بله ميتوني راحت اجرا كني بازي رو.برا بقيه بازي ها هم همينطور.مثلا سيستم يه بازي نوشته گرافيك 8600 حتما ميتوني بازي رو حداقل حداقل رو متوسط بازي كني.نقل قول:
Printable View
بله ميتوني راحت اجرا كني بازي رو.برا بقيه بازي ها هم همينطور.مثلا سيستم يه بازي نوشته گرافيك 8600 حتما ميتوني بازي رو حداقل حداقل رو متوسط بازي كني.نقل قول:
سلام
یک سوال داشتم از دوستانی که بازی دارند
اقا من تو اونجا که میرم تو یک فضایی 3 نفر میان بعد که اون ها رو زدم میرم تو یک قسمت دندون مصنوعی کف زمینه و یک پلیسه هم به تخت بسته شده و یک تابلو روشه نوشته dead end بعد صدای این یارو ریدلره چیه میاد بعد میگه باید یه جایی رو اسکن کنی میشه بپرسم اونجا کجاست ؟
ممنون
تو سمت راست اون محوطه یه تابلو هست که اگه اشتباه نکنم اون رو باید اسکن کنی:11:نقل قول:
دوباره سلام
(شرمنده دوستان من زیاد سوال میپسم )
اقا من اون جا رو که گفته بودم رد کردم رسیدم به جایی که بتمن میره پیش ماشینش و ژل انفجاری رو میاره از اونجا به بعد دیگه رو نقشه هم هیچی نیست فقط یک عالمه علامت سوال تو نقشه است
دوستانم اینجا باید چی کار کنم؟
ممنون
سلام.اين گيم اسپات بدرد نخور تاريخ انتشار بازي براpcرو زده 15 اين ماه بعد(سپتامبر)اما من امروز رفتم خريدم.اما يه پرت از 360 هست ولي تنظيمات گرافيك رو داره.
ببینم دوستانی که این گیم رو بازی کردن کلا ارزش خرید داره یا نه؟
من هنوز این بازی رو نخریدم همین الان از بیرون میام هنوز نیومده بود. اگه بود می خریدم. اصلا 1درصد هم شک نکن ارزش خریدن داره. بازی از این بهتر گیرت نمیاد توی این دوره زمونه بازیه خوب کم گیر میاد این از هموناست که کم گیر میادنقل قول:
دوست عزيز حداقل دو صفحه قبل رو ميخوندی !! امتياز هايی كه اين بازی گرفته فوق العادس !!نقل قول:
هر كی هم بازی كرده فوق العاده خوشش اومده ... ولی باز سليقه ای هست شايد شما خوشت نياد : دی
اصلا سوژه این بازی خودش پوئنی هست. بازی هایی که به عنوان یه شخصیت معروف بازی می کنی خودش یه حس خاصی داره اینکه فوتبال گیم اینقدر طرفدار داره اینه که کلا فوتبال امروزه تبدیل به چیز همه گیر شده و به تبع اون بازیکنان معروف هم طرافدار دارن و این لذت بخش که به عنوان یه بازیکن بزرگ بتونید کیم بازی کنید اینم همون جریانه بتمن یا جوکر اصلا شخصیت محبوبی هستند طبیعی هست که وقتی بازی بتمن میاد و شما بتمن هستید خیلی احساس جالبی به شما دست میده تازه این فقط یه جنبه اش هست با توجه به نقد دوستانی که دمو رو بازی کردن حتما باید جذاب باشه
همین، کار سازنده های بازی Batman رو سخت کرده . اینکه چه جوری میشه به گیمر حس و حال قرار گرفتن به جای بتمن رو القا کرد و خوشبختانه مثل اینکه سازنده هاش در این زمینه موفق عمل کردند.نقل قول:
اصلا سوژه این بازی خودش پوئنی هست. بازی هایی که به عنوان یه شخصیت معروف بازی می کنی خودش یه حس خاصی داره اینکه فوتبال گیم اینقدر طرفدار داره اینه که کلا فوتبال امروزه تبدیل به چیز همه گیر شده و به تبع اون بازیکنان معروف هم طرافدار دارن و این لذت بخش که به عنوان یه بازیکن بزرگ بتونید کیم بازی کنید اینم همون جریانه بتمن یا جوکر اصلا شخصیت محبوبی هستند طبیعی هست که وقتی بازی بتمن میاد و شما بتمن هستید خیلی احساس جالبی به شما دست میده تازه این فقط یه جنبه اش هست با توجه به نقد دوستانی که دمو رو بازی کردن حتما باید جذاب باشه
.این بازی مگه برای PC ریلیز شده؟ شنیده بودم کمی تاخیر خورده. نکنه نسخه های تو بازار دمو باشند؟نقل قول:
سلام.اين گيم اسپات بدرد نخور تاريخ انتشار بازي براpcرو زده 15 اين ماه بعد(سپتامبر)اما من امروز رفتم خريدم.اما يه پرت از 360 هست ولي تنظيمات گرافيك رو داره
فکر میکنم باید رد گوردون رو بگیری اونجا برو تو حالت detective و رد تنباکو ها رو پیدا کننقل قول:
بازی شاهکارهست و اصلا خسته کننده نمیشه مراحل متنوع و لوکیشن های زیاد گرافیک عالینقل قول:
ببینم دوستانی که این گیم رو بازی کردن کلا ارزش خرید داره یا نه؟
ولی مهمترین قسمت بازی داستانش هست که عالی هستش
100 درصد توصیه می شه بعد این دوره بدون بازی
این بازی چند وقته منتشر شده؟
خوب هست بگیرم؟
ممنون
بازی کم نظیره ! واقعا هرکی نگیره این بازیو کلا دیگه به خودش نگه گیمر : دی ! همه چیز عالیه ! دیگه دوستان به اندازه کافی توضیخ دادن در مورد این شاهکار !
من خودم رفتم تو بازی 3 ساعت شایدم بیشتر تو بازی بودم ! واقعا جذاب و گیراست !
این بدبختارو خفت میکنی بعد لنگ در هواشون میکنی کلی حال میده !
من که هنوز بازی نکردم ولی تجربه میگه حرفهای تو برعکسه .نقل قول:
یعنی اگه میگی خوبه یعنی بده (مثل mirrors edge ) و اگه میگی بده یعنی خوبه (مثل call of juarez)
:31:
این که میگی خیلی خوبه قاعدتا یعنی افتضاحه مگه اینکه یه تغییری تو اون سلایقت داده باشی
(شوخی)
شما این بازی رو روی PC انجام دادید؟نقل قول:
بازی کم نظیره ! واقعا هرکی نگیره این بازیو کلا دیگه به خودش نگه گیمر : دی ! همه چیز عالیه ! دیگه دوستان به اندازه کافی توضیخ دادن در مورد این شاهکار !
من خودم رفتم تو بازی 3 ساعت شایدم بیشتر تو بازی بودم ! واقعا جذاب و گیراست !
این بدبختارو خفت میکنی بعد لنگ در هواشون میکنی کلی حال میده !
واکنش های منتقدین به Batman: Arkham Asylum
-------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از مدت ها بازی ای توسط Eidos انتشار پیدا کرد که می توان آن را یک اثر world acclaimed نامید.دومین بازی ساخته شده توسط Rocksteady،اثری بود که به شدت نظر منتقدین را جلب کرد و در اغلب موارد توانست امتیازاتی بیشتر از %90 را از سایت ها و نشریات مختلف بگیرد.بخشی از نظرات منتقدان نشریات مختلف را با هم می خوانیم.
IGN
Batman: Arkham Asylum بزرگترین بازی ویدئویی است که تاکنون از روی کتاب های کمیک ساخته شده.این یک داستان پخته درباره ی شوالیه ی سیاه است که به خوبی روایت می شود،المان های گیم پلی واقعاٌ جذابی را همراه خود دارد و از نظر صوتی در سطح بسیار بالایی قرار دارد.طوری که در مجموع احساس می کنید جزئی از داستان اصلی خود سری بتمن است.اگر بخواهم به نکات منفی ای هم اشاره کنم باید یادی از cut scene ها کنم که می توانستند ظاهر بهتری داشته باشند و ظاهر نه چندان خوب آنها سبب می شود که بازیباز از داستان منحرف شود.هوش مصنوعی هم کمی بیش از حد مسئولیت پذیر است اما این مشکلات،کوچکتر از آنند که شما را از اصل قضیه و موفقیت بازی منحرف کنند.Rocksteady نشان داد بتمن بودن چه حسی دارد.طرفداران بتمن،شادمان باشید.
نمره: 10/9.3
GameSpy
در واقع Rocksteady باید سریعاٌ نامش را به Batman Studios تغییر دهد و Paul Dini را استخدام کرده و از او بخواهد داستان ادامه های بازی را بنویسد!سیستم مبارزه ی گاهاٌ کم فروغ بازی به هیچ وجه باعث نشده است آن را کنار بگزارم،بلکه بر عکس به تلویزیونم چسبیده ام و به شدت تلاش می کنم که بازی را در حالت 100 درصد به پایان برسانم(چیزی که فقط درباره ی محبوب ترین عناوینم رعایت می کنم).اگر شما از طرفداران بتمن هستید این بهترین برخوردیست که با بزرگترین کاراگاه جهان در یک بازی ویدئویی صورت گرفته و اگر طرفدار بتمن نیستید،Arkham Asylum نظر شما را درباره ی بتمن تغییر خواهد داد.این است اصول ساخت یک بازی لایسنس دار!
نمره: 5/5
1UP
این تم کلی بتمن است.مکانیسم های بسیاری،Arkham Asylum را به یک "شبیه ساز بتمن" واجد شرایط تبدیل می کند و احساس بتمن بودن،نواقص اندک بازی را جبران می نماید.بله،bossfight انتهایی بازی کاملاٌ از شخصیت های بتمن،جوکر و Dini دور است.بله،عجیب است که استودیوی انگلیسی Rocksteady برای پرش بتمن دکمه ای را پیش بینی نکرده است.بله،تنوع دشمنان نیاز به کار بیشتری داشت.اما می دانید چیست؟Batman: Arkham Asylum همچون یک فیلم سینمایی از سری انیمیشن بتمن است که شما در آن کنترل بتمن و ویژگی های فوق العاده اش را به دست می گیرید و در نهایت،این بهترین بازی ویدئویی بتمن تا به امروز است.
نمره: +A-/A
Gamespot
مهم نیست که جذب مود داستانی بازی شده باشید یا اینکه در مود challenge،برای کسب امتیازات بالا تلاش می کنید.در هر دو حالت،Batman: Arkham Asylum کار فوق العاده ای را برای قرار دادن شما در نقش بتمن انجام داده است.همه چیز درباره ی این بازی از جلوه های بصری تأثیرگزار گرفته تا soundtrack های مهیج،از معماهای شیطانی گرفته تا سیستم مبارزه ی پر ضد و خورد،این حس را به شما منتقل می کنند که کار ساخت بازی توسط تیمی انجام شده که هم دانش کافی درباره ی خواستگاه اصلی این بازی دارد و هم برای آن ارزش قائل است.این را از دست دادن همان و مضحکه ی دیگران شدن همان!
نمره: 10/9
PlayStation Official Magazine UK
کل بازی یک نمایش حرفه ایست.مبارزه هرچند مصنوعی اما آرکید آن هم از نوع اعتیادآورش است،جلوه های بصری زیبا هستند و جستجوی لارا کرافت گونه به خوبی انجام گرفته است.به علاوه حضور DC همه جا احساس می شود.Arkham Asylum بهترین بازی ساخته شده از روی یک کمیک بوک است که بر روی کنسولی از برند پلی استیشن منتشر شده و در ردیف بهترین بازی های اکشن و قابل رقابت با برترین های این ژانر قرار می گیرد.
Play.tm
آیا Arkham Asylum همان بازی ای است که شایسته ی بتمن بود؟بله هست به علاوه ی خیلی چیزهای دیگر.voice acting فوق العاده حرفه ای،جلوه های بصری هیجان انگیز و سیستم کنترل درگیرکننده سبب شده است که Arkham Asylum همان بازی بتمن ای باشد که مدت ها در انتظارش بودید.Arkham Asylum همان کاری را با بتمن در بازی های ویدئویی کرد که Batman Begins و The Dark Knight با فیلم های او کردند.بدون تردید این بهترین بازی ای است که درباره ی این شخصیت محبوب ساخته شده است.
نمره: %94
Teamxbox
وقتی بازی را گرفتم روی صندلی ام نشستم و خودم را برای شکست یک ابرقهرمان دیگر در عرصه ی بازی های ویدئویی آماده کردم اما Arkham Asylum مرا به شدت درگیر خود کرد.اگرچه مشکلات اندکی در بازی وجود دارد اما بدون تردید یکی از نقاط درخشان تابستان امسال است و شما را برای طوفان انتشار بازی ها در پیش از تعطیلات آخر سال آماده می کند.
نمره: 10/9.1
Eurogamer
وقتی Arkham Asylum در مجموع این مقدار موفق است اغلب مشکلات گیم پلی بازی کوچک به نظر می آیند.به ندرت بازی و یا کارکتر یک بازی توانسته است تا این حد رضایت بخش عمل کند.Arkham Asylum برای تمامی امکانات فوق العاده ی بتمن جایی پیدا کرده است و این قدر این کار به خوبی انجام شده است که حتی بدون حضور بتمن هم نتیجه فوق العاده می بود.طرفداران caped crusader به هیچ وجه نباید تردید کنند.این تنها بهترین بازی بتمن نیست بلکه بهترین بازی ای است که از روی یک ابَرقهرمان ساخته شده است.
mirror's edge که یکی از بهترین و موفق ترین بازی هایی بود که تو چند سال اخیر ساخته شدنقل قول:
( البته به این تاپیک ربطی نداشت )
کلا نوید هر وقت هرچیزی رو Recommend میکنه بی دلیل نیست
چون یک gamer حرفه ای هست
دوست عزیز به نظر شما به ایشون و مشخصاتش میخوره pc gamer باشن اصولا ؟ :31:نقل قول:
خدا وکیلی ME فوق العاده بود ! یه تجربه ی کاملا جدید و عالی ! من تا برا بار اول تمومش کردم سریعا بار دوم رو شروع کردم !نقل قول:
ازون سوالا بودا : دی ! نویدو PC ؟!نقل قول:
قربونت پدرام جون ! کلا کنسول گیمر ها سلایقشون خیلی به هم نزدیکه : دی !نقل قول:
رفقا این بازی رو دانلود کردید یا از مغازه خریدید؟
آخه چند جا گشتم می گفتن هنوز نیومده!
ميشه گير آورد ... مثلا نكست جن دارهنقل قول:
خرید چهره به چهره گفتم باشه.:دینقل قول:
به هر حال صبر می کنیم تا بیارن!
انتخاب بتمن بعنوان بهترین بازی کمیک برای همه زمانهای ign
یکی از مهمترین اخبار بازیها سال 2009 :
فکر نکنم حاحالاها هیچ بازی کمیکی نتونه رو دستش بلند بشه .
من همیشه دوست داشتم یک بازی کمیک رتینگ 9 بگیره
بخصوص بتمن .
..........
این یکی دو روزه سایت ign راهنمای بازی رو در سایتش قرار داده
و کم کم در حال آپگرید کردن قسمتهای مختلفشه ....
(24 .25.26 آگوست)
پیش فروش نسخه pc در سایت game spot شروع شده ...
تا آخر این ماه در همه دنیا عرضه میشه .
نسخه PC چند روز دیگه میاد؟
کجاست آدرس بده !نقل قول:
ميشه گير آورد ... مثلا نكست جن داره
15 سپتامبر یعنی 20 روز دیگهنقل قول:
نقل قول:ادرسش اینجا هستشکد:www.nextgen.ir
چه نونی به هم قرض میدن ... (با لهجه عادل فردوسی پور بخون)نقل قول:
نوید حرفه ایه ؟!!!
حیف که اینجا یه کاره ای هست وگرنه جواب میدادم:31:
(شوخی)
ME جالب بود ولی نه اونقدر که تو ازش تعریف کردی ...نقل قول:
حالا به ME کار نداریم ولی این بتمن آرکام اسایلم واقعا قشنگ بود .
امروز خریدم تا اون غوله که تو کابوس میبینه هم رفتم .
تنها نکته ی منفی بازی اینه که وقت پرت زیاد داره .
مخصوصا اون اول بازی که میری جوکرو تحویل میدی .
کلا اگه مبارزه هاشو بیشتر می کردن بیشتر می چسبید .
حدود 40 تا از اون ریدلاشو هم حل کردم که به نظر من یکی از بزرگترین نقاط مثبت بازی ریدلاشه .
سلام
بازی تونسته انتظارات رو بر آورده کنه.؟ البته کسی از یه بازی کمیک انتظاری نداره و دیگه اینکه فکر کنم سوالم بیجا بود چون صحبتها نشون میده خیلی فراتر از حد انتظار ظاهر شده. و علاقه مندان زیادی پیدا کرده.
با تشکر...
بازی کنی معتادش میشی .نقل قول:
نمیشه گفت شبیه چه بازی ایه
تقریبا شما x-men رو اکشنش رو کم کن ، معما جاش بذار .
دوربینش هم که یه چیزی شبیه resident evil هست یعنی از پشت کاراکت مایل به راست .
فقط بدیش اینه که یخورده زیاد باید بگردی . یعنی یخورده زیاد باید راه بری ...
سلام من یه جا دیگه گیر کردم لطفا کمک کنید اونجا که چند نفر تو هوا زندانی هستند و اگر بفهمن ما اونجا هستیم اونارو میندازن پایین رو رد کردم بعدش دیگه نمیدونم کجا برم درصد 30 بازی هم هستم !؟
با سلام ..بچه ها ... من می خواستم این بازی رو بگیرم ...می خواستم ببینم این بازی بیشتر شبیه کدوم بازیه ...؟
مثلاً بیشتر شبیه ریدیکه یا توم ریدر ... اکشنش در چه حده ... مخفی کاریش زیاده ... می شه به صورت خفن بکش بکش هم رفت ...؟:20:
(ااااااااااا... چه قدر حرف زدم ...)
اگه سؤالم حدوداً تکراری بود معذرت می خوام ... آخه همه ی سؤال هام جواب داده نشده بود...:31:
خیلی ممنون ...
به نظر من شبيه توم ريدر.اكشنش هم خوبه.مخفي كاري هم تا دلت بخواد داره.بصورت خفن هم ميشه اما اونا هم ازت پديرايي گرمي ميكنن!:27:نقل قول:
اونایی که تو قفس هستند رو میگی ؟؟؟نقل قول:
همین پریروز بود اونجا رو رد کردم
ولی یادم نمی اد کجا باید بری اون objective رو همین جا بنویس تا کمکت کنم:11:
دستتون درد نکنه ... از بازیش خوشم اومد :21:... امروز می رم می گیرمش :27:...نقل قول:
اههههههههههههههه
20 روز کی حال داره من میرم نسخه 360 رو میگیرم.......
محتوای مخفی: مشکل
لطفا در پست هايی كه باعث ميشه قسمتی از داستان لو بره از اسپويلر استفاده كنيد
در جواب شما :محتوای مخفی: جواب
آخر من نفهمیدم این بازی کی میاد ؟
واسه ایکس باکس رو پسر خالم 2شنبه خرید و ازش راضیه منم یکم بازی کردم هم گرافیکش عالی بود و هم حرکات و گیم پلی .
واسه کامپیت کی میاد ؟
الان من یه لینک دارم ازش 2.3 گیگ هست و نوشته واسه پی سی ، اما شک دارم ، 19 درصد دانلود کردم اما اگه خودش نباشه خیلی بد میشه !
مشخصات وتاریخ دقیق ریلیز بازی:نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Batman:_Arkham_Asylum
به احتمال زیاد فایلتون هر چیزی هست جز Batamn:AA . بهتره دانلدش نکنید.نقل قول:
الان من یه لینک دارم ازش 2.3 گیگ هست و نوشته واسه پی سی