اگه سیستمت رم DDR 2 با باس 800 رو ساپورت میکنه . میتونی امتیاز رمت رو از 4.5 به حداقل 5.5 وتا 5.9 افزایش بدی قیمت دو تا ماژول یک گیگ( دوگیگ ) تقریبا 50 تومن برات در میاد .نقل قول:
اگه سیستمت رم DDR 2 با باس 800 رو ساپورت میکنه . میتونی امتیاز رمت رو از 4.5 به حداقل 5.5 وتا 5.9 افزایش بدی قیمت دو تا ماژول یک گیگ( دوگیگ ) تقریبا 50 تومن برات در میاد .نقل قول:
radeon HD3650 تقریبا دو ماه پیش 100T شد.نقل قول:
[HTML]http://hothardware.com/Articles/Sapphire_Radeon_HD_3650_512MB/[/HTML]
این امتیاز بندی بر اساس کارایی قطعه است یا بروز بودنشون؟
پ.ن
این سیستم هنوز روش خاک نشسته چه خبره تندو تند عوضشون کنم:31:
سلام.radeon HD3650 دو نوع داره.نوع اولش DDR2 هست که فکر کنم مال ایشون باشه و نوع دومش ِDDR3 هست که حدود 30 درصد قویتر هست.DDR3یش حدود 96 تومنه.
نقل قول:امتیازی که ویستا میده بر اساس کارایی قطعه هستش نه به روز بودنش .در ضمن نرم افزار بنچمارک قدرتمند و حرفه ای دیگه ای هم هست به نام sisoft Sandra که تست سی پی یو و مموریش خیلی معتبر هست . در ارتباط با تعویض قطعات باید حواست باشه که اونقدر تاخیر نندازی تا دیگه اون قطعه تو بازار پیدا نشه و بازار سیاه پیدا کنه . یه مثال برات میزنم مثلا الان سیستم تو رم DDR2 با باس 800 رو ساپورت میکنه و قیمتش هم خوبه اگه الان ارتقا ندی و بخوای مثلا 2 سال دیگه رم اضافه بکنی شاید اصلا رمی با این باس تولید نشه و همه ی رمهای تولید شده مثلا DDR3 باشند و باید بری تو بازار سیاه همون رم دست دومش رو حتی با قیمت بیشتر بخری چون دیگه تولید نمیشه پس میتونی همون رمی رو که دوسال دیگه میخوای بخری همین الان بگیری و حالشو ببری . پس در ارتقا کامپیوتر نه باید عجله کرد و نباید زیاد تاخیر کرد که اون قطعاتی که سیستمت ساپورت میکنه تو بازار پیدا نشه.اگه میخوای سیستمت رو پنج شش سالی نگه داری باید به موقع ارتقاش بدی .:5:
البته برای نرم افزار هایی که روش نصبه هم هست....
با سلام من یک سوال خارج از بحث دارم , گرافیک من 256 است.اما وقتی ویندوز جدید نصب کردم و رفتم توی directx diagnostic یا همون dxdiag مقدار گرافیک من شده بود 891 mbآیا کسی میدونه چرا ؟ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
چی میگی؟ هکش که نکردی ها ؟؟؟نقل قول:
هک !!!!چی میگی !!!! اگه من هکشو بلد بودم .......حالا ازشما نمی پرسیدم و یک چیز جالب تر گرافیک دوست من 512 بود اما به دلیل نارسایی پاور که خودش میگفت یا مشکل نرم افزاری 256 نشون میداد اما بعد حل شد.میگم شاید تو این مایه ها باشه.نقل قول:
ببخشید مشخصات گرافیک شما چی هست؟
چه جوری حل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ویندوزت 64bit هست یا 32bit?نقل قول:
عزیزم شما مشخصات سیستمت چیه چه نمره ی خوبی بهت داده!!نقل قول:
Q6600
P5Q
4850
apacer 2gig
maxtor 320 gig
رمم ضعیفه!
راستی 5.6 از جند داده بهم?؟
احتمالا از رمتون قرض گرفته.نقل قول:
رمت خوبه رم من 1gig هست.وراضی هستم.نقل قول:
نمره ها از 5.9 و اونی که اون جا بزرگ و پر رنگ نشون داده میشه میانگین نیست بلکه کمترین نمرته:46:
ویستا از 10 به شما نمره میده , ولی با این حال خیلی سیستمت خوبه به اکثرمون از 5 پایین تر داده!نقل قول:
من هم به این عقیده ام البته امکان داره ویندوزش خراب شده باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5:نقل قول:
بالاترین نمره چند بوده??
فکر می کنم 5.6
5.6 از 5.9 بهتون داده چون حداکثر نمره ویستا 5.9 تعریف شده!نقل قول:
ویستا از 5.9 نمره میده میتونی از توی سایت بخونینقل قول:
[PHP]http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/get/experience-index.aspx[/PHP]
پس چه امتباز خوبی گرفته سیستمم!
نقل قول:
عزیزان نمره در حال حاضر از 5.9 می باشد
نمره های بالاتر از اون با هک کردن امکان پذیره...این موضوغ بارها مطرح شده لینکش رو هم که Newboys عزیز گذاشت...پس لطفا دیگه این موضوع رو اشتباهی بیان نکنید!!!!!
کی هاردش امتیاز 5.9 گرفته ؟_حال ندارم صفحات قبل رو بخونم)
مدلش چیه ؟
من هارد 320 seagate با 16mb بافر دارم.
اما امتیازش رو 5.7 داده.
علت چیست ؟
هارد من 5.9 گرفته . صفحه 11 همین تاپیک رو نگاه کننقل قول:
اینم لینکش
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2840480&highlight=point+view#post 2840480[/HTML]
من که هارد maxtor 320 gig دارم البته 2 تا 160 هست به من که 5.5 داده ام یکی از دوستان که فقط 1 هارد 320 داشت نمره 5.7 گرفته بود!!!
امتیازی که به هارد میده ربطی به حجمش نداره پسر خوب به اینترفیس پورت و RPM و البته شرکت سازنده هارد بستگی داره. من هاردم 250 هست و 5.9 میده .در ضمن شما که دو تا هارد داری اگر Raid 0 انجام بدی سرعت هارددت حداقل 1.5 برابر میشه. :5:نقل قول:
منظورتو نمی فهمم چه طوری میشه این کار رو انجام داد؟؟نقل قول:
من هاردم 320 maxtor هست 5.8 داده
مدل مادربوردت چیه ؟نقل قول:
gigabyte هست و سری s و اولشم این جوری است GA-SLI
نقل قول:ماه رمضون هست و جون ندارم توضیح بدم
فقط اینو بدون که توی سی دی مادربردت احتمالا نرم افزاری هست که اجازه میده Raid انجام بدی اگر مادربردت جدید باشه احتمالا این نرم افزار رو داره . در ضمن بایوس بعضی از کامپیوترها هم اجازه میدن تو خود بایوس پیکربندی Raid رو انجام بدی. مضاف بر این خود ابزار Disk management در ویندوز هم اینکار رو انجام میده .:5::5::5::5::5:
به من همشون را داده 5.9
به نظرتون خوبه یا نه
کد:http://i36.tinypic.com/e12ihc.jpg
خوب مشخصات سیستمت چیه ؟نقل قول:
5.9 که فعلا آخرشه !
شما هم مشخصات سیستمت رو بگو.نقل قول:
با اورکلاک اینجوریه یا بدون اورکلاک ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه.over نيست
main: gig EP43
vga: 8800GT
از من
8800 gts 320
ram 2 gig
cpu dual core 5000
hard 320 gig 16 mb
خیلی ممنون ولی اگه وقت کردی بیشتر توضیح بده مادربرد من مال سال 2006 هست.:11:نقل قول: