دو سه روز گذشت کسی نمی دونست این مشکل چه جوری حل میشه؟نقل قول:
من خیلی دنبال این بازی گشتم ولی نشد بازی کنم اگه کسی میدونه راه حل این مشکلو حتما بگه...
ممنون :44:
Printable View
دو سه روز گذشت کسی نمی دونست این مشکل چه جوری حل میشه؟نقل قول:
من خیلی دنبال این بازی گشتم ولی نشد بازی کنم اگه کسی میدونه راه حل این مشکلو حتما بگه...
ممنون :44:
در اون صحنه از تکنیک خلع سلاح استفاده شد.نقل قول:
وقتی که Ropeburn در حال حمله کردن هست و لوله در دست Ropeburn به رنگ قرمز دراومد کلید راست موس رو برای خلع سلاح کردن استفاده کنید.نقل قول:
برای راحتی کار از قابلیت آهسته کردن زمان (زمان واکنش) استفاده کنید.
نقل قول:
برو به یارو که ازش خریدی بگو dvd 1 رو عوض کنه خرابه !
کسی نداشت بابا در به در دنبالشم هیچ جا نداشت اگه ساتی میشناسید که بازی رو بفروشه بهم بگید ممنتوننقل قول:
من بازی را براحتی گرفتمش.یک سره دیگه بزن شاید پیداش کنی.نقل قول:
آقا این سایتی که برای کرک گذاشته اید نمی گذاره از download manager استفاده کنم اگه می شه یک سایت دیگه برای کرک معرفی کنید یا اگه زحمتی نیست برام چیزی که خودتان دانلود کردید بذارید.
من یه مشکل خیلی عجیب دارم!
بازی رو اجرا می کنم وقتی صفحه سیاه می شه مانیتور ارور می ده یه چیزای راجع به KHz می گه و 10 تا می شمره و مانیتور خاموش می شه!
مانیتورم LG Flatron 775ft هست:(
بچه ها مگه سيو بازي تو My Documents نيست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سيو هام پاك شده و الان سيو دوستم رو ريختم هر وقت ميرم تو بازي از NewGame بايد شروع كنم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني هيچ تاثيري نداشته !!
سيو هاي خودم هم ميريزم اينجوريه !!!!!!
لطفا كمك كنيد ... حوصله ندارم از اول برم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكلم حل شد !!!!!
ببخشيد ...
نقل قول:
: دی
مجید فکر کنم یکم با خودت درگیری داری:دی :31:
من همون اول دیدمش خوشم نیومد از بازیش نگرفتم حس میکنم از این بازی های بچه گانه ی !!!!!!!!!
من دانلود نکردم اما : Mirror's Edge بازی بچه گونه نیست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودم بازیش نکردم . ولی به زودی میکنم :دی
میدونی این حرفو از کجا میزنم ؟ :دی شاید بگم تعجب میکنی ولی توی خواب دیدمش :دی واقعا خیلی عجیب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در نقش یه Player ندیدمش بلکه در نقش ...:D
وااااااااااااااااااااای ... واقعا همچین فکری کردی ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مجید فکر کنم یکم با خودت درگیری داری:biggrin: :31:
من همون اول دیدمش خوشم نیومد از بازیش نگرفتم حس میکنم از این بازی های بچه گانه ی !!!!!!!!!
من هر بازی میگرفتم بازی میکردم اینقدر خوشم نمیومد !!
به رفیقام دادم، دو روزه تو محل پیداشون نشده، همه نشستن پای این بازی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو عمرم بازی اول شخص به این قشنگی ندیده بودم.
همه تخیلاتی که تو ذهنم داشتم بلاخره به واقعیت پیوست !! در انتظار ساخت همچین بازی بودم.
بازیش فوق العاده هیجانی و فکری و قشنگه.
گرافیکش واقعا شاهکاره.
من به این بازی 10 میدم با این که تنها ضعف بازی از نظر من فقط صداگذاریشه. زیاد با صدا گذاری محیطش حال نمیکنم.
ولی هیچ وقت این حرف رو نزن که این بازی یه بازی بچه گونس.
من که با شرکت EA لجم و اصلا از بازی هایی که میزنه خوشم نمیاد ولی این یکی واقعا محشره و جای امیدواری داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی Space رو میگیرم که از یه جا بپرم خودم هم میپرم
رفیقم بازی میکرد با جفت پا رفت رو کیبورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگترین گیم پلی رو داره !!
در مورد اون جمله که گفتی با خودم در گیری دارم فکر کنم در مورد سیو بازی بود که اولش اجرا نمیشد، اون رو باید یه کاری میکردم که یه دفعه به ذهنم رسید وگرنه سیو بازی درست نمیشد.
در کل واقعا با این بازی حال کردم و حال خوهم کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اینطوری تعریف نکن توروخدا . :d آدم سکته میکنه :دی
کی این اینترنت نامحدود ما جور میشه ما اینو دانلودش کنیم . البته میفهمم چی میگی . چون دیروزم خودم توی خواب دیدمش :D در همونجا بود که به شدت گرافیک پی بردم.
راستی سیستم تو مثل منه . روی تنظیمات های بازی میکنی ؟ اگه میکنی که محشره !
یکی از نکات عجیب این بازی اینه که با گرافیک 8400GS روی آخرین درجه ی تنظیمات گرافیکش دارم بازی میکنم !!!!
البته نا گفته نمونه که River Tuner هم دارم.
سلام
آقا یکی مارو راهنمایی کنه. من بعد از اینکه اون مرحله زیرزمین رو رد کردم از یه بالایر که تیر آهن حمل میکنه اومدم بالا ول کلی پلیس ریخته رو سرم کسی میدونه که باید کجا رفت .البته یه در قرمز وجود داره که اونور نرده هاست (نرده با سیم خاردار که نمی شه از روش پرید) چندتا کانتینر هم هست که فاصلشون زیاده . باید چه کار کنم
من هم دقیقا این مشکلو دارمنقل قول:
توی مرحله 4 بازی بسیار کند میشه که هیچ ربطی به گرافبک بازی هم نداره!!!هر بار هم یه جای مرحله این اتفاق میفته
مشکل از کرکه؟؟؟
اگه کرکو عوض کنم یهو سیوا قاطی نمی کنن؟
من امروز اینجاشو رد کردم
باید بری دور فنس ها دور بزنی سمت راست فنس ها چنتا جعبه هست
بپر روشون برو اون ور
البته من اینجا چنتا پلیسو با تفنگ کشتم
ممنون از راهنماییتون ردش کردم. راستی من اون مامور پلیس تو پارکینگ هم رد کردم ولی بازی هیچ فرقی نکرد و روند عادی خودشو داره. تازه من دارم با بالاترین گرافیک بازی میکنم.
در صفحات قبلی کرک را گذاشته اند و 12 مگابایت است و فکر نکنم روی سیو بازی تاثیر بذاره.نقل قول:
لینک کرک 12 مگی را میخواستم.
لطفا یه جای دیگه آپلود کنیدکد:http://rs467tg.rapidshare.com/files/183621071/rld-mefx.rar
اصل بازي به physycs هستش خداييش !
اما يه مشكل دارم
تمام گزينه ها رو آخرينش
رزولوشين 900*1440
anti analizing هم رو 16x Q
physycs هم روشنه
بازي كاملا روونه اما يهو هنگ ميكنه تو جاهاي مختلف !!!!
كرك هم همين 12 مگي هستش
مشكل از چيه به نظرتون ؟ كسي بر نخورده به اين مشكل !؟:13:
اخرای download کرک 12 مگی error میده.
الزامی هست که برای اجرای بازی به طور مطلوب, حداقل, این موارد رو نصب کرده باشید:
- NVIDIA GeForce Release v181.20 WHQL - دریافت از آدرس زیر:
در داخل همین درایور, درایور فیزیک هم موجود هست ولی نصب درایور فیزیک جدید (9.09.0010) توصیه شده.کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
- NVIDIA PhysX System Software v9.09.0010 WHQL - دریافت از آدرس زیر:
توضیح: با نصب این درایور, ایرادات بازی در هنگام فعال بودن NVIDIA PhysX اصلاح شده اند.کد:http://www.nvidia.com/object/physx_system_software.html
- Mirror's Edge v1.01 Patch - دریافت پچ و کرک از آدرسهای زیر:
کد:http://www.gamershell.com/download_37936.shtml
توضیح: با نصب این پچ, ایرادات بازی در هنگام فعال بودن NVIDIA PhysX اصلاح شده اند.کد:http://gf.wiretarget.com/mi/rld-me11.7z
موفق باشید!
نقل قول:
واسه کارت های ati هم از همینا باید استفاده کرد؟:19:
مشخصه که مورد اول و دوم برای دارندگان کارتهای ATi نیست ولی نصب پچ همیشه توصیه میشه.نقل قول:
اخر کدام را بگیرم پچها را بگیرم یا کرک 12 مگی یا کرک 36 مگی را.
اين عكس تو EXTRAS خود بازي بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا دوربين تو بازي ما اينجوري نيست ؟!!!!!!
تو اين عكسه خيلي طبيعي تره.
چون این آرت ورک هست (با توجه به بخش Artwork) و نه اسکرین شات.نقل قول:
سلام چه طور میشه اسلحه ها رو برداشت؟ هر کاری میکنم نمیتونم
خلع سلاح کردن: در حالی که نزدیک به حریف هستید و اسلحه به رنگ قرمز دراومد کلید راست موس رو برای خلع سلاح کردن استفاده کنید.نقل قول:
برای راحتی کار با زدن کلید r, از قابلیت آهسته کردن زمان (زمان واکنش) استفاده کنید.
برداشتن سلاح: برای برداشتن اسلحه از روی زمین کلید راست موس رو بزنید. برای به دور انداختن اسلحه هم از این کلید استفاده کنید.
راستی با این درایور 185.00 بازی چطوره ؟ باید حتما 181 ریخت ؟
اون 185 درایور بتا هستش و معمولا درایورهای فاینال که 181 باشه توصیه میشه!نقل قول:
راستی با این درایور 185.00 بازی چطوره ؟ باید حتما 181 ریخت ؟
آخه والا واسه ما این 181 بدتر کرد ! معمولی افت فریم نداشتیم توی Gta IV با اینم داشتیم .
سلام
آقا ربطی به درایور فکر نکنم داشته باشه چون من دارم با درایور 185 بازی می کنم و هیچ مشکلی ندارم.
نقل قول:من عنوان کرده بودم حداقل باید ورژن درایور 181.20 باشه. پس بالاتر از این (185) میشه! :46:نقل قول:
بازیش باگ های عجیبی داره متاسفانه !
من تو مرجله 4 گیر کردم
گرافیکها همه رو آخر البته هر وقت تو این مرحله فیزیثک رو روشن میکنم تیک میزنه! تو مرحله های قبل این طور نبود!
تو این مرحله گیر کردم که از آسانسور میاد بالا کلی پلیس میریزن سرش لطفا بگید چکار کنم
راستی من از درایور 172.24 استفاده میکنم
ای بابا می خوام بحث عوض کنم چند تا اسکرین شات بزارین(اونایی که بازی رو اجرا کردن)
من هنوز سی دی رو پیدا نکردم:-(
- برای اجرای مطلوب بازی, طبق صحبتی که تو آدرس زیر گفته شده, عمل کنید.نقل قول:
- پس از خروج نیروهای پلیس از آسانسور بلافاصله به داخل آسانسور رفته و از طریق سقف فرار کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3422592&postcount=183
يعني....اگه بگم از شاهكار هاي ea هستش..اغراق نكردم...
اينقدر جالبه كه نميتونم ازش دل بكنم...
البته..يه خورده صداهاي محيط زياده....
و ...گرفتن ميله هاي افقي ..كه بايد آويز بشي..سخته
راستش هنوز نفهميدم با كدوم كليد ..اون ميله هارو ميگيره...تا ميرسه بهش..همه رو ميزنم : دي