آخه اينا خيلي يكه تازي ايرانسلو تو اين مورد دوست نداشتند!!!
دوست دارند هميشه فضا رقابتي باشه!! :31:
خيلي اينا دوست داشتني هستند!!!
Printable View
آخه اينا خيلي يكه تازي ايرانسلو تو اين مورد دوست نداشتند!!!
دوست دارند هميشه فضا رقابتي باشه!! :31:
خيلي اينا دوست داشتني هستند!!!
بچه ها مال من به کل تعطیل شده ، یعنی دیگه علامت جی پی ار اس نمیاد ....
خدافظ ، من که از 24 ساعت فقط 7 - 8 ساعت همراه اول تو گوشیمه با ایرانسل بیشتر حال میکنم
دلم برا خودم میسوزه
بچه ها دیگه در مورد جی پی آر اس همراه اولبحث نکنید چون اصلا وجود نداره و اون حرفهای تست و آزمایش تو تهران و کرج کاملا دروغ بود.فقط به درد این میخورد بیشتر از قبل ضایع بشن
من خودم همراه اول دارم ولی پشیمونم که گرفتم میخام بفروشم یه ایرانسل بگیرم
همراه اول مفت گرونه !!!
ایرانسل هم که اینترنتش رو گرون کرد!!!!
چرا وجود دارهنقل قول:
قزوینی های عزیز
خب ، تقریبا یه ماه میشه که این سرویس توو تهران راه افتاده...
از حالت آزمایشی دراومد یا نه؟!
بازم ثبت نام می کنن؟!
یه چیز دیگه ، اگه یکی خطش واسه تهران باشه ولی خودش توو یه شهر دیگه زندگی کنه اونوقت تکلیف چیه؟!آیا بازم کار می کنه یا نه؟؟؟
اگه اون شهر تحت پوشش جی پی آر اس نباشه ، مشخصا کار نمی کنهنقل قول:
ربطی نداره خطش مال کجا باشه
تا زمانی که همراه اول دولتی هست هیچ ابی ازش برامون گرم نمیشه
به امید خصوصی شدن کلی
یا اینکه مشتکاش رو از دست میده
از بس ماشالله قيمت gprs همراه اخر پايين هست من كه دارم لحظه شماري مي كنم راه اندازي بشه
خجالت نمي كشند كيلوبايتي 15 ريال!!!!!!!!!!!!!!!
سركاريه بابا.
همراه اول كي به قول هاش عمل كرده كه اين بار دوم باشه.
این پست اشتباهی درج گردید . متاسفانه ابزاری برا پاک کردن این پست نیافتم.
منتظر می شویم تا مدیر عزیز این زحمت را بکشند.
اصلا خوشم نیامد از این کار تاپیک ایرانسل این صفحه اش بد دیده شد.
یک بچه اشتباهی باعث شد تا پست ارسال بشه.
معذرت از همه.
MTNI هزینه gprs رو کرده 7ریال به ازاء هر کیلوبایت.
حساب می کنیم :
با توجه به خیلی چیزها ما حالا 1 تومان حساب میکنیم.
یعنی یک فایل 1mb میشه 1024 کیلوبایت ، به عبارتی ساده تر با کمک فرمولی ساده میشه گفت :
1 * 1024 = 1024 تومان ؟
حالا شما در طول مسیر تماستان قطع میشه ، عملیات با مشکل برمی خوره و ... تا زمانی که 1 فایل 1 مگابایتی هزینه ای 3-4 برابر خواهد داشت.
به نظر شما این تزفند مناسب هست برای تبلیغ یا نه ؟
با این تبلیغات که ما 1 ریال می دیم مردم گول می خورند که وای چه ارزون و ... .
قانون تعرفه ها باید تغییر کنه .
یعنی اگه یکی خطش واسه یه شهر دیگه مثلا رشت که 0911 هست باشه وقتی بیاد تهران می تونه از این خدمات استفاده کنه؟!نقل قول:
مطمئنی؟؟؟
طبیعتا باید وصل بشه
چون خودم که تهران اومدم ، آرمش برام بود
و همچنین دو تا خط از یه اپراتور هستند
ربطی به پیش شماره نداره
مثلا پیش شماره تهران که الان تحت پوشش Gprs هست(و کار نمیکنه) با پیش شماره قم که تحت پوشش نیست ، یکیه
مثل این هست که مثلا 935 ایرانسل بتونه وصل بشه ، 936 نتونه!!
مهم اینه که شهر مورد نظر تحت پوشش باشه
نشان G دو سه روزی میشه دیگه برای من نیست
0912111
بحث آپگرید اومد گفتم بدونید بهتره .نقل قول:
مهندس غلام رضا بهروزي مدير عامل يكي از شركت هاي حاضر در كنسرسيوم توسعه ارتباطات سيار در گفت و گو با خبرنگارسيتنا در اين باره مي گويد: نسل سوم موبايل برخلاف نسل دوم زود تر از بين رفته و جاي خود را به نسل هاي آتي خواهد سپرد.
وي ادامه مي دهد: بايد تلاش كنيم در نسلهاي مخابراتي بعدي " سه پلاس " حركت كنيم؛ از همين رو در سال جديد پايلوت نسل 3.5 را پياده خواهيم كرد.
وي با تاكيد بر اينكه نسل 5/3 تلفن همراه نياز آينده شبكه هاي موبايل در دنيا خواهد بود اظهار مي دارد : تا سال 2010 نسل 2 و 5/2 شبكه تلفن همراه در دنيا برچيده شده و تمامي شبكه هاي مخابراتي به سمت سيستم نسل 5/3 تلفن همراه حركت مي كنند.
وي از اجراي پايلوت نسل 5/3 شبكه تلفن همراه در سال آينده خبر داده و خاطر نشان مي كند: با اجراي پايلوت نسل 5/3 شبكه تلفن همراه در كشور مي توان اميدوار بود كه همزمان با كشورهاي پيشرفته دنيا در سال 2010 اين تكنولوژي را در ايران مورد استفاده قرار دهيم.
به گفته بهروزي نسل 5/3 تلفن همراه كه به 3+ نيز موسوم است امكان استفاده از سرويس ها و كاربردهاي ديتا با رويكرد شبكه هاي مبتني بر IP را بر روي شبكه موبايل برقرار مي كند و ساختار سيستم را به سمت شبكه هاي NGN سوق مي دهد
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اين نشان g چيه؟
من دسترسيم به ارسال تنظيمات قطع شده
اگه كسي ميتونه تنظيماتو بفرسته به من يه پيام بده
تشكر
خیلی ها gprs شان قطع شده (G) همان مخفف gprs هست که وجود آن را در شبکه نشان می دهد.
هنوز هنوز خیلی مشکل داریم ما .
مشکلمون این هست که همه چیز رو برای خودمون می خواهیم. اگر متخصصان خارجی را بیاورند و همه کار را به انها بسپارند همه چیز حله و لازم نیست تا ما چند سال روی یک موضوع درجا بزنیم و هزینه ای چند برابر متخصصان را برای خودی ها خرج کنیم و زمانی که یه طورایی تونستند از زییر و بم این تشکیلات سر دربیاورند زمانی هست که 3 نسل دید به جای آن سیستم وارد دنیا شده .. !
چطور بود؟ اینطور نیست به نظر شما ؟
موبنا- تعرفه GPRS تلفن همراه دولتي در مجمع عمومي عادي صاحبان سهام شركت ارتباطات سيار اصلاح شد.
به گزارش موبنا، در جلسه مجمع عمومي عادي صاحبان سهام شركت ارتباطات سيار، اصلاحيه هيات مديره اين شركت در زمينه تعرفه استفاده از خدمات GPRS در تلفن همراه دائمي (Post Paid) مورد موافقت قرار گرفت.
بر اساس اين گزارش در زمان اوج ترافيك از ساعت 8 الي 23 به ازاي هر كيلو بايت تبادل اطلاعات حداكثر 8/14 ريال و در زمان غير اوج ترافيك از ساعت 23 الي 8 روز بعد و همچنين روزهاي تعطيل به ازاء هر كيلو بايت تبادل اطلاعات حداكثر چهار ريال موافقت شد.
به گزارش روابط عمومي شركت مخابرات ايران، در طول مدت انجام تست شبكه، سرويس مذكور در زمان اوج ترافيك شبكه ارايه نميشود.
دستشون درد نکنه بجای اعطای آزادی به مردم دارن به خاطر جیبهاشون مردم رو از بین میبرن.
واقعا مخابرات چرا اینقدر مردم رو در فشار قرار میده ؟
شاید برای درک درست مصرف کردن باشه.
شاید برای تامین هزینه ها باشه.
شاید برای جیبشان باشه.
نتیجه بیش از حد گران هست.
مصرف کننده ما هستیم و باید مردم نظر بدهند.
اینا دیگه شورش رو درآوردن.نقل قول:
امروز توی تیتر اخبار گفت :تعرفه GPRS همراه اول کاهش یافت.
به این میگن کاهش ؟
افتابه لگن 7 دست . شام و نهار هیچی !!!!!
بابا یکی بگه بزار وصل بشه این آر پی جی !!! بعد اگه تونستی از پسش بر بیای فیمت بزار روش.
هنوز به 3G نرسیدن میخوان 3.5g بزارن .
ای بابا ولش کن
مال من هنوز هست پس چرا وصل نميشه؟
mms هم آماده هست و از نظر مخابرت اگر بزارن همین الن ارائه می دهند اما باید قانونا مجوز بدن که ارائه کنید . چه حرفا ؟!
آخه این قانون چی هست...مفادش چیه!!!
کی می خواد تصویب بشه تا ملت بتونن از ام ام اس استفاده کنن؟!
این خط آخر رو با دقت خوندین؟نقل قول:
این یعنی از ساعت 8 صبح تا 11 شب این سرویس رو نمیدن و فقط از 11 شب تا 8 صبح روز بعد میدن.
البته تو مدت تست سرویس (جون عمشون).
خود وزیر ارتباطات گفته بود تست این سرویس 4-5 ماه طول میکشه !!!!!
:27:
سلام ...
دوستان روي صفحه گوشي من حدود يك ماهي هست كه علامت GPRS ظاهر شده ...
خطم هم 09128 هستش ...
اين علامت يعنى Gprs وصل شده ؟! و آيا تنظيمات خاصي ميخواد ؟!
یعنی این که تو اون محدوده که هستی وصله ولی نمی تونی ازش استفاده کنی چون هنوز تو تست هست و هم اینکه سیم کارت های معمولی مخابرات قابلیت ساپورت همچین امکاناتی مثل gprs و mms رو نداره و تازه می خوان در فاصله های مشخص شده سیم های قدیمی رو با سیم های جدید عوض کنن
احتمالا تا ما بخوایم 3.5g رو راه بندازیم 7g اومده که با این اوصاف باید 7g رو تست کنیم که ببینیم میشه یا نمیشه .
حالا یه چی جالبتر .
اگه با mms میشه فایل غیر اخلاقی فرستاد و اینا ...
به نظر شما نمیشه همون فایل رو با email فرستاد که اونم با gprs امکان پذیره !!!!!!!
آخه این چه وضعیه ؟
آخه میدونی چیه ؟
کافر همه را به کیش خود پندارد.
ظاهرا اينجا كسي اعصاب نداره :18: فكر ميكردم فقط خودم شاكي هستم :41:
راه افتادن اين سرويس يك چيز و پولش هم يك چيز هستش خدا خدا ميكنم كه راه بيفته و از طرفي ميترسم مجبور به گدايي بشم . :31:
طول كشيدنش هم احتمالا همون طور كه خيلي ها ميگن ممكنه به خاطر مسائل اخلاقي باشه . اگه ف ي ل ت ر خوبي پيدا كنند راه ميافته .( داخل پرانتز عرض ميكنم اصولا ايراني ها راه در رو شو پيدا ميكنند دليلش اينكه الان هممون داريم از اين خط رد ميشيم ) .
موضوع مهمتر اين كه در آمد حاصل از اين كار بايد خوب باشه هر چي طولش بدهند بيشتر پول مفت هستش كه از دست ميدهند .
ممكنه نگران باشند كه بچشون با موبايل بشينه يك گوشه و بره توي ... :21:
من معمولا خیلی بابت پست های فروم تشکر نمی کنم ، بهتر بگم!عادت ندارم ولی انصافا حرف جالبی زدی...
-----
حالا یه چیزی ، ایرانسل دوباره ام ام اسش راه افتاده؟!
اره ایرانسل که راه افتاده .
فک کنم 2 روز دیگه باید یه تابلو به خودم ببندم و روش بنویسم
به من غاجز مستحق کمک کنید . من همراه اول دارم !!!!!
راستش من فکر نکنم اگر روزی این سیستم راه انداخته شد ، بیام با همراه اول استفاده کنم.
من ارزش پول تو جیبیمو بیشتر می دونم .
پولم رو به ابنبات چوبی میدم اما به پول زور و اضافی همراه اول نمیدم.
خب اگه قطعا ام ام اسش راه افتاده من سیم کارتمو عوض می کنم...
فقط باید مطمئن بشم!
چی چی راه افتاده بابا دلت خوشه .
تا 10 سال دیگه هم راه نمیفته .
حیف که شماره من رو همه دارن وگرنه اصلا استفاده نمیکردم .
دقیقا منم همین مشکل رو دارم...نقل قول:
سیم کارتهای تحت شبکه کجا ؟
همراه اول با نسخه .. با mms راه انداخته نشده کجا ؟