تغییر آبو هوا نیز موجب جوش زدن میشود اونو چی کار کنیم؟؟؟؟؟
Printable View
تغییر آبو هوا نیز موجب جوش زدن میشود اونو چی کار کنیم؟؟؟؟؟
اینکه دکترا میخوان کبد شما رو از کار بندازن توهین قشنگی به پزشکیه
نوع جوش نوع درمان و تعین میکنه البته جوش صورت یک مولتی فاکتوره
دوستان کسی از شما یا آشنایان برای رفع چروک و شلی پوست صورت از بوتاکس استفاده کرده؟
botoxبیشتر برای افراد مسن تجویز میشه و تزریقش نیاز به مهارت داره
در مورد پوستتم نگران نباش دمای هوا و خشکی باعث شده پوستت اینجوری بشه
هفته ای 2تا ویتامین ای 400 مصرف کن و یه کرم واسه پوست خشک و سبوریک بگیر
خیلی ساده باید از شر این مورد خلاص بشید. طب سنتی و تغذیه در خیلی موارد بهتر از طب جدید عمل میکنه. موارد زیر رو رعایت کنید تا به امید خدا صورت های صاف و خوشکلی داشته باشید:
موارد زیر رو تا یک هفته اجرا کنید و اگر نتیجه گرفتید بعد از یک هفته می تونید تعدیل کنید:
1) مصرف لبنیات و از جمله شیر رو در این یک هفته بسیار محدود کنید
2) کوچکترین ذره غذای سرخ کردنی مصرف نکنید و از نوع بخارپز استفاده کنید
تمام شد.
موارد کمکی:
1) مصرف آب لیموی تازه(لیموی ترش) و میوه جاتی مانند پرتقال یا لیمو شیرین و ..
2) مصرف آب کمی بیشتر
بنابراین از خوردن انواع ساندویچ - چیپس - پفک - و...
+
غذاهای گرم و محرک مانند حلوا یا خرما هم پرهیز کنید
بعد از چند روز یا یک هفته نتیجه کار خودتون رو ببینید. سپس می تونید در مورد رژیم غذایی خودتون تصمیم بگیرید
سلسام دوست عزیز
فکر نکنم جواب بده . acne (جوش صورت) ژنتیک هست و یک دوره زمانی مشخص داره که باید بگذره و برای هر فرد متغیره . اینکه بهداشت پوست و تغزیه رو رعایت کنیم حرفی توش نیست ولی ننوشیدن شیر منطقی نیست اگر هم با این کار جوشهای صورت بهبود پیدا کنند در آینده باید اماده دست و پنجه نرم کردن با پوکی اسنخوان باشیم.
خوب - همونطور که گفته شد فقط یک هفته و بعد از یک هفته رژیم غذایی متعادل.
کلسیم فقط در شیر نیست. خیلی از سبزیجات هم کلسیم قابل جذب دارند.
جوش صورت اگه شما رو آزار میده فکر کنم تاحالا به دکتر مراجعه کرده باشید و قرص و کپسول هم به شما داده.
فکر نکنم باید ژنتیک رو مقصر بدونیم. ژنتیک اینجا مظلوم واقع شد. تغذیه عامل سلامت و بیماری در خیلی موارد هست.
کتاب های طب قرآنی فراموش نشه.
دوستان من رفتم پیش یه متخصص. اینم نسخشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میتونه اونو کامل واسم بخونه(خطش رو نمیتونم بخونم)
در ضمن درباره داروهاش اگه کسی استفاده کرده یا تجربه ایی داره لطفا نظر بده
1-کرمzamirزرد رنگ بعد از تست (یه تیکه ی کمشو بمال اگه الرزی داد نزن) شنبه ها دوشنبه ها چهارشنبه ها به صورت بمالید
2-کرم دیادرمین هر صبح به صورت بمالد
3-کرم انتی اکسیدان دیادرمین هر ظهر به صورت بمالد
4-کرم ضد لکroxsidبعد از تست یکشنبه ها سشنبه ها پنجشنبه ها به صورت بمالد
5-کرم دور چشم دیادرمین هر شب دور چشم
6-کرم zamirکرمی رنگ هر روز عصر به صورت بمالد
حق فنیم 7500ریال
تا حالا نسخه ای به این مزخرفی ندیده بودم
چرا؟؟نقل قول:
ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
به حالت وسواس گونه ای تجویز کرده
و فک کنم می خواد یه 200تومنی پیادت کنه
کشور ایران متاسفانه کشوریه که قلم داروهای داخل نسخه زیاده
وقتی 5 قلم دارو تو نسخه باشه احتمال تداخل 70% میشه
با تعداد کمتری هم میشه این مشکلو حل کرد
یه کمی زیاده روی کرده
عزیزم
اگه منظورت از چرا شوخی دکتر در مورد حق فنیه که بگذریم...
اما اگه منظورت مزخرفی نسخه است باید من هم تایید کنم اصلا اسلوب نسخه نویسی توش رعایت نشده و از یک متخصص بعیده!!!حال بگو ببینم اصلا واقعا مشکلت چه بوده؟
ممنون بابت توجهتوننقل قول:
مشکلم رو کامل توی این پست گفتم
نقل قول:
از شما دوست عزیز واسه پاسخهای خوبت بسیار ممنونمنقل قول:
میشه بگید کدوم یکی از داروها غیر ضروریه و میشه حذفش کرد؟
راستی کدوم یکی از این داروها واسه شلی پوست صورتم تجویز کرده؟
دوست عزیزالبته من که پوست شما را ندیده ام و صحیح نیست فقط با یک شرح حال ساده پیشنهادی داد .در ثانی من یک دکتر دارسازم نه یک متخصص پوست، ولی باید اقرار کنم که متاسفانه برخی از متخصصین پوست که البته از همکاران محترم ما هستند ولی برای اینکه کلاس نسخه را بالا ببرند ، هزینه اضافه خرید فراورده های خارجی را بر بیمار تحمیل میکنند ، که در واقع امر بسیاری از فراورده های ایرانی واقعا اثری در همان حد محصولات خارجی دارند ! شاید هم اشکال از فرهنگ مردم خودمان باشد که در همه موارد مارک خارجی را بر ایرانی ترجیح میدهند ، و اگر نسخه شان بالای 60 یا 70 تومان در بیاید فکر میکنند بهتر نتیجه میگیرند !به هر حال مشکل شما خشک شدن پوست و هایپر پیگمانته شدن آن در اثر قرار گرفتن نور شدید خورشید است احتمالا هم اهل استفاده از کرم ضد آفتاب هم نبوده اید! علت اصلی چروک شدن پوستتان نیز همان خشک و شکننده بودن آن است(البته نباید از دست دادن خاصیت الاسیسیته پوست باید افزایش سن را نیزنادیده گرفت ) در هر حال اگر اقلام نسخه ات را تهیه کرده ای طبق همان دستوراتی که دکتر hv2 برایت خوانده مرتب انجام بده امید وارم که نتیجه بگیری.:20:ولی به همه دوستان استفاده از کرم ضد آفتاب مناسب وبعد از سن 20 سالگی مصرف شبانه کرم دور چشم (ولی با روش صحیح یعنی فقط با ضربه ملایم پخش کردن آن را نه کشیدن پوست دور چشم ) را توصیه میکنم .:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] From the Department of Dermatology, University of Pennsylvania, Philadelphia
ممنون از جوابتون
نظرتون درباره تزریق بوتاکس چیه؟
منفیه .بیخیاله بوتاکس شو
آمپولهای بتاکس که از ترکیبات سم بوتولینوم ساخته می شوند، با جلوگیری از رسیدن پیام های عصبی به عضلات، سبب اختلال در انقباض و در نتیجه سست شدن عضلات و در نتیجه باز شدن چین پوستی میشود. البته اپر آن دایمی نیست و هر 3 الی 4 سال نیاز به تزریق مجدد دارد.اما حال جای آن است که بشنوید از عوارض فاجعه آمیز آن::18:يك سازمان آمريكايي مدافع مصرفكنندگان آمريكا (سازمان Public Citizen) از مقامات دولت خواسته است تا علت مرگ ۱۶ نفر را كه بدنبال تزريق داروي ضد چين و چروك صورت رخ داده، بررسي كنند.مشكل اصلي در تزريق اين سم، حركت آن به سمت عضلات مري است. واز طرفی میدانید که سم بوتوليسم، قويترين سم موجود در جهان است كه چند گرم آن ميتواند به مرگ تمامي مردم جهان منجر شود.(دلیل توصیه به جوشاندن فوطی های کنسرو به مدت 20 دقیقه قبل مصرف نیز همین است.) حال شما بگید شخص عاقل آیا در مواردی که عقل حکم به حتی یک درصد مرگ میدهد آیا باز آن روش را امتحان میکند؟؟؟
باعث خوشحالیه.
مطلقا تایید نمیشهنقل قول:
1) مصرف لبنیات و از جمله شیر رو در این یک هفته بسیار محدود کنید
2) کوچکترین ذره غذای سرخ کردنی مصرف نکنید و از نوع بخارپز استفاده کنید
جوش صورت یا آکنه انواع مختلف داره و علاوه بر التهاب معمولا با عفونت همراه است ونیاز به مراجعه به پزشک داره.
من فکر میکنم پزشکی مظلوم واقع میشهنقل قول:
جوش صورت اگه شما رو آزار میده فکر کنم تاحالا به دکتر مراجعه کرده باشید و قرص و کپسول هم به شما داده.
فکر نکنم باید ژنتیک رو مقصر بدونیم. ژنتیک اینجا مظلوم واقع شد.
کاملا موافقمنقل قول:
تغذیه عامل سلامت و بیماری در خیلی موارد هست.
در واقع همینطوری هست که شما می فرمایید ...نقل قول:
کاملا بستگی به نوع جوش داره...
ولی نکته ای که تو کتاب ها قبولش ندارن اما تو عمل دیده میشه همین مصرف چربی هاست...
تو کتاب های رفرانس پوست همیشه _ یا حداقل به تازگی_ به تحقیقاتی اشاره میشه که خوردن مواد غذایی چرب رو در افزایش جوش ها دخیل نمی دونن....ولی بصورت کلینیکی خیلی دیده شده که با کاهش مصرف چربی ها و اجیل این جوش ها اگر ریشه کن نشدن حداقل کمتر شدن ...
حالا کجای کار اشکال داره ...قطعا نیاز به بررسی های گسترده تر و حذف عوامل مخدوش کننده داره.....
خوب مشکلی نداره. فقط قصد امتحان کردن بود. شاید برای بعضی ها جواب بده.
عمدتا مشکل کبدی باید باشه. مصرف زیاد از حد لبنیات مخصوصا نوع ترش یا پرچرب هم میتونه به کبد فشار بیاره.
این عدم تایید شما اون هم از نوع مطلق در مورد عدم مصرف لبنیات شاید قابل قبول ولی در مورد عدم مصرف سرخ کردنی ها جای تعجب داره.
پزشکی کجا مظلوم واقع شده. یک پزشک مظلوم نشون بدید.
یک نکته جالب راجع به کبد. کسانی که لاغر هستند و کبد اونها هم مشکل داره اگه به همراه غذاشون آب زیاد مصرف کنن لاغرتر میشن.
شاید...ولی متاسفانه عوارض کم مصرف کردن یا مصرف نکردن لبنیات اونقدر زیاد هستند که به امتحانش نمی ارزه ..نقل قول:
خوب مشکلی نداره. فقط قصد امتحان کردن بود. شاید برای بعضی ها جواب بده.
در واقع اکثر خانم ها و بسیاری از آقایان ایرانی به درجات متوسط تاشدید پوکی استخوان مبتلا هستند ...که یکی از علل اصلی اون کم مصرف کردن لبنیات هست...
در حالی که مصرف سرانه شیر در کشورهای پیشرفته _ از نظر بهداشت و سلامت _ به سالانه 40 لیتر می رسه ، در ایران این رقم بسیار بسیار کمتر از 40 لیتر هست.....
در گذشته اکثر بیماری های پوست رو به کبد مربوط می دونستند....که بسیاری از اون ها رد شده ...شاید یکی از علل اصلیش این بود که در برخی بیماری های کبدی هم تظاهرات پوستی و بعضا خارش ایجاد میشه ...همچنین کبد در متابولیسم و تنظیم ذخیره بسیاری از مواد آلی و نقش داره ...و شاید دلیل دوم این اشتباه همین بوده ....نقل قول:
عمدتا مشکل کبدی باید باشه. مصرف زیاد از حد لبنیات مخصوصا نوع ترش یا پرچرب هم میتونه به کبد فشار بیاره.
هنوز افرادی _مثل همین آقای خداداد که تو امضاتون به سایتش اشاره کردید_ در اون وادی سیر می کنند...
:46:نقل قول:
این عدم تایید شما اون هم از نوع مطلق در مورد عدم مصرف لبنیات شاید قابل قبول ولی در مورد عدم مصرف سرخ کردنی ها جای تعجب داره.
تو هر قشری مظلوم و ظالم هست...گر چه منظور دوستمون این جا پزشکی بود، نه پزشک....نقل قول:
پزشکی کجا مظلوم واقع شده. یک پزشک مظلوم نشون بدید.
منظور دقیقا چه مشکلی هست؟ چون کبد می تونه مبتلا به انواع مشکلات بشه ...و بسته به علت و مکانیسیم اون ها عوارض متفاوتی بده ....نقل قول:
یک نکته جالب راجع به کبد. کسانی که لاغر هستند و کبد اونها هم مشکل داره اگه به همراه غذاشون آب زیاد مصرف کنن لاغرتر میشن.
بعد ممکنه علتش رو هم بفرمایید ؟
aliakشما اونقدر عوامانه حرف میزنی که باعث تاسفی
به قول دکتری که من پیشش می رفتم درمان اخر را اول بهت میدم
قرصهای راکوتان
من یادمه موقعی که 15 سالم بود اینجور شدم و رفتم پیش دکتر و اونم یه صابون (فکر کنم به اسم الکترا) و یه پماد به اسم Ketrel برام تجویز کرد که واقعاً هم خوب بودن. ولی به غیر اینا میتونی از ماسکای طبیعی مثل لیموترش یا پوست خیار یا ماست و ... روی پوستت استفاده کنی. ولی هر درمانی که استفاده میکنی رو باید به طور مداوم واسه چند ماه استفاده کنی تا تاثیر کنه...
موفق باشی...
اون برای جوش های کمه
برای جوشها زیاد راه درمانی استفاده از دارو هست
همه راه حل های بالا به نحوی جواب میده درسته. خوب به نظرم راه درست همون غذا درمانی باشه. یا حداقل اینکه ابتدا اون رو امتحان کنیم. ولی البته این درسته که پزشکی جدید خیلی کمک حال مردم شده ولی این باعث نشه که موارد قابل پیشگیری توسط خودمون رو به دکتر ارجاع بدیم. نظرم این نیست که لبنیات قطع بشه. این مطلقا بی معنیه. گفتم متعادل بشه.
قرصهای راکوتان معمولا برای چه حدی از جوش صورت تجویز میشه؟
آکوتان Accutane بیشتر برای آکنه پلی کیستیکنقل قول:
پسرم در انتقاد کمی تند رفتی.نقل قول:
مطلب دیگه اینکه کاربران این فروم در زمینه پزشکی افراد کاملا عادی هستند.برای بحث های تخصص باید همه در زمینه بحث وارد باشن.
ارادتمند شما
خب دوستان من خودم مدتها با جوشهای صورت و بدن درگیر بودم .در این مدت من از کپسولهای تتراسایکلین و بعد از اون هم مدتی داکسی سایکلین رو مصرف کردم همزمان محلول و صابون هم میزدم.ماسک گیاهی هم تا دلتون بخواد.:41:
اما متاسفانه فقط به صورت دوره ای جوشها فروکش میکرد .بلافاصله بعد از قطع انتی بیوتیک دوباره شروع میشد
:27:
و اماروااکوتان
واقعا یک معجزست و فوق العادست .کاملا جوشها میره و دیگه برنمی گرده یعنی در 90 درصد افراد هیچ بازگشتی برای جوش نیست و در اون 10 درصد هم جوش برمی گرده اما نه با شدت اولیه!!!
در مورد عوارض مهم ترین عارضه ای که داره خشکی بیش از اندازه پوست صورت مخاط بینی گاهی خونریزی از بینی و لبها هم به شدت خشک میشه و باید مداوم از نرم کننده استفاده کرد بالا رفتن چربی خون هم از عوارض دیگش هست که با ازمایشهای منظم هردوماه یکبار چک میشه
در مورد هزینه هم الان در حال حاضر هر قرص رواکوتان که ساخت کارخونه رش سویس هست 1500 تومان بیمه 1000 تومنشو میده بدون بیمه هست که بقیش به عهده خودته .حالا حساب کن مثلا 420 تا چقدر درمیاد
البته ایزوترت و دکوتان دو قرص دیگه با همون ماده موثره یعنی ایزوترتینوئین هستن که به ترتیب ساخت کشور المان و فلاند هستن که از لحاظ قیمت از رواکوتان پایین ترن اما به همون نسبت اثربخشی کمتری دارن
این بود توضیحات من اووووووف خسته شدما:31:
سلام دوست عزيز :40:نقل قول:
منظور شما از جوشاندن قوطی های کنسرو به مدت 20 دقیقه قبل مصرف چيه ؟ اگه نجوشونيم چي ميشه ؟
:11:
دوستان نظرتون درباره این محلول بوتولیز که تو ماهواره تبلیغش میکنه چیه؟
کسی استفاده نکرده؟
سلام
من پوستم تو آفتاب خیلی زود سیاه میشه. قبلآ از کرم ضد آفتاب هایسئک استفاده میکردم. اونقدر که میخواستم محافظ نبود و هم اینکه مشخصه از ضد آفتاب استفاده کردم. یعنی پوستم با کرم ضد آفتاب به شکل خیلی بدی سفید میشه.
پوستم هم چرب هستش و زود جوش میزنه.
21 سالم هم هستش!پسر هم هستم!!با پوست سبزه.
یه کرم معرفی کید که هم در برابر آفتاب بسیار مقاوم باشه. بعد از استفاده باعث عرق نشه و با آب به راحتی شسته نشه.ماندگاریش رو پوست طولانی باشه.مشخص هم نباشه که کرم زدم و پوست رو سفید نکنه.(اگه رنگش سفید نباشه بهتره......
قیمتش هم مهم نیست(هایسئک رو 15 هزار تومن خریده بودم)
كرم هاي ضد افتاب ايراني بگير كمتر به پوست صدمه ميزنند .
سعي كن اول بري پيش يك دكتر پوست اون برات تجويز كنه.
سلام برشما
من دیگه اعصابم داغون شد ازبس به این توصیه های ضد آکنه ای عمل کردم
دیگه خسته شدم
ماجرا اینه که تو ناحیه اول صورت (همون از پیشانی مستقیم بطرف چانه) جوش میزنه و بعد زود حذف میشه و دوباره ظاهر میشه
پارسال حجامت هم رفتم اما فقط یه جلسه(3 جلسش موند)
به نظرتون چیکار کنم ز شر اینا راحت بشم
خب دوستان من خودم مدت ها با جوشهای صورت و بدن درگیر بودم .در این مدت از کپسولهای تتراسایکلین و بعد از اون هم مدتی داکسی سایکلین رو مصرف کردم همزمان محلول و صابون هم میزدم.ماسک گیاهی هم تا دلتون بخواد.:41:
و اما رواکوتان
واقعا یک معجزست و فوق العادست .کاملا جوشها میره و دیگه برنمی گرده یعنی در 90 درصد افراد هیچ بازگشتی برای جوش نیست و در اون 10 درصد هم جوش برمی گرده اما نه با شدت اولیه!!!
در مورد عوارض مهم ترین عارضه ای که داره خشکی بیش از اندازه پوست صورت مخاط بینی گاهی خونریزی از بینی و لبها هم به شدت خشک میشه و باید مداوم از نرم کننده استفاده کرد بالا رفتن چربی خون هم از عوارض دیگش هست که با ازمایشهای منظم هردوماه یکبار چک میشه
در مورد هزینه هم الان در حال حاضر هر قرص رواکوتان که ساخت کارخونه رش سویس هست 1500 تومان بیمه 1000 تومنشو میده بدون بیمه هست که بقیش به عهده خودته .حالا حساب کن مثلا 420 تا چقدر درمیاد
البته ایزوترت و دکوتان دو قرص دیگه با همون ماده موثره یعنی ایزوترتینوئین هستن که به ترتیب ساخت کشور المان و فلاند هستن که از لحاظ قیمت از رواکوتان پایین ترن اما به همون نسبت اثربخشی کمتری دارن
این بود توضیحات من اووووووف خسته شدما:31:
خیلی ممنون ازتراستی امروز یکی از دوسام گفتش یه ژلی میزنه صورتش اسمش سینره هستشو کاملا برطرف میکنهساخت ایرانه خودش همحالا نمیدونم از این استفاده کنم یا از فرموده شما