عزیز این سوال رو دوستان دیگه هم کردن ولی بنده که متاسفانه فرصتش رو ندارم تست کنم. خوشحال میشم دوستان تست کنند و جواب سوال شما رو بدند...نقل قول:
نوشته شده توسط Master
عزیز این سوال رو دوستان دیگه هم کردن ولی بنده که متاسفانه فرصتش رو ندارم تست کنم. خوشحال میشم دوستان تست کنند و جواب سوال شما رو بدند...نقل قول:
نوشته شده توسط Master
تا نوامبر 2005 :blink: يعني اعتبارش تموم شده.نقل قول:
نوشته شده توسط Roozedidar
ميگين چكار كنم دوباره با يك نام ديگه و ايميل ديگه امتحان كنم يا اينكه دوباره با اين پيغام روبرو ميشوم (به علت استفاده در همين كامپيوتر )
ممنون ميشم كسي بتونه راهنمايي كنه
-------
:)
عزیز نوامبر 2005 که گذشته. من فکر کردم شما داری صحبت 2006 رو می کنی. آره عزیز اگر که تموم شده یکی دیگه رجیستر کن ولی اگر همین کار میده که نیازی نیست...نقل قول:
نوشته شده توسط Incentive
بچه ها من تمامی حروف رو برای بر نامه ی دیگه ای مثل شتاب دهنده امتحان کردم ولی جواب نداد. شما هم یه نگاهی بندازید.
ممنونم عزیز و من فکر نمی کنم روی بقیه نرم افزارهای وبروت کار کنه این روش...
سلام
من هر کاری کردم نشد
اگه لطف کنید و یکی هم برای من بفرستید ممنون میشم
قربانتان
Adel.p30
سلام
عادل جان فرستادم.;)
يك چيز ديگهنقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
ميخواستم موقعه نصب ازش عكس بگيرم ديگه از ويروس خبري نبود كه نبود :devil: :grrr:
من كه تو تعجب موندم كي اين ويروسه كجا رفته :weird: :wac: :worried:
يكي منو دربياره :whistle: :santa:
سلام
دوستان من Spy sweeper رو 6 روز پيش آپديت كردم با موفقيت آپديت شد. ولي امروز مي خواستم اين كارو بكنم گفت كه برنامه به روزه . مگه ممكنه كه بعد از 6 روز آپديتي براي برنامه نباشه؟
مرسي
براي من هم يه چند روزي است كه ديگه آپديت نميشه
دوستان من چند روز پیش ویدوز را عوض کردم...و پس از نصب این برنامه دیگه آپ دیت نشد که نشد.نقل قول:
نوشته شده توسط alaodin1
فکر کنم فاتحشو خوندن و فهمیدن که دارن دو دره میشن !!!!
عزيزان اگر آپديت براي نرم افزار باشه حتما ميشه پس نگران نباشيد. شما نسخه اصلي رو داريد و حتي خودشون هم نمي تونند ثابت كنند كه شما اين نسخه رو خريداري نكردين. درضمن هنوز اين باگ در سايت وبروت فيكس نشده و دوستان دارند دانلود مي كنند...
اقا الان مامتحان کردم جواب داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید نا امید نشی و سعی کنی
پس دوستان مشكلي نيست و انشاا... آپديت ها هم به زودي راه ميفته...نقل قول:
نوشته شده توسط hamid_badboy64
امیدوارم.........نقل قول:
الان امتحان كردم به راحتي آپديت شد
پس ديگه مشکلی نيست، البته خودم به شخصه هيچ مشکلی با آپديت ها ندارم ولی اگر يکی از دوستان که در ايران هستند خبره آپديت شدن رو هم بدند خيلی بهتره ...
سلام دوستان
من برنامه رو از نو با سريال جديد نصب كردم (اين كارو چند بار تكرار كردم) همش موقعه آپديت كردن ميگه آپديته در صورتي كه اين طور نيست. ( ورژن Definition 556 است). مي خواستم بدونم دوستان ديگر هم اين مشكل رو دارن يا نه؟ در غير اين صورت چه كار كنم اين مشكل حل شه؟ (ويندوز رو هم عوض كردم درست نشد.)
مرسي
دوباره سلام
دوستان من نسخه Trial اين برنامه رو نصب مي كنم به راحتي آپديت مي شه ولي وقتي نسخه Full رو با سريال معتبر كه از Webroot ميگيرم نصب ميكنم موقع آپديت كردن پيام خطايي نمي ده يا نمي گه كه سريال معتبر نيست
(مثل سريالهايي كه در سايت هاي كركر ها موجودند) فقط مي گه كه برنامه به روزه و آپديت نمي كنه در صورتي كه اين طور نيست چون برنامه رو تازه نصب كردم (ورژن 4.5.5 وBuild 607 )
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام
من هم چند بار زدم ديدم آپديت نمي كنه. اما من بدون اين كه سريال رو عوض كنم يا اينكه دوباره نصب كنم تونستم باز هم آپديت كنم. چند بار كه دكمه آپديت رو زدم كم آورد برنامه و مجبور شد آپديت كنه:happy:
دوستان اين آپديت نشدن چيزي مهمي نيست كه اين همه باعث نگراني بشه. من باورم نميشه دوست عزيز ما پرتغال ويندوز عوض كرده براي اين مسئله. عزيزان كار نداد فداي سرتون. اين همه اسپاي ريموور خوب هست يكي ديگه رو تست كنيد. انشاا... كه همه مثل مرگ موش عزيز از رو ببرند اين اسپاي سوييپر رو....
مشکل حل شد....اشکال از سرور های خودشون بود و با ایمیل اعلام کردن
ممنون براي بار سوم امتحان كردم يه ايمل برام ارسال شد همين الان هم دارم دانلود مي كنم
من فكر كنم تا دوره آخر زمون اين باگ فيكس نشه... :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط sina73
سلام
دوستان خسته نباشین
من امروز spy sweeper رو نصب کردم وبا سریالی که یکی از دوستان محبت کردن و به من دادن تونستم ریجیستریش کنم وبرا اثبات این حرفم درست نمی دونم ولی تو قسمت home نوشتهSubscription:Activatied through 2008/12/01 ووقتی می خوام اپدیت کنم این پیغام رو توقسمت پایین برنامه میده:Launching browser to check for program updates done از دوستان اکه کسی میدونه مشکل من از کجاست ممنون می شم جوابش بدونم
ممنون
:blush:
عزيزشما مشكلي نداريد. فقط بجاي اينكه بر روي لينك check for program update كليك كنيد بر روي check for definition update كليك كنيد تا برنامه به روز بشه. موفق باشيد...نقل قول:
نوشته شده توسط sgh888
سلامنقل قول:
دوست خوبم از کمک وراهنمایتون خیلی ممنونم
ولی فکر کنم فهمیده باشن که من این سریال از کسی دیگه گرفتم چون وقتی رو لینکی که شما گفتین کلیک میکنم بعد از چند لحظه این پیغام میده:
...pleas wait .... this may takee few minutes
Definitions can not be updated because subscription has expired
به نظر شما حدس من درسته؟
بازم از راهنمایی شما ممنونم
موفق باشی
دوستار شما صابر
عزيز سريال نامبر مورد نظر شما تاريخش گذشته و شما بايد از يك سريال ديگه استفاده كنيد. اگر به همون صورت كه در صفحه اول توضيح دادم عمل كنيد انشاا... مشكل شما حل ميشه. موفق باشيد...نقل قول:
نوشته شده توسط sgh888
دو بار زدم هر 2 بارم اوكي شدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز نصب نكردم
بازم مرسي از اقاي روز ديدار
چه كار بكنه چه كار نكنه =============>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف داري بابك جان و انشاا... كه بدون مشكل نصب ميشه ولي اگرم مشكلي داشتي مطرح كن تا در صورت امكان كمكت كنيم عزيز...نقل قول:
نوشته شده توسط babake_tanha2000
مثل هميشه گل كاشتي
براي من عالي داره كار ميكنه
و اخرين اپديتشم 2006/3/29 بوده
و واقعا نرم افزار خوبيه
بازم مرسي
آقا ببخشيد ميتونم قبل از دانلود بپرسم كار اين Spy Sweeper چيه ؟
دوست عزيز اين نرم افزار به شما كمك مي كنه تا ادورها, تروجان ها و كلا نرم افزارهاي جاسوسي رو از روي كامپيوتر خود به راحتي حذف كنيد و اونها رو از بين ببريد. براي اطلاع شما ادور و اسپاي ور و يا تروجان ها تقريبا نرم افزارهايي شبيه ويروس ها هستند كه به تخريب كامپيوتر شما مي پردازند.نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi2006
موفق باشيد...
خيلي ممنون جناب روز ديدار
كارت درست كلي حال دادي
دوستان لطف و قابل شما عزيزان رو نداشت...
آقا من هم ترکوندمش
مرسی
خواهش عزيز. مثل اينكه سايت وبروت هم به انجمن هاي خيريه پيوسته...نقل قول:
نوشته شده توسط shahramcat
ممنون
جالب بود
باز هم از اين كار ها بكن
كار جالبي بود