بنظر من بهتره تو جاهایی فقط تشکر باشه که پست ها مفید و به درد بخور برای اعضا باشن !
تا مانند فروم های دیگه ، تعدادی از اعضا با هم متحد نشن و از دیگه تشکر نکنن.
در ضمن ، با راه اندازی این سرویس به صورت آزمایشی ، کاملا موافقم.
Printable View
بنظر من بهتره تو جاهایی فقط تشکر باشه که پست ها مفید و به درد بخور برای اعضا باشن !
تا مانند فروم های دیگه ، تعدادی از اعضا با هم متحد نشن و از دیگه تشکر نکنن.
در ضمن ، با راه اندازی این سرویس به صورت آزمایشی ، کاملا موافقم.
دوستان عزیز هدف از دکمه تشکر چیه!
آیا می دونستید که استفاده از دکمه تشکر باعث دلگرمی کاربران و در نتیجه حضور موثر و همیشگی این افراد در فروم خواهد بود!!
نقل قول:
البته در صورتی که درست استفاده بشه .
من موافقم چون ديگه از پستهاي بيهوده خبري نيست
با سلام
و ضمن تشكر از مديريت سايت
مطمئنا وجود دكمه تشكر مفيد خواهد بود
حال اينكه عده اي ممكنه فرهنگ استفاده از بعضي چيزها را نميدانند بحثش يه چيز ديگه هست كه بايد با اونا برخورد بشه
حذف شدن پست هاي اضافي خود خيلي از بارهاي تاپيكها را كمتر كرده و همچنين آنها را مفيدتر ميكند و بعلاوه اينكه سرچ كردن نيز راحت تر ميشود
حسن ديگه اي هم كه داره تشويق بيشتر براي فعاليت بيشتر در بين كاربران يا مديران و يا همكاران ميباشد
فقط اگه يه چيز امكانش باشه عالي ميشه
اونم اينكه بطور پيش فرض كاربرايي كه از يك نفر تشكر كرده اند نمايش داده نشه و يك دكمه زير پروفايل يا نزديك آماتور و يا انتهاي پست نزديك (نقل قول) قرار داده بشه كه بعد از انتخاب اون دكمه نام تشكر كنندگان به نمايش در بياد ...
سلام, ببخشید که اینو ندیدم. آخه همه تاپیکهارو پیگیری نمی کنم.نقل قول:
پیغام رو جواب دادم. چک کنید.
ممنون.
بله.ولی متاسفانه این کار خیلی دیر به ذهن ادمین رسیده.
سلام به نظر منم خوبه یعنی موافقم
حالا می شه فهمید چه کسی و از چه مطلبی تشکر کرده؟!
نقل قول:
تو قسمت "مشاهده مشخصات" قسمت آمار و ارقام دو گزینه وجود داره که یکی از اونها پست هایی رو نشون میده که شما ازشون تشکر کردین و دیگری پستهایی رو نمایش میده که از کدام پستهای شما تشکر شده است...
موفق باشید...
فــــــــــــــرزاد
دلیل نداره دنبال روی باشه ... شاید عقب ماندگی امکانات باشه !به هر حال فعلا راه افتاده ( بزودی یک جنگ صلیبی بین کاربران داریم ) :5:نقل قول:
اینکه تمام فروم های دیگه یک همچین امکانی دارند دلیل نمیشه که ما هم دنباله رو باشیم.
:31:نقل قول:
همیشه فکر میکردم همه اینجا طرفدارش هستن و فقط ما مدیر های بدجنس مخالفیم
بهتره از مخالفان و موافقان دلیل بخواهید و بعد در مورد تعداد مخالف و موافق صحبت کنید. چون دوستان دلایلی از جمله "خوشم نمیاد"، "باهاش حال نمیکنم"، "چون قبلاً نبوده باید الانم نباشه"، "چون خارجیها استفاده میکنند، ما هم باید استفاده کنیم" و ... میارند که به هیچ وجه قابل قبول نیست.نقل قول:
در ضمن به نظر من خیلی از دوستان نمیدونند هدف از سیستم سپاس چی هست. بهتره اول لیستی از معایب و محاسن این سیستم بررسی بشه و بعد در اختیار دوستان قرار داده بشه و دوستان بعد از خوندن اون معایب و محاسن و پس از تفکر در مورد اونها (این قسمتش خیلی مهم هست که برخی دوستان اهمیتی بهش نمیدهند!!!) نظر خودشون رو بیان کنند.
سلام
بنظر من یه جورایی این سیستم تشکرهم خوبه هم بده.خوبه برای اینکه پستهای حاوی تشکر کمتر خواهد شد.بده بخاطر اینکه نمیدونم چجوری بگم!یه جورایی کلاس کار فروم رو پایین میاره.چه لزومی داره که نمایش داده بشه که چه کسی چند بار تشکر کرده؟یا اینکه چند بار ازش تشکر کرده اند؟!.بنظر من همون سیستم تغییر کاربری خیلی شیک تر و با کلاس تره.البته این فقط نظر من هست. نظر دوستان هم محترم.
اقا من با این جور کار کاری ندارم :31:
یه دو سه تا تشکر کنید از من
تا تست کنیم ببینم سالمه :10:
منم از شما تشکر میکنم :21:
سلام
خوبه... خوبه...
آخر یه دکمه ی تشکر گذاشتینا.
موفق باشین.
سلام
به نظر من عالی عالی و کارامد
ممنون از مدیران که این سیستم را راه اندازی کردن
چه قدر خوب ممنون
سلام
دوباره بعد از خیلی وقتی که کامپیوتر نداشتم یه ذغالی شو پیدا کردم
وقت نشد همه ی پست ها رو بخونم
برای پیشبرد دموکراسی بعد از اتمام دوران استفاده ی آزمایشی از تشکر یه رای گیری راه بندازین ببنبن چی میشه
سلام . عرض کنم که چون هر دو گروه ديد يکساني دارن پس نگاهشون هم مشابهه . جوري ميگيد مخالفين دليلشون غير منتقيه که انگار موافقين فقط منطقي زاده شدن . دوستان موافق هم دلايلي چندان غير متفاوت نداشتن . آگاهي همه يکسانه اينجا فعلا . شما هم چون خودت موافقي نظر مخالف ها برات غير قابل قبوله .نقل قول:
در ضمن قبلا وقتي صحبت تشکر ميشد اکثريت بالايي موافق بودن و اثري از اين مخالفت ها نبود. تعجب من از اين تغيير ديد بود . نه مقايسه تعداد نظرات
اخه چرا توي متفرقه نيست.
حتما بايد براي تشكر يه پست ول بديم كه بعد بهمون بگن اسپمر.
همین که شما میگی چیزی نیست برای ما خیلی هستنقل قول:
اگه بن شدم حلالم کنید...
ولی تجربه به من نشون داده تو این فروم مدیران ارشد و ادمین ها زیاد به نظر و خواسته کاربرها توجه ندارن و کار خودشونو میکنن. این سیستم رو هم قدیما خیلی ها درخواستش رو داده بودن که رد شده بود ولی الان یهو به صورت آزمایشی راه اندازی شد و خود ادمین محترم سایت تشخیص میده که این سیستم باشه یا نباشه. اصلا عنوان تاپیک رو هم اگه دقت کنید یه جمله خبریه که تو انجمن اخبار و اطلاعیه زده شده و اگر تو این تاپیک قرار بود نظر کاربرها پرسیده بشه تو انجمن انتقادات و پیشنهادات میزدن و اسمش رو هم میزاشتن نظر کاربران درمورد سیستم تشکر...
دوستان اگر دیگه ندیدم، حلالم کنید:31:نقل قول:
معلومه شما اصلاً دقیق نمیخونی.:13:
من هم نظرات غیرمنظقی دوستان مخالف رو گفتم و هم نظر غیر منطقی دوستان موافق. شما یک بار دیگه پستهای بنده در این تاپیک رو بخون. در همون پستی که شما چنین جوابی بهش دادید گفتم برخی دوستان میگویند:
"چون خارجیها استفاده میکنند، ما هم باید استفاده کنیم" .
به نظر شما این نظر موافقین هست یا مخالفین؟ بیتردید نظر موافقین هست ولی غیرمنطقی است.
هم هیچگاه نگفتم تمام دوستان مخالف دلایل غیر منطقی دارند. بلکه گفتم برخی دوستان (چه موافق و چه مخالف) دلایل غیرمنطقی دارند. لطفاً پستها رو دقیقتر بخونید، در موردشون فکر کنید و سپس پاسخ دهید.
آگاهی همه اینجا یکسان نیست. (این برای من یک توهین محسوب میشود) شما تعداد کاربران بالایی دارید. در هیچ مجموعهای تمام اعضا آگاهی یکسانی ندارند (مگر اینکه خداوند آگاهی یکسان به آنها بدهد، که در اینجا چنین نیست)
مثلاً فرض کنید (فقط فرض کنید) این عبارت درست باشد که "راهاندازی سیستم تشکر، سرعت لود انجمن را پایین میآورد." به نظر شما چند نفر از این مورد اطلاع دارند و چند مورد بیاطلاع هستند. مسلماً حداقل یک نفر پیدا میشود که از این عبارت آگاهی نداشته باشد. پس گفته شما نادرست که آگاهی همه یکسانه اینجا فعلاً.
تغییر دیدگاه هم دلایل متعددی دارد. یکی از آنها میتونه آگاهی غلطی باشه که دوستان پیدا کردند.
در ضمن نظر برخی دوستان مخالف هم برای من قابل قبوله. از جمله اینکه "سیستم تشکر باعث گدایی تشکر میشود" .
اگر این پست رو ببینید، به وضوح درمییابید که من نظر برخی مخالفان را قبول دارم اما بازهم معتقدم سیستم تشکر باید باشد ولی تغییراتی در آن الزامی است.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2706209#post2706209
این تاپیک صرفا خبری مبنی بر راه اندازی آزمایشی سیستم هست ...
در طول دوره آزمایشی نقاط ضعف و قوت سیستم بررسی میشه و در نهایت تصمیمی که به نفع سایت هست گرفته میشه
نمایش تعداد " تشکر از دیگران " و " از ایشان X بار در y مطلب تشکر شده است " از زیر آواتار یوزر ها برداشته شد
تعداد تشکرات ارسال شده و دریافت شده را میتوان از پروفایل هر شخص مشاهده کرد