موقع باز کردن کتاب چه اروری میـــده ؟نقل قول:
اکسپلورر جاوا که وجود نداره ...نقل قول:
من که گوشی جاوا داشتم همین مشکل رو داشتـــم !!!
موفق باشید!:40:
موقع باز کردن کتاب چه اروری میـــده ؟نقل قول:
اکسپلورر جاوا که وجود نداره ...نقل قول:
من که گوشی جاوا داشتم همین مشکل رو داشتـــم !!!
سلام من يه برنامه opera براي موبايل دانلود كردم.(3110c)وقتي extract كردم چند تا فايل اومد.memory 1gigدارم ولي نمي دونم بايد چيكار كنم؟؟!!لطفا كمك كنيد.مرسي
خب دوســت عزیز ببین کدوم یکی از فایل ها پسوندش jar هستش اونو توی گوشی بریز و نصب کن :46:نقل قول:
اگر هم وجود نداشــت همون فایلی که دانلود کردی پسوندش رو به jar تغییر بده :20:
با سلام به همه دوستان عزيز
يه نرم افزار براي دانلود از
طريق موبايل ميخوام كه
بتونم از سايتايي مثل
ربيدشير دانلود كنم:)s60.V2-
N72(
يه مشكل هم با
operamini5beta2دارم كه باهاش
صفحه باز ميكنم ولي كارايي
مثل ذخيره صفحه يا دانلود
روfailedميزنه?!
اكه جواب بدين ممنون ميشم
مرسي از همه
سلام
نمی تونم از سایت java.com دانلود کنم JavaScript رو.واقعا کلافه ام کرده.همین مشکل رو با flash player هم دارم ،همش این پیغام رو میده:
the servser replies that you don t have permissions to download this file. details:1.1.403 forbidden:grrr:لطفا کمک کنید
سلام دوستان من گوشی sumsung g800 دارم اما فایل .gar رو باز نمیکنه نمیدونم چیکار کنم اگه اینو باز نمیکنه پس چه فرمتیو باز میکنه؟
دوست عزیز گوشی های سامسونــگ فایل های با پسوند jad رو باز میکنــه :46:نقل قول:
سلام.من سه تا گوشی مدلهای x3 , 6300 , 7500 نوکیا دم دستمه و م یخوام روی هر سه تاشون دیکشنری نصب کنم.چند تا دیکشنری هم دانلود کردم.آخرین ورژن pcsuit رو هم دانلود کردم.موقع نصب روی گوشی ها پیغام میده که اندازه فایل خیلی بزرگه.اغلب دیکشنری ها هم در همین اندازه ها هستند.کوچکتر پیدا نکردم.حالا چیکار کنم؟مشکل کجاست؟
آیا دیشکنری خوب سراغ دارید که کمتر از 1 مگابایت باشه؟
راهنمایی بفرمایید.ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما دیکشنری pmd رو نصب کن که واقعا عالیه.
ببین همشو بریز روی مموری کارت بعد از تو خود گوشی نصب کن.نمیخواد با پی سی سوییت نصب کنی.
من پیام تنظیمات رو دریافت کردم و ذخیره هم کردم ولی یه مشکلی دارم اوپرا مینی و هیچ کدوم از برنامه های اینترنتی کار نمی کنند فقط مرور گر خود گوشی کار می کنه !! چهکار کنم ؟
کار راحت اینه که برین توی انجمن نوکیا اونجا سوالتون رو بفرمایید
سلام
بعد از یه مدتی برنامه بانک ملی رو پاک کردم و خواستم دوباره نصب کنم که این پیغام رو میده و دیگه نصب نمی شه.حتی گوشی رو فلش هم کردم ولی نشد که نشد. به نظر شما مشکل چیه؟ این هم پیغام
Installer: system error ( - 12 )
البته برا یه سری دیگه از برنامه ها هم همین مشکل رو دارم.
گوشیم 6630
ممنون از راهنماییتون
توگوشي 5130نرم افزارنداي توحيد2ارورميده چراكاريش مشه كرد
سلام دوســت عزیــز چه اروری موقع نصـــب میــده ؟ :20:نقل قول:
سلام من وقتي برنامه هاي كاربردي مثل ديكشنري با فرمت jar رو روي گوشيم كه سامسونگ يو600 هستش ميريزم عبارت file not supported رو مينويسه يعني گوشي من فرمت jar رو ساپورت نميمنه؟ مشكل از كجاست؟ لطفا راهنماييم كنيد اگر بخوام اين برنامه ها رو داشته باشم بايد چه كار كنم
نقل قول:سلام دوست عزیز ساپورت میکنه ولی باید شما پسوند jad از برنامه داشته باشید که بعضی از برنامه ها همچین پسوندی همراهشون هستش ! شما میتونید برنامه ای رو که گرفتید پسوندش رو از jar به jad تغییر بدید بعد ببینید نصب میشـه :20:
سلام مجدد من اين كارو كردم يعني پسوند فايل رو jad كردم ولي بازم ساپورت نكرد آيا نرم افزار خاصي هست كه jar رو به jad تبديل ميكنه يا بايد فرمت فايل از اول jad باشه؟ شما ديكسنري خوب كه موبايل من ساپورت كنه سراغ نداريد؟نقل قول:
نقل قول:نه عزیـــز برنامه خاصی نداره !!!
آره باید از همون اول jad باشه یعنی یه فایل jar یه فایل jad ...
شما دوتا کپی از برنامه بگیر و پسوند یکی رو jad کن یکی هم jar و هر دو رو تو یه پوشه قرار بده تو موبایلــت بعد موقع نصب رو یکیشون تست کن ببیند بازم ساپورت نمیکنـــه ؟ خب سرچ کنید دیکشنری با فرمت jad یا همراه با jad ... :46:
سلام دسوتان.opera mini توي گوشي من كار نميكنه.وقتي وارد برنامه ميشم بعد لود برنامه ميگه كه نميتونه به اينترنت وصل بشه و تنظيماتم رو چك كنم.ولي تنظيمات درسته.
گوشيم نوكيا 6300 هست سيم كارت هم ايرانسل.
ممنون
سلام
من نیم بوز نصب کردم و باهاش کار هم می کردم ولی نمیدونم چی شد که حالا دیگه کانکت نمیشه و این error رو میده:
***********application access set to not allowed********
نمیدونم چیکار کنم
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــک:41:
سلام
من گوشی 6500 دارم
برنامه نیم باز نصب کردم و چند ماه استفاده کردم ولی نمی دونم چرا چند روزه هر کاری میکنم دیگه نیمباز کانکت نمیشه در ص.رتی که میتونم اینترنت برم:(
وقتی میرم نیمباز این error رو میده :
application access set to not allowed
اگه میشه راهنمایی کنید
با تشکر
نقل قول:سلام دوست عزیز برنامه رو حذف و دوباره نصـب کنیــد ببینید بازم ارور میده موقع کانکت شدن !
سلام
بین تمام نرم افزار های موبایل بانک ،فقط برای بانک تجارت توی گوشیم نصب نمی شه(گوشی wave)هردو فرمت jar , jad راامتحان کردم.لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:سلام عزیز . ارور خاصی میده !
سلام
آیکون برنامه بانک بعد از نصب نمایش داده می شه ولی وقتی روش کلیک می کنم بدون شروع برنامه می نویسه برنامه در حال دانلود وفوری به حالت اول برمی گرده وفقط آیکون آرم بانک رو نشون می ده.
:37:سلام
ممنون از راهنماییتون
من گوشی 6500 دارم
برنامه نیم باز نصب کردم و چند ماه استفاده کردم ولی نمی دونم چرا چند روزه هر کاری میکنم دیگه نیمباز کانکت نمیشه در ص.رتی که میتونم اینترنت برم:(
وقتی میرم نیمباز این error رو میده :
application access set to not allowed
من بار ها این برنامه رو حذف و نصب کردم.نشد
حتی برنامه های دیگه چت(bombus, sh messanger,ebuddy) رو هم روش امتحان کردم. بازم همین خطا رو میده
تنظیمات GPRS رو هم چند بار حذف کردم و دوباره گرفتم. نشد.حتی گوشی رو ریست کردم. هم ریست تنظیمات و هم ریست کلی(*#7370#)
دیگه نمیدونم چیکار کنم:37:
سلام
من برنامه جاو براي گوشي چيني k300 مي خوام
ممنون
سلام دوستان
امیدوارم درست مطرح کرده باشم
می خواستم بدونم پلیری هست که همه فیلمی بخصوص mkv,avi, رو پخش کنه
راحت باشه گوشی من W960 هست و سیستم عاملش uiq3 هست
نطرتون چیه؟
سلام
من گوشی سامسونگ 3653 دارم برنامه تهران یاب نصب کردم که اول موقع نصب پیغام داد content not sign بعد ادامه دادم نصب شد امما موقع اجرا java error میده و پیغام میده no memory available چیکار باید کنم؟
ممنون
سلام
من يه n95 8gb دارم كه چند وقته ويروسي شده
بطوري كه حافظه داخلي گوشي رو 700كيلوبايت نشون ميده
هرچي هم كد *#7370# رو ميزنم كه فرمت بشه فايده نداره _ آنتي ويروس هم كه ميام بريزم توش ميگه حافظه كمه براي نصب_ بنظرتون راه حلش چيه?
برنامه اي هست? يا كدي ترفندي ...
يا بايد ببرم فلش بشه
سلام دوستان عزیز
مطمئنا خیلیهاتون با برنامه های مکالمه صوتی و تصویری نظیرskype و fring اشنا هستین. میخواستم بدونم چه جوری میتونم از طریق فرینگ یا اسکایپ با فرمت جاوا روی گوشیهای ساده موبایل مکالمه صوتی داشته باشم . من که هر کاری کردم نشد و ارور داد که نسخه فرینگ نصب شده فقط برای چت نوشتاری هست. ایا نسخه جاوا برای مکالمه صوتی این دو برنامه وجود داره یا فقط باید از نسخه سیمبین استفاده کرد؟ یا مثلا راهی برای تبدیل برنامه های سیمبین به جاوا هست یا نه ؟
و سوال دیگرم اینکه تو اسکایپ چه طوری میشه افراد انلاینو پیدا کرد. من که هر کاری کردم نشد و فقط لیست مشترکینشو اعم از افلاین و انلاین میاره که اصولا لیست افراد ایرانی افلاین هستن.لطفا راهنمایی کنید.
شما اگر از نيمبوز استفاده كني ميتوني چت صوتي انجام بدي كه نسخه ي جاوا هم موجود است داخل سايت نيمبوز.نقل قول:
اسكايپ رو نميدونم:10:
سلام دوستان .
من گوشي 2700 نوكيا دارم.
وارد سايت ميشم و ميخوام shmessenger رو دانلود كنم.
اما 2تا فايل براي دانلود بهم ميده.يكي پسوند جاد داره و يكي جار.
اثلا نميدونم نوكيا 2700 رو ساپورت ميكنه يا نه.
ترو خدا كمكم كنيد.
جار و جاد چين؟چه گوشي هايي اينا رو ساپورت ميكنن؟:41:
نقل قول:سلام . شمـا باید پسوند jar رو نصب کنی روی گوشیتون . jad برای گوشی های سامسونگ هستش ! :46:
Jar فایل به نوعی فایل نهایی و اجرایی هست که در اصل یک فایل فشرده شده نظیر فایل zip هست و شامل یک سری فایل .class هست :20:
دوستان من نیاز دارم که درایور های گوشیم روی سیستمم نصب باشه
w810 چکار باید بکنم ؟
سی دی ندارم
و هدفم هم انتقال اس ام اس ها بروی پی سی هست
نقل قول:سلام . خـب PC Suite سونی اریکسون از نت دانلــود کنـــ :46:
یه برنامه دیگه هم بــود یادم نمیــاد اسمش میتونستی اس ام اس ها رو ذخیره یا با برنامه بفرستــی :20:
سلام.نرم افزاری لایتنر خوب سراغ دارین که رابع کاربری کامپیوتر هم داشته باشه و با زبون فارسی هم مشکل نداشته باشه؟ گوشی من آنفورچنتلی سامسونگ استاره (S5233).
نرم افزار همراه بانک ملت در گوشی 2700 کلاسیک اجرا میشه بعد از وارد کردن کلید تبادل و رمز ورود به روزرسانی نمیشه؟ کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
ضمنا اگه نرم افزار همراه بانک ملت برای 2700 کلاسیک دارید برای دانلود بزارید.
سلام
چرا من بشتره برنامه هايي كه ميريزم تو گوشي اجرا نميشه
مدل گوشيم 5130 هست
نقل قول:سلام دوســت عزیز اجرا نمیشه ، نصب نمیشـه ، ارور میده ؟
پسوند فایلهای نصبـــی چیـــه ( Jar * Sis ) ... ?