انگار که باید همین طوری بدون صدا بازی رو بریم
Printable View
انگار که باید همین طوری بدون صدا بازی رو بریم
اونجا که باید خون رو بین خودت و آماندا تقسیم کنی تا آماندا نمیره چطوره؟ چطور باید ردش کرد اونجا رو؟ تورو خدا یکی سریع جواب بده
سلامنقل قول:
با تشکر از شما بخاطر توضیحتون من یه توضیح بدم در مورد جیگسا که اینجا شما بهش گفتی قاتل و در ضمن از نظر من از عیبهای بزرگ داستان ااینه که جیگسا رو یه جور قاتل معرفی می کنه والبته دیالوگ ها هم طوری کار شدن که آدم احساس می کنه جیگسا جوکر شماره 2 هست. هر چند جوکر هم علاوه بر قاتل بودنش فلسفه های خاص خودش رو داشت.
اما جیگسا، دوستانی که سری فیلمو دیدن تا شماره 5 (6 رو هنوز ندیدم) می دونن که جیگسا هیچ کس رو نکشته و هدفش هم فقط اینه که به قربانی ها نشون بده برای زندگیشون ارزش قائل بشن و از یه چیزایی هر چند غیر ممکن بگذرن به خاطر زندگیشون. یه جورایی مثل فلسفه قاتل فیلم سون(7) که البته اون خودش می کشت ولی جیگسا هیچ کس رو مستقیم نمی کشه!
موفق باشید
به همین دلیل چون آماندا قوانین بازی رو رعایت نکرد و فرصت زنده موندن به بعضی ها نداد ، در آخر کشته شد ...نقل قول:
رفتم جلو تر یه جا رسیدم که 3 تا دینامیت ئصل به در های سرد خونه هست من میرم بازم کنم می ترکم هیچ کاری از دستم بر نمیاد
نقل قول:
اون یکی که عکس اسلحه روشه باز کن
سلام دوستان من مرحله 5.6 هستم همونجا که دو تا از اون برق ها رو قطع کنیم تا در باز بشود و در یکی از اتاقها یه مرده هست که باید بکشیش و اونیکی هم گاز داره من نمیدونم چطور اون برقها رو تنظیم کنم خیلی سخته لطفا یکی راهنماییم کنه
با تشکر
خب دوستان من هم بازیو تموم کردم ..یک بازی شاید استثنایی از Konami که دارم براش یه نقد می نویسم.
بله حرف شما درست منم هر 5 قسمتو دیدم ولی بیشتر از دید بازیبازهایی گفتم که فیلمارو شاید ندیده باشننقل قول:
سلام
با تشکر از شما بخاطر توضیحتون من یه توضیح بدم در مورد جیگسا که اینجا شما بهش گفتی قاتل و در ضمن از نظر من از عیبهای بزرگ داستان ااینه که جیگسا رو یه جور قاتل معرفی می کنه والبته دیالوگ ها هم طوری کار شدن که آدم احساس می کنه جیگسا جوکر شماره 2 هست. هر چند جوکر هم علاوه بر قاتل بودنش فلسفه های خاص خودش رو داشت.
اما جیگسا، دوستانی که سری فیلمو دیدن تا شماره 5 (6 رو هنوز ندیدم) می دونن که جیگسا هیچ کس رو نکشته و هدفش هم فقط اینه که به قربانی ها نشون بده برای زندگیشون ارزش قائل بشن و از یه چیزایی هر چند غیر ممکن بگذرن به خاطر زندگیشون. یه جورایی مثل فلسفه قاتل فیلم سون(7) که البته اون خودش می کشت ولی جیگسا هیچ کس رو مستقیم نمی کشه!
موفق باشید
چون این بازی داستانش ما بین قسمت اول و دوم هستش..و موضوع را که در ابهام مونده بود بیان میکنه.
اگه منظورتون در بازی هستش که بهتره داستان رو لو ندیم چون از جمله بازی هایی هست که ملاک مهمش برای بازیبازهانقل قول:
به همین دلیل چون آماندا قوانین بازی رو رعایت نکرد و فرصت زنده موندن به بعضی ها نداد ، در آخر کشته شد ...
ادامه داستان هستش.
خب تابلو های برق هم با توجه به هر بار شکست و ادامه دادن....تغییر میکنه و نمیشه به راحتی و دلیل محکم گفت که این کارو بکنید..بهترین راه حل هم اینه که دقت بیشتری به خرج بدید ...نتونستید سیواشو بدید من براتون ردش کنم.نقل قول:
سلام دوستان من مرحله 5.6 هستم همونجا که دو تا از اون برق ها رو قطع کنیم تا در باز بشود و در یکی از اتاقها یه مرده هست که باید بکشیش و اونیکی هم گاز داره من نمیدونم چطور اون برقها رو تنظیم کنم خیلی سخته لطفا یکی راهنماییم کنه
با تشکر
نقل قول:
:5:
دوست عزیز این قسمت فقط دقت خودتون رو میطلبه شما چند بار دقت کن که
ترتیب چرخش دستگاه چه جوری یاد میگیری آخه این قسمت توضیح دادنی نیست.
من یک جا گیر کردم :
اون مرحله ایی که یک یارو جعبه مکعبی رو سرش هست را میکشیم بعد به یک معما میرسیم که با یک شع مربع روبرو هستیم و باید با لوله هایی دو نقطه را به هم برسونیم .
من هر کاری میکنم نمیشه . کسی عکسی چیزی نداره راهنمایی کنه ؟
خب چون از اونا در بازی خیلی زیاد هستش ..نمی دونم کدوم رو می گی ...یه عکس بزار واست بگم.نقل قول:
من یک جا گیر کردم :
اون مرحله ایی که یک یارو جعبه مکعبی رو سرش هست را میکشیم بعد به یک معما میرسیم که با یک شع مربع روبرو هستیم و باید با لوله هایی دو نقطه را به هم برسونیم .
من هر کاری میکنم نمیشه . کسی عکسی چیزی نداره راهنمایی کنه ؟
دوستان یکی لطف میکنه سیو بعد از اون قسمت عبور از روی اون تیکه چوب رو محبت کنه؟..هر کاریش میکنم باز سقوط میکنه ! .مرسی
نقل قول:
دوست عزیز شما این رو رد کنی با این کار بقیه رو میخواهید چکار کنید:31:
شاید تا این قسمتی من رفتم نزدیک 10 بار از روی چوبی که مثل پل هستش
ردشدم فقط باید ماوس رو به آرامی همین طور که دارید رو به جلو میرید
زیاد تکان ندید تا پایین نیفته
دوستان چرا وقتی دشمن میاد میخوایم بکشیمش کند ودیر ضربه میزنه ؟؟؟
حتما باید شیفتو گرفت؟؟؟؟:41:
رفیق خوب نمیشه چیکارش کنم :31:نقل قول:
لطفا سیو رو محبت بفرمایید.مرسی:11:
خوب اون طرفش بوکسور که نیست...:31:نقل قول:
دوستان چرا وقتی دشمن میاد میخوایم بکشیمش کند ودیر ضربه میزنه ؟؟؟
حتما باید شیفتو گرفت؟؟؟؟
البته حتما باید شیفت بگیری...شیفت نگه دار بعد 3 بزن نوع ضربش فرق میکنه...گفتم شاید بدرد بخوره...
ممنونم.ولی نمیشه سریعتر بزنیم ؟نقل قول:
نمیدونم :41:فکر نکنم من که همین دوتا ضربه رو بلدم...:31:نقل قول:
ممنونم.ولی نمیشه سریعتر بزنیم ؟
دوستان توی مرحله سرد خونه اونجایی که 3 تا بمب هست چیکار کنیم؟..من اون دری که عکس کلت روشه باز کردم اما با وسیله توش نمیدونم چیکار کنم..مرسی
نقل قول:
دوست عزیز من که گفتم فقط همین رو رد کنی بقیه هنوز موندن:27: شما سعی
کن کاری نداره در ضمن دوستانی که این بازی رو انجام میدن باید صبر و حوصله
به خرج بدن چون بازی گیم پلی سریعی نداره بیشتر با معماهای منطقی
سر کار دارید اینقدراهم دشمن توی بازی نیست اگر کسی نزدیکتون اومد دو
سه قدم مونده آماده زدن باشید.
نقل قول:
حاجی مشکل حل شد ...حساسیت موسم روی بالاترین درجه بود واسه همین نمیشد !×! :31:
بازم ممنانیم ! :46::11:
دوست عزیز معمای ساده ای هستش...شما باید با فرستادن قرص همشکل به جای خودش اونو رد کنید...اینطوری که دگمه ی اسپیس قرص آبی و دگمه ی شیفت قرص قرمز هستش...نقل قول:
اونجا که باید خون رو بین خودت و آماندا تقسیم کنی تا آماندا نمیره چطوره؟ چطور باید ردش کرد اونجا رو؟ تورو خدا یکی سریع جواب بده
اوقتی قرص به داخل لوله میوفته سر دیگه ی لوله از مسیری که هست خارج میشه و قرص به خلاف جهت میره.اگر فلش هایی که تو شکل زدم نگاه کنی راحت متوجه میشی باید به حرکاته لوله نگاه کنی و قرص درست انتخاب کنی مثلا تویه همین عکس باید قرص آبی رها کنید
باید با همین قاعده ادامه بدی تا آزاد بشی..
فکر کنم دیگه کاملا واضح توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله 9-2 گیر کردم .نقل قول:
کسی میتونه کمک کنه ؟
چند تا روش برای دوستانی که در مبارزات مشکل دارند...
1- همیشه سعی کنید زودتر از اونی که انتظار خوردن ضربه به فرد رو دارید ضربه بزنید...چون ضربه شما با جلو امدن فرد بهش اصابت میکنه.
2- از تله هایی که برای شما گذاشتند استفاده کنید . اونارو به طرف تله ها بکشید تا خودشون به تله بیفتند و سرشون متلاشی بشه ..(در این مورد خواستید مفصل توضیح بدم.
3- سعی کنید دشمنارو توی اتاق زندانی کنید به یک اتاق برید وقتی وی هم پشت سر شما وارد اتاق شد برگردید و در اتاق رو قفل کنید.
4- از فیوز ها و جاهایی که برق دارن استفاده کنید دقت کنید برخی جاها وقتی که فیوز رو می زارید یک قسمتی از زمین برق دار میشه اونارو به اون قسمت بکشونید همون لحظه که روی قسمت برق دار رفتند کلید فیوز رو بزنید تا برق بگیرتشون.
شما اونجا برگردی به راهی که اومدی یه جای تاریک زیر اون پله هستش که به دلیل تاریک بودنش دیده نمیشه.نقل قول:
دوستان توی مرحله سرد خونه اونجایی که 3 تا بمب هست چیکار کنیم؟..من اون دری که عکس کلت روشه باز کردم اما با وسیله توش نمیدونم چیکار کنم..مرسی
تنها راهش اینه که سیوتو بدی ما ردش کنیم چون از اینا تو بازی زیاد هستش باید روششو بدنینقل قول:
مرحله 9-2 گیر کردم .
کسی میتونه کمک کنه ؟
خوب دوستان چون قرار بود نسخه console برای pal حدودا 1 ماه دیکه بیاد
منم نا رهیزی کردم و بازی رو برای pc گرفتم
و یکم بازی کردم خیلی خوشم اومد
فوق العاده بود
من قسمت 8-3 گیر کردم اونجایی که تو حیاط سر قبرا بمبه. باید چیکار کنم؟ هرکدومو باز می کنم نوشته boom و می ترکه
سلام پدرام جان اره همینطوره خیلی بازیه خوبیه.
شما باید بری روی اون قبری که اسم خود کاراگاه روش نوشته..نقل قول:
من قسمت 8-3 گیر کردم اونجایی که تو حیاط سر قبرا بمبه. باید چیکار کنم؟ هرکدومو باز می کنم نوشته boom و می ترکه
سلام
من اونجا که 4 تا پازلو باید حل کنی تا اره شکم طرفو پاره نکنه گیر کردم !
3 تا شو حل میکنم آخریش خیلی سخته !
نمیشه با عکس بگید چه کنم لطفا . :11:
بچه ها بازی من مرحله ی 2/10 هنگام فرار از ساختمان هنگ میکنه و از بازی میپره بیرون...کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رضا جوننقل قول:
بچه ها بازی من مرحله ی 2/10 هنگام فرار از ساختمان هنگ میکنه و از بازی میپره بیرون...کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمی گرافیک بازیو تغییر بده شاید درست بشه.
دوستان می تونند یه سری هم به قسمت Feachuer بازی بزنند که
انونس قسمت 6 از فیلم و چند تا ویدئو جالب برای نمایش داره..
خوب من رسیدم به اون مرحله ای که چند تا بمب به در بستش و باید fuse بزاری تا تو تاریکی تصویر تفنگ نشون داده بشه و بعدش فرار کنی
گرچه خودم حدس میزدم تفنگ باشه :31:
واقعا بازی هیجان انگیز و عالیه
سلاممم...باشه الان امتحان میکنم ...دستت مرسی...:11:نقل قول:
رضا جون
کمی گرافیک بازیو تغییر بده شاید درست بشه.
سیستمم ولی میکشه تازه گرافیکم دست نزدم...حالا امتحان میکنم ببینم چی میشه...
کمک کنید لطفا......نقل قول:
باید بمونید تا حامد بیاد...مال من که خراب شده بازیم و قفل میکنه...:41:نقل قول:
کمک کنید لطفا......
شما بگو واست سیو بعد از اون مرحله رو بزارن مشکلت حل میشه ....نقل قول:
حامد جان اون کاری که گفتیو هم کردم ولی درست نشد...
راست میگی ها....:31:نقل قول:
شما بگو واست سیو بعد از اون مرحله رو بزارن مشکلت حل میشه ....
اصلا حواسم نبود کسی سیو (بچه ها بازی من مرحله ی 2/10 هنگام فرار از ساختمان هنگ میکنه و از بازی میپره بیرون...)
کسی سیو یک قسمت بعد اونو داره واسم بزاره...:11:
سیوای بازی به صورت chekpoint هستش و اون موقع من که تموم کردم فقط سیو اخرشو داره...نقل قول:
شما بگو واست سیو بعد از اون مرحله رو بزارن مشکلت حل میشه ....
دو تا راح حل داریم یا سیواتو بده من ردش کنم یا اینکه باید خودت بری اونم دقت کن هیچ موقع از مسیری که فک می کنی نزدیکهنقل قول:
کمک کنید لطفا......
چرخارو نزار باید یه دور کامل روی اون صفحه بگردی.
مرسی ردش کردم.... رفتم جلو بینیم چی میشه !:11: