داداش این داش مصطفای ما رو اینقد اذیت نکنید.اگه یه نفر هم هست که کمکتون میکنه میخواید از خودتون برنجونید و دیگه نیاد؟منم با حرف داش مصطفی کاملا موافقم .اگه شما نمیگیرید مطلبوو اون دیگه مشکل از گیرایه شماست نه توضیح دوستاننقل قول:
Printable View
داداش این داش مصطفای ما رو اینقد اذیت نکنید.اگه یه نفر هم هست که کمکتون میکنه میخواید از خودتون برنجونید و دیگه نیاد؟منم با حرف داش مصطفی کاملا موافقم .اگه شما نمیگیرید مطلبوو اون دیگه مشکل از گیرایه شماست نه توضیح دوستاننقل قول:
گيرايي من سالمه
هر حرفي رو نميگيره
دوستان سلام
آقا امروز (4شنبه) از صبح تا حالا بیشتر از 10 بار اینترنت من قطع شد ، سرعتم که افتضاح ، رپیدشیر بعد 2-3 دقیقه کانکشن قطع میشه ، لینکای مستقیم هم با 9 دانلود میکنه (256 دارم)
مال بقیه هم این طوری بوده؟
اره امروز خیلی کند بود
نقل قول:
دوستان سلام
آقا امروز (4شنبه) از صبح تا حالا بیشتر از 10 بار اینترنت من قطع شد ، سرعتم که افتضاح ، رپیدشیر بعد 2-3 دقیقه کانکشن قطع میشه ، لینکای مستقیم هم با 9 دانلود میکنه (256 دارم)
مال بقیه هم این طوری بوده؟
من که توی 8 ساعت 400 مگ و خورده ای رو که باید بگیرم گرفتم مشکلی نبود :D:D
منم چند روزه پشت سر هم دارم دانلود میکنم مشکلی نبوده.
عزیزم اگه هر حرفیو نمیگیره زور بالا سرش باشه حتما میگیره.سعیتو بکننقل قول:
حرف زور رو كه هيچ وقت نميگيرهنقل قول:
نقل قول:
من واقعا براي خودم متاسفم كه وقت خودم رو براي بحث كردن در اين فروم تلف ميكنم
براي شما هم بيشتر متاسفم كه از اينترنت و كيفيت سرويس آن فقط سرعت دانلود با دانلود منيجر رو ميشناسيد
شما و بزرگتر از شما هم نميتونيد حرف زوري رو به من بزنيد.
مراقب حرفهايي كه ميزنيد باشيد
چــــــــــــــــــــــــ ــــــــی میگی ؟
ما میخوایم با همین سرعت مزخرف از نظر شما کار کنیم مشکلیه حالا؟؟؟
نقل قول:کسی نیست بجای کل کل جواب من و بده؟:13:نقل قول:
نقل قول:
من تازه این دوماهه 64 داتک گرفتم که اگه خوب باشه ارتقاش بدم
اما یه مشکل پیدا کردم. تو ساعات شلوغی و مصرف برق، خط پشت سر هم آنپلاگد می شه. می خواستم ببینم مشکل از خط از داتک از مودم یا از پرتغال فروشه؟
جدی کسی براش این مشکل پیش اومده یا نه؟
برای من که اینطوری نیستش
برای بقیه این طوری میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
نقل قول:
مشکلاتی را که شما عنوان کردید من نداشتم ! برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی تماس بگیرید ! (ولی من حدس میزنم مشکل نرم افزاری و از سیستم خودتونه)
در مورد1 ماه رایگان دانشجو که درست بودنش درسته من که 27 اسفند خریدم این امکان بود و با صحبت کردن با مدیر داتک نوبتش را عقب انداختم و امروز دقیقا آخرین روز مجانی استفاده کردن از داتک هست و فردا باید پول بدم بهشون !
برای چی گفتم عقب انداختن ؟! چون طبق قوانین داتک اولین ماه را پرداخت میکنید دومین ماه را هم پرداخت میکنید ولی دفعه ی دوم دو ماه سرویس میگیرید ! کپی کارت دانشجویی نیاز است !
حالا اینکه الآن با توجه به به چنیدن مرتبه پرداخت توسط شما باز هم این امکان را برایتان فراهم میکننند یا نه را نیمدانم! بهترین کار اینه که حضورا در شرکت اقدام کنید و با مدیر مربوطه صحبت کنی !
اينم بهترين تست منه ساعت 2.20 شب گرفتم واقعا عاليه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256
البته سرعت آپلود رو اصلا speed test خوب نميگيره .
دوست عزیز اگه اون ساعت هم دیگه خوب نباشه که دیگه به درد نمیخوره اصلا!!
دوستا باید بگم که طبق تجربه ی شخصی این سایت اسپید تست بسیار چیز چرت و مزخرفیه !
من در یک زمان 5 مرتبه اینو تست کردم و در هر مرتبه عددی بسیار متفاوت با قبلی به دست میامد و به طور کلیبازه ی اعداد زیادی را هر 5 عدد اختیار کرده بودند که خب این صعف دقت سرعت گرفتن را میرسانه !
پیشنهاد میکننم به نتیجه ی تستها اعتماد نکنید و اینها نمیتونه سندی برای خوب یا بد بودن سرویسی از سرکتهای ای دی اس ال باشه !
mostafaeshghiنقل قول:
سایت speedtest.net فرقش با سایت های دیگر اینه که بیشتر از 100 تا سرور داره و می شه با هر کدوم تست کرد.
نتیجه تستی که شما می گیری بجز سرعت خود تست کننده و شلوغی پهنای باند داخل .به شلوغی پهنای باند ان کشور و ترافیک سروری که تست می کنی بستگی داره.
در تمام سایت های تست از یک سرور استفاده می کنند که نتیجه فقط بدرد کسایی می خوره که یا بیشتر سایتهاشون با مسیر ارتباطی ان سرور و شرکت پشتیبانی کننده ان مشترک است.مثلا اگر شما بگید یک سرور سرعت را 120 و دیگری 90 نشون میده که مسیر و ترافیک رو سرور اولی کمتر از سرور دومی است.
با سلامنقل قول:
دوست برای اندازه گیری سرعت میتونی سایت زیر رو هم امتحان کنی
کد:www.speakeasy.net
سرعت چند روزه افتضاح شده زنگ زدم میگه مشکل پهنایه باند داریم داریم مشکل رو برطرف میکنیم واقعا سرعت نابوده .
سرعت اینترنت 512 منو ببنید واقعا باعث آبروریزی هست .
منم موافقم چند روزیه سرعت اومده پایین.البته به این سرعت گیری ها زیزاد اعتقاد ندارم اما سرعت اومده پاییننقل قول:
سرعت پایین نیومده نابوده سرعت من تورنت معمولا دوروبر 40kb دانلود میکردم الان به 6kb هم نمیرسه از ساعت 6 به بعد مثلا میشه 10kb .نقل قول:
شما با 6 کیلوبایت دانلود می کنی کلاهتو بنداز هوا من دارم با 1 کیلوبایت دانلود می کنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها من یک کشف جدید کردم . مودم های ipw که داتک برای بیسیم میده ( و الان هم میگه نداره ) سازنده سخت افزاری مودم ها 4 مدل این مودم ها عرضه کرده
یکی مختص نوت بوک و سه تا با قابلیت usb و lan .
مدل ها رو ببیند:
PCMCIA Wireless Laptop/Notebook Card
P1C Desktop Wireless Modem
P1D Desktop Wireless Modem
3G4 Desktop Wireless Modem
خوب دو تا از مدل ها تو ایران هست دو تاش نیست. یک بررسی هم کردم بجز مدل مخصوص نوت بوک ها بقیه شان موقع ارتباط از طریق usb به سیستم های دو هسته ای مشکل قفل کردن رو دارن.
من داشتم از راپید دانلود میکرم بعد همین جوری ولش کردم سیستمو بعد از 2 ساعت اومدم دیدم همش 9 مگ گرفته باقیشم گیر کرده بود عجب شاهکاری شده این داتک!!
نقل قول:
من داشتم از راپید دانلود میکرم بعد همین جوری ولش کردم سیستمو بعد از 2 ساعت اومدم دیدم همش 9 مگ گرفته باقیشم گیر کرده بود عجب شاهکاری شده این داتک!!
برا منم چندین بار اینطوری شده ولی مسئله مهمش برام اینه که محدودیت باند نداری که برای حجم اضافه پول بدی بهشون :D:D:D:D
الان هنوزم مشکل داره!
مشکل اساسی هم داره ساعت 1 شبه سرعت دانلود تورنت حقیقتا بزور به 14 کیلوبایت میرسه این یعنی فاجعه با این اینترنت 512 لکنتی .نقل قول:
الان هنوزم مشکل داره!
من همونطور که در صفحه پیش گفتم زنگ زدم پشتیبانی همین که گفتم مشکل سرعت مرده نزاشت حرفم رو تموم کنم گفت مشکل پهنایه باند داریم الان داریم سریعا حلش میکنیم (جون عمشون 3 روزه دارن مشکل رو حل میکنن) و خداحافظی کرد . شما هم بهتره اگر تا فردا درست نشد زنگ بزنین پشتیبانی با حالت شاکی :2: بگین چرا انقدر سرعت بده داتک خوشبختانه این چیزا رو پیگیری میکنه البته فقط پیگیری میکنه اینکه ترتیب اثری داده بشه مشخص نیست :31: با این حال شرکت دولتی نیست برای همین یکمی یکمی برای مشتریاشون ارزش میزارن .
بچه ها بعضی وقتا واسه من سرعت میاد پایین و به قول دوستان یهو صفر میشه و دانلود نمیکنه اما الان داره با 34 دانلود میکنه.الان واسه من خوب شد.خداروشکر تو منطقه ما کمتر از این مشکلات پیش میاد .اگرم پیش بیاد سریع حل میشه.دوستانی که مشکل دارن حتما زنگ بزنن که شرکت فکر نکنه همه جا وضعیت خوبه.
من که ipw دارم خوشبختانه گوش داتک کر مشکلی تا حالا نداشتم
اگر هم مشکلی بوده انداختمش رو یه آنتن دیگه ردیف شده
اره البته اگر انتن گیر بیاد.نقل قول:
یک چیزهای جالب دیگر م دارم کشف می کنم که بر عکس گفته های داتک است.مثلا در مورد نصب تو لینوکس و مکینتاش داتک می گه که امکانش نیست ولی تا الان من خلافشو دیدم و دارم دونبال راهنمای نصب رو دو تا می گردم.
یک موضوع دیگر هم سازنده مودم های ipw داتک ظاهرا ادغام شده با یک شرکت دیگه.
من که رفتم یه اکانت 41 gig رپید باز خریدم دارم حالشو میبرم
به شما ها هم توصیه میکنم بگیرید ، خداییش 11 هزار تومن ارزشش داره
داداش این ipw چیه؟میشه بیشتر توضیح بدی؟به چه درد میخوره.سرعتو میبره بالا؟یه توضیح کامل بدی ممنون میشمنقل قول:
IPW
کد:http://www.datak-telecom.net/ipw
ممنون.ولی خیلی گرونهنقل قول:
دوستان یه سوالی دارم که شاید جاش اینجا نبایه اما اگه میشه کمک کنید.
یکی از دوستام جدیدا از سپنتا 128 گرفته .الانم باهاش راحت میره تو سایت ها اما وقتی میخواد چیزی رو دانلود کنه با اینترنت دانلود منیجر یا dap نمیتونه دانلود کنه و میگه کانکشنی نیست اما با خود دانلودر اینترنت اکسپلورر میتونه دانلود کنه.میخواستم ببینم باید چی کار کنه؟ممنون اگه جواب بدین(من خودم تاحالا به همچین مشکلی بر نخوردم نمیدونم)
در مورد گران بودن قیمت چون شما هزینه فرکانس و تجهیرات بی سیم را هم می دین گرانتر است.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] elendil
اذیت می کنیا:31:
من ناچاری دارم استفاده می کنم چون منطقه مان بدون محدودیت و درست ارائه نمیشه اگر عرضه شه من adsl رو به ipw ترجیح می دم
دوست عزیز شما باید یا تو تاپیک جامع می پرسیدین یا تاپیک براش می ساختین( که جدیدا یک تاپیک براش ساخته شده و باید انجا مطرح کنید.)نقل قول:
این مشکل رو جدیدا چند نفر گزارش دادن که ظاهرا مشکل نرم افزار ( کرکش ) هست .شما از یک دانلود منیجر دیگر استفاده کنید
من 256 داتک دارم شب ها سرعت دانلود تورنتش خوبه 26-27
روز های غیر تعطیل از حدود ساعت 8 صبح تا 6 بعد از ظهر سرعت دانلود تورنت 3-4 کیلو میشه
تورنت رو ظاهرا محدود کرده واسه من نزدیک 40 روزه همین جوری شده
می خوام از آسیا تک بیایم مهمون داتک شم.
مودمم Dlink-200 می خوام بدونم کسی از داتکی ها از این مودم استفاده میکنه و یا بطور واضح تر این مودم با داتک مشکلی نداره؟
دوست عزیز چرا میخوای داتک بگیری مشتری هاش زیاد شده سرویس خیلی بد شده همش مشکل پهنای باند دارن
نقل قول:
اذیت می کنیا
من ناچاری دارم استفاده می کنم چون منطقه مان بدون محدودیت و درست ارائه نمیشه اگر عرضه شه من adsl رو به ipw ترجیح می دم
یعنی الان با ipw اون موقع که توی YM میگفتی محدودیت داری جدی میگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فک میکردم شوخی میکنی !!!!
نقل قول:لطفا بحث تورنت رو در تاپیکش بگیدنقل قول:
دستت درد نکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودت بگو مگه با این پولی که الان می دم اگر adsl می تونستم بگیرم 256 یا یکم بیشتر بزارم 384 بگیرم نه 128
تنهل امتیار ipw اینکه قابل حمل که این قابلیت بخاطر فرهنگ کار اداری شرکت های ایران بدرد نمی خوره.
چون تو خارج یکی مثل مسئول بخش ارتباطات یا مدیر شرکت ها و بخش ها و پشتیبانی ها که جاهای مختلف میرن شرکت ها براشون اینرتنت بی سیم می گیرن تا ارتباتشون با شرکت ها بر قرار باشه ولی تو ایران بخاطر محدودیت سرعت 128 هیچکدام از ان سرویس ها قابل استفاده نیست.