سونی هم 60 تومن هست مدل b100 . ولی با 50 تومن می تونی t7 iriver رو که 2 گیگ هست فکر کنم بخری.
Printable View
سونی هم 60 تومن هست مدل b100 . ولی با 50 تومن می تونی t7 iriver رو که 2 گیگ هست فکر کنم بخری.
یک سوالی دارم iriver t60 از کجا بگیرم؟ بیشتر جا ها پرسیدم نداشتن! میگن تولید نمیشه! T7 قیافش جالب نیست. فق می مونه سونی B100.
یه جایی که معمولا داشته ؛ پاساژ ایران - روبروی پله برقی (طبقه بالا) ....... اگه نباشه باید پایتخت رو بگردی ...
من mp3 پلیرم درست کار نمیکنه نه میشه چیزی روی اون save کرد نه delete. تازه format هم نمیشه . چکار کنم
مدلش me-f12 است marshal
ممنون سیمور جان اونجا نداره ظاهرا موجودیش تو بازار ته کشیده!
اسم marshal رو شنیدم ببین سایتش رو میتونی پیدا کنی شاید اونجا چیزی گیر بیاری در ضمن تا اطلاعات کافی جمع نکردی دستگاهت رو دستکاری نکن(یک توصیه دوستانه)
نقل قول:دستگاهت حمایت نرم افزاری چندانی روی اینترنت نداره دوست من ... اگه شامل گارانتی میشه یا نمایندگی ای واسه اش می شناسی برو اونجا شاید تونستن کاری اش بکنن ... اگه CD ی چیزی همراهشه ، بگرد توش چیزی توش هست یا نه ...نقل قول:
در مورد فرمت نشدن : دقیقا چه پیامی میده ؟
دیگه فقط می مونه پایتخت ... تا همین اواخر که می دونم پیدا میشد اونجا ... (اوایل پائیز)نقل قول:
دوستان امروز داشتم تو نت میگشتم دیدم یکی از نمایندگی ها jxd این mp3player رو برای فروش گذاشته که میشد تو استخر هنگان شنا کردن استفاده کرد جالب بود اینم مشخصات
Water proof MP3 Player
مشخصات MP3 Player ضدآب :
- ضد آب Water Proof واقعی (قابل استفاده در داخل استخر)
- پخش فايلهاي صوتي WMA, WAV و MP3 و ثصویری AMV با كيفيت عالي
- ضبط صدا
- رادیو FM و قابلیت ضبط رادیو
- انتقال اطلاعات
- باطری شارژِی لیتیوم
- لوازم: هدفون ضد آب تو گوشی با کیفیت عالی
+1 عدد کوله پشتی هدیه شرکت نگین خاورمیانه
* توجه : گارانتی این دستگاه ها 3 ماه از تاریخ فاکتور میباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
قيمت با حافظه 1 گیگابایت : 790،000 ريال (با 5% تخفیف خرید اینترنتی 750.000 ریال) سفارش
بیخیالش شو پولت رو برای اینجور مارکها دور نریز برو یه مارک خوب بخر
کریتیو...سونی سامسونگ cowon .....
قیمتش هم بالا ست 79 تومن که همون 80 تومن هست! چه خبره اونم برای یه مارک غیر معروف.
بچه ها Creative دستگاه Mp3 خالي و راديو و ضبط صدا با هم نداره ؟؟؟ تصويري نباشه اينجوري قيمتش هم ارزون تر ميشه
چرا دوست گلم. کریتو ston plus with speaker که اسپیکر هم داره رادیو و فکرکنم صدا هم ضبط میکنه 50 تومن اینطوراست یک گیگش یک صفحه آبی رنگ هم داره. خب یه مدل Iriver هم هست50 تومن اونم بد نیست . بالای 50 هم 56 تومن سونی هست. دیگه فکر کنم بهترین جنس با این قیمت همینا باشه.تو رنج 50 تومن. امیدوارم که کمکی به شما و بچههایی که این مطالب رو میخونن کرده باشن.
موفق باشید
iriver t7
t60 که 50 تومن هست یک گیگ
ممنونم دوست عزيز حالا نهايت تا 60 ولي ميخوام فضاش ديگه 4 گيگ باشه چون موزيك هاي زيادي ميخوام بريزم Iriver براي كدوم كشور هستش؟؟ البته دوست خوبم تو پستهاي بالاتر گفت كريتيو از نظر صدا سرتر هستش حتي از سوني بهتر هست. بدبختي تو اين مملكت اينقدر جنس تقلبي زياد شده ولي گرون جاي اصلش ميندازن آدم ميمونه چيكار كنهنقل قول:
با بودجه حداکثر 60 نمی تونی جنس معتبر بخری .. این قاعده بازاره (نه بازار ایران - بلکه قاعده بازار جهانی که محصولات در رده قیمتی مشترک با هم رقابت می کنن)... الان 4 گیگ باید حدود 100 خرج کنی ... حالا شاید 5 تومن اینور و اونور ...
iriver مال کره هستش ..
در مورد کیفیت صدا : بازم عرض می کنم که این تفاوت کیفیت ، اندکه و شاید واسه خیلی کاربرها حتی محسوس هم نباشه ...
خیالت راحت باشه ، حداقل در مورد Mp3 player ، شما اگه از نمایندگی خرید کنی ، می تونی مطمئن باشی که اصله ... تعداد مدلهایی که تقلبی شون توی بازار هست ، در حد انگشتان یه دسته ..
اين مدل ها كدوم از همه بهتر هستش؟؟؟ :
1- Creative Zen-2GB
پخش كننده موسيقي كريتيو زن - 2 گيگابايت 115000 تومان
2- Creative Zen-Wave-4GB
پخش كننده موسيقي كريتيو زن ويو - 4 گيگابايت 116000 تومان
3- Creative Zen-Neeon2-2GB
پخش كننده موسيقي كريتيو زن نئون 2 - 2 گيگابايت 96000 تومان
4- Creative Muvo-T200-2GB
پخش كننده موسيقي كريتيو مو و (تي 200) - 2 گيگابايت 75000 تومان
5- Creative Zen-Stone-Pluse-With-in-Speaker-2GB
پخش كننده موسيقي كريتيو زن استون پلاس - 2 گيگابايت 75000 تومان
6-Creative Zen-Stone-Pluse-2GB
پخش كننده موسيقي كريتيو زن استون پلاس - 2 گيگابايت 68000 تومان
همشون هم ضبط صدا و راديو و موزيك رو دارن حالا كدوم بهتر هستش و به خاطر چي بيشتر صدا برام مهم هستش و عمر و كرارايي دستگاه
گرچه مطمئن بودم سیمور جان میاد یه جواب با سلیقه بهت میده ولی گفتم نظرمو گفته باشم.نقل قول:
creative zen رو بگیر ...
ممنونم Seymor جان به نظر خودم هم اين خوبه فقط كمي بزرگ هستش حالا وزنش رو نميدونم چقدر هست داخل گردن بندازيم سنگين يا نه در كل ممنونم ازت زحمت كشيدي بعد از Zen گزينه دوم Zen v plus هستش درسته ؟!
وزنش زیاد نیست. چیزه خوبیه.
گزینه های دیگه هم هست .
وزنش خیلی کمه ... 65 گرم ... در مقایسه مثلا zen v plus که یه گزینه بسیار جمع و جور محسوب میشه حدود 45 گرم وزن داره ... خیالت راحت ... ابعادش هم به همین ترتیب اصلا بد نیست ... این عکس رو ببین : (اولی و سومی zen و zvp هستن)نقل قول:
بعد از zen اگه حافظه بیشتر می خوای و صدای خوب zen v plus خوبه ...
سلام
به كمك اطلاعات كسب شده در اين تاپيك يك Cowon D2 خريدم 4 گيگابايتي
به عنوان ويس ريكوردر تستش كردم و هيچ فايلي مازاد بر اونچه كه خودش داشت روش نريختم ولي فايل ريكورد شده من 9 ساعت ذخيره رو نشون ميده در حالي كه خودم بعد از 12-13 ساعت سراغش رفتم علتش چي ميتونه باشه؟ باطري اش هم تموم نشده بود.
با كمك چه نرم افزاري مي تونم قسمتهاي سكوت رو از فايلم پاك كنم چون از اين 9 ساعت 3-4 ساعتش سكوته
از كجا ميشه اين نرم افزار رو تهيه كرد؟
چطوري ميشه روي فايل ضبط شده فوروارد و بك وارد كرد
من مشکل رو درست متوجه نشدم ... یعنی شما 12 ساعت داشتی ضبط انجام میدادی ، بعدش الان که فایله رو چک می کنی ، طول اون فایل فقط 9 ساعته ؟ ...نقل قول:
نرم افزار واسه ادیت فایل صوتی که زیاده ... کافیه سرچ کنی ... البته اگه اشتباه نکنم D2 بصورت wma ذخیره می کرد ؛ ها ؟ .. اگه چیزی پیدا نکردی بگو واسه ات سرچ کنم ...
در مورد فوروارد و بکوارد : مگه توی PC این کار رو نمی کنی ... مشکل چیه ؟
سلام سيمور عزيز
بله دقيقا همينطوره يعني من دستگاه رو از ساعت 30/6 صبح روشن كردم و ساعت 9-10 شب خاموشش كردم يعني خيلي بيشتر از 12 ساعت ولي فايل من 9 ساعت و سه دقيقه است.
در مورد فوروارد و بكوارد چون همونجا اجراش ميكردم نشد ولي بعد بردم توي پلي ليست بخش ميوزيك اونوقت شد كه جلو عقب ببرمش يعني اين حل شد خدا رو شكر
اون نرم افزار رو هم نمي دونم با چه عنواني سرچ كنم چيزي ميخوام كه هم بتونم بخشهايي رو ببرم و حذف كنم هم نويزها رو كم كنم ممنون ميشم كمكم كنيد
راستي توي دي 2 اين امكان هست كه موقعي كه داري ضبط انجام ميدي موزيك گوش كني؟ احتمالا نه چون همون صدا رو ضبط مي كنه درسته؟
چه محافظي براش بگيرم
ممنون از كمكتون
آقا اين Creative Zen-Vision M كه 30 گيگا بايت هستش چطوره ؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟
دوستم كريتيو V100 خريد امروز ضبط صداش زياد جالب نبودش يعني اينقدر واضح نيستش بفهمي حالا ميگه تنظيمات داره انگاري. اين Zen V Plus ضبط صداش قوي هستش؟؟؟؟ براي ضبط صدا ميگن صوني recorder داره 100 هزار خيلي صداش قويه فاصله زيادي رو ميگيره اون ركوردر خالي هستش يا پلير هم هستش؟؟؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد از آقاي Seymour هم تشكر دوباره ميكنم بابت زحمتايي كه دادم سواب زياد پرسيدم
سلام دوستان من بودجه اي در حدود 150 دارم . بين ipod nano 4 gb و Sony موندم . كيفيت صدا خيلي برام مهمه (بيشتر از هر چي )بعد سرعت كارايي و در آخر ظرفيت. نظرتون چيه؟؟ اگه چيز ديگه اي هم مناسب مي دونيد بگيد خواهشن .ممنون..
در مورد زمان : من تنها چیزی که به ذهنم می رسه ، محدودیت زمانی record باشه ... یعنی یه حداکثری وجود داره ؛ حالا یا از نظر حجمی یا از نظر زمانی ... عدد 10 ساعت رو من شنیدم بوده واسه پلیرهای دیگه ، که به اون 9 ساعتی که واسه شما ضبط شده نزدیکه ... فایل نهایی ات حجمش چقدر شده ؟نقل قول:
در مورد دومی : خدا رو شکر
در مورد نرم افزار : فکر کنم بهترین کار این باشه که Wma رو به Mp3 تبدیل کنی و بعدش ادیت کنی ...
تبدیل با این :
کد:http://www.afterdawn.com/software/audio_software/audio_tools/xilisoft_audio_converter.cfm
ادیت با این :
کد:http://www.nch.com.au/wavepad/wpsetup.exe
نه - امکان ضبط و پخش همزمان نیست ... (چه پرتوقع !! ... شوخی)
جزو خوشنام ترین مدلها بوده و هست ... بخصوص از نظر کیفیت صدا هنوز هم بعنوان یه معیار شناخته میشه و ازش یاد میده ..نقل قول:
v100 یه مدل ارزون قیمته و کیفیت صداش در همون حدیه که انتظار میره ... (نه متوسط ؛ نه عالی ؛ بلکه : خوب)
zen v plus مدل خیلی خوبیه و از نظر کیفیت صدا هم بسیار کارش خوبه ...
برای ضبط صدا : بله - سونی یه سری voice recorder داره که ارزونهاش حدود 100 تومن هست ؛ البته اگه گیر بیاری و تا 200 و خورده ای هم میره ... طبیعتا عملکردش خیلی بهتر از هر وسیله ی دیگه ای که بصورت جانبی به ضبط صدا می پردازه ...
سوال شما رو هم که جواب دادم .. ولی ممنون که همینجا دنبالش می کنید ...نقل قول:
جناب سيمور دست شما درد نكنه
متاسفانه توي اداره بخاطر امنيت شبكه نه مي تونم برنامه اي رو دانلود كنم نه سي دي اي رو نصب
كاش راهي براي اين بود
راهنماييهاتونم خيلي مفيد بود و ممنونم
بايد يه بار صفحه رو قفل كنم و اونوقت ببينم چقدر ضبط مي كنه شايد بچه اي كسي خاموشش كرده باشه بدون اينكه بدونه
سلام
من يه ركوردر يا mpt خلاصه يه چيزي كه كه كيفيت ضبط صداش واقعا عالي باشه . براي كلاس هاي دانشگاه مي خوام . دوستم يه دونه iriver t20 داره كه واقعا عاليه . يعني از فاصله 10 متري هم صداي ضبط شده كيفيت خوب داره ولي اين مدل خيلي قديميه و اصلا تو بازار نيست . مدل هاي ديگه iriver رو هم تجربه نداريم . يه muv100 creative هم خريديم كه بايد بزاري تو يقه استاد با ولوم ابلا شايد يه چيزي ضبط كنه ( بچه ها ميگن اگه استاد قورتش بده بهتره )
تا ترم تموم نشده پيشنهاد بدين . فقط فقط فقط كيفيت ضبط عالي .
سلامنقل قول:
درمورد مدت ظبط صدا شما کیفیت ظبط رو روی 64K گذاشتین که میشه یه مقدار بیشتر از 9 ساعت اگه کیفیت رو روی 32K بزاری میشه تقریبا 19 ساعت ولی مسلما کیفیت افت می کنه که این خوب نیست ولی من اکثر میزارم تو 128K که نزدیک 5 ساعت ظبط میکنه.
پس یعنی همون قضیه محدودیت مدت زمان بود که من حدس زدم ؟نقل قول:
توی اون یکی تاپیکت جواب دادم ، لطفا همونجا دنبال کن ... مرسی ...نقل قول:
من دیروز برای مادرم یکی گرفتم : Apacer AU 240
4 گیگ : 40 تومن (مفت)
باتری شارژی داره از درگاه USB شارژ میشه
صفحه نمایش داره با LED
پورت USB داره عین فلش
اکولایزر
کنترل با جوی استیک
اما نه رکوردر داره نه رادیو
برای کسی که فقط میخواد یه سری مطلب آموزش زبان و ... گوش بده خوبه ... الحق کیفیت خوبی داشت
گارانتی سازگار
سیمور جان اونجا که یادم رفت اما اینجا می گم ممنون
دوستان سلام، خسته نباشید
من میخوام نهایتا با 30 تومن یه mp3 player خوب بگیرم،
در درجه اول کیفیت صدا برام مهمه.بعد حجم و ... . ممنون میشم راهنمایی کنید !
بودجه ای که در نظر گرفتی پایینه ... با این پول سراغ مارک های معتبرتر مثل creative و iriver و ... نمی تونی بری ... بنابراین باید به کیفیت متوسط قانع باشی ، یا افزایش بودجه بدی تا مثلا 50-60 تومن ...نقل قول:
در حد 30 تومن ، مارک هایی مثل زولتریکس ، apacer , ... هستند ... با در نظر گرفتن گارانتی می تونی بری سراغشون ..
خوب اگه واقعا كيفيتش خوب باشه ركوردر دار و راديو دارش رو با همين فضاي 4 گيگ ميشه با 80 تومن گرفتش ديگه ؟؟نقل قول:
اگه قرار باشه 80 تومن خرج بشه ، طبیعتا creative و iriver بر اینها تقدم دارن ....نقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
Seymour جان پس من این مدل Zen v plus بگیرم مشکل نداره آخه تو این تاپیک و یکی دیگه چند نفری به محض اینکه خریده بودن میگفتن خراب شده. در ضمن من هرجا بخوام به سیستم هر کسی بزنم شناخته میشه درایوش باز بشه مشکلی که نداره ؟!! نیازی به برنامه ای که نداره دیگه الان فلش مموری ها و ام پی تری پلیر ها همه راحت شناخته میشننقل قول: