به نظر من جی اس آرنا منبع موثق تری هستشنقل قول:
و آمارش از موبایل رویو خیلی دقیق تره
Printable View
به نظر من جی اس آرنا منبع موثق تری هستشنقل قول:
دوربین قویتر از ایفون نبود برای مقایسه؟:27::27:نقل قول:
اینکه خوبه............. همین Viewty که هی ازش میگن اولین 5مگی بود که ایزو 800 داشت...........!!!نقل قول:
ایزو اسپید این گوشی از 50 تا 800 هستش !
سامسونگ اعلام کرده ، برای فروش گوشی و سهولت جابجای گوشی یه کارگر هم روی پک گوشی میده.......:27:...!!!نقل قول:
140 گرم؟به به..
پس باید به فکر حملش هم باشید!!
والا ، تمام استیل که نه.......... چون اونجوری وزنش زیاد میشه...... جنس بدنش بیشتر شبیه جی 810 هست.......!!!نقل قول:
بدنه ی i8510 فلزی و استیل کامله؟؟؟
نقل قول:
وزن اين گوشي 125 گرم هستش ( Mobile-Review )در ضمن C905 هم با وجود بدنه پلاستيكي 136 گرم وزن داره !!! ولي i8510 با بدنه فلزي و صفحه نمايش بزرگتر فقط 4 گرم از اين گوشي بيشتره ( البته اگه 140 گرم باشه ) پس بايد به فكر حمل C905 هم باشيد !!!!!!!
علی جان ، به نظر من موبایل ریویو از جی اس ام بهتره..............!! و اطلاعاتش دقیق تر و حرفه ای تره...........!!!نقل قول:
به نظر من جی اس آرنا منبع موثق تری هستش
amir.teta
این اسم ، کاربری هم برام جالبه...............:31::31::31:...........!! !
امیر جان ، بابت اطلاعات مرسی........!!!:11:
سلام...
همونطور که دوستان عکس ها رو ذکر کردن ، جی اس ام آرنا یه پیش بررسی زده.
بدون تعصب عرض کنم که این گوشی سامسونگ واقعا عالیه. امکانت اسمی که مجذوب کنندست ، پیش بررسی رو هم که بخونید می تونید با عملکرد هم تا حدودی آشنا بشین.
مهمترین نکته در مورد این گوشی دوربین 8 مگاپیکسلی اونه . به شخصه تا حالا عکس هایی با این کیفیت در بین گوشی های موبایل ندیده بودم. این کیفیت در کنار امکانات وسیع ، مناسب و عالی دوربینش از هر نظر اون رو به یک گوشی عالی در زمینه عکس برداری تبدیل کرده.
حتی جدا از دوربین سایر امکانات این گوشی هم در نوع خودش عالیه.
تنها گوشی موجود برای رقابت C905 سونی خواهد بود که به نظر من در حد این گوشی نیست و i8510 سامسونگ برنده خواهد بود !
سی 905 سونی که سهل الان ان 96 هم یه کوچولو به خطر افتاده . برای این میگم کوچولو چون بعضیا بخاطر اسم نوکیا میرن ان 96 میخرن.
این مقایسه نیست . همون طور که گفتم نشون دادن تاثیر مگاپیکسل !!!!نقل قول:
دوربین قویتر از ایفون نبود برای مقایسه؟
وزن این گوشی که 110 گرم بود چرا میگید 140 ؟
نقل قول:
مطمئن باش اگه تو یه رنج قیمت باشن کسی شک نمیکنه واسه خرید سامسونگ
n96 چیزی نداره که جلوی 8510 بهش بنازه
من شخصا یک ریال هم بیشتر از 700 نمیتونم واسه خرید گوشی مایه بزارم، واسه همین احتمالا آرزوی این گوشی رو به گور میبرم :31:
عکسهای گرفته شده با i8510 .
حالا قدرت ماکرو سری NV سامسونگ اومده توی گوشیهاش .
فقط کیفیت رو نگاه کنین . با اون عکسهای C905 که Smape گذاشته کیفیت رو مقایسه کنین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسهای بیشتر + فول سایز :
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-review-269p4.php
نمیدونم چرا بعضیا دلشون میخواد از نظر امکانات اینو با C905 مقایسه کنن ؟ بعدم بگن تنها برتری C905 قیمتشه ؟ خوب معلومه که همینطوره !!! چرا ؟ چون به هر حال I8510 یه اسمارت فونه و با امکانات سخت افزاری بیشتری وارد بازار شده و واقعا هم بی رقیبه ! ولی شما کی دیدین گوشی های جاوا از لحاظ سخت افزار بتونن به اسمارت فون ها برسن ؟ مسلما به دلیل محدودیتهای جاوا و مهمتر از اون اینکه یه گوشی جاوا اصولا قرار نیست قیمت خیلی بالایی داشته باشه همه ی برندها اوج امکاناتشون رو تو اسمارت فونشون میذارن و به طبعش گرونترین گوشیاشونم همین اسمارت فونهاشون هستن ! مثلا همین GPS و Wi-Fi رو چند تا از گوشی های جاوا دارن ( که این خودش یه امتیازه برای C905 که هر دو رو داره گذشته از اینکه GPS تو یه گوشی جاوا چه قدر به درد میخوره و آیا اصلا این امکان هست که واسش نقشه های کاملی زده شه یا که نه ! ) ولی به هر صورت من فکر میکنم مهمترین مقایسشون میتونه بین دوربیناشون باشه همین ! و قیمت گوشی سامسونگ شاید حدود 2 برابر سونی باشه ( یا دست کم اختلاف قابل توجهی دارن ) و هر کدومم خریدارا و متقاضی های خاص خودشونو دارن ! و نه از نظر کاربردا در یه سطح هستن و نه متقاضیا...!
@ S A M S U N G
اون عکسی که گزاشتی تو GSMARENA فول سایز نیست سایز 2 مگا پیکسله --- فول سایزو من دیدم خوبه جزئیاتش منتهی انگار هنوز رو noise reduction کار نکردن -- آسمون نویز زیادی داره
@ Nabakhshoode
بحث منطقی میکنی .. Im with you
شما به اینها میگین 1200×1600 ؟
کد:http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/samsung-i8510-innov8/camera/gsmarena_022.jpg
کد:http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/samsung-i8510-innov8/camera/gsmarena_023.jpg
کد:http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/samsung-i8510-innov8/camera/gsmarena_024.jpg
:46:کد:http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/samsung-i8510-innov8/camera/gsmarena_025.jpg
میشه گفت دست دوربین دییجیتال رو در نسخه اصلی از پشت میبنده .
ای بابا اون عکسایی که تو پستت گزاشتی رو میگم ---چرا میپیچونی !!!!
با این عکس هایی که دیدم از دوربین دیجیتال هم بهتر گرفته شده...
واقعا بی رقیبه...
امیدوارم فیلم برداریش هم مثل عکسش عالی باشه.....................................
تبریک میگم به سامسونگ...
خوشبختانه 2 کمپانی کره ایی اولین گوشیهارو با بالاترین کیفیت در گوشیها قرار دادن ( Vga با 30 فریم و Qvga با 120 فریم ) .
بهترین جنسهای دنیا رو کره داره . حتی از ژاپن هم بیشتر قبول دارم این کره رو . !
The Samsung INNOV8 screen rotation is more attractive than the Nokia one. Much like on the Samsung Omnia, the screen of the INNOV8 first zooms out nicely then rotates to landscape and zooms back in. Some eye-candy can't hurt anybody, right?
این عکس هم دیدن دارها
این سایت رو تازه پیدا کردم برای دوربین سی 905 . نگاه کنید اصلا قابل مقایسه با 3 مگاپیکسلی نیست ! چه برسه 5 و 8 مگایی !!!
کد:http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-c905-camera.shtml
چه منبع معتبری :27: اگه تو تازه پیدا کردی من 3 ساله میشناسمش -- آقا اصلا 905 دوربین در حد vga هم نیست -- برید خوش باشید --- تو نسخه فاینال میبینمتون :27:
ای بابا...کششتین خودتونو ...چه ربطی اصلا به این تاپیک داره؟نقل قول:
ولي جدا عجب عكسهاي بدي گرفته !
خودتو ناراحت نکن امیر جان...
9کرممم...
جزییاتی هنوز از سی پی یو و رمش اعلام نشده ؟نقل قول:
من که فکر میکنم سی پی یو اش همون330 ماهرتزی جی 810 باشه
رم دینامیکی اش هم 128 مگا بایت
Ram كه 128 مگابايت هستش . ولي Cpu رو معلوم نيست . از سامسونگ بعيد نيست شايد 624 مگاهرتز گذاشته باشه ( البته 2 تا :دي ) :دي
با توجه به تغییر ساختار سیمبین 9.3نقل قول:
به ورژن های قبلی واسه سیستم عاملش همون مگا هرتزی330 خوب جواب میده
فقط نمی دونم این مقدار برای فیلمبرداری 120 فریم
و پردازش عکس های گرفته شده کافیه یا نه
مسئله دیگه قیمت تمام شده اس اگه سامسونگ بخواد از برد دیگه ای (بجز برد جی 810)
استفاده کنه هزینه ساخت گوشی بالا و بالاتر میره
واسه همین فکر میکنم سی پی یو اش همون 330 دال جی 810 باشه
تو این تاپیک میتونید عکسهای گرفته شده با ای850 رو ببینید:
کد:http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fforums.data.bg%2Fviewtopic.php%3Ft%3D1538846%26start%3D380&sl=ru&tl=en&hl=en&ie=UTF-8
ای کاش Fm Tarnsmitter و ----h هم داشت...
اگه داشت چی میشد...
البته زوم اپتیکال اگه داشت خوب بود...ولی فکر نمیکنم زوم زیاد به کار بیاد...
چیییییییییی !!
وای فای ندارهههههههههههههههه ؟؟؟
منظورم اینه=Fm Tarnsmitter
اف ام ترنسفر رو که میشه با یک دستگاه حل کرد . تازه جدیدا گوشیا و ضبطها از جک 3.5 میلیمتری استفاده میکنن و با کیفیت تر میشه گوشی رو وصل کرد به وسایل دیگه.
کی همچین حرفی زده ؟!!!نقل قول:
چیییییییییی !!
وای فای ندارهههههههههههههههه ؟؟؟
اولش اکتور اینو نوشت بعد ویرایشش کرد. اشتباه کرده بود بنده خدا.نقل قول:
کی همچین حرفی زده ؟!!!
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اولش اکتور اینو نوشت بعد ویرایشش کرد. اشتباه کرده بود بنده خدا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------
مطمئنم که درصد نگاه کردن به 3 عکس آخر خیلی بیشتر از بقیست!
لینک صفحه برای دیدن عکسای فول سایز
کد:http://www.smape.com/en/reviews/samsung/Samsung_INNOV8_i8510_Red_Square-view.html
سعید باز که عکس لایو گذاشتی --الان مصطفی هیجان زده میشه :31:
نقل قول:
آره سعید جان.ممنون:دی
منم رفتم تو سایت اصلیش که این 3 تا عکس آخری و چند تا دیگه رو با سایز اصلی دیدم. با این سایز و کیفیت تصویر و ... حال میداد واسه BackGround DesckTOP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اون اولی Background امه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ که اگه یه فلش زنون هم داشت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا خواستم اینو بگم گفتم شاید مصطفی ناراحت بشه بگه چطه زود پسر خاله میشی!!!نقل قول:
سعید باز که عکس لایو گذاشتی --الان مصطفی هیجان زده میشه
---------
به نظرتون عکساش نویز نداره؟!
عجب کیفیتی داره هااا..مخصوصا اون سه تای اخری خیلی خوب افتاده:دی
بعد بگید عکساش کیفیت نداره................. 3 تای آخری رو نگاه کنید............ هلو ، باقلوا ، موز.................!!!
با آدم حرف میزنه........ و ..................... (ایناش صحبتهای خصوصیه...:31:....!!!)
یه سوال، این گوشی که هنوز نیومده ، زارت و زورت دسته ملته..................... داستان چیه.........؟؟؟!!
به به ، عجب پستی................. جون میده ......... نفس آدم رو تازه میکنه............:27::27::27:.........!!!نقل قول:
دمت گرم سعيد جون !!
حال دادي :دي
اتفاقا عکسا تو حالت فول سایز نویز زیاد دارن. فقط 3 عکس آخر به خاطر سوژه ای که دارن خوبن:دی
چاکریم داش بهراد
واقعا کیفیت عکس ها خیلی عالیه...
حالا کاری به اون3 تا اخری ندارم...
ولی اون عکس های اول خیلی عالی گرفته...برای یک موبایل همچین دوربینی فوقولادس...
================================================== ====
همین عکس های اخری عکس اول دختره در غروب گرفته شده بدونه تعصب میگم مثل دوربین دیجیتال گرفته....
اصلا نویز نداره...
================================================== ====
9کرممم...
آره عکس ها نویز زیاد دارن مخصوصا عکس هایی که هوا تاریک تره ولی درز کل میشه گفت فوق العاده عکس میندازه
سعید جان خیلی ممنون
نویز که همه دوربین دیجیتالها دارن ولی عکسهای این یه مقدار نویزش زیاده -- اون دو تا عکس آخری رو من فقط دیدم فول سایز فوکوس هم خوب نکرده --lady :31: بلور شده مات افتاده . ولی رنگاش خوبه .