تو این بازی در کل 74 تا ماشین هستنقل قول:
Printable View
تو این بازی در کل 74 تا ماشین هستنقل قول:
دمت گرم.خیلی خوب توضیح دادی(تو صفحه قبل) فقط چه جوری ماشینارو باز کنم.واسه من فقط 10 - 11 تا بازه؟نقل قول:
بابا این سیو کردن بازی برا من درست نشد چکار کنم.
عزیز گفتم که توبازی home رو بزن میری تو لایو اونجا پروفایل میسازی بعد سیو باز میشه.مثل gears of warنقل قول:
بابا خودم صد تا از این بازیا بازی کردم میدونم چکار کنم ولی لایو باز نمیشه برنامه لایو هم دارم.
کسی هست که همین مشکل رو داشته و بعد درست شده اگه هست کسی بگه چکار کرده خیلی دلم می خواد بازیش کنم.
شاید تو ویستا باید بازیش کنم.
احتمالا.من تو ویستا بازی میکنم.اگه سیستم خوبی داری ویستا و ویندوز7 (7 بهتره) بهترین هستن واسه بازی.نقل قول:
نقل قول:
البته منم باهات همدردی میکنم!
برای منم هنوز درست نشده.
کرک razor رو هم استفاده کردم.
تو ویندوز سون بازی میکنم.
شما لایو درون dvd رو نصب کردی؟یا آپدیتش کردی؟نقل قول:
نصب کردم...آپدیتش چجوریه؟
ما با این اینترنت ذغالی چجوری حالا اینو آپدیتش کنیم!
من تو کرکی که گذاشته بودم دو تا فایل بود.دوتاشم ریختی تو جای نصب بازی؟نقل قول:
من هرچی که تو فولدر کرک بود ریختم تو جای نصب بازی.
آقا این بازی ارزش گرفتن داره؟
ممنون.
ماشین ها رو که با رفتن مرحله ها باز میشهنقل قول:
به عنوان جایزه
بعضی هاشون هم باید یک چیز هایی رو map هست به اسم maverik که بنفش رنگ هست
باید بری دنبالشون با ماشینت بکوبی بهشون تا اونها رو هم تو جمع گاراژ داشته باشی
یک سری دیگه همه که chalenge ها رو بری بعضی هاشون طورین که حتما باید ماشین بخری که اونها هم اضافه میشه
شما صفحات قبل رو خوندی ؟ :31:نقل قول:
به نظر من که الان 3 روزه همه بازی هام رو به حالت تعلیق در اوردم لقبی که براش گذاشتن برازندشه
revolution in racing
واقعا.این بازی خیلی ارزش داره.نقل قول:
از برو بچ می خوام که یه کاری برا ما بکنن مردم دیگه سیو نننننننممممییییییییییییکک ککککننننننننننههههههههههه ههه.
از برو بچ می خوام که یه کاری برا ما بکنن مردم دیگه سیو نننننننممممییییییییییییکک ککککننننننننننههههههههههه ههه.
تو ویستا هم نصبش کردم لایو بالا نیومد.
من لایو داخل دی وی دی بازیو نثب میکنم اپدیت لایو چجوری هست شاید اون لایو داخل دی و ی دی قدیمی هستش بازی من از شرکت boysteampc هستش.
ای بابا.کرک رو که نصب کردی.لایو هم که داشتی . پروفایل رو هم که ساختی.پس ایراد از کجاست؟نقل قول:
به نظر من ببر به فروشنده نشون بده.
بابا پاش میشینی نمیتونی پاشی
فقط بدیش اینه که بعضی race ها رو میشه با legend بدون Restart تمام کرد
بعضی ها هم اینقدر میره رو مخ ادم که حتی رو rookie با 10 بار restart بازم تو یک نقطه خاصی با سر خوردن یا گیر کردن به یک چیزی میشی اخر
مخصوصا اگه موتور باشه
فرقی هم نداره موتور ضعیف داشته باشی یا قوی ترینش رو خریده باشی
منم از شرکت boysteam pc هست و دقیقا همین مشکل رو داره ساده ترین راه اینه که یکی از دوستان بیاد یه پروفایل کاملا جدید (منظورم اینه که سیو نداشته باشه) بسازه و بزاره تا کسانی که این مشکل رو دارند(از جمله خود من:13:) بتونند اون رو دانلود و درجای خودش سیو کنند محل کامل سیو و پروفایلها هم اینجاست:نقل قول:
در vista :
Users\\Documents\My Games\FUEL
xp:
Documents and Settings\\My Documents\My Games\FUEL
اگه لطف کنید متشکر میشیم (لااقل من یکی...)
من هم همینطورنقل قول:
منم از شرکت boysteam pc هست و دقیقا همین مشکل رو داره
و البته اینکه این بازی های این شرکت همشون 1 دی وی دی اضافه تر دارن انگار!
من چنتا بازی گرفتم همشون یدونه بیشتر داشتن!
حالا یکی بیاد یه پروفایل بسازه بذار برای ما :دی
ممنون.
بابا ارادت داریم.من یکی میذارم کمی از بازیو رفتم.اگه بخواید یکی دیگه میزارم.نقل قول:
کد:http://upload.--------.com/7/1247732472.rar
آره بابا.من یه مسابقه میرفتم 25 تا چک پوینت بود.فکر کن بعد نیم ساعت که داشتم میبردم یهو خوردم به سنگ باختم.خدا به پی سی رحم کرد.الان 5 تا جا تو نقشه باز کردم.مسابقه هاش خیلی سخت شده.پدر آدمو درمیاره.:31:نقل قول:
آقا دمت گرم پس پروفایلش کو؟؟!!!نقل قول:
این که فقط سیوه:18:
چشم.حتما.بفرما:2 تا لینکنقل قول:
کد:http://www.justupit.com/get.php?id=c7d434181d497a83fa85f327fadc38e3
کد:http://uploading.com/files/N37BY666/SINA.rar.html
والا تو اون مسیری که گفتی فقط این بود.چیز دیگه ای نبود.نقل قول:
پروفایل نساختم چون لایو بالا نمیاد.نقل قول:
دوستان حل شد:46::5:
کسانی که مشکل سیو و ایجاد پروفایل رو دارند این کرکها رو جایگزین کنند:
بازم از سینا به خاطر مرامش تشکر میکنم:10:کد:http://www.filefactory.com/file/ahd3b3a/n/fuel_Razor1911_rar
سلام.دوستان من تو اچیومنت بازی مشکل دارم.تو پی سی.یه اچیومنت میگه هر مسابقه ای رو میخوای برو بدون gps. منم خاموشش کردم.ولی نداد.مشکل از کجاست.؟بازی باید اصل باشه؟
دوستان تو این سایت اچیومنتهای بازی هست.میشه چنتاشو ترجمه کنید.با تشکر:
کد:http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=151457
من از خودشون پرسیدم قبل خرید گفتن برو تو خود سایت یه Fuel)Fix) هست اونو دانلود کن مشکل حلهنقل قول:
بازم از سینا به خاطر مرامش تشکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 3.2 مگ هست
نقل قول:
ازت ممنونم دوست عزیز . از سایت بالا کرکش رو گرفتم سیوش کار کرد. از همه دوستان که برای حل این مشکل زحمت کشیدن ممنونم. دمتون گرم. بجه ها فقط حواستون باشه موقع پروفایل درست کردن آفلاین درست کنید.
اقا بازیش چهجوریاس درحد NFS هس یا ارزش نداره فقط تبلیغات خالیه
دوستان چنتا چیز هست گفت به شما هم بگم.اگه میخواید سریع برید یه جایی روی نقشه عکس H هست ببرید رو اون اینتر کنید میرید اونجا.
مرحله هارو باید از تو نقشه پیدا کنید مثل ماشین ها همونطور که پدرام جان گفتن.
راستی این به من اچیومنت نمیده تورو خدا کمکم کنید:19:
سبک بازی open world هست و کلا با nfs فرق داره به نظر من ارزش بازی کردنو داره- در ضمن اسم این بازی تو کتاب گینسم ثبت شده ، به عنوان گسترده ترین بازینقل قول:
اقا بازیش چهجوریاس درحد NFS هس یا ارزش نداره فقط تبلیغات خالیه
شما همون 3.2 مگی رو دانلود کردی ؟ کجا ریختی ؟ برا من که سیوش درست نشدنقل قول:
ازت ممنونم دوست عزیز . از سایت بالا کرکش رو گرفتم سیوش کار کرد. از همه دوستان که برای حل این مشکل زحمت کشیدن ممنونم. دمتون گرم. بجه ها فقط حواستون باشه موقع پروفایل درست کردن آفلاین درست کنید.
دوست من همون کرکی رو که من صفحه قبل گذاشتم با حجم 2.6 دانلود کن به احتمال 90% مشکلت حل میشه...نقل قول:
شما همون 3.2 مگی رو دانلود کردی ؟ کجا ریختی ؟ برا من که سیوش درست نشد
دوست عزیز error میده یه لطفی کن یه جا دیگه آپ کننقل قول:
دوست من همون کرکی رو که من صفحه قبل گذاشتم با حجم 2.6 دانلود کن به احتمال 90% مشکلت حل میشه...
به همه ی بچه ها سلام میکنم
دوستای عزیز برای من یه مشکلی پیش اومده در اجرای بازی fuel نمی دونم چرا وقتی می خوام وارد بازی بشم eror می گیره و می نویسه فلان فایلو پیدا نمی کنه to ordinal 5297 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
که من فایل dll رو دانلود کردم در بازی کپی کردم بازم اجرا نشد حتی در system 32 هم کپی کردم ولی دیدم داخل خود system32 هست کرک بازی هم کامل کپی کردم نمی دونم مشکل از کجاست با تشکر از همه حامد ..........
بفرما:نقل قول:
کد:http://www.filefactory.com/file/ahd3b3a/n/fuel_Razor1911_rar
دوستان کسی نبود در مورد اچیومنت بازی واسه ما توضیح بده؟چجوری بگیرم.؟