ساپورت بازیش رو چطوری میخوان جور کنن؟
ساپورت بازیش رو چطوری میخوان جور کنن؟
اسمش psp phoneـه. همین بازیهای جاوا رو هم به زور اجرا میکنه
دقیقآ همینی که سعید گفت :دی
امروز سونی اریکسون اعلام کرده که panel ها رو برای بقیه ویندوز موبالها هم میخواد قابل استفاده کنه.
مرام ورزشکاری داره دیگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اینجا خوابیده..........!؟!
این w707 چیه..........؟!؟! ؟خوشمان آمده...........!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چطور هست کشویه یا تاشو؟
زرشک .......... من اومدم از فن بوی های ، سونی سوال کنم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..........!!
تاشو ه......... >>>>
از امکاناتش هم ، چیزی نمیدونم.......... یعنی ، منبع چیزی نگفته..........!! ولی به نظر میاد دوربین نداشته باشه..... و واکمن خالی باشه.............!!
طراحیش رو دوست دارم.............!!
ایییییییییی
دوربین نداره !! پس اون گردی چیه بالای ال سی دی روی گوشی ؟؟
دوربین 2 داره
و 3 تا ال سی دی داره !! دوتا روی گوشی (یکی مخفی هست و دیگری هم همون گردیه هست ؛ این گردیهه مثل دبلیو 980 هم عمنل میکنه (یعنی دکمه هم هست))
عکسش رو توی تاپیک اخبار گذاشته بودیم
بازم حمید بهتر میدونه !! بذار بیاد
شباهت انکارناپذیری به موتورولا داره!
اگه روش رو یکم تمیز میکردن خوشگل میشد!
از همینجا اولین ضعفش رو نشون دادن:اثر انگشت روی بدنش میمونه!
اين پرژه كنسل شده ...
خيلي وقته...
اتفاقا همین امروز GSMarena خبرشو گذاشته که
کنسل نشده کهتازه تو دور افتاده :کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_alicia_sees_daylight_responds_to_w707_-news-590.php
آقا میگم تا کی منتظر معرفی هیکارو بمونیم.یعنی کی معلوم میشه که وجود خارجی داره یا نه؟؟؟:19:
پس شايد دوباره راه اندازي شده باشه
بدو بدو کانسبت جدید:
Sony Ericsson P905 Concept
Symbian OS 9.5 with a multi-touch
* 8.1 megapixel CCD sensor
* Minolta lens
* 1.3 megapixel video call camera
* ATi Imageon M150 620MHz processor
* Samsung GPS receiver
* Wi-Fi connectivit
آقا شما برو kc910 رو بخر. چیکار داری که هیکارو وجود خارجی داره یا نداره؟نقل قول:
آقا میگم تا کی منتظر معرفی هیکارو بمونیم.یعنی کی معلوم میشه که وجود خارجی داره یا نه؟؟؟
@حامد
این مشخصات کاکرو ه به جز پردازندش که معلوم نیست و لنز و جی پی اسش .. قیافشم شبیه خودشه .... حالا اینقدر کانسپت مانسپت ازش درست میکنن خودش نمیاد یگهو کنسل میشه .. خیلی نامرده اس ای یکسالو نیمه گوشی از سری پی نداده ..همه چی حاضر یو آی کیو حاضر نمیونم چرا اینقدر دست دست میکنه ( شاید به خاطر فروش x1 )
فعلنم که بازار خبر مبر کساد شده --یه دو هفته دیگه x1 بیاد ببینیم چه کرده --با w902 با هم میان (w902 بیست و نه سپتامبر ریلیز میشه)
@حمید
کاکرو یا هیکارو ؟؟ نکنه کانال یک فوتبالیستا میبینی جو زده شدی :دی ؟؟؟
اینم اون کانسپت PSPPhone سونی که چند پست پیش راجع بش صحبت کرده بودم !!
خدایی خیلی خشکل و واقعآ واقعی طراحیش کردن
نقل قول:
اولا کسی با تو نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون و که آره.100% میگیرمش...
این هم تازه اگه الان معرفی کنه ریلیزش انشالا میمونه واسه اواسط 2009.:27:
من از سر کنجکاوی پرسیدم...
اینجا یا من جواب میدم یا از من اجازه میگیرن. میتونی از حمیدو بهرادو حسینو حامد بپرسی!:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اولا کسی با تو نبود
اگه مردی on بشو تا نشونت بدم!!!!
حمید تو فیلممون کردی یا به اندازه دارو دسته سوباسا میخواد گوشی خفن بیاد؟! روشنمون کن.نقل قول:
این مشخصات کاکرو ه
کد نیمی به نام ایشیزاکی نیست؟ شخصیت مورد علاقه منه
سرندیپیتی چی؟
ایشیزاکی !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگه !! ماکاشیزوما یا واکی یا تارو چی ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا منظورم همون هیکارو پدر سگ بود .. خل شدیم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ول کن این حرف هارو کانثبت رو بچسب.در ضمن آقا سعید(البته از نوع بارسلوناش:31:)درست می گن.نقل قول:
اینجا یا من جواب میدم یا از من اجازه میگیرن. میتونی از حمیدو بهرادو حسینو حامد بپرسی!:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مردی on بشو تا نشونت بدم!!!!
در ضمن مثل اینکه این W707 جدی شده.ولی خدایش اسمش ضایع است Alicia (علی سیا):27:
@ حمید !!
خنگ شدی یا گیج یا خل :دی ؟؟
@ حسین
علی سیا !! خیلی باحال بود
@ همه
کانسپت PSP رو دیدین !! خدایی خیلی خشکله
واکاشیزوما. امروز همه کله پر کردن اینجا!نقل قول:
ماکاشیزوما
بی ادب نشو آقا! بنت میکنما!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بابا منظورم همون هیکارو پدر سگ بود
5جره اتاقتیم داداشنقل قول:
ول کن این حرف هارو کانثبت رو بچسب.در ضمن آقا سعید(البته از نوع بارسلوناش)درست می گن.
بهراد فکر کنم زدی تو کار کراک، آره؟ عکس 1000 سال پیشو نشونمون میدی؟نقل قول:
کانسپت Psp رو دیدین !! خدایی خیلی خشکله
واسه تو نذاشتم که !! واسه اونایی که ندیده بودن گذاشتم !!
درضمن خوبه خودم اولین بار اینو از تو مسنجر بهت دادم :دی
خداییش ته کانسپته ها.اخر تخیلیه.سیمبین 9.5 به همراه سی پی یو 620!!!ابن لنزش چی چیه؟:18:نقل قول:
نه بابا اینها اصلا در یه سطح نیستن که بخواد به خاطر اون یکی مثلا این یکی رو تولید نکنه!چی گفتم؟!نقل قول:
خسته شدم از بس واسه این x1 روز شماری کردم.اهووووووی بیا دیگه!!
موافقم.خوشگلهنقل قول:
بی خیال پسر.چه خشن؟نقل قول:
سرنتیپیتی چیه.میراندا رو بچسبید.چشمم رو بد جوری گرفته.:27:گوشیه رو میگم ها:31:
بهراد مسئول مستقیم این حرفهای بد تویی ها.بیا تحویل بگیر بچمون رو از راه به در کردی:41:نقل قول:
این هیکارو انقدر خره حمید بهش میگه پدر سگ :دینقل قول:
بهراد مسئول مستقیم این حرفهای بد تویی ها.بیا تحویل بگیر بچمون رو از راه به در کردی
@همه
بابا دهنتون سرویس اینقدر سخنان گوهر بار ما رو نقل قول نزنید بن میشیم باید چند وقت بریم به صرف آب خنک !
@بهراد
تو هم که دیگه اورت به ما فحش میدی !
@سعید
زرشک ! صاحب تاپیک و بن میکنی ؟! شما از مسائل پشت پرده خبر ندارید --من این امکانو دارم هر کی اینجا شلوغ کنه زرت ! بنش کنم.
@حسین
آقا جان علی سیا:31: کنسل شده ! حالا یه اسگلابی پیدا شده ازش عکس لو داده و gsmarena ساده لوح باورش شده مشکل خودشه ! پاریس هم که کنسل شد mizzle یه پنجاه تا عکس ازش گزاشت تو blog.se-nse.net
@ گنده خان :31:
با اون ال سی دی گندش و دوربین 8 ش (خیلی هام سیمبین و به وین موبایل ترجیح میدن ) قطعا رو فروش ایکس وان تاثیر میزاره --طرف میگه اههههه دوربین 8 السیدی 3,2 قیافه خفن , سیمبین جدید و .... وایسم بیاد اینو بخرم.
خیلی دلت هم بخواد.بن بودن یه حالی میده اقا که نگو:31: ...هه هه اواتارش رو نگاهنقل قول:
وایسا یه اواتار بگذارم واست حال کنی
گنده خان هم خودتی من بیگ خان هستم:27: الکساندر 14 ام.کاری نکن بیام توی کاپوچینوت چیز بریزم ها:31:
خوب اره اگه همچین گوشی باشه اره.اما نکتش اینه که نیست همچین چیزی.این اس ای سوئد خودش رو کشت یه 8 جاوا داده بیرون....فعلا یه گوشیه 5 mega pixel+سیمبین بدن بیشترش پیش کششون
با من هم کل کل نکن دیگه ها
میام چیز کشت میکنم ها
شاد نباشید:19:
نقل قول:
من که همیشه آنلاینم.حالا تو یه بار آنلاین شو.چراغت رو که سوزوندم میفهمی با کی طرفی:27:
-----^^^^^---- تو این تاپیک اسپم ندید .
=====================================
اینجا رو نگاه کنید مثله اینکه خبرهاییست uiq جدید رو میخوان تو سمینار اکتبر نشون بدن :
=====================================کد:http://www.smartphoneshow.com/page.cfm/action=Seminars/SeminarID=76
@مصطفی
وای این آواتارت چرا اینریختی شد؟
@حمید
حمید جان ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ورژن این سیمبین چنده ؟؟؟ 3.3 یا 4 ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی از دستم که ناراحت نیستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (میگی اورت بهت فحش میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
@بهراد
اونجا که یه 3.3 زده -- نمیدونم حالا آخرش چی بشه
نه بابا ناراحتی کجا بود its ok [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --فحش بدید ولی اصراف نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا جایی که ریتم تاپیک و به هم نزنه --- از موضوع دور نشید نا سلامتی سردر تاپیک عنوانشو زده -- تو متفرقه که تاپیک نزدیم :31: اطلاعات بدید اونوقت ته پستتون هم شوخی کنید اسپم بزنید -- یه نمونه بارزش مصطفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این درسته که W707 سه(3) تا نمایشگر داره؟؟؟؟
آره دیگه .. یکیش مثل 980 واله واکمن و اسم آهنگ و ایناست -- یکیش رو کلیدهای جهتی بیرونی که ساعت و وضعیت آب و هوا رو نشون میده --یکیم که ال سی دی خود گوشی ... چیز قشنگی بود حیف که کنسل شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره حمید !! خداییش اولین گوشی با 3 ال سی دی بود که یه ال سی دیش هم لمسی هست (اون دایره ایه فک کنم لمسی هست که میشه باهاش تراک اینور و اونور کرد یا پلی و پاس کرد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که ناموسه گوشیه. میخوام برم بش شماره بدم!نقل قول:
میراندا رو بچسبید.چشمم رو بد جوری گرفته.
بخیل بازی در نیار. به همه میگم که چیکار میکردیا:دینقل قول:
درضمن خوبه خودم اولین بار اینو از تو مسنجر بهت دادم :دی
----------------
میراندا هم کنسل شد؟ عجـــب. حالا تا مردم دهن خودشونو با x1 و c905 گچی نکنن اینا گوشی باحال نمیزنن
این دیگه برای چی کنسل شد سیمبیان نبود که بابا بنده خدا جاوا بودش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول: