من AOE Rise of the rome بازي مي كنم/كسي نيست بياد با هم باز ي كنيم؟
من AOE Rise of the rome بازي مي كنم/كسي نيست بياد با هم باز ي كنيم؟
ما هر سال اینگارو میکنیم.نقل قول:
کامپیوترا به هم وصل کن.
با جفتشون برو تو بازی
مولتی پلی
یکیتون کریت گیم یکیتون جوین
اگه اتوماتیک پیدا نکرد اونی که جوینه ای پی کریت رو بزنه اوکیه.
شرمنده خلاصه گفتم
کسی نبود age of empires 2 حریف؟؟؟؟؟؟
حریف برای Age of Empire 2 .البته من با شبکه lan و تلفنی بازی کردم روش ماتی گیم اینترنتی رو بلد نیستم.
سلام چجور میتونم بازی Age Of Empires 3 رو آنلاین بازی کنم ؟
درود
بازی Age Of Empires 3 رو میشه تو ویندوز 7 نصب کرد؟
شنیدم فقط تو XP میشه نصبش کرد..!!!
اگه کسی لینک دانلود مستقیم داره ممنون میشم بگه. هرچی گشتم پیدا نکردم.
سلام
اقا لینکا خراب شده میشه لینک جدید بزاری؟؟
سلام
اگر سروری برای AOE دارید میتونید توی این سایت اضافشون کنید
لیست جدید ترین سرور های ایرانی رو دارهکد:www.game-monitor.ir
من خیلی بازیم خوبه
با گیم رنجر بازی میکنم.
خیلی خوبه همیشه آدم هست واسه بازی
من 1 به 3 بازی می کنم پدر این خارجیا رو در وردم :)
معروفم توشون.
هرگاه بازی میکنیم مثه ... خواهش می کنن بیان تو تیمم : دی
خلاصه گیم رنجر نصب کنین و بترکونین !
بله، میشه توی ویندوز 7 بازی Age of Empires 3 رو بازی و اجرا کرد. اکثر کاربران به مشکل برمیخورن و صفحه Home Townشون 0همون اول بازی مثل عکس زیر درهم و برهم هستش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای رفع این مشکل بسته به کارت گرافیکتون به سایت های زیر مراجعه کنید و آخرین درایور رو نصب کنید.
Nvidia
[HTML]http://www.nvidia.com/[/HTML]
ATI
[HTML]http://www.ati.com/[/HTML]
ضمنا میتونید تمام فایل های EXE رو هم Compatibility with Windows XP SP3 کنید.
همین الان خبر رسید:) که میتونید این مراحل رو هم طی کنید:)
توی همون صفحه اول (Home Town) که هستید به "help and tools" و سپس "download updates" رو کلیک کنید. یکی از دوستان این مشکل رو از این طریق برطرف کرده و راضیه:)
================================================== ================================================== ===========
لینک های دانلود سری AOE 3
Age of Empires 3
Age of Empires 3 Asian Dynastiesکد:http://www.fullfreepcgames.com/search/label/AGE%20OF%20EMPIRES%20III
Age of Empires 3 War Chiefsکد:http://www.fullfreepcgames.com/search/label/AGE%20OF%20EMPIRES%20III%20THE%20ASIAN%20DYNASTIES
================================================== ================================================== ===========کد:http://www.fullfreepcgames.com/search/label/AGE%20OF%20EMPIRES%20III%20THE%20WARCHIEFS
سوال:) : بازیتون با AI چطوره؟ تاحالا 1 به x با AI Hardest بازی کردید؟ (خیلی وقته بازی نکردم، یادم نیست آخرین لول سختیش Hardest بود یا چی، منطورم همون آخرین لول سختی هستش)نقل قول:
منظورتون نمی فهمم !نقل قول:
من می گم آنلاین با انسانها یازی میکنم! با کامژیوتر که خیلی آسونه !
داداشم 1 دبیرستانه تو 2 روز کل بازی رو رو هاردست میبره تا آخر و البته خواهرم بازیش از اونم بهتره!
من به شخصه فقط آنلاین بازی میکنم. اون 2 تا هم عالین.
همیشه 1 vs 7 بازی میکنن با کامژیوتر!
دوستان هر کس خواست بازی Age2 و 3 رو آنلاین بزنیم ، میتونه منو با ID زیر تو Game Ranger پیدا کنه ...
اگه واقعا حرفه ای هستید خبر بدید ... ممنون
:5::5::5::5::5::5::5::5::5:
یه سئوال از قدیم داشتم، در واقع یه افسوس:
چرا AOE 3 هاتکی برای آرایش یونیت ها نداره؟ مثل A/D/N/S در AOE2
شما اصلا از trample یا stagger استفاده میکنید؟
مطمئنی نداره؟؟! مگه میشه:18:!! من اصلا یادم نمیاد بدون hotkey بازی کرده باشم!!نقل قول:
اگه اشتباه نکنم اصلا توی options باید hotkey داشته باشه! نصب شده ندارم دقیق بهت بگم
شما همیشه مطالب رو اینطوری میخونی؟نقل قول:
گفتم هاتکی برای آرایش یونیتها نداره نه که اصلا نداره.
البته امیدوار بودم کسی چیزی پیدا کرده باشه مثلا یه MOD برای هاتکی اضافه.
فك كنم داشتا!!!!!
البته من خيلي وقته بازي نميكنم! ولي يه چيزي يادم مياد كه داشت
بله، من همیشه اینقدر دقیق پست ها رو میخونم:46:نقل قول:
منم درمورد آرایش نیروها بهتون گفتم؛ وگرنه کل بازی که همه ی بازی ها دارن!! اصلا مگه میشه نداشته باشن؟؟!
دقیقا درمورد آرایش نیروها میگم که حالت تدافعی باشن، یا حمله، یا عادی و... که HOTKEY داشت. کلیک راست و A رو باید میزدین یا یه همچین چیزی!! احتمالا امروز AOE3 بیاد زیر دستم، اگه اومد نگاه میکنم بهتون میگم
ممنون . ولي حتي براي دستور توقف هم ميانبر نداره . ( كه در Age 2 كليد S بود)
دوستان می دونم که همتون حرفه ای هستین .اونایی که نیمه حر فهای هستن این آی دی منه اکثر وقت ها هم هستم .تعداد زیاد باشه حالش بیشتر و هیجان بالاتر.
آخ یادش به خیر! چه هیولایی بودیم تو این بازی :دی
هنوزم که هنوزه دود از کنده بلند میشه :دی
خیلی هوس کردم برم بازی کنم
آخ یادش به خیر! چه هیولایی بودیم تو این بازی :دی
هنوزم که هنوزه دود از کنده بلند میشه :دی
خیلی هوس کردم برم بازی کنم
سلام
آقا هم من هم دوستام هر روز بازی میکنیم تو گیم رینجر...
بازی هر روز داره محبوب تر میشه!!!
بیاین لطفا...
قول میدم پشیمون نشین...
من حدود 30 تا ایرانی میشناسم که اینو بازی می کنن.
که 6-7 تامون تو سطح خیلی بالا بازی میکنیم.
این شماره اکانت منه تو گیم رینجر : 766893
منو ادد کنین تو تعطیلات هستم.
سلام
من خوره aoe2 هستم به خصوص conquerors ولی فایل نصبی که داشتم خراب شده خودمم چون کار داشتم یه سالیه بازی نکردم
حالا میخواستم بگم اگه میشه لینک دانلود فایل نصب این بازی رو برام بذارید آخه هرچی میگردم و دانلود میکنم فقط نصب شدشه! رپیدشیر و مگاآپلود هم که باز نمیشه(که دوستان قبلا لینکشو گذاشتند)
نصب شدش اجرا میشه ولی آپدیت نمیشه. من میخوام توی گیم رنجر ورژن 1.0c بازی کنم ولی چون بازی روی کامپیوترم نصب نشده آپدیت نمیشه
و مهمتر از اون یه ویرایش جدیدتر به نام the forgotten empires هم اومده که اونم شرط نصب شدنش اینه که conquerors روی کامپیوتر نصب باشه
پس بازم خواهش میکنم اگه از دوستان کسی لینک فایل نصب(setup) داره یا پیدا کرد بذاره. خیلی فوریه چون یه مدت دیگه دوباره وقت نمیکنم بازی کنم
ببخشید زیاد حرف زدم
ممنون
سلام دوباره
من یه انجمن دارم راه میندازم واسه بازی Age Of Empires.
دانلود و آموزش و ... اونجا هست.
سلام من با گیم رنجر وقتی استارت رو میزنم میره تو بازی بعد رو lan که ارور میده چیکار کنم؟
من وقتی با گیم رنجر میرم تو بازی این ارور میاد میخواستم پچ های بازی رو نصب کنم نشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب مارو بده:n27:
AOE 3 رو چه جوری باید آنلاین بازی کرد؟؟
سلام دوستان
من GameRanger رو نصب کردم اکانت هم ساختم حالا وقتی وارد Room ها میشم و قراره بازی شروع بشه میگه Version Dismatch
از طرفی وقتی خودم هم یه Room میزنم وقتی همه میان و Start می کنم و بازی اجرا میشه تو صفحه ای که باید قبلیه ام رو انتخاب کنم نمیدونم چکار باید بکنم رو Readuy که میزنم بازی شروع نمیشه نمیدونم چکار کنم تا بره توی باز یاگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
خیلی دوست دارم اینو آلاین بازی کنم.
مرسی.
mana hastam mamolan ghoroba
faghat_fun2@yahoo.com
nik name: fun2
دوستان بنده یه اینترنت مناسب خریدم !
طلبه هاش ندا بدن ببینم چند مرده حلاجین :)
دست کم نگیرید ها ... . ایوان تریبل رو کاچ کاچ می کنم ... .
من یادمه یه بار رفتم تو گیم رنجر، چنان جمعم کردن که بازی آنلاینم دو بار نشد :-Dنقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
یعنی چی " جمعم " کردن ؟ یعنی شکستت دادن ؟
نه ما حرفه ای هستیم !
الان معضلم اینه که چه جوری بازی کنم ;( همه کارا رو انجام دادم اما کار با گیم رنجر رو بلد نیستم تو بازی هم وقتی میرم به قسمت مالتی پلیر میگه از سریالِ فِک استفاده کردی ... .
عالیه برای انلاین بازی کردن
من تازه امروز فهمیدم همچین سرور بزرگی وجود داره
فقط. age of empires 3
سلام منم همین مشکل رو دارم
فک کنم باید ورژنی از بازی رو نصب کنی که چندین سریال نامبر داره
مثلا اگه بازی نسخه ی دارینوس باشه. یا هرجوره دیگه ای کرک شده باشه اینجور ارور هارو میده وقتی میخای داخل بازی بشی
و داخل بازی نمیره
من بالاخره جواب این مشکل رو پیدا میکنم و توی همین تاپیک میزارم
دلم واسه age of empires 3 تنگ شده
منم یه زمانی ۸ ساعت از روز رو با برادرم و فامیلام شبکه بازی میکردم....نقل قول:
ولی آنلاین یه وضعیه... تا نبینی ندانی :-D
باید نسخه ی اصلی بازی رو نصب کنید، کرکش کنید، بعدش اگر از توی خود بازی آپدیت کنید، درست میشه، بعد از آپدیت هم کرک خراب نمیشه.نقل قول:
من با نسخه ی ستآپ اورجینال و ریپک(آرجی مکانیکس) چک کردم شده، اکسپنژن پک ها هم نصب بودن.
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
نقل قول:
لینک دانلود ها منقضی شده !
کسی هنوز بازی میکنه ؟
10-12 سال پیش که اینو بازی میکردیم یه مد توربو هم بهش اضافه شده بود که سرعت بازی رو 4x میکرد که بازی لذت بخش تر میشد.
عاشق کارگر فرستادن تو بیس دشمن بودم خخخخخخخخخخخ
من هنوزم گاها بازی می کنم.نقل قول:
منم خوراکم فرار کردن بود.:n02: همون اول بازی یه حمله خفن بهم میشد 10 12 تا کارگر بر میداشتم می رفتم گوشته نقشه یه دژی میساختم که هر کی حمله می کرد اصن اتوماتیک شکست میخورد :n02:
وقتی 6تا Li'l Bombard و راکت انداز از انگلیس یا کلی توپ از ترکیه بت بیاد، دیگه دژت پشم هم نیست :n09:نقل قول: