می گم اون شبکه هایی که معرفی کردید بازی ها رو نشون میدن؟
نمی دونید فوتبال رو کدوم کانال میزاره ؟ساعت پخش مسابقات فوتبال چی چنده؟
Printable View
می گم اون شبکه هایی که معرفی کردید بازی ها رو نشون میدن؟
نمی دونید فوتبال رو کدوم کانال میزاره ؟ساعت پخش مسابقات فوتبال چی چنده؟
برای نخستین بار در تاریخ ورزش ایران پس از انقلاب اسلامی، پرچم داری کاروان ورزشی ایران در بازیهای المپیک را یک بانوی ورزشکار ایرانی بر عهده خواهد داشت. هما حسینی ۱۹ ساله، از دو سال پیش به رشته قایقرانی روی آورده است.
هما حسینی با وجود سابقه کوتاه مدت خود در قایقرانی، با کسب موفقیت در مسابقات مقدماتی جواز حضور در بازیهای المپیک پکن را بدست آورد.
وی چندی پیش در مسابقات جهانی قایقرانی زیر ۲۳ سالهها در آلمان حضور یافت و توانست تا مرحله نیمه نهایی نیز صعود کند.
لازم به ذکر است که این گفتوگو ساعاتی پیش از منع ورزشکاران المپیکی ایران از مصاحبه با رسانههای بین المللی انجام شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان یک زن جوان ایرانی چه احساسی دارید که در بازیهای المپیک دارید شرکت میکنید؟
هما حسینی: (...) نیاز است که یکمقدار توضیح بدهم، به خاطر این که توی ایران دوسال است که اصلا استارتش زده شده. از همان ابتدایی هم که ما عضو تیم ملی قایقرانی شدیم، به صورت استعدادیابی وارد تیم شدیم. یعنی چیزی از قایقرانی نمیدانستیم. توسط یک مربی خارجی که از طرف فدراسیون قایقرانی برای ما آورده شده بود تستی گرفته شد از حدود ۴۰۰ ۳۰۰تا دختر که هفت نفر را انتخاب کردند. خوشبختانه من جزو آن هفت نفر بودم. از همان ابتدا زیر نظر مربی خارجی خوب کار کردیم و حدود یک سال و چندماه میشود که ما با یکی از بهترین مربیهای جهان، یعنی آقای نیکولا جیرگا، داریم کار میکنیم. (...) تیم ما تقریبا کم تجربه است، حتا از لحاظ سنی هم سن بچههای ما که توی المپیک حضور خواهیم داشت، فکر میکنم نسبت به بقیهی قایقرانان خیلی پایینتر باشد. امیدواریم بتوانیم یک نتیجهی قانعکننده را برای خودمان داشته باشیم و هم بتوانیم نتیجهی زحمات خودمان را بگیریم. به نظر من نتیجه به این معنیست که من از کاری که انجام دادم، راضی باشم، که بدانم تمام سعیام را انجام دادهام و نتیجهای که به دست آوردهام، نتیجهی تمام تلاش من بوده. آنموقع است که فکر میکنم نتیجه را گرفتهام.
لطفا از خودتان تعریف کنید. چند سالتان است، از کی داخل دنیای ورزش شدهاید و پیگیری ورزش قایقرانی برای زنان در ایران چطور است؟
هما حسینی: قبل از قایقرانی من بسکتبال کار میکردم، در استان کرمانشاه. بعدا مطلع شدم، توسط هیات قایقرانی کرمانشاه که قرار است یک تستی به عنوان تست آمادگی جسمانی با توجه به یک سری از ملاکهایی که داشتند (بگیرند). یکی ازملاکهایی که وجود دارد، قامت بلند است که خیلی تاثیرگذار است. من ۱۹ سالم است و قدم ۱۸۲ و وزنم هم ۷۲ کیلوست. چون قایقرانی نیاز به اهرمهای بلند دارد، قد ما را از چند جهت اندازهگیری کردند؛ طول دست و قد نشسته و تمام قدم. هرقدر که اهرمها، دستها و پاها بلندتر باشد، در واقع توی قایقرانی آبگیری بیشتر است و فکر میکنم یک امتیاز محسوب میشود. چون الان ما اگر قایقرانهای مطرح جهانی را ببینیم، معمولا قدهایشان خیلی بلند است. خب سعی کردند با توجه به این معیارها اشخاصی را انتخاب کنند که آمادگی جسمانی بالایی داشته باشند.
من هم آمدم تهران، این تست را دادم و انتخاب شدم و فکر میکنم نتیجهای که ما تا حالا به دست آوردهایم خیلی بیشتر از آنی بود که انتظارش میرفت. (...) این که ما الان یکی از مربیهای برتر جهان را داریم و ایشان دارند توی ایران با ما کار میکنند، فدراسیون خیلی تلاش کرد، جناب آقای «دنیا مالی» رییس فدراسیون قایقرانی ایران، که ایشان را جذب کنند. به هرحال هم از لحاظ هزینه خیلی جذب کردن ایشان سخت بود، هم از لحاظ شرایطی که بود. بهترین امکانات را برای ما فراهم کردند. (...) مثلا ما قبل ازمسابقات چین برای سهمیهی المپیک، ۱۶ روز در اسپانیا کمپ آمادگی داشتیم که فکر میکنم کلا کار کردن در کنار قایقرانان بزرگ ودیدن آنها، طرز پاروزدنش از نزدیک خیلی تاثیرگذار است. هدفم از گفتن اینها این است که نتایجی که به دست آوردیم واقعا جوابی بود به تلاش همه.
پرسشی که دراینجا اجتنابناپذیر است، درمورد حجاب بانوان هست در ورزش در ایران!
ما با توجه به همین شرایطی که شما فرمودید کار میکنیم و فکر میکنم چون از همان اولش ما با همین شرایط این کار را شروع کردیم، درواقع میشود گفتم یک جوری عادت کردهایم به این کار. و برای خود من شاید داشتن حجاب یکی از عوامل تحریککننده برای این بود که من بیشتر کار کنم و این را به همهی قایقرانها، تمام آسیاییها و تمام جهانیها ثابت کنم که ما نسبتا شرایطمان خاص است، که چنین مسایلی نمیتواند مانع کارکردن ما باشد و ما میتوانیم حتا قویتر از آنها هم ظاهر بشویم.
مسئولین و ورزشکاران بینالمللی چه واکنشی از خودشان نشان میدهند، وقتی که یک ورزشکار باحجاب را در قایقرانی میبینند. درهمین مسابقات جهانی آلمان چه برخوردهایی با شما صورت گرفت؟
یک خرده نگاهها خاصتر بود، مثلا ما بیشتر زیرنظرشان بودیم. جالب بود برایشان، ولی در واقع من فکر آنها را نمیتوانستم بخوانم. ولی خب از این که نگاهشان یک مقدار خاص بود، ما متوجه بودیم. ولی همین که ما آمدیم آنجا وحضور پیدا کردیم، در واقع اعلام کردیم که مسلمانها هم هستند و حتا دخترهایشان میتوانند در رقابتهای جهانی شرکت کنند و انشااله بتوانیم در رقابتهای بعدی خیلی بهتر ظاهر بشویم که قدرتمان را هم به آنها ثابت کنیم.
ورزش بانوان در کشور ایران در طول چند سال اخیر رشد کرده. به عنوان مثال تیم ملی بسکتبال بانوان ایران در رقابتهای آسیا در سوریه حضور یافته، فوتبالیستهای بانوان ایرانی در ویتنام در جام ملتهای آسیا به میدان رفتند. شما نقش ورزش را برای زنان در داخل ایران چگونه ارزیابی میکنید؟
فکر میکنم که خانمهای ایرانی خیلی توانایی بالایی دارند و با توجه به امکاناتی که فراهم شده و فکر میکنم با توجه به نتایجی که امسال به دست آوردهاند، چون سه تا از بانوان ایرانی توانستند برای اولین بار سهمیه المپیک را کسب کنند، این شرایط هم بهتر میشود و جای رشد برای آنها بیشتر میشود که انشااله بتوانیم بیشتر مطرح کنیم و حداقل خود ما عاملی باشیم برای جذب بیشتر بانوان ایرانی به سمت ورزش و به آنها نشان بدهیم که فضا برای رشد هست، حتا تا المپیک، حتا تا بزرگترین رویداد ورزشی. شاید خیلی کمتر فکر میکردند که یک خانم مسلمان مثلا بتواند در این رشتهای که معمولا یک مقداری خاص است، از همان لحاظی که شما فرمودید، شاید از لحاظ حجاب ... مثلا یک رشتههایی هست که شاید تاثیرگذار نباشد، مثل تیراندازی که حالا چه با حجاب باشند چه بیحجاب زیاد فرقی نمیکند. ولی ما با توجه به کاری که انجام شد، سهمیهای که به دست آمد، در واقع به همه اعلام کردیم که میتوانند و جای رشد هست.
در کنار شما دو بانوی دیگر ایرانی نیز در بازیهای المپیک پکن به میدان خواهند رفت. این دو نفر چه کسانی هستند؟
یکیشان خانم نجمه (آبتین) هستند، دانشجوی تیروکمان و یکی هم خانم سارا خوش جمال فکری در رشتهی تکواندو.
سلام
می خواستم ببینم دوستان می دونند که بازی های فوتبال المپیک از کدوم شبکه ها پخش میشن؟
من تو لیست کانالهای معرفی شده تو هاتبرد فقط کانال Rai پخش کرد
ولی عالی بود
دوستان اگه لطف کنن ساعات پخش و کانلها رو هم بزارن عالی میشه
ممنون
حالا هم که المپیک شروع شده و....:41:
از اينجا ميتونيد مراسم و دانلود کنید
کد:http://fliiby.com/file/59089/0rsgp0bn6z.html
این سوال منم هست!نقل قول:
من از ARD نگاه کردم البته فقط یکمیش رو!! شبکه الجزیره که انگلیسی زبان بود هم پخش نکردنقل قول:
خوبه.. ادامه بده.. اسم تاپیکت که جواب سؤالت رو میده..نقل قول:
یازده گزارشگر صداوسیما به المپیک پکن اعزام میشوند
یازده گزارشگر از صداوسیما برای پوشش رقابتهای المپیک پکن اعزام میشوند که سهم شبکه سه سیما ا عنوان تخصصی ورزش بیش از سایر شبکههاست.
از شبکهی سه سیما «عادل فردوسیپور»، «پیمان یوسفی»، «هادی عامل» و «رضا جاودانی» اعزام میشود.
مجید ندیری (مدیر رادیو ورزش)، اکبر ارمنده و غلامعلی پیرایرانی از گزارشگران اعزامی رادیو ورزش هستند.
براساس این گزارش شبکههای خبری و واحد مرکزی خبر هم سه گزارشگر را مأمور ارسال خبر از پکن کرده است؛ به گونهای که «داود عابدی» برای شبکه خبر، «حسین ذکایی»(سردبیر واحد مرکزی خبر) – وزیبرم از شبکهی العالم، این رقابتها را پوشش میدهند.
از شبکهی جهانی جامجم نیز «حمید قاسمی» برای پوشش این مسابقات المپیک به چین اعزام میشود.
گزارشگران اعزامی در دو نوبت عازم چنین میشوند تا علاوه بر انعکاس اخبار و رویدادهای المپیک برای شبکههای خود، گزارشهایی را برای شبکههای دیگر ارسال کنند.
منبع : irib news
قرعهکشی شنا انجام شد؛ علیرضایی حریفان خود را شناخت
محمد علیرضایی، تنها شناگر ایران در بازیهای المپیک پکن عصر یکشنبه با شش شناگر دیگر در گروه چهارم مقدماتی 100 متر قورباغه شنا خواهد کرد.
محمد علیرضایی از ایران با زمان یک دقیقه و 2 ثانیه و 98 صدم ثانیه در رقابتها شرکت کرده است. این در حالی است که او پس از شناگر چینی ضعیفترین رکورد را در گروه خود دارد.
در این گروه ماتی از اتریش با زمان یک دقیقه و 2 ثانیه و 22 صدم ثانیه بهترین شناگر گروه محسوب میشود.
شناگرانی از صربستان، ایسلند، اتریش، ترکیه، استونی و چین حریفان "علیرضایی" در این مرحله هستند.
رکورد المپیک هم در این ماده با زمان یک دقیقه و یک صدم ثانیه در اختیار "برندان هانسن" از آمریکاست.
محمد علیرضایی در صورت صعود از این رقابتها که ساعت 9 شب فردا به وقت پکن برگزار میشود، به مرحلهی نیمه نهایی راه پیدا میکند.
کشتی فرنگی 36 سال بدون مدال المپیکی
سرانجام پس از سالها که کشتی فرنگی ایران در المپیک بدون مدال مانده است، همگان چشم به درخشش پنج فرنگیکار پر امید در المپیک پکن دارند.
کشتی فرنگی در طول تاریخ تنها صاحب دو مدال المپیک شده است که بر خلاف تاریخچه این رشته، فرنگیکاران میتوانند به اندازه تعداد مدالهای 48 سال قبل و حتی بیشتر از آن صاحب افتخار شوند.
محمد پذیرایی در المپیک 1960 رم صاحب مدال برنز شد تا اولین مدالآور المپیکی کشتی فرنگی لقب بگیرد. 12 سال طول کشید تا مدال پذیرایی تکرار شود و این بار رحیم علی آبادی در المپیک 1972 مونیخ مدال نقره را بر سینه زد. پس از آن کشتی فرنگی رکود عجیبی در المپیکها داشت و 36 سال است که بیمدال مانده است. از سال 2005 کشتی فرنگی ایران در جهان نفس دوبارهای کشید و در سه سال گذشته صاحب سه طلا، یک نقره و سه برنز شده است تا دیگر ایران در کشتی فرنگی زنگ تفریح نباشد و در المپیک یکی از رقیبان قدرتمند به شمار رود.
کشتی فرنگی با پنج سهمیه اما پر امید
تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات جهانی باکو موفقتر از آزاد بود و با سه مدال صاحب سه سهمیه شد. در 55 کیلوگرم حمید سوریان برای سومین سال متوالی مدال طلا گرفت تا یکی از شانسهای مسلم مدال طلای کاروان ایرانت محسوب شود. سامان طهماسبی در 84 کیلو و قاسم رضایی در 96 کیلو نیز بر سکوی سوم جهان ایستادند و در المپیک میتوانند شگفتیساز شوند.
پس از این سه سهمیه، مسعود هاشمزاده با قهرمانی در مسابقات آسیایی کره در سنگینوزن، جواز حضور در المپیک را گرفت و در 66 کیلو نیز علی محمدی از مسابقات گزینشی رم با دست پر برگشت تا با مدال نقره پنجمین و آخرین سهمیه کشتی فرنگی را صاحب شود.
تمرین فرنگیکاران
پس از تمرین تیم آزاد، نوبت به فرنگیکاران میرسد که منظمتر و بیحاشیهتر به چشم میآیند و پنج ملیپوش المپیکی بر روی پنج تشک با حریفان تمرینی خود دست و پنجه نرم میکنند. فنون پرتابی از جمله کولانداز، فن کمر و پیچ کمر برنامه اصلی فرنگیکاران در این جلسه تمرینی را تشکیل میدهد که البته پیش از آن رضا سیمخواه سرمربی تیم، جزئیات تمرین را روی تخته نوشته است.
رفع اشکال و مسائل ریز فنی بخش آخر تمرینات را تشکیل میدهد.
برنامه رقابتهای کشتیگیران در پکن
حمید سوریان سهشنبه 22 مردادماه به عنوان اولین ملیپوش کشتی در وزن 55 کیلوگرم به روی تشک میرود.
در روز پنجم بازیهای المپیک(چهارشنبه 23 مردادماه) علی محمدی ملیپوش وزن 66 کیلوگرم با حریفان مبارزه میکند. پنجشنبه 24 مرداد ماه نیز سامان طهماسبی، قاسم رضایی و مسعود هاشمزاده به ترتیب در اوزان 84، 96 و 120 کیلوگرم کشتی فرنگی مبارزه میکنند.
فوتبال المپیک: پیروزی مدعیان در روز اول
تیم فوتبال امید برزیل مسابقات فوتبال بیست و نهمین دوره بازیهای المپیک را با برتری مقابل تیم بلژیک آغاز کرد.
مسابقات فوتبال بازیهای المپیک 2008 پکن از امروز با برگزاری چهار بازی در گروههای چهارگانه آغاز شد .
در جذاب ترین بازی امروز در گروه C این رقابت ها تیم فوتبال امید برزیل که در ترکیب خود از وجود رونالدینیو بهره می برد، در شانگهای به دیدار بلژیک رفت و با تک گل دقیقه 79 هرنانس مقابل حریف اروپایی خود به برتری رسید.
بلژیک در حالی مغلوب برزیل شد که از دقیقه 72 به دنبال اخراج وینست کمپانی 10 نفره و با اخراج مروان فیلانی در دقیقه 88 با 9 بازیکن به بازی ادامه می داد.
- سایر نتایج دیدارهای امروز مسابقات فوتبال المپیک پکن به شرح زیر است:
* صربستان یک - استرالیا یک (گروه A)
گلها: رایکوویچ (78) برای صربستان و زادکوویچ (69) برای استرالیا
* ژاپن صفر- آمریکا یک (گروه B)
گل: هولدن (47)
* برزیل یک - بلژیک صفر (گروه C)
* ایتالیا 3 - هندوراس صفر (گروه D)
گلها: جیووینکو (41)، چوزپه روسی (45 - پنالتی) و آسکوا فرسکا (52- پنالتی)
رئیس فدراسیون جهانی ووشو، نایب رئیس کمیته المپیک شد
مجمع عمومی کمیته بین المللی المپیک عصر پنجشنبه در پکن برگزار شد و طی آن رئیس فدراسیون جهانی ووشو به عنوان نایب رئیس این کمیته انتخاب شد.
مجمع انتخاباتی کمیته بین المللی المپیک IOC روز پنج شنبه 17 مرداد با حضور ژاک روگ رئیس و کلیه اعضای این کمیته همزمان با آغاز رسمی المپیک 2008 در پکن برگزار شد.
در این مجمع "یوزای چینگ" که مسئولیت فدراسیون جهانی و آسیایی ووشو را برعهده دارد با اکثریت آرا و به مدت چهار سال به عنوان نایب رئیس کمیته بین المللی المپیک انتخاب و معرفی شد.
با توجه به انتخاب یوزای چینگ به عنوان نایب رئیس کمیته بین المللی المپیک، ورزش ووشو که در خلال رقابت های المپیک 2008 پکن و به صورت یک تورنمنت برگزار خواهد شد به احتمال فراوان در المپیک 2012 لندن به صورت رسمی حضور یافته و نتایج آن در رده بندی مدالها محاسبه خواهد شد.
یوزای چینگ که به دعوت دکتر مهدی علی نژاد، رئیس فدراسون ووشو ایران و غرب آسیا و عضو هیات رئیسه فدراسیون جهانی و آسیایی اسفندماه سال گذشته برای تماشای تورنمنت بین المللی جام پارس و برگزاری مجمع فوق العاده غرب آسیا به تهران سفر کرده بود رابطه بسیار نزدیکی با رئیس فدراسیون ووشو کشورمان دارد و این تعامل و مراوده با نایب رئیس جدید کمیته بین المللی المپیک می تواند نقطه عطفی برای جایگاه بین المللی ورزش ایران باشد
همه ی خبرها از سایتirib news برداشته میشوند
از بین 12 کشتی گیر اعزامی فقط هاشم زاده تجربه المپیکی دارد
در بین 12 نماینده کشتی ایران در بیست و نهمین دوره المپیک 2008 پکن، تنها مسعود هاشم زاده حضور در این مسابقات را تجربه کرده است.
عباس دباغی، سیدمراد محمدی، مهدی تقوی، میثم مصطفی جوکار، رضا یزدانی، سعید ابراهیمی و فردین معصومی در کشتی آزاد و حمید سوریان، علی محمدی، سامان طهماسبی، قاسم رضایی و مسعود هاشم زاده در کشتی فرنگی در ترکیب تیم های شرکت کننده ایران در المپیک هستند.
در این بین تنها هاشم زاده سنگین وزن تیم فرنگی است که سابقه شرکت در المپیک را دارد.
او در سال 2004 نماینده وزن 96 کیلو در آتن بود که به مقام چهارم این مسابقات دست پیدا کرد.
البته ملی پوشان 2 تیم بی تجربه نیستند.
سیدمراد محمدی در سال های 2005 و 2006 به ترتیب مدال های برنز و طلای جهان را کسب کرده است.
مهدی تقوی 2 مدال طلای جوانان جهان را در کارنامه دارد.
رضا یزدانی نیز در 2 سال اخیر مدال های برنز وزن 84 کیلو را به خود اختصاص داده است.
سعید ابراهیمی سال گذشته در باکو به مقام نایب قهرمانی دنیا دست یافت.
فردین معصومی نیز در سال 2006 مدال برنز جهان را کسب کرده است.
در تیم فرنگی نیز حمید سوریان با سه مدال طلای جهان، پرافتخارترین کشتی گیر تاریخ کشتی فرنگی است.
سامان طهماسبی 2 مدال برنز جهان در کارنامه اش دارد و قاسم رضایی نیز سال گذشته به مقام سوم دست یافته است.
آموزش هفت ساله المپیک به دانش آموزان چینی
از سال 2001 یک درس سه ساعته درباره المپیک در جمع دروس دانش آموزان چینی قرار گرفته است.
چینی ها برای آشنایی بیشتر دانش آموزان خود با جنبه های مختلف بازی های المپیک از سال 2001 یک درس ساعته در این خصوص در مدارس تدریس می کنند.
این درس در این سال ها به 400 میلیون دانش آموز چینی در500 هزار مدرسه آموزش داده شده است.
رشته برای نخستین بار مدال می گیرند
برای نخستین بار در این دوره المپیک 2 مدال به 2 رشته جدید تعلق خواهد گرفت.
قرار است به مسابقات Bmx دوچرخه سواری صحرا و شنای 10 کیلومتر برای اولین بار مدال تعلق گیرد.
این دوره از بازی های المپیک در 28 رشته برگزار می شود که دوومیدانی بیشترین مدال را دریافت خواهد کرد (47 مدال).
شاه ملک عبدا..، تماشاگر ویژه رقابتهای اردن
پادشاه اردن تماشاگر ویژه مسابقات ورزشکاران کشورش در بازی های المپیک پکن است.
زینال شعبان در رشته پینگ پنگ، قزان فرید و انانس حمدا.. در شنا، خلیل حنانه و برام مروان در دوومیدانی، ابراهیم بشیات در ژیمناستیک و نادر دوانی در تکواندو ترکیب ورزشکاران اعزامی اردن را به این دیدارها تشکیل می دهند.
شاه ملک عبدا..، پادشاه اردن نیز همراه این تیم در پکن حاضر است و به عنوان یک تماشاچی جدال ورزشکاران کشورش را به نظاره خواهد نشست.
آزمایشات مشکوک دوپینگ به آلمان ارسال می شود
اگر نتیجه آزمایشات دوپینگ در چین مشخص نشود، به کلن فرستاده خواهد شد.
سخنگوی وادا گفت: تمام نفراتی که در چین مستقر شده اند، آموزش دیده و مجرب هستند. آنها توانایی لازم را برای انجام آزمایشات دوپینگ و تعیین نتایج دارند.
وی ادامه داد: در صورت مشاهده موارد مشکوک، با امکاناتی که در چین فراهم است، مورد مثبت دوپینگ مشخص خواهد شد؛ اما اگر آژانس های حاضر نتوانند صد درصد نتایج آزمایشات را نشان دهند، به سرعت به کلن ارسال می شود تا با امکانات پیشرفته تری نتایج مشخص شود.
سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ به کمیته بین المللی المپیک قول داده است در بازی های المپیک نتایج نهایی آزمایشات را اعلام کند تا اگر ورزشکار دوپینگی وجود داشت در خصوص وی تصمیم گیری شود.
کشی گان: تیم فوتبال چین راهی مرحله نیمه نهایی می شود
مربی تیم فوتبال چین گفت: هدف تیم ما راهیابی به دور نیمه نهایی این رقابت ها است.
یین کشی گان اظهار داشت: با توجه به روند آمادگی که چین پشت سر گذاشته، انتظار میرود که در المپیک به خلق شگفتی بپردازد و در جمع چهار تیم برتر قرار گیرد.
راتومی دوژکوویچ، سرمربی صربستانی چین نیز گفت: بزرگ ترین امتیاز ما در این بازی ها استفاده از میزبانی و تماشاگران مشتاق است. با آشنایی کامل به میدان می رویم.
وی افزود: در مرحله گروهی با تیم های نیوزلند، بلژیک و برزیل همگروه هستیم.
سوریان و رضایی به یک اندازه بخت کسب مدال دارند
ارنده 2 طلا و برنز کشتی فرنگی جهانی گفت: حمید سوریان و قاسم رضایی به یک اندازه شایستگی کسب طلای المپیک را دارند.
حسن رنگرز اظهار داشت: سوریان اولین ملیپوش ایران است که در چین روی تشک می رود. به همین دلیل، طبیعی است کار او سخت باشد. فشار و حساسیت مسابقات باری است که بر دوش او قرار دارد. با این حال او کشتی گیر باتجربه ایست.
وی تاکید کرد: رضایی نیز به اندازه سوریان بخت مدال دارد. بعد از این 2 نفر، به ترتیب سامان طهماسبی، مسعود هاشم زاده و علی محمدی می توانند روی سکو قرار گیرند.
نماینده وزن 55 کیلوی ایران در المپیک 2004 آتن تصریح کرد: مدال گرفتن در میدان المپیک خیلی سخت است، اما به همان اندازه نیز کسب مدال آسان است؛ به شرطی که کشتی گیران در دوره مقدماتی با قرعه خوب مواجه شوند. به این شکل آنها بدون استرس توانمندی های خود را نشان می دهند.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان خاطر نشان ساخت: روی تیم ملی خیلی کار شده و فدراسیون و کادر فنی تیم ملی تلاش زیادی برای آماده سازی نفرات داشته اند. تیم اعزامی به چین را می توان بهترین تیم تاریخ کشتی فرنگی در بازی های المپیک دانست.
شادی: تصور رقابت با چنین گروهی دشوار است
نایب قهرمان جوانان جهان گفت: حریفانم بسیار قدر هستند و حتی تصور رقابت با چنین گروهی نیز دشوار است.
محسن شادی عنوان کرد: برخی از حریفان به اندازه سن من تجربه پارو زدن دارند. رقابت با این قایقرانان سخت و با ارزش است.
وی افزود: در مدت حضور در دهکده پارو زدن های آنها را از نزدیک دیدهام و متوجه بالانس و تکنیک بالای آنها شدم، متفاوت و قوی هستند. من با گذشت یک سال ورود به قایقرانی هنوز به لحاظ تکنیکی از آنها بسیار فاصله دارم، با این وجود قول میدهم که با تمام توان و انگیزه در کنار آنها رقابت کنم و به عنوان یک تجربه بزرگ به این مسابقات نگاه کنم.
شادی با اشاره به شرایط میزبانی مطلوب در دهکده گفت: از نظر تغذیه و امکانات تمرینی در شرایط بسیار خوبی بسر میبریم و با قایق های مدرن خود هر روز تمرینات مناسبی را دنبال کرده ایم.
وی با اشاره به آزاد بودن قانوان وزنی مسابقات، تصریح کرد: رقیبانم اکثرا سنگین وزن هستند؛ اما من قصد نداشتم وزنم را افزایش دهم زیرا با این کار قدرتم افزایش پیدا نمیکرد.
در این دوره از بازی ها 550 قایقران در بخش های یک نفره، دونفره، چهار نفره و هشت نفره یک و 2 پارویی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت که 350 تن از آنها را مردان و 194 تن دیگر را بانوان تشکیل می دهند. هما حسینی و محسن شادی، نمایندگان ایران در این رویداد هستند.
این دو در بخش یک نفره دو پارویی به رقابت خواهند پرداخت. عمران پورعسگر به عنوان سرپرست و نیکولا جوگانیک به عنوان مربی همراه این دو ورزشکار در دهکده المپیک مستقر خواهند شد.
برنامه قایقرانان ایران:
-شنبه 19 مردادماه
مرحله مقدماتی رقابت های تک نفره زنان - هما حسینی ساعت 10:20 و مردان - محسن شادی ساعت 11:20
-دوشنبه 21 مردادماه
رقابت در گروه بازنده های زنان ساعت 12 و مردان ساعت 12:30
-سه شنبه 22 مردادماه
رقابت های مرحله یک چهارم نهایی گروه بازنده ها زنان و مردان ساعت 13:30
-چهارشنبه 23 مردادماه
مرحله نیمه نهایی تک نفره زنان ساعت 11:20 c/D و ساعت 12 A/B و مردان ساعت 11:20 C/D و ساعت 12:20 A/B
-پنجشنبه 24 مردادماه
مرحله نهایی رقابت های گروهی زنان ساعت 10:40و مردان ساعت 10:50
-شنبه 26 مردادماه
مرحله نهایی تک نفره زنان ساعت 10:30و مردان ساعت 14:20
خبرنگاران ایرانی برای پوشش خبری المپیک وارد پکن شدند
شماری از خبرنگاران مطبوعات ورزشی و خبرگزاریهای ایران برای پوشش خبری و تصویری بیست و نهمین دوره بازیهای المپیک ۲۰۰۸پکن وارد پایتخت چین شدند.
این گروه متشکل از سیزده تن از خبرنگاران و عکاسان رسانههای نوشتاری ایران هستند که در اولویت نخست اخبار تمرینات ومسابقات مربوط به ملی پوشان ایرانی در بازیهای المپیک پکن را از طریق رسانههای خود به اطلاع مردم خواهند رساند.
قرار است طی روزهای آینده دوتن دیگر از خبرنگاران رسانههای نوشتاری ایران به جمع همکاران خود در پکن ملحق شوند.
از مجموع ۱۵خبرنگار و عکاس مطبوعات نوشتاری کشور ۱۲نفر خبرنگار و سه نفر عکاس هستند.
خبرگزاریهای ایرنا ، ایسنا ، فارس و روزنامههای کیهان ورزشی ، روز ورزش ، ایران ورزشی
و جام جم از جمله رسانههایی هستند که نمایندگان آنها به چین سفر کرده اند.
پیشتر نیز یک گروه ۲۸نفر از سازمان صداوسیما شامل خبرنگار / تصویربردار / مجریان برنامههای ورزشی و نیروهای فنی وارد پکن شده بودند.
صداوسیما برنامههای گستردهای را برای پخش زنده مسابقات تیمهای اعزامی ایران به مسابقات المپیک پکن انجام داده است.
خواندنیهای المپیک پکن
تمامی رسانههای خبری در چین اعم از نوشتاری و دیداری پوشش اخبار این رویداد مهم ورزشی را در اولویت کاری خود قرار داده اند.
طی روزهای اخیر چین میزبان رهبران و مقامات بلندپایه کشورهای مختلف بوده است و گفته میشود نزدیک به ۱۰۰تن از مقامات بلندپایه از کشورهای مختلف برای شرکت در آیین افتتاحیه بازیهای المپیک پکن وارد پایتخت چین شده اند.
** از آنجاییکه چینیها عدد هشت را عدد خوب و خوش یمنی میدانند مراسم افتتاحیه بیست و نهمین دوره از بازیهای المپیک امروز مصادف با هشتمین روز از هشتمین ماه سال و در ساعت ۸و هشت دقیقه وهشت ثانیه بعدازظهر جمعه آغاز میشود.
** مراسم افتتاحیه سه ساعت و ۲۰دقیقه به طول خواهد انجامید و ویژه برنامههایی در سه بخش برای بیش از یکصدهزار تماشاچی در ورزشگاه لانه در قلب شهر پکن اجرا خواهد شد.
** براساس برنامه اعلام شده هو جین تائو رییس جمهوری چین در نطق کوتاهی رسما آغاز بازیهای المپیک را اعلام خواهد کرد.
** لیو چی رییس کمیته تشکیلاتی بازیهای المپیک پکن و ژاگ راگ رییس کمیته بینالمللی المپیک از دیگر افرادی هستند که در آیین افتتاحیه سخنرانی خواهند کرد.
** مراسم رژه یکی از باشکوهترین مراسمها در المپیک پکن خواهد بود و حدود دوساعت از وقت مراسم آیین افتتاحیه به رژه کاروانهای ورزشی کشورهای مختلف اختصاص یافته است .
** برافراشته شدن پرچم المپیک در استادیوم لانه و رها شدن کبوتران صلح از دیگر برنامههایی است که امشب در قالب برنامه افتتاحیه تدارک دیده شده است.
** یکی از دیدنیترین برنامههای امشب که جزییات آن هنوز اعلام نشده است .
مراسم آتش بازی و نورافشانی است . دست کم در ۳۲میدان شهر و اماکن تاریخی و مهم پایتخت چین مردم شاهد این مراسم خواهند بود.
** سامانههای هواشناسی احتمال دادهاند هنگام برگزاری مراسم افتتاحیه آسمان پکن بارانی باشد از این رو برگزارکنندگان مراسم المپیک پکن اعلام کردهاند که برای هرگونه شرایط اضطراری آمادگی دارند.
** تدابیر امنیتی در شهر پکن به بالاترین سطح خود افزایش یافته است و با ورود دهها نفر از رهبران و رییسان جمهوری و مقامات بلندپایه کشورهای مختلف به چین / پکن چهره امنیتی به خود گرفته است و تمامی مراکز حساس ، استادیومهای ورزشی ، هتلها ، میادین بزرگ و خیابانهای پر رفت و آمد تحت نظارت پلیس و نیروهای امنیتی است .
** عبور و مرور به داخل میدان تیان آنمن که از آن به عنوان بزرگترین میدان جهان یاد میشود به شدت تحت کنترل پلیس است و همه کسانیکه قصد ورود به این میدان را دارند توسط پلیس مورد بازرسی قرار میگیرند.
** استفاده از سگهای تربیت شده پلیس برای کشف مواد خطرناک در بسیاری از مبادی ورودی به چشم میخورد .
** فرودگاه بینالمللی چین که این روزها یکی از پر ترافیکترین روزهای کاری خود را پشت سرگذاشته است از ساعت ۱۸امروز به طور کامل تعطیل خواهد شد و هیچ پروازی در ایام برگزاری آیین افتتاحیه بازیهای المپیک دراین فرودگاه انجام نخواهد شد.
** دولت چین به منظور کاهش ترافیک و ایجاد شرایط بهتری برای حمل و نقل کاروانهای ورزشی امروز جمعه را به عنوان تعطیل رسمی اعلام کرده است .
** ۲۸خط ویژه اتوبوسرانی امروز جمعه تماشاچیان و میهمان شرکتکننده را به استادیوم لانه محل برگزاری مراسم افتتاحیه منتقل خواهند کرد .
** درهمین حال شهرداری پکن اعلام کرد که تمامی خطوط مترو شهر پکن امشب به صورت شبانه روز در خدمت مسافران خواهند بود.
قطر به دنبال کسب میزبانی بازیهای المپیک 2020 است
شیخ تمیم الحمد آل ثانی ولیعهد قطر و رئیس کمیته المپیک این کشور بر عزم دوحه برای نامزد شدن به منظور کسب میزبانی بازیهای المپیک 2020 تاکید کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، شیخ تمیم الحمد در دیدار با هیئت ورزشی اعزامی قطر به بازیهای المپیک پکن گفت قطر قصد دارد موانع و عواملی را که موجب شد کمیته بین المللی المپیک قطر را از جمع کشورهای متقاضی میزبانی بازیهای المپیک کنار بگذارد بررسی کند.
وی تاکید کرد قطر پیشنهادی فراگیر در این خصوص مطرح کرده بود.
گل زنی لیونل مسی در برابر ساحل عاج
لیونل مسی در بازی تیم ملی فوتبال آرژانتین برابرساحل عاج گل پیروزی بخش تیم ملی کشورش را به ثمر رساند.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان ؛برخلاف رای دیوان داوری مربوط به قوانین ورزشی، که براساس آن باشگاهها حق دارند تحت شرایطی از بازی کردن بازیکنان خود در تیم های ملی جلوگیری کنند لیونل مسی بازیکن باشگاه بارسلونای اسپانیا سرانجام در ترکیب تیم ملی فوتبال آرژانتین در برابر تیم ملی ساحل عاج حاضرشد و دراین بازی گل زنی هم کرد .
لیونل مسی دراین بازی که آرژانتین دو بر یک ساحل عاج را شکست داد در دقیقه چهل وسه گل پیروزی بخش تیم ملی کشورش را به ثمر رساند.
بازیهای المپیک وانتقادات از چین
در حالی که کمتر از بیست ساعت به گشایش رسمی بازیهای المپیک سال 2008 پکن باقی مانده است مقامات چین نتوانسته اند سیاست را ازاین بازیها جدا کنند.
به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی ازجمله منتقدان چین نسبت به وضع حقوق بشر در این کشور جرج بوش رئیس جمهور امریکااست اودر سر راه خود به پکن درتایلند در مورد وضع حقوق بشر در چین ابراز نگرانی کرد وگفت مردم چین سزاوار آزادی هستندکه حقوق طبیعی انسان است .
بوش گفت امریکا مخالف بازداشت فعالان سیاسی ومذهبی است رئیس جمهور امریکا گفت به هرحال زمان تغییرات در چین فرا خواهد رسید بوش خاطرنشان کردعبادت خداوند هیچ گونه تهدیدی برای اینده چین نیست. متعاقب سخنان بوش بیش از چهل ورزشکار نامه سرگشاد ه ای برای دولت چین ارسال کرد ند واز دولت خواستند تا در تبت ضمن رعایت آزادی مذهب به حقوق بشر احترام گذارد.
جرج بوش نخستین رئیس جمهور امریکا است که در مراسم گشایش بازیهای المپیک در خارج از امریکا شرکت می کند.
خبرنگار این شبکه در گزارشی از پکن گفت مشعل المپیک امروز از دیوار چین عبور داده شد اما هوای پکن به هنگام عبور مشعل به انداره ای آلوده بود که قدرت دید را تاچند متر کاهش می داد .
این خبرنگار گفت چین درحالی که خواهان آن است تا خودرا یک میزبان خوب نشان دهد انتقادات موجب رنجش دولتمردان این کشور شده است چین بیش از یک دهه است که خود را برای برگزاری المیپک آماده می کند ولی انتقادات آن هم درآستانه بازیها از وضع حقوق بشر در این کشور برای مقامات چین درد سر آفرین شده است اما مقامات چین در واکنش به انتقادات گفته اند آنها مخالف با هرگونه مداخله در امور داخلی این کشور هستند و مسلما روی سخن مقامات چین به جرج بوش رئیس جمهور امریکا است که مهمان مقامات این کشور است.
ورود سارکوزی به پکن
خبرگزاری شین هوا امروز جمعه از ورود نیکولا سارکوزی رئیس جمهور فرانسه به پکن به منظور دیداری کوتاه و شرکت در مراسم افتتاحیه بازیهای المپیک پکن، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پکن، سارکوزی که کشورش ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد ساعت یازده به وقت محلی( سه بامداد به وقت گرینویچ) وارد فرودگاه پکن شد و قرار است امروز پس از پایان مراسم افتتاحیه بازیهای المپیک به فرانسه بازگردد.
رئیس جمهور فرانسه در این سفر یکروزه به پکن در ضیافت هو جینتائو رئیس جمهور چین برای سران کشورهای حاضر در مراسم افتتاحیه در کاخ خلق در میدان تیان آنمن شرکت کند.
سارکوزی دیدارهایی با هو جینتائو و ون جیابائو نخست وزیر چین و پیش از آن با ورزشکاران فرانسوی در دهکده المپیک دیدار خواهد داشت.
این نخستین دیدار رئیس جمهور فرانسه از چین پس از سردی روابط دو کشور ناشی از حوادث بوجود آمده در جریان مراسم حمل مشعل المپیک در پاریس به شمار می رود.
سوسیالیست های فرانسه از سفر سارکوزی به پکن انتقاد و اعلام کرده اند سارکوزی از هم اکنون مدال طلای ریاکاری را برنده شده است.
کوبی برایانت، ایالات متحده آمریکا، بسکتبال
Kobe Bryant,USA,Basketbal
دارنده ی عنوان MVP فصل گذشته ی لیگ حرفه ای NBA
وی نیز در نایب قهرمانی تیمش L.A Lakers در فصل گذشته ی nba نقش به سزایی را به عهده داشت.
استادیوم ملی چین در پکن، قبل از مراسم افتتاحیه در هشتم ماه هشت سال ۲۰۰۸ به عنوان سمبل بازیهای المپیک امسال شناخته شده است. طراحی این بنا متعلق به گروه معماری سوئیسی، "هرزوگ" و "دیمیورون" است. این استادیوم با گنجایش ۹۱ هزار نفر، در پارک المپیک پکن واقع شده است.
استادیوم المپیک چین
در نمای بیرونی استادیوم شبکهای از تیرهای فولادی دیده میشود که مانند شاخههای کوچک درخت کنار هم قرار گرفتهاند. به همین دلیل مردم پکن خیلی زود لقب "آشیانه پرنده" را برای این بنا انتخاب کردند. جا افتادگی این عنوان محبتآمیز بین مردم، در عکس مجاور نمایان است.
آشیانه پرنده
در پشت پردهی بازیهای المپیک پکن دو بنای بینظیر، با پیشتازترین سبک معماری کنار هم قرار دارند. این دو بنا معروف به "آشیانه پرنده" و "مکعب آب" محل برگزاری بازیهای المپیک سال ۲۰۰۸ خواهند بود.
آوانگارد
ساختار شبکهای سالن ملقب به "مکعب آب"، آن را به یکی از باشکوهترین بناهای بیست و نهمین دورهی بازیهای المپیک تبدیل کرده است.
مکعب آب
ساختار شبکهای سالن ملقب به "مکعب آب"، آن را به یکی از باشکوهترین بناهای بیست و نهمین دورهی بازیهای المپیک تبدیل کرده است
کندوی عسل
استادیوم تنیس که تنها ۸۰۰ متر با دهکدهی المپیک فاصله دارد، به شکل گل نیلوفر ساخته شده است. ساخت این بنا در اکتبر ۲۰۰۷ به اتمام رسید. این استادیوم با گنجایش ۶۰ هزار نفر، دارای ۱۰ زمین تنیس است.
گل نیلوفر
به فاصله ۳۶۰ کیلومتری از دهکده المپیک، استادیوم فوتبال قرار دارد. به دلیل شکلی که سقف استادیوم دارد به آن "تاج کریستالی" لقب دادهاند. قرار است ۱۲ بازی فوتبال المپیک در این استادیوم برگزار شود. این استادیوم با گنجایش ۶۰هزار نفر تنها در عرض ۱۴ ماه ساخته شد و رکورد زمانی از خود به جای گذاشت.
استادیوم فوتبال در شنیانگ
پارک قایقرانی موسوم به "شانیی" پیشتر میزبان مسابقات جهانی کاپ فیسا ۲۰۰۷ نیز بوده است. در فضای بسیار بزرگ این پارک ۵ هزار درخت کاشتهاند. ویژگی متمایز بنای داخل پارک سقف آن است که به صورت موجی به سمت جلو متمایل است.
پارک قایقرانی
ساختمان مرکز مطبوعاتی بازیهای المپیک ۲۰۰۸ در ۸ جولای افتتاح شد. این ساختمان با مساحت ۶۲ هزار متر مربع به عنوان محل کار تقریبا ۶ هزار خبرنگار و عکاس در نظر گرفته شده است. این بنا بزرگترین مرکز مطبوعاتی در تاریخ المپیک است.
خبرنگاران در پکن
در جریان بازیهای المپیک ۲۰۰۸ هنوز محدودیتهایی برای مطبوعات وجود دارد و همینطور تفاوتهایی در تعریف گزارشگری آزادانه که با وعدههای چین در سال ۲۰۰۱مطابقت ندارد.
آزادی یا سانسور؟
ساختمان جدید تلویزیون ملی چین "سیسیتیوی" از لحاظ تکنیکی، طراحی چالشبرانگیزی دارد. رم کلهاس(Rem kohlhaas) و شرکتش به نام OMA در دسامبر سال ۲۰۰۲ در رقابتی بینالمللی برای طراحی و ساخت این برج دوقلو برنده شدند. پکن از اینجا برای بازیهای المپیک گزارش خواهد داد.
مقر تلویزیون ملی چین
دو بازوی برجهای دوقلو در پکن به صورت متمایل به هم متصل شدهاند به طوری که شکل این برج عدد ۸ را نشان میدهد. این بنا فضایی به وسعت ۴۰۰ هزار متر مکعب را در اختیار کارمندان تلویزیون قرار میدهد و ارتفاع آن ۳۲۰ متر است. ساخت بیقاعده میلههای کار شده در نمای بیرونی، بازنمای تاثیر هیجانزای این سازه است.
فن معماری بیسابقه
تئاتر ملی چین روی دریاچهای مصنوعی در مرکز شهر پکن قرار دارد که توسط معمار فرانسوی "پل اندرو" ((Paul Andreu طراحی شده است و ساخت آن درسال ۲۰۰۷ کامل شد. این بنای بینظیر به حبابی میماند که روی آب شناور است. مردم پکن به آن لقب "تخم مرغ" دادهاند. ساختمان تئاتر ملی چین از یک اپرا و یک تالار کنسرت و یک سالن تئاتر تشکیل شده است که در زیر پوششی از تیتانیوم و شیشه به هم پیوستهاند.
ساختمان تئاتر
ترمینال شماره ۳ در فرودگاه بینالمللی پکن، بزرگترین ترمینال فرودگاه جهان است. این فرودگاه توسط معمار انگلیسی "سر نورمان فوستر"، تنها در عرض چهار سال ساخته شده است. ساختار فوق العاده مدرن این فرودگاه از شیشه و فولاد تشکیل شده است.
پروازهای بینالمللی
در حال حاضر ۶ شرکت هواپیمایی از ترمینال جدید شماره سه استفاده میکنند. روی باندهای این ترمینال، سوپر جامبوی ایرباس مرسوم به A۳۸۰ نیز در رفت و آمد است. سرعت بالای حمل و نقل در این فرودگاه قرار است بعد از پایان بازیهای المپیک نیز به جابجایی مسافران که تعدادشان همواره رو به افزایش است، کمک کند.
سرعت بالا
ایستگاه مترو به مقصد دهکده المپیک، ایستگاه جدیدی است که به مناسبت بازیهای المپیک در پکن راهاندازی شده است.
به سمت "پارک المپیک"
خط ۱۰ متروی پکن برای حمل و نقل آسان مسافران در حین بازیهای المپیک راه اندازی شده است. این خط در تاریخ ۲۱ جولای ۲۰۰۸ افتتاح شد و طول آن پانزده و نیم کیلومتر است.
خط مترو پکن
اینجا نیز شکل سقف، ویژگی برجسته این بنا است. بیش از ۵ هزار قاب خورشیدی در این سازه تعبیه شده است. این قطعات را شرکت آلمانی به نامWürth Solar تامین کرده است.
ایستگاه قطار جنوب
ایستگاه قطار جنوب با مساحتی بیش از ۵۰ هزار متر مکعب، بزرگترین ایستگاه قطار در آسیا شناخته شده است. این ایستگاه محل اتصال خطوط تاکسی، اتوبوس، قطار و مترو است.
محل اتصال
در بیجینگ از جولای ۲۰۰۸ سریعالسیرترین قطارها در حال حرکتاند. این قطارها با سرعت ۳۵۰ کیلومتر در ساعت، فاصله یکصد و بیست کیلومتری بین شهر پکن و تیانجین را در عرض بیست دقیقه طی میکنند.
کمتر از نیم ساعت
سقف گنبدی شکل سالن انتظار در ایستگاه قطار غرب واقع در پکن، مزین به نقاشیهایی است که در آنها ورزشکاران مانند فرشتگان در فضای پارک المپیک شناور هستند. این ظاهرا بزرگترین نمونه از نقاشیهای دیواری در چین است.
نقاشی دیواری برای المپیک
خبرگزاري فارس: گرانترين بليتهاي بازي هاي المپيك 2008 پكن به مسابقات شنا تعلق دارد.
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس به چين، براي بليت اين رقابت ها كه در 13 ماده انفرادي و سه ماده تيمي برگزار مي شود قيمت 81 يورو در نظر گرفته شده است.
بعد از آن ژيمناستيك با 63 يورو در رده دوم قرار دارد و بليت مسابقات پينگ پنگ كه چيني ها در آن حرف هاي زيادي براي گفتن دارند نيز 54 يورو است.
قيمت بليت هاي فوتبال و بسكتبال برابر با 60 يوآن معادل 5/6 يورو است.
منصور مهديزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: همه اعضاي تيم بايد حد خود را بدانند و وظايف تقسيم شده باشد. هر كسي اگر مسئوليت خود را انجام دهد و در كار ديگري دخالت نكند، مشكلي در دهكده بازي ها ايجاد نخواهد شد. بايد همه در اين مدت باقي مانده گذشت داشته باشند و حتي اگر اختلافي وجود دارد همديگر را تحمل كنند.
قهرمان سابق كشتي جهان در دهه 1960 ميلادي، تاكيد كرد: المپيك يك آزمون بزرگ است كه بايد كشتي گيران قدر اين موقعيت را بدانند و از آن نهايت استفاده را ببرند. كسب افتخار در اين رقابت ها، آنها را در تاريخ ماندني مي كند.
مهديزاده گفت: مربيان و كادر سرپرستي تيم بايد غيرت و عرق ملي را در كشتي گيران تقويت كنند تا هر كشتي گيري به تنهايي روي تشك احساس مسئوليت كند.
وي تصريح كرد: نمي توانم نتيجه تيم در المپيك را پيش بيني كنم. هر قهرماني كه با تمام وجود مبارزه كند و قدر همه لحظات و ثانيه ها را بداند، مي تواند در اين ميدان بزرگ افتخار آفرين شود. همه اهالي كشتي نيز اين تيم را دعا خواهند كرد. اميدوارم اتفاقات تلخ در پكن گريبانگير تيم ملي نشود.
رضا سيم خواه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: حميد سوريان يكي از اميدهاي كاروان ورزشي ايران براي كسب مدال طلاست كه روز به روز آماده تر شده و وضعيت بسيار خوبي براي حضور در مسابقات المپيك دارد. او همچون مسابقات جهاني آماده است؛ با اين تفاوت كه حالا همه حريفانش و حتي داوران او را مي شناسند و كشتي گيران روي او كار كرده اند.
مربي مازندراني كشتي فرنگي با اشاره به موقعيت خوب قاسم رضايي براي كسب مدال تصريح كرد: فكر ميكنم بعد از حميد سوريان، اين كشتي گير بيشترين بخت را براي كسب مدال در المپيك داشته باشد. او از آمادگي خوبي سود مي برد كه اگر با قرعه مناسبي نيز مواجه شود مي تواند سر از ديدار نهايي رقابت ها در بياورد.
سيم خواه ادامه داد: علي محمدي در ماه هاي اخير پيشرفت قابل ملاحظه اي داشته و اين اطمينان وجود دارد كه به كشتي گيري كمتر از خودش نمي بازد. او تلاش زيادي داشته و انگيزه زيادي نيز دارد. در 84 كيلو سامان طهماسبي نيز شرايط بسيار خوبي براي كسب مدال دارد.
سرمربي تيم ملي كشتي فرنگي آمادگي مسعود هاشم زاده را مطلوب ارزيابي كرد و گفت: شرايط آمادگي او در مقايسه به سال گذشته اش خيلي بهتر شده و امسال در سرپا بهتر مي تواند امتياز بگيرد. او تنها ملي پوشي است كه تجربه حضور در المپيك قبلي را دارد.