در مورد گرم شدن دستگاه هنگام بازی و ... یه توضیحی بدی ممنون میشمنقل قول:
درباره شارژ باتریشم بگو !!
Printable View
در مورد گرم شدن دستگاه هنگام بازی و ... یه توضیحی بدی ممنون میشمنقل قول:
درباره شارژ باتریشم بگو !!
نه نداره :20:نقل قول:
آره 2.26 منظورم بود :31:نقل قول:
خوب در مورد ظاهرش که خیلی خوشکله :5: کلیدهای مولتیمدیای لمسیش هم خیلی باحالهنقل قول:
سرعتش هم خوبه .
بازی crysis رو هم روش نصبیدم ، عالی اجرا میکنه همه تنظیمات روی high با رزولوشن بالا :5::8:
فقط مشکلش گرماشه خیلی گرم میشه :13: زیرش که هیچی روش هم گرم میشه
وقتی داری بازی میکنی دستت داغ میکنه :27: کلا سمت چپش همیشه داغه :19:
در مورد باطری هم چون تازه خریدم هنوز نمی تونم نظر بدم :20:
سوال دیگه ای بود در خدمتیم :46:
یعنی هم DV 7 bas cpu ش 1066 هم dv5
حالا شما بین این دو کدوم رو پیشنهاد میکنید
به نظر من که هارد 640 gb زیاد هست
ولی مانیتور 17 اینچ تو لپتاپ خیلی حال میده
راستی این gpu اینها ddr3 هست دیگه چه باسی هست؟
اگه زیاد اهل اینور اونور بردنش هستی 15 اینچی بگیر وگرنه قطعا 17 اینچی بهرته ضمنا کجا هارد 640 بالاست؟چشم بهم بزنی مثل من میبینی هارد لپتاپت پر شده و مجبوری هارد اکسترنال بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cpu با کش 3 مگ نداریم که باس 1066 باشه.باسش فکر کنم 800 باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاخره من لپ تاپ خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hp Dv5-1060 با این کانفیگ :
cpu : intel 2.6 3mb cache
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط L05T
بالاخره من لپ تاپ خریدم
Hp Dv5-1060 با این کانفیگ :
cpu : intel 2.6 3mb cache
ram 3 gb
hdd : 250
vga : Gf 9600 512 dedicate
و بقیه مخلفات
اگر سوالی بود در خدمتیم
چند خریدی؟ فینگر پرینت داره؟
1060 گرفتم.
1 - در حالت عادی داغ نمیکنه فقط وقتی بازی میکنم سمت چپش داغ میکنه که اونم در حدی نیس که ادم باهاش راحات نباشه . فقط اینو بگم که 1070 حرارت بیشتری تولید میکنه ب خاطر cpu
2- lcd هم اونجوری نیست که دوستمون میگفت
3- شما در لود سنگین هم هیچ صدایی نمیشنوین
4 کیفیت صداش عالییه
5 فقط اطراف lcd جای انگشت میمونه
7 کیبورد خییییییلی خوبی داره ولی تاچ پدش چسبناکه پیشنهاد میکنم سرعت پوینتر رو ببرین بالا تا حد زیادی حل میشه
8 برنامه های زیادی زوش نسب کردن به درد نخورن. پاکش کنید
9 ظاهر خیلی خوبی داره
10 همه بازیا رو اجرا میکنه . وقتی دارین بازی میکنین یکم لاپ تاپ رو بیارین بالا که مکش داشته باشه خیلی حرارت کمتر میشه.
من 1350 البته از شیراز (با تخفیف :31: گارانتیش هم امیتاک هست )نقل قول:
نه فینگر پرینت نداره
حرفهای Iman1989 همه تایید میشه :31:
فقط من با گرماش راحت نیستم :31:
بعد Iman1989 جان شما چیزی زیرش میزارید ؟ ( کول پد ؟ )
نقل قول:
ايمان جان سلام:
اثر انگشت كه ميمونه راحت پاك ميشه؟ يكم درموردش توضيح ميدي؟
تو مدل های Dv5 1070 دیدم که مقدار حافظه ی رم دستگاه را به صورت دو تا رم 2 گیگ درج کرده بود.
می خواستم بدونم که همه ی کانفینگ هایش اینجوریه یا اینکه نه مدل هایی داره که یک رم 4 گیگابایت داشته باشد؟
یه سوال از اوناییکه Dv5 1070 دارن ( اگه کسی مدل دیگه ایش هم داره لطفاً پاسخ بده ) :
موقع کار با اینترنت یا در کل موقعی که فشار رو دستگاه زیاد نیست باز هم داغ میکنه؟ یا موقعی که آهنگ گوش میدی باهاش؟
بعد چه مدت بازی (فشار زیاد رو سیستم ) دیگه گرما به حدی میرسه که دیگه باید سیستم خاموش کنی ؟
موقع اینترنت و آهنگ گوش دادن چون فرکانس پردازنده بطور اتوماتیک پایین میاد اصلا داغ نمی کنه.نقل قول:
من توی حالت Full Load یعنی CPU در حالت 100 درصد و GPU تحت فشار سنگین به مدت شش ساعت دستگاه رو چک کردم و کاملا Stable به کارش ادامه می ده. البته مسلمه که توی این حالت خیلی داغ می کنه.
استریم جان شما که اهل اور کردنی تونستی این سری لپتاپ رو اورکلاک کنی یا اصلا امکانش نیست؟
چه گرافیک و چه پردازنده یا تایمینگ رم
الان چند روز بیشتر نیست dv5t رو گرفتم و هنوز کاری به اورکلاکش نداشتم! البته اورکلاک توی بایوس محدود شده ولی باز هم راه هایی برای اورکلاکش هست.نقل قول:
کارت گرافیک هم با RivaTuner اورکلاک میشه ولی اونطوری که من دیدم کلا دمای GPU بالاست و شاید اورکلاکش خیلی فکر خوبی نباشه.
آورکردن یکم مشکل ساز هست روی لپ تاپ ... متاسفانه محفظه روی مادربرد و لاین تهویه کمتر و فن هم ثابت باقی مانده و همین دلیل باعث شده سری Dv5 ها داغ کنند ... آورکردن کمی خطرناکه شاید نوت بوک مشکلی براش پیش نیاد اما حرارت روی رم و هارددیسک تاثیر میزاره
بهر حال آرمان جان اگر روشش رو بلد باشی بزار هرچند با این قدرت گرافیک نیازی نیست !
حرف آرمان جان هم تایید میشه تا سی پی یو در حالت فول نره و فن با حداکثر قدرت کار نکنه حرارت طبیعی هست ... اگر به حد سوختن رسید که آلارم میده و اصلا نمی رسه !
بهترین چیز اینه که روی میز شیشه ای بزارید نه چوبی و ...نقل قول:
روی موکت و فرش اصلا که خفه میشه :18:
من خودم همیشه روی یک میز شیشه میزارم ... عادی ... گرما رو خوب چذب میکنه و جلوی کولر که خنک بشه
البته مال من DV6650 SP هست :31:
سلام
1. اچ پی همیشه بخاطر فن و سیستم خنک کننده ی خوب و مناسبش معروف بوده ولی نمی دونم این دفعه چرا ...
2. واسه ی این گرافیک واقعا 6 سل کمه .
نقل قول:
over clock :18::blink:! شما ها مثل اينكه وضع ماليتون خيلي خوبه :31:!بابا بيخيال ذوب ميشه از گرما:41: !
يكي از بچه ها دسكتاپشو اور كرده بود همه سوراخاشو فن بسته بود:31: بازم ميگفت داغ ميكنه! البته افزايش
سرعت 20% رو هم نميشه ازش چشم پوشي كرد! در كل سيستم استحلاكش بيشتر ميشه!تقريبا دوبل!
1700000 خرج نزار رو دست خودت! 1070 با اون وضع كانفيگ نياز نداره به اين كارا!:40:
به هر حال موفق باشيد :12:
آقا به سوال من جواب ندادین
همه کانفینگ های dv5 1070 از 2 تا رم 2 گیگی استفاده می کنند یا اینکه داریم که از یک رم 4 گیگی استفاده کنه؟
سلام
اول از همه عذر میخوام که اسم یک سایت ایرانی رو میبرم.(راه دیگه ای پیدا نکردم)
قیمت dv5-1060 در سایت "ایران اچ پی" 1,390,000 اعلام شده و چیزی در مورد fingerprint نگفته (که در صفحات قبلی در این مورد بحث شد.) ولی در سایت "بست ای بای" قیمت این مدل 1,150,000 اعلام شده که fingerprint هم داره.(نوشته شده که داره)؛حالا سوالم اینه که :
سایت "بست ای بای" در چه حد اعتبار داره ؟ و علت این اختلاف قیمت (240,000) چیه؟(که کم زیاد نیست!) و میارزه که قید گارانتی "ایران اچ پی" رو زد ؟ و نهایتا گارانتی معتبری وجود داره که اختلاف قیمت معقولی داشته باشه؟
متشکرم.
مال شما قسمت پایین سمت چپ تاچ پد ( پایین کیبورد ) خیلی گرم نمیشه؟نقل قول:
اصلا اون زیر چیه؟:31:
آخه من شبکه کرده بودم داشتم فایل کپی می کردم بازم داغ می شد
حتماً هارد دیگهنقل قول:
آره احتمالا باید هارد باشه
دوستانی که dv5 دارن بگن مال اونا هم اینجوری میشه؟
بیشتر هم روش گرم میشه تا زیرش
آقا هیشکی جواب این سوالو نمی دونه؟ اگه نمیدونید بگید برم یه جا دیگه دنبالش بگردمنقل قول:
رم 1070 , از 2 تا رم 2 گیگ با فرکانس 667 mhz تشکیل شده . در ضمن اصلا در حال حاضر نمیشه رو نوت بوک یه رم 4 گیگ بزاری . هر شکاف حداکثر 2 گیگ اونم 667 نه 800 و ....
در ضمن اینجا کسی وظیفش نیست که حتما به تو جواب بده هااااااااااااااا .
یه سوال :
keyboard 1070 مثل اینکه لمسی (این یعنی چی؟ )
keyboard 1070 مثل اینکه انگلیسی و عربی داره و عربیش هم خیلی با فارسی فرق داره. این درسته؟
اگه درسته من شنیدم میشه با حدود 100 تومن keyboard عوض کرد و فارسی دارش کرد
؟؟
لطفا درست صحبت کنید ... جناب آقای *****نقل قول:
رم 1070 , از 2 تا رم 2 گیگ با فرکانس 667 mhz تشکیل شده . در ضمن اصلا در حال حاضر نمیشه رو نوت بوک یه رم 4 گیگ بزاری . هر شکاف حداکثر 2 گیگ اونم 667 نه 800 و ....
در ضمن اینجا کسی وظیفش نیست که حتما به تو جواب بده هااااااااااااااا .
اون زیر هارده و در اثر کار زیاد داغ کردن موتوش طبیعی هست دیگه ... هارد Pc داغ میکنه و شروع میکنه خرخر لپ تاپ که دیگه ...!نقل قول:
برای تمام لپ تاپ ها اینطوره ... دل کمتر داغ نیکنه چون موقعیتش بهتره و بیشتر گردش هوای تهویه بهش میرسه اما خوب صداش فجیعه !!! :31:
1- لمسی ؟ خیر فشاری هست ... دکمه های کنترل مدیا صوت و تصویر اون بالا لمسی هستند مثل همه اچ پی هانقل قول:
2- سفارش عربستان اگر باشه روش عربی پرینت شده که دعا کنید نباشه چون هم کیفیت کمه هم افتضاحه چاپش ... کیبورد جابجا هست
3- پول مفت دارید بدید این کارو بکنید ... یا 2000 بدید یک برچسب ترانساپرنت جنس خوب بخرید و روش بکشید
سلام به همه لب تاپ خورها....:42:
من تازه واردم و حدود چند 10 صفحه و چند 100 پست شما رو ( تو بخش لب تاپ) خوندم.:24:خدا بخواد یه دونشو میخوام بخرم....:18:
به جناب آقای رجیستر هم اعتماد کامل دارم.:26:
همچنین آقایون دیگه!!(چون زیادن اسماشونو نمیگم):15:
چندتا سوال تو ذهنمه: ( سعی کردم تکراری نباشه)
1- مدل hp 6880 دیگه تولید نمیشه؟(شرمنده تو این تاپیک مطرح شد.بخاطر سوال بعدیمه)
2- از لحاظ زیبایی و کارایی بین مدل بالا و hp DV5 – 1070 چه فرقایی هست؟
3- اگه میشه خیال منو در مورد finger print مدل dv5-1070 راحت کنین...!!(بعضی جاها نوشتن داره)
4- اگه جواب منفیه! ، گرافیک و CPU بالای این مدل به نداشتن finger print می ارزه؟
5- آخرین قیمتی که از این مدل تو ایران هست چنده؟(هم با گارانتی هم بدون گارانتی)
6- لوازم جانبی همراه لب تاپ رو هم(که تو باکسشه)لطف کنین بگین..
من خیلی وارد نیستم ولی جواب چند تا از سوالاتو میدم
1 - نمیدونم :دی ولی فک نکنم
2- یه نظر من dv5
3- اونجایی که من گرفتم که 1070 داشت
4-اگر نداشته باشه بازم می ارزه ، الان 1060 خودم نداره ولی خیلی مهم نیست واسم
5-اون قیمتی که من دیدم ( شیراز ) 1730 با گارانتی و 1690 بدون گارانتی
6-هیچی :دی - لپ تاپ ، چند تا دفترچه ، باطری با کابلاش ، دستمال تمیز گردن lcd و ریموت
مال منم عربیه ، منظورتون از کیفیت ، کیفیت خود کیبرده؟نقل قول:
- سفارش عربستان اگر باشه روش عربی پرینت شده که دعا کنید نباشه چون هم کیفیت کمه هم افتضاحه چاپش ... کیبورد جابجا هست
دکمه هاش که جابجا هست البته من بلدم خیلی مشکل ندارم
دوستان یه مطلب خوب در مورد dv5 ها:
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dv7-1050eg-1045eg-Notebook.10751.0.html
مربوط به HP Pavilion dv7-1050eg استنقل قول:
از این دست مطالب در نت فراوان است
سلام لطفا کسی که dv5 1070 داره از این آدرس 3DMark لپتاپش رو بزاره ممنون میشم. لطفا کانفیگتونم بنویسید.
در ضمن اگه کسی dv7 داره هم زحمتشو بکشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LO5T جان بابت راهنماییت ممنون :20:
از آقای REGISTER و ravani و Persia هم میخوام اگه میشه نظراتشونو نسبت به سوالات بنده در پست 190# بدین.:11:
همچنین بقیه دوستان
بازم ممنون از همه...
خواهش میکنم لطف داریدنقل قول:
1- چرا سری pavilion DV6000 هنوز در حال تولید و استقبال هست ... کی گفته نمیشه ؟ اما وقتی سری جدید و یا اسپشل وارد بازار میشه سفارشش میاد پایین دیگه ... توی لیست دبی حدود 5330 درهم قیمت داره و خرید و فروش میشه
2- خوب سری DV5 کلاس خودش رو داره ... زیبایی رو مشتری باید تشخیص بده نه من ... هر دو محشرند اما خوب کاربران هنوز زیبایی سری قبلی رو می پسندند ولی ...!
3- بعضی ها داره و بعضی ها نداره ... باید بگردید و یکی که داره رو پیدا کنید
4- فینگرپرینت کاربرد نداره !!! جدا میگم ... یه پسورد سر بایوس بزارید بهتر FP هست ... چون FP راحت هک میشه و محتویات هارد در DOS نیز در دسترس هستند ولی بایوس پسورد اینطوری نیست ... FP بیشتر برای کلاس هست به نظرم تا کاربرد
5- خوب این تاپیک هم شده بررسی قیمتش توی بازار ... جدیدا که دوستان هم لینک میزارند !!! ... اگر اینطوری باشه بزودی خودم تاپیک رو قفل میکنم ... اینو باید جای دیگه پرسید !!!!
6- توی تمام سایت هایی که بررسی شده محتویاتش هم هست ...
هنوز هیچکدوم از 1070 های عاد ی فینگر پرینت ندارن و اون تعداد نسبتا معدود که قرار بود با فینگر پیرینت باشه هنوز ریلیز نشده و اگه بشه هم فکر نکنم به ایرانی ها چیزیش برسه !!!نقل قول:
- بعضی ها داره و بعضی ها نداره ... باید بگردید و یکی که داره رو پیدا کنید
اگه مودب میگفت من هم ..... , من همون جوری صحبت کردم که طرفم حرف زده .نقل قول:
لطفا درست صحبت کنید ... جناب آقای *****
سلام.من وقتی داشتم با راهنمای انلاین سایت ایران اچ پی حرف میزدم ازش پرسیدم که آیا رم dv5-107 و dv7-1070 تا 8گیگ ارتقا پیدا مکنن یا به عبارتی رم 8 گیگ ساپورت میکنه یا نه بهم گفت بله ساپورت میکنه و میشه 2 تا رم 4 گیگ ماژل اگه درست گفته باشم روش نصب کرد و من بابت این قضیه خیلی خوشحال شدم......بعدش اینکه رجیستر جان ازت یه سوال دارم.آیا ارزش داره حدودا 300 تومن بیشتر بدیم و dv7-1070 رو بخریم.هارد 640 گیگ.فینگر پرینت.ال سی دی 17 اینچ.ساب ووفر.vga up to 2303 mg اینا رو بهتر از dv5-1070 داره.آیا چیزای دیگم هست که ازdv5-1070 بهتر داشته باشه یا نه؟بعدش اینکه آیا تو جعبه این لپ تاپا کابل HDMI هست یا نه؟آخرین سوالم اینکه آیا باس سی پی یو این 2 لپ تاپ 800MHz یا 1066MHz.ممنون میشم اگه جواب بدید.
فکر می کنم پشتیبانی کنه گرچه واقعا نیازی به 8 گیگابایت حافظه نیست. (حافظه های این سری 800 مگاهرتز هستند و چهار گیگابایت حافظه 800 مگاهرتز همه نیازهای یک لپ تاپ رو برطرف می کنه)نقل قول:
کابل HDMI همراه هیچ لپ تاپی نیست و باید جدا تهیه کنید، قیمت کابلهای HDMI معمولی 1.8 متری هم حدود 25 تا 30 هزار تومان است.
اگه از پردازنده های T9400 یا T9600 استفاده شده باشه (که فکر میکنم T9400 باشه) فرکانس مسیر 1066 مگاهرتز است.
نقل قول:
معذرت.... ولی من گفتم چون این تاپیک در مورد dv5 هستش، جواب بدین... بازم ...
میخواستم بدونم اگه کسی گرفته ، محتویاتش با اونی که توی تمام سایت هایی که بررسی کردن!! یکیه یا نه،همین:11:نقل قول:
بهرحال ممنون