جدا؟!! چرا؟:31:نقل قول:
Printable View
جدا؟!! چرا؟:31:نقل قول:
من عجيب ديوونه فوتباليست ها بودم و باهاش زندكي كردم پارسالم كه نشونش داد دوباره تا آخ نگاش كردم.
بعد از اون از كارآگاه گجت و ميتي كمان و خونهي مادر بزرگه خوشم ميومد.
به نظرم فوتبالیست ها هیجان انگیز ترینشون بود/خیلی حال میداد ساعت ها صبر کنی تا سوباسا از آسمون بیاد پایین:31:/
فوتبالیستا، لوک خوش شانس، پلنگ صورتی، گوریل انگوری، تام و جری، ملوان زبل، پت و مت می تی کومان، ای کی یوسان که یادمه اما بقیه نه...
اما در بین این کارتون ها فوتبالیست ها بدجوری منو مجذوب خودش میکرد، یه جوری که اصلا قابل بیان نیست. اما بعد که بزرگ شدیم(:31:) دوباره اگه دقت کرده باشید تو تلویزیون تازگیها نشون میداد اصلا حالم نبود یک قسمتش رو نگا کنم، برای خیلی مسخره بود:2:
واي مردم تا 17 صفحه رو خوندم ...!
فوتباليست ها چه حالي مي داد
چوبین و دژ فضایی خیلی با حال بودن
تو نظر سنجی نبود
ای بابا کلی خاطراتو واسمون زنده کردینا... پینوکیو رو خیلی دوست داشتم وقتی راه میرفت صدای پاش خیلی جالب بود... انیمیشنایی که خیلی دوست داشتم بابا لنگ دراز - آنه شرلی - لوک خوش شانس ( یادمه چند سال قبل شبکه استانی خراسان دوبله مشهدی از کارتون لوک می ذاشت آدم از خنده می مرد...) میتی کومان بود بعد که رفت جلوتر شد گربه سگ - سگ های آبی بلیک و مورتیمر و آخراش که دیگه کم پیش میومد پای برنامه کودک بشینم باب موران بود یادش بخیر هنوز آهنگ اونا تو گوشمه...:37:
معلومه فوتباليستا!من عاشقش بودم...........واي كه چه استرسي داشتم وقتي مقابل كاكرو بازي داشت...چقدر به اين داور فحش ميدادم كه چرا هيچ خطايي نميگيره!!!
بابا ایول من تا حالا این قدر یاد اون موقعا نیافتاده بودم.یادش بخیر:39:
راستی چرا هیچکدوم از زبل خان حرفی نمیزنین.من وقتی بچه بودم تا زبل خان نمیدیدم ساکت نمیشدم که:31:زبل خان اینجا زبل خان اونجا. فقط کافیه دستشو درازکنه...:laughing:
ولی سرندیپیتی هم خیلی باحال بود .درمجموع بابت این تایپک جالب خیلی ممنون:12:
ایول بابا . یادش بخیر چه خاطراتی داشتیم
من که خیلی با فوتبالیستها و پلنگ صورتی و لوک خوش شانس حال میکردم
هیییییییییییییییییییی
چه زود گذشت...
1-فوتبالیست ها
2- می تی کومان
3-خرس های کوهستان
کماندار نوجوان را هم که جای خود داره
نیلز هم فوق العاده بود....زنان کوچک رو هم خیلی دوس داشتم.تو فیلمای سینماییش هم از رابینهود خوشم میومد.
لوک خوش شانس
من فوتباليست ها_ می تی کومان و بابا لنگ دراز رو خيلي دوست داشتم.
ولی هیچی به پای بی خانمان نمیرسه
بی خانمان
مزرعه سبز ( آنه شرلی )
فوتبالیست ها
زنان کوچک
بابا لنگ دراز...
هی... یادش بخیر... :19:
دلم تنگ شده واسه بچگیم :41:
شاد باشین :31:
لوک خوش شانس
سلام
نو لیست جای کارتون چوبین و پس کوهستان خالیه که من خیلی دوستداستم
هاكلبري فين
خانواده دكتر ارنست
مهاجران
نل و پدر بزرگ
حنا، دختري در مزرعه
بامزي، قوي ترين خرس جهان
بچه هاي آلپ
بلفي و ليليبيت
دور دنيا در هشتاد روز
دامبو، فيل پرنده
رابين هود
گوريل انگوري
گاليور
هاچ، زنبور عسل
هايدي
ممول
معاون كلانتر
باخانمان
نيك و نيكو
پسر شجاع
رامكال
تام ساير
سندباد
سلينديپيتي
توشيشان
يوگي و دوستان
زبل خان
جيمبو
تام و جري
پلنگ صورتي
مورچه و مورچه خوار
.......................
:40::40::40::40:
آقا خپل کو؟ تبعیض تا کجا آخه؟ :)
من یادمه تو کودکی اصلا برنامه کودک نمیدیدم!
اصلا خوشم نمیومد!
آهان از بستنیا یه نمه خوشم میومد!
البته کارتون نبود.برنامه کودک بود...
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
e
چرا نرفت تو پست قبلی؟!
فوتبالیستا و آنه شرلی + بابا لنگ دراز:31:
لوك خوش شانس،بابا لنگ دراز،فوتباليستا:31:
گوریل انگوری :31:
چرا للک و بولک رو نزاشتی:31:
فوتبالیست ها ، عنه شرلی ، جیمبو و ...
من تمام کارتونهایی که از سال 72 از تلوزیون پخش میشد میدیدم و خیلی هم علاقه مند بودم.
ولی الان که 4 ساله دیگه حس میکنم ارتباطی برقرار نمیکنم با کارتون و اصلا نمیبینم.
ولی انیمیشنهای هالیوود که خیلی براشون زحمت کشیده میشه و خرج زیادی هم داره رو میبینم .
مثل : کنگ فو پاندا . وال ای . ماداگاسکار . هورتون .
مثل همه ي پسربچه هاي اون زمان، فوتباليستها...
هیچ کدوم، الان حالم از تمام کارتونای صدا سیما بهم مخوره ، اون موقع شاید فقط کارتوی فوتبالیست رو یذره با علاقه نگاه میکردم، الان حاضر نیستم اسمشونم بشنوم
والله ما که بچه بودیم .کارتونا خوب بود یه چیزایی یاد می گرفتیم.
بعدش بلند می شیم به مامان بابا کمک می کردیم . درس می خوندیم.
الان که بچه ها فقط آدم آهنی و فضایی و بکش بکش می بینن.
تازه بعد کارتون بلند می شن اونایی که دیدن رو روی ما پیاده می کنن.مارم مجبور می کنن مشقای ننوشته شون رو بنویسیم:31:
دور از شوخی
اکثر کارتونایی که برای رای گیری گذاشتید رو دوست داشتم
کارتونای خیلی قشنگی بودند!
چرا کارتون پینوکیو رو نذاشتید؟عاشقش بودم!مخصوصا اون قسمتی که پولاشو زیر خاک دفن میکنه!
من کارتون Tom & Jerry رو خیلی دوست داشتم .. !!
البته اون موقع فقط این 4تا کانال مزخرف ایران بود که همینا هم رو نمی داد ...
خلاصه من این کارتون رو خیلی دوست دارم ...
الان هم این کارتون + Mr.Bean رو تو م ا ه و ا ر ه با دادش کوچیکم نگاه می کنم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تام و جری و گربه سگ!:31:یادش به خیر عاشق اینا بودم!(از کلاه قرمزی هم میترسیدم!)
من دیونه کارکتر ان شرلی بودم وتا اخر عمر همیشه هست
همین.......
من بامی تی کومان خیلی حال کردم خیلی خاطره ازش دارم
با وجود اینکه خودم پسرم ولی بابا لنگ دراز و آنه شرلی رو خیلی دوست داشتم.
تا آخر عمر نمیتونم این کارتون ها رو فراموش کنم.
عجب تاپیک خوبی زدینا! من وقتی اسم این کارتون ها رو میشنوم اصلا یه جوری میشم یادش بخیر دوران کودکی . بهترین کارتون ها: بامزی _ مسافر کوچولو _ موش کوهستان _ چوبین ( واقعا عالی ) _ یونیکو اسب شاخدار _ فوتبالیستای 1 _ برادران شیردل _ سندباد _ اینا واقعا برام خاطره هستن. میگن بهشت هر کسی خاطرات دوران کودکی شه ما که سهم خودمونو گرفتیم خدا رحم کنه به بچه های این دوره زمونه !
فوتبالیست ها
پلنگ صورتي
تام و جري
بابا لنگ دراز
می تی کومان
ای کیو سان
آنه شرلی
یادش بخیر چه زود گذشت الان اینقدر مشکلات رو سرمون ریخته که نگو (اسم تاپیکو دیدم گریم گرفت):37:
پت و مت:40:
بچه ها سلام.یه چیزی رو تو همین فاروم خوندم گفتم اینجا بگم ببینین چقدر جالبه.از زیدان پرسیدن از عوامل اصلی موفقیت این چنینی در جام جهانی چی بود؟گفتش که تو دوره نوجوانی هر وقت کارتون فوتبالیستا رو نگاه میکردم آرزو میکردم یه روزی مثل سوباسا بشم! اونو الگوم قرار دادم و اینقدر تمرین کردم تا شدم بهترین فوتبالیست جهان!!(فک کنم اون بازی تو فینال جام ملتها که با یه شوت سر ضرب پای چپ توپ و تو طاق دروازه کوبوند و ملت گفتن یه همچین گلی هر ده سال, یکبار زده میشه! همون روز به آرزوش رسید و شد سوباسا !)