سلامنقل قول:
Alt+J
Printable View
سلامنقل قول:
Alt+J
منظورم رو نفهمیدیدنقل قول:
منظورم عوض کردن زیر نویس نبود
منظورم عوض کردن audioهست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو حالت advanced رو تصویر کلیک راست کن
audio - >stream selection
تو انجا فایل ویدیو اگر موجود باشد رو نشون میده و می تونی سویچ کنی به یکی دیگر
فقط موقع انجام اینکار اگر تصویر احیانا بهم ریخت یکبار استاپ رو بزنید و دوباره اجرا کنید:46:
من یه قسمت لاست رو دانلود کردم که وقتی نیمه ی اسکرین رو گرفته بود به وضوح و عالی پخش میشد! ولی همین که فول اسکرینش میکردم دیگه تصویر نداشتم(جز یه صفحه ی سیاه خالی !) و صدا ولی پخش میشد...میشه بگین دلیلش چیه؟
بهتر میشه توضیح بدی؟نقل قول:
یعنی در سایز استاندارد که پخش می کردی تصویر داشتی ولی وقتی fullscreen می کردی تصویر سیاه می شد و فقط صدا داری؟
فرمت mdf اولین فرمتیه که من نتونستم با kmplayer باز کنم! البته یه جایی خوندم این فرمت ایمیجه.در هر صورت می خواستم بدونم چه جوری باز میشه؟(با power DVD هم نشد . اصلا تو لیستش نمیاره.(جفتش هم آخرین ورزنه))
بله....نقل قول:
بهتر میشه توضیح بدی؟
یعنی در سایز استاندارد که پخش می کردی تصویر داشتی ولی وقتی fullscreen می کردی تصویر سیاه می شد و فقط صدا داری؟
نکته ی جالب هم اینه که قسمت های 1 و 2 رو باهاشون این مشکل رو ندشاتم و فقط قسمتی که انچه گذشت! فصل های قبلی بودش،رو باهاش این مشکل رو داشتم!!!
این امکان وجود داره که چون اون نسخه اچ دی بوده این مشکل رو داشتم؟(سیستم من خیلی قدیمیه و اچ دی که سهله،480 پی هم حالیش نیست!)
اگر سیستمت خیلی قدیمی هست احتمال دارهنقل قول:
من هم یک سیستم قدیمی دارم ولی بزور هر چند ثانیه یک فریم تصویر رو با قطع وصل شدن صدا می تونه پخش کنه. (البته رو مد speed )
تو حالت advanced menu برو تو video advanced و preset رو speed کن بببین تصویر رو پخش کنه؟
پسوند mdf ایمج سی دی و یا دی وی دی است برای اینکه بتونی اون باز کنی باید اصطلاحا اونو مانت کنی میتونی از نرم افزار deamon استفاده کنی و یک درایو مجازی بسازی و اون ایمج رو مانت کنی و سپس مانند یک درایو سی دی و یا دی وی دی استفاده کنینقل قول:
سلام
الان من یه فیلمی رو با km باز کردم ولی صفحش خیلی کوچک بود.روی فول اسکرین هم که میزارم خود نرم افزار بزرگ میشه ولی صفحه همون طور کوچک میمونه.مشکلش چیه؟
سلام !
بچه ها KM من فایلهای تصویری AVI رو فقط صداشونو پخش میکنه !
تصویرشو نشون نمیده !
چی کار باید بکنم ؟
کلا همه فایلهات یا یک فایل خاص؟نقل قول:
اطلاعات فایل رو از لحاظ کدک بده.
بعد قبلا تنظیمات پخش کننده رو دستکاری یا یک پخش کننده جدید نصب نکردی؟
یک بار تنظیماتkmp رو دیفالت کن و دوباره چک کن.
فک کنم اشکال از سیستمم باشه !نقل قول:
امروز یه بار پاکش کردم دوباه نصبش کردم .. AVI درس شد ولی زیرنویس MKV پخش نمیکنه حالا !
سیستمت باهات شوخیش گرفته جدی نگیر:21:نقل قول:
جدی
رو صفحه پخش کلیک راست بزن subtitle رو برو و بعد تو گزینه اول ببین ساب هارو شناخته یا نه؟
من با اکثر فایلهای mpg مشکل دارم...فایلها رو با سرعت نور پخش می کنه و یهو تمام! چیکار میشه کرد؟
:31:نقل قول:
امروز دوباره نصبش کردم کاملا درست شد ! :31: البته احتمالا یه چیزیش کم شده من هنوز کشفش نکردم :31:
میگم با این پلیر دی وی دی هم میشه دید ؟ با سابتایتل ؟
ممنون . یاد تریبال بخیر :40::31:
تو پخش کننده های دیگر درست پخش می شه؟نقل قول:
مشخصات کدک رو بزار و یکبار دوباره کل تنظیمات رو دیفالت کن و اگر راحتتری دوباره نصب کن.
پس مشکل از سیستم است ........ مواظب باش چشم نخوره.:21:نقل قول:
راستش چک نکردم تا به حال......:13:
اه:19:
یادش بخیر چه دورانی بود:40: ....
من رو لپ تاپم KM PLAYER رو نصب کردم منتها نمیتونم باهاش فایل های با فرمت RMVB رو باهاش اجرا کنم مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید
سلام
آقا این kmplayer نمی خواد ورژن 3 رو بیرون بده؟؟
از وقتی که یادمه آخرین ورژن 2.9.x.xxxx بوده
در ضمن
چجوری میشه فرمت های RM رو با KMPlayer اجرا کرد؟
فایلهای rm که من دارم رو حتی خود RealPlayer هم پخش نمی کنه ولی در عوض من کدک های پخش فایل هام رو دارم ولی نمی تونم اون فایل ها رو نصب کنم
کسی می تونه کمک کنه؟؟؟:11:
ممنون
شما اشتباها دستتون به دکمه دات (.) خورده اونی که کنار صفر سمت راست کیبرده سمت راست دکمه صفر و سمت چپ دکمه اینتر (صفحه ماشین حساب رو میگم)نقل قول:
اون رو چند بار بزن تا دیفالت بشه
موفق باشید
آقا این ارور برا چیه؟من آخرین ورژن رو نصب کردم.هر فایلی با هر فرمتی می خوام باز کنم،یه 10 - 15 ثانیه هنگ می کنه ،بعد این ارور میاد ،تازه بعدش کم کم فیلم رو میخونه.ریموو کردم ، دوباره نصب کردم ،فرقی نکرد.:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل پوشه نصب برنامه بشیدنقل قول:
همون فایل Dll که اسمش تو ارور هست رو پیدا کنید و پاک کنید
البته 2 تاست که اسم اون رو یادم نیست
وقتی اون رو پاک کردید و برنامه رو اجرا کردید باز یه ارور دیگه بهتون میده که اسم فایل دومی توش هست اون رو هم پاک کنید
مشکل حل شده
موفق باشید
من نمیتونم با km زیر نویس فارسی ببینم
با یه زبون دیگه نشون میده
فقط هم رو ویندوز 7 اینجوریه
لطفا راهنمایی کنید
با زیرنویس های STR مشکل دارید؟نقل قول:
ویندوزتون چیه؟
اگه ویندوز 7 دارید برید توی کنترل پنل و وارد Region & language بگشید توی تا آخر که Administrator هست روی Change System Locale... کلیک کنید و اون رو Persian بکنید و اجازه بدید ویندوزتون ریستارت بشه
وقتی اومد بالا مشکل حل شده
موفق باشید
در زمان پخش روی صفحه در حال نمایش کلیک راست کن ( در حالت advanced رو قبلا باسه منو ها تیک دار کن که تمام گزینه ها باشه )نقل قول:
بعد برو رو بخش subtitle و از انجا تو منوی اول اگر زبان هارو لیست کرده باشه می تونی عوض کنی:46:
اگر مشکل زبان فقط یک زیر نویس هست ان زیر نویس رو در یک سیستم دیگر چک کن ببین درست پخش می کنه یا نه( توصیه ویندوز های هر دو سیستم از یک نوع یا یک اپدیت مشابه نباشن )اگر پخش کرد احتمالا رو سیستم اصلی مشکل نبود فونت مورد نظر رو داری.که باید یک بسته فونت فارسی نصب کنی تا درست شه
دوستان سلام
من چند تا مشکل دارم:
1-من جند تا فایل با فرمت RM دارم که KMPlayer هیچکدومو نمیخونه و ارور زیر رو میده. jetAudio هم میخونه ولی زیر نویساشو نشون نمیده
چجوری میشه فرمت های RM رو با KMPlayer اجرا کرد؟(در ضمن K-Lite Codec Pack رو هم نصب کردم ولی بازم ارور زیر رو میده)
2-چجوری میشه زیرنویس های را که به فیلم چسبیده رو حذف کرد؟(چون اگه بخوایم زیرنویس فارسی رو هم خودمون اضافه کنیم درهم میشه ونمیشه زیرنویسه فارسی رو خوند)
ممنون میشم جواب بدید
زیرنویس چسبیده به فیلم رو نمیشه به هیچ عنوان حذف کرد
در حالت استانداردkmp من ندیدم rmvb رو پخش کنه. من خودم با استفاده از نصب k lite نسخه مگا کدک لازم رو باسه kmp فراهم می کنم.نقل قول:
تا انجا که ارور میگه مشکل تنظیمات لازم باسه پخش کدک ها و سیستم رندر و ... هست که دچار مشکل شده....
پخش کننده mpc درست پخش می کنه؟
ممنوننقل قول:
داشتم تو اینترنت سرچ میکردم یکی از دوستان تو سایت farsisubtitle.com یه مطلبی در همین رابطه گذاشته بودن که اینجا میذارم
منم دانلود کردم و خوشبختانه مشکل رفع شد :8:نقل قول:
شما نیاز به کدک Real داری به نام Real Alternative Codec
نسخه لایت اون رو میتونی از اینجا دانلود کنی
[HTML]http://www.free-codecs.com/real_Alternative_download.htm[/HTML]
:
اینجوری هم میشه ( منم یادم رفته بود این یکی روش رو که فقط کدک هارو نصب کنیم):20:نقل قول:
من امروز کاسپر نصب کردم،اما km رو ویروس یا ... میشناسه:
اشتباه انتی ویروس است....نقل قول:
از این موارد که انتی ویروس ها اشتباه می کنن کم پیش نمی یاد ( نمونه اش مکافی که با یکی از اپدیت هاش باعث شد یکی از فایل های ویندوز رو ویروسی بشناسن و باعث از کار افتادن تعداد زیادی ویندوز شد.البته خبرش قدیمی است.)
اگر از سایت اصلی خود kmp گرفتی مشکلی نیست.
کاسپر رو هم اپدیت جدید امد به احتمال زیاد رفع میشه
باز هم فرقی نکرد،ظاهرا با همه ورژن های km مشکل داره،وقتی می خوام بازش کنم،این ارور میاد:نقل قول:
شما از کسپر 2011 استفاده میکنی؟
شاید Parental Control فعال باشه
غیر فعالش کن شاید درست شد
روی آیکون کسپر اون پایین کلیک راست کن و Disable Parental Control رو بزن
البته این فقط در حد حدس بود
تست کن خبرش رو بده
الو...نقل قول:
سلام
آقا این kmplayer نمی خواد ورژن 3 رو بیرون بده؟؟
از وقتی که یادمه آخرین ورژن 2.9.x.xxxx بوده
در ضمن
فایلهای rm که من دارم رو حتی خود RealPlayer هم پخش نمی کنه ولی در عوض من کدک های پخش فایل هام رو دارم ولی نمی تونم اون فایل ها رو نصب کنم
کسی می تونه کمک کنه؟؟؟
ممنون
الو...
کسی صدای منو می شنوه؟؟:19:
رفیق من که تو صفحه ی قبل توضیح دادمنقل قول:
در ضمن
کسی می تونه کمک کنه؟؟؟
ممنون
شما این کدک رو دانلود کم و نصب کن مشکلت رفع میشه :46:
[HTML]http://www1.wznfo.com/Real_Alternative_202.exe[/HTML]
آره 2011،فقط شرمنده قبل اینکه پستت رو ببینم ،remove اش کردم.(البتهParental Control فعال نکرده بودم)ولی کلا مزخرفه،به همه چی گیر میده،(دانلود منیجر رو بلوک کرد !)برگشتم سراغ ESET .(البته باز فکر کنم ،چند هفته یه بار بهتره یه بار بنصبمش ،چون یه چیزی هایی رو پیدا میکنه که ESET نمی تونه.)نقل قول:
چطوری ميشه فونت زيرنويس dvd ها رو کوچيک کرد ؟
سلام
من تو این برنامه در ویندوز 7 مشکلی دارم که wav رو میخونه ولی نمیتونم اصلا آهنگو به جلو بکشم؛ در حالی که بقیه فرمت ها رو راحت میخونه و به جلو می کشه.
چند بار uninstall و دوباره install کردم ولی تاثیر نذاشت
اگه کسی مشکلمو می دونه لطفا راهنماییم کنه
ممنون میشم
من نمیدونم مشکل از کجاست من همچین مشکلی ندارمنقل قول:
ولی توصیه میکنم از این برنامه برای پخش صدا استفاده نکنید
از هر برنامه برای همون چیزی که نوشته شده استفاده کنید
الان بهترین نرم افزار برای اجرای صوت به نظرم AIMP هستش
موفق باشید