کدوم بازیارو این کارمک ساخته؟نقل قول:
Printable View
کدوم بازیارو این کارمک ساخته؟نقل قول:
بابا این کارمک دیده بازیشون رو پی سی مشکل زیاد داره واسه اینکه دل پی سي گیمرا رو نشکنه یه چیزی گفته.
وگرنه مامان بزرگ منم دیگه می دونه پی سی های امروزی از کنسول های 5 سال پیش قوی تره... این گفتن نداره : دی
Rageنقل قول:
Wolfenstein
Enemy Territory: Quake Wars
Orcs & Elves
Quake 4
Doom RPG
Doom 3: Resurrection of Evil
Doom 3
Return to Castle Wolfenstein
Quake III: Team Arena
Quake III Arena
Quake II
Doom 64
Quake
Final Doom
Doom II: Hell on Earth
Doom
Shadowcaster
Spear of Destiny
Wolfenstein 3D
Rescue Rover 2
البته بعدا تو کار نظارتو این حرفا بوده ولی نظارتش هم خوب بوده
آقای جان کارمک ،مدیر عامل شرکت id Software به تازگی و در طی مصاحبه ای با سایت معتبر ناراحتی و نگرانی خود را از مشکلات انتشار بازی Rage بر روی PC به عنوان leading platform (پلتفورمی که بازی برای آن ساخته شود، سپس برای پلتفورم های دیگر پورت شود) ابراز کرد. او گفت که بازیکنان تا کنون چند مورد از ایرادات کارت های گرافیکی nVidia/ATI را متذکر شده اند که آنها ایراداتی مانند خطای تکسچرها و یا افت فریم در بازی و چند اشکال گرافیکی دیگر را شامل میشوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی او در باره این که چرا تیم سازنده تصمیم گرفت که بازی را به جای طراحی بر روی PC، روی کنسول ها طراحی کند گفت که امکان دارد پاسخ او PC بازان را ناراحت کند.او گفت : ما به دلایلی PC را پلتفورم مناسبی به عنوان leading platform نیافتیم.و سپس به شرح دلایل کمپانی برای این کار پرداخت:این مطلب ممکن است بعضی ها را ناراحت کند، اما شرح آن به صورت دیگر؛ بسیار سخت است. هر دو کنسول، مخاطبین بیشتری نسبت به PC خواهند داشت. یک PC قدرتمند و High end تقریبا 10 برابر قدرتمند تر از کنسول ها هست و قطعا اگر میخواستیم بازی را بر روی PC منتشر کنیم میتوانستیم تجربه ی عالی ای برای بازیکنان فراهم کنیم. اما امروزه خوبی یک بازی به هنر سازندگان و نیرویی است که برای آن صرف میکنند نه به تکنولوژی های به کار رفته در آن و هزینه های بالایش. امروزه یک بازی که با هزینه های کم تر و صرفه ی اقتصادی بیشتر تولید شود، میتواند موفق تر از بازی هایی ظاهر شود که با هزینه های سنگین تولید می شوند.
قبل از این خبری با عنوان “بیانیه ی عجیب جان کارمک” منتشر شد که پس از بررسی های لازم درستی آن رد شد، مقصر هم سایت منبع بود؛ ما از طرف سایت منبع و به نوبه ی خودمان به خاطر کوتاهی در امر خبررسانی از شما عذر خواهی می کنیم !
( عجب !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:)محتوای مخفی: منبع
بچه ها نظرتون در مورد این بازی چیه ؟
ارزش داره برم بخرم ؟
حال میده ؟ :10:
رسمآ گند زدی رفته استاد.. حالا اومدی ماله می کشی! :|نقل قول:
آقای جان کارمک ،مدیر عامل شرکت id Software به تازگی و در طی مصاحبه ای با سایت معتبر ناراحتی و نگرانی خود را از مشکلات انتشار بازی Rage بر روی PC به عنوان leading platform (پلتفورمی که بازی برای آن ساخته شود، سپس برای پلتفورم های دیگر پورت شود) ابراز کرد. او گفت که بازیکنان تا کنون چند مورد از ایرادات کارت های گرافیکی nVidia/ATI را متذکر شده اند که آنها ایراداتی مانند خطای تکسچرها و یا افت فریم در بازی و چند اشکال گرافیکی دیگر را شامل میشوند.
نظرمون به آقای کارمک نزدیک تره...
صددرصد ارزش داره...
یقین حال میده دیگه... گرفتنشو نمی دونم!!
آره مجید جان بخر... خیلی خفنه...
دوستان بازی open world هستش؟
تو این بازیای جدید سروکاری نداشته اما!شاهکارش همون دوم دیگهنقل قول:
نه خیر شاهکارش Doom و Quak بودن که خدایش حرفی برای گفتن نمیزارن برای ادم:46:نقل قول:
گفتم ک دوم!نقل قول:
آخه دیگه تو بازیای کله گنده ی امروزی نبوده ک !
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
نارنجک چجوری پرت میکنه؟
خوب این بازی هم تموم شد. بازی فوق العاده خوش ساختی هست ولی متاسفانه اشکالات زیاد نسخه کامپیتور باعث شد یکی از عنواین فوق العاده امسال درخشش چشمگیری نداشته باشه.
محتوای مخفی: !
کلا بازی خوبی بود ولی اگر من بخوام بهش نمره بدم 8 رو بهش اختصاص میدم. پیش غذاش خوب بود. main coursesh! بد نبود. دسر افتضاح بود:31::2:
نارنجک چجوری پرت میکنه؟
با زدن دکمه Q:46:نقل قول:
دوستان ، باری چطوره ؟ (نسخه xbox) قشنگه ؟ ارزش پول 3 تا دیسک دادن داره ؟
بازی خیلی قشنگه . اکشن بازی خیلی خوبه.نقل قول:
میشه گفت کاملا مثل borderlands هست ولی خوب از اون خیلی خیلی بهتره
جدا من اصلا از bordrland خوشم نیومد نیم ساعته پاکش کردم امیدوارم این اونطوری نباشهنقل قول:
نقل قول:
منم بردرلندز رو بعد یک مرحله پاک کردم. ولی این اونطوری نیست. هوش مصنوعی خوب دشمنا و اکشن خیلی خوبه بازی و همچنین رون بودن بازی و در ضمن نشون دادن مسیر حرکت برای رسیدن به مرحله رو مینی مپ باعث میشه زیاد سردرگم نباشید:46:
بردرلندز دیگه زیادی اپن ورلد بود :دی واسه خودش fall outی بود
کسی کمک نمیکنه؟نقل قول:
ویرایش :درستش کردم
سلام ميشه لينك دانلودشم بزاري
!
از اینجا میتونی برداری..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بازی را گرفتم ، البته نسخه 360 را .
بیشتر از پانزده بیست دقیقه بازی نکردم ولی حقیقتا زیاد با بازی حال نکردم ،از سیستم نشانه گیری اصلا خوشم نیومد و گرافیک بازی هم همون جوری که دوستان گفتند از نزدیک خیلی مشکل داره و تکسچر ها هم که خیلی تابلو دیر لود میشن .
از نماهای دور هم همچین خیلی گرافیک فوق العاده ایی نداشت . حالا شاید بیشتر بازی کنم اوضاع بهتر شه ولی فعلا که اینجوری بود .
بازی رو برای PC خریدم 3 تا dvd 9 بودن
همانطور که دوستان گفتن تنظیمات خاصی نداشت یه کوچلو تغییرات دادم
اما اون گرافیکی که باید رو نداشت بازی اصلا انگار کارت گرافیک سیستم هیچ حرکتی نمیکنه نمی دونم چرا
نسخه کنسولی نیومده بود تا یه مقایسه ای بکنم ببینم چیه این داستان و اوضاع از چه قرار هستش
درود
منم امروز گرفتمش بازی رو 6 تا DVD ـه نصبش می کنم ببینم چجور میشه .
دوستان سبک بازی چجوره؟ تو مایه های چیه؟ میارزه بگیریم اتاق مونو اشغال کنه یا نه؟:31:
خوب نصبش کردم هیچ مشکلی نداشت گرافیک محیط خوب کار شده فقط به صورت یکم نا محسوس تکسچرها دیر لود میشن وگرنه افت فریم نداره و کرش هم نمی کنه.
کارت گرافیکم 9800GX2 هست.
منم اینو متوجه شدم انگار هیچ باری روی کارت گرافیک نیست !!نقل قول:
اصلا انگار کارت گرافیک سیستم هیچ حرکتی نمیکنه نمی دونم چرا
پـ نـ :
تعجب می کنم SLI توی بازی غیر فعاله عملآ از یکی از جی پی یو های کارتم داره استفاده میشه ( انگار دارم با 8800GT بازی رو اجرا می کنم ) اما هیچ افت فریمی نداره خیلی روون اجرا میشه با این حال که AA روی 16 و GPU Transcoding هم فعاله( برای فعال شدن SLI باید منتظر درایور جدید Nvidia باشیم) .
پچ و دانلود می کنم ببینم مشکل تکسچر حل میشه یا نهـ .
دوستان خبری از کرکه ملتیش نیست؟ یا coop ؟
میشه گف بیشتر اول شخصه ،ریسینگ هم هس ،آره میارزه!نقل قول:
نه خیر بازی Steam هست و فکر نکم بشه کرک شده بازی کرد:10:نقل قول:
مولتی پلیر بازی کرک شده به رودی روششو میزارم...نقل قول:
دو ویدئو مقایسه ای کنسول و PC از Rage
Rage PS3 vs. PC
Rage Xbox 360 vs. PCکد:http://www.eurogamer.net/videos/rage-ps3-vs-pc
کد:http://www.eurogamer.net/videos/rage-xbox-360-vs-pc
این ک rage نبود:18:نقل قول:
بچه ها من نسخه 360 رو گرفتم دوتا سوال دارم
اول ایمکه چرا بازی زبانش انگلیسی نیست برای من؟؟ نکنه قالب کردن یه زبون دیگه رو بهم؟
دوم اینکه چرا اینقدر نسخه 360 تکسچر هاش دیر لود میشه یا اصلا نمیشه؟
1- عزیز من خب از هر کسی نخر تا این طوری نشه... نسخه ی انگلیسی شو شما نخریدید...نقل قول:
2- مشکلش از بازی هست... لودینگ تکسچر هاش خیلی دیره... بازی رو نصب کن بهتر میشه...
کسی بازی کرده ؟؟
ارزشش رو داره ؟؟ قشنگه ؟
عزیز ریج هست لینک رو ببین بعد اینکه تو خود یورو بری هست لینکش...نقل قول:
من الان یه یک ساعتی بازی کردم و تا اینجا به این صورت بود که فقط از افراد مختلف دستور میگیریم و اجرا میکنیم . بازی تا آخر هم همین جوری هست ؟
آره فک کنم تا اخرین بازی همینطوریه ولی ماموریتای خوبم داره ،غول کشتناش جالبه !نقل قول:
من یه جا گیر کردم .
بعد از حدوده یک ساعت بازی و بعد از اون مرحله ایی که باید با اسنایپر دو نفر را بزنیم باید با ماشین بریم یه شهر دیگه که دور تا دورش دیواره و اونجا به اصطلاح با ریس شهر دیدن کنیم ( همون که یه عینک یه چشمی به چشمش هست ) ولی بعد که از دفترش میاییم بیرون اصلا معلوم نیست باید چی کار کرد .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟