
دوستان قضيه اين مدل كارت گرافيك چيه؟؟؟يكم زيادي غوله!!!
منظورش 9 درصدهنقل قول:
یش تو مجله عصر شبکه یه asus4870 جدید رو تبلیغ کرده بود مدلش رو فراموش کردم ولی روش نوشته بود 109% بهتر از معمولیه کسی خبری از این مدل داره ؟
اگه اینطوریه که اصلا اختلاف محسوس نیست و لازم نیست زیاد پول خرج asus کنید.نقل قول:
منظورش 9 درصده
اون 9 درصد هم بابت اوركلاكش هستنقل قول:
نه آقايون من مطمئنم 109% بوده مجله رو امروز نياوردم ولي فردا حتما مدلش رو براتون مي نويسم در ضمن توي مجله آذر ماه عصر شبكه توي يكي از 5 صفحه اولش بود حتما فردا مدل و يه عكس ازش مي گيرم ميآرم فقط بي زحمت بگيد چطوري عكس رو اينجا آپلود كنم؟آخه بلد نيستم.يه چيز ديگه اين conect 3d واقعا مطمئن هست پشيمون از خريدش نمي شم؟4850 اين مدل چطوره؟
سلام. مگه اسکنر داری ؟!نقل قول:
ميآرم فقط بي زحمت بگيد چطوري عكس رو اينجا آپلود كنم؟
برند خوب و معتبریه.نقل قول:
ه اين conect 3d واقعا مطمئن هست پشيمون از خريدش نمي شم؟
یکی از بهترینهاست . قدرتش از معمولی خیلی بیشتره ولی نمیدونم چند درصد ؟!نقل قول:
4850 اين مدل چطوره؟
دوستان واقعا ارزش داره این کارت گرافیگ رو بگیره ؟نقل قول:
نسبت به قیمت
یا اینکه صبر کنیم gtx295 بیاد
در ضمن فکر میکنید تقریبا تا چند سال بازی هارو باز کنه ؟
بستگی به کاربرش داره . برای کارای سنگین گرافیکی خیلی عالیه . در ضمن یه پاور خیلی قوی ، سی پی یو قدرتمند ، مادربرد و رم عالی و ... هم میخواد .نقل قول:
دوستان واقعا ارزش داره این کارت گرافیگ رو بگیره ؟
میتونی صبر کنی. چون لااقل از 630 تومن قیمتش پایین میاد ( برای رقابت با gtx295 ) در ضمن الان قیمتش 500 دلاره . قیمت gTX 295 قراره 499 دلار باشه . پس حتما aTI قیمت رو پایین میاره . در ضمن ATI هم بیکار ننشسته و میخواد کارت جدید تولید کنه .نقل قول:
یا اینکه صبر کنیم gtx295 بیاد
ضمن اینکه GTX285 هم در راهه که 10 درصد از GTX280 قویتره و کمی ضعیفتر از 4870x2 هست.
دوست من با پیشرفت تکنولوژِی بازیها هیچ چیز قابل پیش بینی نیست . ممکنه 2 سال .. ممکنه 3 سال و ... . مشخص نیست.نقل قول:
در ضمن فکر میکنید تقریبا تا چند سال بازی هارو باز کنه ؟
ممنون از جوابتوننقل قول:
این gtx295 که قراره 499 باشه کی میاد
اون 500 دلاره منظورتون 4870x2 بود ؟
نظر کلی شما چیه جای من بودید چیکار میکردید ؟
خیلی زود. قراره ژانویه ( ماه اول) 2009 بیاد بازار.نقل قول:
این gtx295 که قراره 499 باشه کی میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله.نقل قول:
اون 500 دلاره منظورتون 4870x2 بود ؟
من جای شما هستم و میخواستم gtx280 بخرم ولی الان دارم صبر میکنم gtx295 بیاد و میدونم که قیمتهای بازار دگرگون میشه .نقل قول:
نظر کلی شما چیه جای من بودید چیکار میکردید ؟
500 دلار قیمت جهانیشه ها!!!شما از دبی قصد خرید داری!؟؟!چون تو بازار ما اصلا به این قیمتها فکر نکن!
اگه 295 با قیمت متناسب بیاد از 4870x2 بهتر خواهد بود(قیمت/کیفیت)
شما کاربرد+بودجه و قطعاتی رو که می خوای بگو!(من نبودم!)
درسته ولی بالاخره قیمتها پایین میاد . اینطور نیست ؟نقل قول:
500 دلار قیمت جهانیشه ها!!!شما از دبی قصد خرید داری!؟؟!چون تو بازار ما اصلا به این قیمتها فکر نکن!
مگه اینجا تایپک بررسی وضعیت کارتهای گرافیک Radeon HD 4800 در بازار نیست ؟!!!!نقل قول:
شما کاربرد+بودجه و قطعاتی رو که می خوای بگو!(من نبودم!)
فکر می کنم که پایین بیاد!
آره دیگه عوضی اشتباه شد!
1.من قصد خرید HD 4870 1gig را دارم. به نظر شما بهترین برند و تولید کننده کدام است؟ من خودم club3D را در نظر دارم.
2. بین4870 و GTX 260 core 216 کدام را توصیه می کنید؟
3. تا 7-8 ماه دیگر amd و nvidia ، آیا کارت های جدیدی تولید خواهند کرد؟(به جز GTX 295 )
بخصوص amd برای رقابت با 260 core 216?
خب شما گزینه هم سطحی مثل GTX 260 core 216 داری!
که حدود 380 هست !می تونه در کل انتخاب بهتری نسبت به 4870 یه گیگ باشه!تفاوتشون محسوس نیست!شما ارزونتر +برند بهتر رو بخر!
در این مورد اطلاعات دقیقی ندارم!
سافاير يا اچ آي اس بگير
نقل قول:
تائید میشه
260 خ.شبختانه قیمتش پائین آمده و انتخواب خوبی است نصبت به 4870
با اینکه بنده خودم 4870 دارم :31: