دوستان جریان چیه گیم اسپات تاریخ انتشار بازی رو زده TBA؟؟!؟!؟!
پس این نسخه چیه دست ما؟!؟
من این TBA رو دیدم یه شاخ 10 متری در اوردم!کد:http://www.gamespot.com/pc/adventure/silenthill5/index.html
Printable View
دوستان جریان چیه گیم اسپات تاریخ انتشار بازی رو زده TBA؟؟!؟!؟!
پس این نسخه چیه دست ما؟!؟
من این TBA رو دیدم یه شاخ 10 متری در اوردم!کد:http://www.gamespot.com/pc/adventure/silenthill5/index.html
گرافیک 256 هستشنقل قول:
خیلی عجیبه!!!؟؟؟؟:13:
شاخ در نیار بابا از دور داشتم میومدم تو فروم گفتم جل الخالق اینا چیه از بالایه سر فروم در اومده !نقل قول:
بله نسخه 5 این بازی این ورژنی که شما دارید بازی می کنید نیست !
خوده سازنده ها هم اعلام کردن که ما این نسخه رو ارائه دادیم که مشتری هامون بدونن ما هنوز در ساخت این بازی حرفه ای هستیم ! پس ببین اگه این نسخه نمایشی باشه که قدرتشون رو در ساخت این بازی نشون بده ! پس باید منتظر نسخه ی 5 باشید ببینید اون که دیگه نسخه ی مهمشون هست رو چی می کنند !! :18::46:
بخوره تو سرشون!یعنی اون قدر شاهکار بزرگی می خوان بدن بیرون که حتی تاریخ انتشار رو هم ندادن؟!؟!؟این طور که معلومه فقط می خوان از پی سی بازها یه حالی بگیرن! من احساس می کنم که این نسخه ی اصلی هست!
دوستان پس این ورژن که الان منتشر شده اصلی هست یا نه؟
اینجا یه سری توضیح دادم یه سر بزنید
این نسخه هم اصلیه اسمشو اگه دقت کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=275219
Silent Hill: Homecomingهست نهSilent Hill5
مثل gta:sananderas پس میشه گفت اصل نیست ؟نه!!!
اینSilent Hill5 و کلا دو عنوان جدا محسوب میشن نه اینکه این ناقصه اون کامل
کسی کد رمز اون در رو نداشت من اون تیکه های عکس رو پیدا کردم ولی نمیدونم چه جوری برش دارم یکی نیست که کد رمز رو به ما بده ما خلاص شیم
سلامنقل قول:
کسی نیست مشکله منو حل کنه
اين اولين رمز بازيه.نقل قول:
624872
من می خوام بخرم
کامله ؟؟؟
یا نه؟
چون از بازیای ناقص متنفرم
چه کنم ؟؟؟ :19:
ولی خیلی بازیه باحالو خفنیه داستان جالبی هم دارم من که باهاش حال میکنم
با سلام
من دیروز بازی رو گرفتم:
1- وقتی نصب کردم بازی 8.18 گیگ فضای هارد رو گرفت و از این نظر خیلی خوشحال شدم چون از بازی های دو DVD هم فضای بیشتری رو گرفت.
2- وقتی وارد بازی شدم از همون آرم اول Konami تا منوی بازی خوش ساخت بودن و گرافیک زیبای بازی قابل حس بود.
3- دموی اول بازی خیلی قشنگ بود. اگه توی منوی اول بازی چند ثانیه موس را حرکت ندید میتونید دموی اول بازی رو ببینید.
4- با شروع بازی واقعاً گرافیک خیره کننده بود من با گرافیک 8600 روی تنظیمات High و وضوع بالا بازی می کنم.
5- سیستم کنترل با موس و کیبورد واقعاً عالی کار شده و به نظر من یکی از زیباترین بازی های سوم شخص از نظر کنترل همین بازی هست.
6- سیستم آوردن اسلحه و خون واقعاً عالی کار شده چون دگمه های Q و E به راحتی قابل دسترس است.
7- از همون مرحله اول معلومه که بازی داستان خوبی داره.
8- تا اینجای کار که کشتن دشمنا خیلی خوب بود مخصوصاً اون سوسک هاش.
در آخر هم باید بگم این سری از سایلنت هیل نه تنها با اختلاف زیاد بهترین سایلنت هیل بود بلکه یکی از بهترین بازی های امثال بود.
حتماً این بازی رو بخرید و بازی کنید.
بازی واقعاً استثناییه.
تا بعد
سلام
من يه جاي بازي گير كردم جايي كه اون عروسكه ميشه يه قولو بايد كشتش البته مرحله اول كشتن قولو انجام دادم ولي بعدش ميشه مثل يه عنكبوت خيلي سخت ميشه كشتنش چون هيچ تيري هم ندارم يكي از بدي هاي اين بازي همينه كه زياد تير نيست كه برداري البته شايد هم از مزيتاش باشه
سلام:
من یه مشکل دارم با این بازی.
اول از همه وقتی که همینجوری وارد بازی میشم بازی فریز میشه و نمیشه بازی کرد.
من رفتم و Sound Card رو Disable کردم. بعد به راحتی وارد بازی میشه ولی صدا ندارم + افت فریم شدید.
این بار به قسمت کنترل پنل ویندوز رفتم. به قسمت Sound and Audio Devices و بعد در قسمت Speaker Setting روی گزینه Advanced کلیک کردم. بعد هم تب Performance رو باز کردم و Hardware Acceleration و Sample Rate Conversion Quality رو تا آخر کم کردم.
حالا وقتی وارد بازی میشم بازی به راحتی اجرا میشه بدون افت فریم. ولی هر چند ثانیه باز هم بازی فریز میشه!!
چه کار باید بکنم؟
آقایون سلام
ممکنه منو درباره ی بازی راهنمایی کنین؟
من اول بازی گیر کردم...همون جایی که میای خونه و می ری تو زیر زمین...زیر زمین پر آبه...یه موتوری هم هست که روغن نداره...باید برم از گاراژ سطل روغن رو بیارم...اما مسله اینجاست که سطل روغن خالیه...نمی دونم از کجا باید پرش کنم؟...کسی می دونه؟؟
دوستان نسخه ي pal براي x360 كي مياد ؟؟؟ february 2009 ؟؟؟
دوستان باید در شروع کار چیکار کرد همونجایی که دره رمز میخواد و پسره کوچیکه میگه الکس
سلام منم مشکل بالا رو دارمنقل قول:
لطفا کمک کنید
ثواب داره
یه سوال موقعی که یه چیزی پیدا میکنیم برای استفاده از اون وسیله باید چه کلیدی رو فشار بدیم
من هر کاری کردم روی کیبورد اون کلید رو پیدا نکردم
سلام..بچه ها من هم امروز بازی رو گرفتم ولی وارد بازی میشم صدا ندارم ..چی کار کنم حالا؟!..مرسی..
دوستان مشکل صدا رو فهمیدم (برای من مقداری مشکل گرافیکی و اشکالاتی که تو بازی بد رفع کرد) از چیه این یه اشکال ساده هست و دلیلش هم اینه که کارت مودم اکثر ما ها مجهز به یه سوند هست
برای حل مشکل در xp :
میرید تو divice manager و از زیر منوی صدا (sound,video game,controller) گزینه Unimodem Half-Duplex Audio Device رو انتخاب میکنید و روش راست کلیک کرده و اونو Disable میکنید
همین کار مشکل رو حل میکنه
اینم متنش از فروم silent hill 5 :
I had the same problem but my problem seemed to be a conflict with the modem and sound card. It was solved by:
Windows XP:
1. Start>Control Panel>System>Hardware>Device Manager
2. Under "Sound, video and game controllers" I noticed I had a UniModem Full-Duplex Audio device there that I had installed a long time ago but was no longer using. Right clicked on it and select "disable".
If you have other audio devices on your PC besides your sound card you can try this. But make sure to install the drivers and try that first.
سلامنقل قول:
مال من گزینه Unimodem Half-Duplex Audio Device نداره
چیکار کنم
برای من هم نداره!
به این جمله دقت نکردین چرا ؟
If you have other audio devices on your PC besides your sound card you can try this
معنی جمله بالا : اگر قطعه صدای دیگری علاوه بر کارت صوتی در کامپیوتر دارید میتوانید این روش را تست کنید.
حالا توضیح اینکه کارتهای جدید گرافیک چون hd هستند خودشون سوند هم دارند مثل مال خودم که hd 3870.
شما گزینه run از منوی استارت رو باز کنید و بنویسید dxdiag .پنجرهای باز میشه اگه اون بالای پنجره 2 یا 3 تا گزینه سوند بود معنیش اینه که دو یا سه تا سوند دارید
در ضمن قطعاتی که در divice manager غیرفعال(disable) کردم 2 تا بود یکیش مال مودم بود و دیگری مال گرافیکم..
البته یه وقت نرید سوند اصلی رو disable کنید ها فقط مال گرافیک یا مودم
ضمنا اسم قطعاط سوند بسته به مدل گرافیک یا مودم داره حالا واسه من وشخصی که این مطلب رو نوشته بود اسمش unimodem بود شما هر سوند اضافی ( منهای سوند اصلی) رو disable کنی مشکل حله
راستی بازی bully-scholarship هم با این کار درست میشه
با کار بالا مشکل 100 در 100 حل میشه دست به سیستم نزنید دلیلم اینه که بازی بدون مشکل برای عده ای اجرا میشه و برای عده ای مثل من نه!
درود:
من در این قسمت گیر کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید.
من غیر از سوند اصلی که برای کارت صدا هست هیچ سوند دیگه ای ندارم.
ولی هر کاری که کردم درست نشد! راه دیگه ای نداره؟
سلامنقل قول:
سوال بالا سوال منم هست
کمک کنید ممنون میشم
امیدوارم یه راهی باشه
من رو ps3 بازی کردم اگه اشتباه نکنم بعد از اونجایی که مادره کشته میشهنقل قول:
دایره ها رو طوری بچرخون تا این ها در هر دایره بالا قرار بگیره
اسب تابوت جای خالی
بعد دستت رو از سوراخ بکن تو
اگه اراه حل چند پست قبل مشکل رو حل نمیکنه ،دیگه تنها راهش زدن دایرکت ایکس نوامبر 2008 که حجم دانلودشم 86.2 مگ هست ( حجمش رو گفتم که با بقیه مدلهای دایرکت ایکس اشتباه نگیرید)
رو سیستم من این ها نصب :
1- جاوا رانتایم
2-دات نت فیرورک 1 و 2 سرویس پک1 و 3
3-دایرکت ایکس نوامبر 2008
4-c++ رانتایم 2005
5-physx ورژن 8
6- ویندوزم xp sp3 هست
سلامنقل قول:
میشه لینکشو قرار بدی برای دانلود
ممنون از راهنمائیتون. تمام این کار هارو کردم, تمام این برنامه ها رو هم نصب کردم, ولی باز هم درست نشد. دیگه بیخیال این بازی شدم.
3 تا قفل هست که هر کدام باید به درستی بر طبق نوشته ای که روبروی هر فقل اونور دیوار نوشته شده بچرخه. ترتیبشو یادم نیست ولی یکیش باید عکس تابوت رو به بالا بشه یکی دیگی عکس هیچ و دیگری وزیر یا پادشاهنقل قول:
معمولا اين مشكلات بر اثر كند بودن سيستم كه از عوامل اون حافظه پايين و cpu با سرعت پايين هست ايجاد ميشه.من بهتون پيشنهاد ميكنم تا قطعات كامپيوتروتون رو به روز نكردين سراغ بازيهايي كه از گرافيك بالايي يرخوردار هستن نريد . كامپيوتر من كه 2گيگ حافظه داره و cpu اينتل كور داره و كارت گرافيك 8400 هنوز بازيهارو تيك ميزنه و مجبورم كه گرافيك بازي رو پايين بيارم تا بشه براحتي بازي كرد. در ضمن اگر مي خوايد كه كارت گرافيك تهيه كنيد زير 8400 نخريدنقل قول:
بايد بري تو خيابون البته جاش يادم نيست از باك گازوييل يك كاميون كه يه جا پارك شده برداري:21:نقل قول:
از سوراخ کناری گاراژ اونجایی که بعد از برداشتن گالن بنزین یکی از هیولاها ازش خارج میشه برو به طرف پارک بعد برو به کوچه کناری پارک. اونجا گوشه دیوار یک کامیون هست که در باکش بازه اونو پر کن و برگرد به زیر زمین خونه و موتور آبو روشن کن تا آبهای زیرزمینو خالی کنه.نقل قول:
آقایون سلام
ممکنه منو درباره ی بازی راهنمایی کنین؟
من اول بازی گیر کردم...همون جایی که میای خونه و می ری تو زیر زمین...زیر زمین پر آبه...یه موتوری هم هست که روغن نداره...باید برم از گاراژ سطل روغن رو بیارم...اما مسله اینجاست که سطل روغن خالیه...نمی دونم از کجا باید پرش کنم؟...کسی می دونه؟؟
درود:
من در این قسمت گیر کردم لطفا راهنمایی کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
کارت گرافیک من 8800gt xfx هستش با 2 گیگ رم
البته بنظر من مشکل از بازی هستش
همه بازی های روز رو من با بالاترین تنظیمات به راحتی انجام میدم و مشکلی هم نیست
من بیخیال بازی شدم
به این صورت عمل کن :نقل قول:
1. Inner Circle را 2 بار بچرخان.
2. Outer Circle را 8 بار بچرخان.
بعد قفل در باز میشه که اونم یک معمای دیگس که باید بری به طرف در و روی اون انجام بدی :
1. Inner Circle را چهار مرتبه بچرخان بطوریه که عکس سطح آب بیاد بالا ( در جهت و مخالف عقربه های ساعت فرقی نمی کنه)
2. Outer Circle را برخلاف عقربه های ساعت 3 بار بچرخان طوری که عکس چنگال خمیده بلا قرار گیرد.
و خودتو برای آخرین Boss Fight بازی یعنی Aminion آماده کن.
يه سوال داشتم....
اگه اين بازي واسه pc اومده چرا زياد صدا نكرد مانند gta IV RE5 COD5
يا مانند نسخه قبليش...؟؟؟مگه بازي زياد جالب نيست؟؟؟
فقط 20 صفحه رد شده!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان
اقا من همون اول بازی گیر کردم
اونجا که باید عکس دوم رو بچسبونی به اون صفحه تا کد در پیدا بشه
یه بار این کار رو کردم کد رو بدست اوردم ولی تنظیمات صفحه کلید رو خواستم تنظیمش کنم که بهم ریخت
مجبور شودم سیو گیم رو پاک کنم و از دوباره بازیش کنم
حالا اون عکس دومی رو به دست میارم ولی پیش اون دستگاه که می خوام بزنمش پیش اون یکی عکسه
هر کاری می کنم عکس رو نمی زاره روی اون صفحه سفید
باید چه دکمه رو بزنم و باید چه کار کنم
خیلی گیج شودم ممنون می شم راهنمایی بفرمایید..
راستی اگر تونستید کد رو بدید ممنون می شم.
سلام.
همون اول بازی رمز اون دره چیه؟ :دی
عدد 624 رو تو اون عکس اشعه ایکس نوشته ولی ظاهرا اون نیست؟