سلامنقل قول:
من به شما TP Link TD-8811 رو پیشنهاد می کنم.
که External ADSL2+ ROUTER هست + پورت USB
قیمت: 38.000 تـــــــومان
Printable View
سلامنقل قول:
من به شما TP Link TD-8811 رو پیشنهاد می کنم.
که External ADSL2+ ROUTER هست + پورت USB
قیمت: 38.000 تـــــــومان
604 صد چوق قیمتشه.4 تا لن و یک اکسس پوینت داره برای وایرلسهانقل قول:
اهوم ...نقل قول:
مرسی ، من فکر می کردم که با 602 تفاوت چندانی نداشته باشه ، پس این یکی به درد من نمی خوره ، لقمه گنده تر از دهنمه :دی
پس با این حساب 602 ، تصویب شد .
اما چند تا سوال :
1 _ یه جاهایی خوندم که اونهایی که داشتن ، می گفتن که داغ می کنه ، ریست می شه ، ... از این جور مشکلات . تکلیف این ها چیه ؟ یکی می گفت که سری های قدیمی شون خوب بود ، اما این سری های جدید ، خیلی مال نیستند ؟
2_ یکی هم حرف از مدل های ریمارک شده می زد ؟ تکلیف این ها چیه ؟
خودمونیش این می شه ، موقع خرید چی کار کنم که تو پاچه ام نره ؟ (با توجه به این که خیلی خیلی کم شده )
مرسی :11:
من دیشب مودم دیتا شین خریدم دو تا سوال داشتم ممنون میشم کسی جواب سوالام رو بده
1-زمانیکه به اینترنت وصل نیستم باید از برق بکشم یا اگر نکشم ضرری برای مودم نداره؟
2-این مودم داغ میکنه آیا مودم مشکل داره یا داغ کردن مودم عادی است اگر مودم مشکل داره بگید تا برم عوضش کنم چون 1 سال گارانتی داره
1 . لازم نیست حتما" از برق بکشید.من که همیشه مودمم توی برق هست و روشن هست.نقل قول:
2 . بعضی مودمها داغ میکنند و داغ کردن براشون طبیعی هست.
البته مودم من که اصلا" داغ کردن براش معنی نداره:27:
بچه ها یه سواله تخصصی!×!
من الان 18 ماه بیشتره که تو نوبتم و فقط شاتل مخابراتمون رو برای adsl ساپورت میکنه
اونم میگه چون مخابراتتون پروته خالی نداره فقط شرکتیه خفن یعنی 512 کیلوی ناا محدود میده که اونم میشه طرفایه ماهی 200 و اندی هزار تومن!!!
100 درصد به کار من نمیاد با این قیمت
تا 100 تومن بود میشد یه کاری کرد ولی این قیمت ....
جایی هست شکایتی چیزی کنیم یا اینکه مثلا یه رشوه ای چیزی بدیم بهمون پورته خالی بدن
کسی آشنایی چیزی نداره تو این زمینه ها
شیرینی هم داره ها!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه این شگردشون هستنقل قول:
تو مناطقی که میدونن سرویس دهنده کم هست و یا فقط خودشون هستند میگن فقط سرعت بالا داریم
چون اینجوری پول بیشتری گیرشون میاد تا بخوان بیان به کاربر خونگی 128 بدن
آقا داریوش فکر می کنم تو تاپیک adsl ایران بگی بهتر باشه .نقل قول:
اما یه سوال ، شاتل می گه پورت خالی نداریم ، مگه این که بخوای 512 نامحدود بگیری ؟
درست فهمیدم ؟
این دیگه نمونه بارز دزدیه .
این جوری راهی که به نظر من می رسه اینه که یه ماه با 512 باهاشون ببندی (التبه اگه با یک ماه 200 تومان دادن مشکلی نداری ! ) بعد از یک ماه ، همون سرویسی رو که می خوای شارژ کن ، فکر نکنم که دیگه بتونن کاری بکنن و بگن که حتما باید 512 شارژ کنی ....
البته باید قبل از امضا قرار داد ، شرایط رو بخون ، تا بعداش با یه تبصره دور نخوری یه وقت ، همه چی رو در نظر بگیر .
این راهی بود که به نظر من رسید .
یا حق
سلامنقل قول:
شما زنگ میزنی شرکت و سفارش سرویس مورد نظرتو میدی
یه مودمم لازم داری که هم میتونی از بازار بخری و هم از خود شرکت
خط شما معمولا بالای یک هفته طول میکشه تا آماده بشه
بعد آماده شدن خودشون میان نصب میکنن
همین:11:
سلام اقا من یک مودم 2 پورت به نام smc7901گرفتم اموزش راه اندازی شو کی بلده به من بگه؟ ممنون میشم
602 که توضیح دادم بهترین گزینه هست ! و در پیغام خصوصی هم که همین 10 دقیقه پیش فرستادم براتون توضیح دادم این قضیه را !نقل قول:
حالا جوابهای سوالهاتون:
1- داغ میکنه که خب طبیعت هر وسیله الکترونیکی اینو ایجاب میکنه ! ولی داغ کردنش به حدی نیست که آزار دهنده باشه و یا به خود دستگاه آسیب بزنه !
در ضمن زیاد به گفته ها دقت کنید! یه مثلی هست که میگه شنیدن کی بود مانند دیدن :46:
2- من تا حالا ریمارکشو ندیدم ! و حتما بهتون توصیه میکنم که این دستگاه را با گارانتی تهیه کنید !
کار خاصی نمیخواد بکنید فقط به حتما و حتما گرانتی و محتویات را که شمال قطعات زیر باشه را حتما چک کنید :
محتویات داخل جعبه :
1-مودم
2-آداپتور
3-اسپیلیتر
4-کابل USB
5-کابل LAN
6- سیدی راه انداز
7-دفترچه راهنما
اینها را با نوشتهی روی جعبه هم مطابقت دادم یکسان بود !
در مورد خرید مطمئن هم اگر پیدا نکردید و یا شک داشتید بگید من آدرس بدم ، از همانجا که من خرید کردم شما هم بخرید !
1- من بیشتر مودمهایی که دیدم یه دکمه ی پاور هم در پشت دستگاه دارند! فشار دادن همون دکمه کفایت میکنه !نقل قول:
2- داغ کردن مودم امری عادی است ! ولی دقت کنید که آیا این داغ کردن در روند استفاده و کارکرد دستگاه تأثیر نگذاشته باشد !
دوست عزیز با توجه به سطح اطلاعاتی که شما قرار دارید بهتری تتئصیه این هست که لینک زیر رانقل قول:
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/ایدیاسال
مطالعه کنید که اطلاعات کلی در مورد این فناوری هست! بعد از مطالعه میتونید سوالهای خودتون را اینجا مطرح کنید !
سلامنقل قول:
راهنمای فارسی به صورت فایل PDF می باشد که برای خواندن آن باید برنامه Adobe Reader در سیستم شما نصب باشد
دانلود
یاکد:http://asapload.com/file/download?mirror_id=65137
ممنون:11:کد:http://www.4shared.com/file/50473112/d4c987a3/SMC.html
والا اين داتك كه مارو كشت بعد از كلي دردسر پورت رو عوض كردن حالا درست نشد كه هيچي ديگه قطع و وصل هم نميشه كلا قطع هست من نميدونم مشكلشون چيه ؟ دوستان اگه ميتونن يكمكي مارو بكنن ؟ والا بخدا مونديم مشكل از كجاست. (حسابي اعصاب مارو اين داتك خرد كرده)
اينم روند كاريه ما با داتك كه چندين بار پست دادم اما به نتيجه اي نرسيدم :41: :41: :
:45: :45: كمكككككنقل قول:
سلام دوستان
من حدود يك ماه پيش از شركت داتك adsl 128 گرفتم اما :
اولا اينكه بعد 7 روز خط رانژه شد و چراغ مودم ثابت شد اما هر چي زنگ زدم يوزر نيم پسورد رو بگيرم بهم گفتن از طرف مخابرات يه مشكلي هست كه ما نميتونم به شما يوزر نيم پسورد بديم و ما هر چي پيگير شديم حتي از طرف مخابرات به نتيجه اي نرسيديم (مخابرات ميگفت مشكلي نداري و خط رانژه هست اما داتك ميگفت مشكل از مخابرات هست) اما بعد از كلي سمج بازي طوري شد كه بلاخره تونستم يوزر نيم پسورد رو بعد چندين بار زنگ زدن از زير زبونشون بكشيم بيرون
اما تازه مشكلات ما شروع شد :
از همون روز اول كه به اينترنت وصل شدم چراغ مودم يعني لينكش هي قطع و وصل ميشد يعني مثلا 1 ساعت كار ميكرد 30 دقيقه قطع بود يا بعضي موقع ها 12 ساعت كار ميكرد 30 مين قطع ميشد يا حتي برعكس تو طي 12 ساعت فقط ميشد 30 دقيقه استفاده كرد . اين شد كه بعد از اولين باري كه اين مشكل برام بوجود اومد زنگ زدم داتك :
اونااولين بار بهم گفتن كه مشكل من از نويزي هست كه روي خط افتاده برا همين هي قطع و وصل ميشه و راهكارهايي رو گفتن انجام بدم تا مشكلم برطرف بشه اما من همه اونا رو انجام دادم اما مشكلم برطرف نشد.
دومين چيزي كه گفتن اين بود كه ممكنه مشكل از مودمم باشه براي همين يه مودم asus برام آوردن تا امتحان كنم اما هيچ فرقي بازم نكرد.
سومين چيزي كه گفتن اين بود كه مشكل شايد از طرف پورتشون باشه و اينكه رفتن مخابرات و از اونجا امتحان كردن اما جوابشون اين بود كه از توي مخابرات هيچ مشكلي نيست و به راحتي لينك ميده.
و اينكه گفتن مشكل از سيم كشي تلفن داخل خونس و ما هم قبول كرديم و پولي خرج كرديم و سيم كش رو عوض كرديم بعد از كلي دردسر اما اما بازهم درست نشد كه نشد.
دوباره زنگ زديم :
كه بعد از كلي سمج بازي اونا امروز قبول كردن پورت رو عوض كنن و يه پورت جديد بزارن ....
و اين بود كه امروز روز 13 از زماني هست كه يوزرنيم پسورد گرفتم و 28 از زماني كه درخواست adsl دادم (جالبه نه ؟)
و اينم بگم كه من حدود 1 سال adsl از شركتاي ديگه داشتم اما همچين مشكلي برام تا قبل داتك بوجود نيامده بود.
به نظر شما مشكل از چه چيزي ميتونه باشه پورت يا سيم كشي مخابرات تا دم خونه يا از يه چيز ديگه ... ؟
(من راههاي مختلف از قبيل نويزگيري و تعويض مودم و سيم كشي داخل خونه و ... رو امتحان كردم )
ببخشيد داستان طولانيي گفتم اما از اساتيد ميخوام كمكم كنن.
خيلي خيلي ممنون از اينكه اين نوشته طولاني رو خونديد.
دوست عزیز! با اینجا پست دادن مطمئنا به جواب نمیرسی ! چون خودت هم میدونی که از پشتیبانان و همکاران داتک کسی اینجا نیست !نقل قول:
پس برای گرفتن بهترین جواب یه اعتراض حضوری انجام بده !
تهران ، خیابان سهروردی شمالی ، خیابان ابن یمین ، پلاک 16
برو اونجا حضورا اعتراض کن مطمئن باش بهترین نتیجه را میگیری !
داتک توی فرومها خیلی فعاله و اکثر مشریاش هم از فرومها جمع میکنه ولی رسما اعلام نمیشه برخلاف بعضی شرکتها برای همین جوابگو نیستند اگه به مشگل بخوری فقط تبلیغ و احسنت میگن.
دوست عزیز ! اصلا منظور و مفهوم سخنتان در این پست مشخص نیست ! یا پست ندید یا پست میدید و حرفی میزنید طوری باشه که دوستان متوجه بشند و استفاده کنند !نقل قول:
در ضمن در مرد راهکارهای جمع آوری مشتری از طریق فوروم هم یه توضیحی بفرمایید !
فکر نمی کنم پست شما ، محلی از اعراب داشته باشه (بهتره احترام دیگران رو حفظ کنیم )نقل قول:
به نظر من بهترین راه برای تبلیغ ، خدمات خوبه ، حالا برفرض هم که آقا مصطفی ، بگن داتک خداس ، بعید می دونم که هر کسی ، فقط با استناد به یه حرف ، بیاد و مثلا از داتک بگیره ...
ما فقط هم رو راهنمایی می کنیم ، فکر می کنم همه با قاعده کافی سرچ داشته باشن .
حرفتون ، اصلا حرف جالبی نیست ، رعایت کنید لطفا
یاحق
دوستان لطفا بحث را به حاشيه نكشونيد
و در مورد سرفصل تاپيك صحبت كنيد
اگر هم مي دونيد شركتي خوب سرويس نمي ده دو تا راه داره
يكي اينكه ازش سرويس نگيريم و دوم اينكه با كلمات مناسب تري معايبش را مطرح كنيم
ممنون
محسن
Mohsen khan
چرا برند tp-link رو تو نظر سنجی وارد نمی کنید مودم خوبیه
اضافه شد.....نقل قول:
کلاً مودم استار نت مودم استانداردی نیست ، ولی این مشکل شما می تونه از اسپیلیتری که داخل مخابرات روی تجهیزاتتون گذاشتند باشه .نقل قول:
جدا ؟ من نميدونستم توي مخابراتم اسپليتر ميذارن ... حالا كه فعلا معلوم نيست تكليفمون چي ميشه تا ببينيم اين داتكيها چيكار ميكنن...نقل قول:
کلاً مودم استار نت مودم استانداردی نیست ، ولی این مشکل شما می تونه از اسپیلیتری که داخل مخابرات روی تجهیزاتتون گذاشتند باشه .
فقط يه سوال كار اسپليتر چي هست ؟ جلوي نويز رو ميگيره يا كار ديگه ايم ميكنه ؟
ممنون
نقل قول:
اون اسپیلیتری که تو مخابرات نصب می کنن بوق و دیتا رو از هم جدا می کنه .
سلام عرض شد .
آقایون ، کسی مغازه ای رو سراغ نداره که asus 602 داشته باشه ؟ تازگی خبر داشته باشه ، چون تازگی ها شدیدا کمیاب شده .
مرسی
یا حق
سلام
یه سوال داشتم
از وقتی اومدیم به خونه جدید سرعت کانکت شدنم از 31 بالاتر نمیره با اینترنت هوشمند چند تا شرکت هم تست کردم ولی بالاتر نمی ره سرعت دانلود هم حول وحوش 3 تا 3.5 هست
می خواستم بدونم ایا این سرعت پایین کانکت شدن من به دایال آپ روی سرعت Adsl که می خوام بگیرم تاثیر داره؟؟ یا ربطی به هم نداره
سلامنقل قول:
احتمالا خططتون pcm هست
ممنون:11:
نقل قول:
نه بعید میدانم! یعنی به طور کلی عوامل تاثیر گذار بر دیال آپ 4-5 برابر عوامل موثر بر ADSL است و از این بابت ADSL مزیتی ویژه داره! ولی این مطلبی که شما گفتی ممکنه به خاطر فیبر نوری و یا PCM بودن خطتان باشه ! که در این باره حتما یه تحقیق بکنید که در مورد ADSL هم به وضعیت موجود مربوط است !
دوست عزیز به احتمال 99 درصد خطتون pcmهستشنقل قول:
اگه pcm باشه که اصلا نمی تونید adsl بگیرین برای مطمئن شدن برو سیم تلفن رو که از ساختمون خارج می شه دنبال کن ببین توی یه جعبه که قسمت پایینش باز می شه نمی ره اگه اینطوری بود خطت pcm ه دقت کن اون جعبه رو با جعبه تقسیم اشتباه نگیری:5:
اگه Pcm باشه بايد چيكار كنيم حالا؟
آقا اين pcm چيه؟ چون تلفن ما هم بيشتر از 31 نميره تو ديال اپ. يه بار هم از مامور مخابرات پرسيدم كه اومده بود برا تعمبر يكي از خطهامون. گفت از اين جعبه تقسيمه كه تازه زدن يعني همين هشت به يك كه سيممون از اون مياد. اين همون pcm هستش؟
در ضمن اين مودماي smc چه جورين؟ كسي كار كرده باهاش؟
در ضمن بگم كه اين جعبه تقسيم هشت به يك رو بعدا آوردن اضافه كرد و كل سيماي كوچه رو اينجوري كردن. از اون به بعد هم سرعت اومد رو 31
حالا يعني من نميتونم adsl بگيرم؟
راه حلش چيه؟
سلام دوستان .
راجع به Pcm چیزایی که بلد بوده ام ، گفتم .
این 2 صفحه رو بخونید ، باز اگه کمکی از دستم بر بیاد ، انجام می دم :10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=229589&page=1
( از لینک دادن ، خودم هم بدم میاد ، اما خب ، احساس کردم جاش اینجا نیست ، قبلا هم که تاپیک اش ایجاد شده ، به هر صورت ، ببخشید .)
یا حق
نقل قول:
دوست عزیز به احتمال 99 درصد خطتون pcmهستش
اگه pcm باشه که اصلا نمی تونید adsl بگیرین برای مطمئن شدن برو سیم تلفن رو که از ساختمون خارج می شه دنبال کن ببین توی یه جعبه که قسمت پایینش باز می شه نمی ره اگه اینطوری بود خطت pcm ه دقت کن اون جعبه رو با جعبه تقسیم اشتباه نگیری
نقل قول:
نه بعید میدانم! یعنی به طور کلی عوامل تاثیر گذار بر دیال آپ 4-5 برابر عوامل موثر بر ADSL است و از این بابت ADSL مزیتی ویژه داره! ولی این مطلبی که شما گفتی ممکنه به خاطر فیبر نوری و یا PCM بودن خطتان باشه ! که در این باره حتما یه تحقیق بکنید که در مورد ADSL هم به وضعیت موجود مربوط است !
آخه من 4 سال پیش تو همین خونمون 46 و 48 کانکت می شدم !!!نقل قول:
سلام
احتمالا خططتون pcm هست
ممنون
نگید تورو خدا تازه امروز پول رو ریختم؟؟
راستی مودم Siemens گرفتم چه طوره ؟؟؟؟ (واسه داتک)
سلام من از صبا نت در اصفهان ای دی اس ال گرفتم وبعد از 4 روز وصل شد مشکل بسیار بزرگی که دارم 2 تاست.
1----کانکشن من هر 90 یا 60 یا 120 دقیقه قطع می شه(مودم من دی لینک هست) و میگه limited or no conected و باید مودم را از برق بکشم و دوباره بزنم این کار داره هر روز بیشتر می شه و مودم من در حال سوختن است:41:
تو رو خدا کمک کنید
2----با توجه به محدودیت صبا نت من در قسمت ارسال دیتا بسیار دارم مثلا 30 مگ در 60 دقیقه ولی دریافت 1 مگ و این طوری داره باندم را مصرف می کنه اگه راحی هست بگید
:10:
آفرین واقعا این پیگیری جای تحسین دارهنقل قول:
از بابت تاپیک خوبت هم ممنون خیلی آموزنده بود ولی شرمنده توی اون تاپیک که می رم میگه نام کاربری و پسورد وارد کن هر چی هم وارد می کنم می گه اشتباهه برای همین همین جا ادامه میدم
من چیزی به اسم PCM ندیدم !!!!
اول رفته بود تو این جعبه که جعبه هه توی ساختمون بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که توش این شکلی بود:
بعدش هم می رفت تو کوچه و میرفت توی این جعبه بعدش هم توی زمین:
در مورد مشکل اول چیزی نمی دونم اما در مورد مشکل دوم: آیا موقه ای که از اینترنت استفاده ای نمیکنی از اینترنت مصرف می شه اگه اینطوری بود تمام آپدیت اتوماتیک برنامه های سیستمتو غیر فعال کن بعد احتمال ویروسی شدن سیستم هم در نظر بگیرنقل قول:
پس اگه اینطوریه خطت pcm نیست راستی فکر کنم داشتی سکته رو می زدی:5:نقل قول:
لطفا یکی حواب سوال منا بده!!! :13:
من امرو يه جعبه ي خاكستري كمرنگ كه قبل از جعبه ي تقسيم بود رو ديدم در داخل پاركينگ كه سيم هاي تلفن بود!! ولي اين جعبه روش Pcm نوشته نشده بود و كاملا در جعبه باز شده بود و همه ي سيم هاي اون بيرون از جعبه اومده بود و يه مجموعه ي شير تو شيري از سيم ها به وجود اومده بود كه ديگه من چيزي ازش نفهميدم!!!
امروز رفتم مخابرات ببينم چرا به سپنتا جواب ندادن؟!! گفتن كه درخواست شما پنجم اومده و ما ششم خطتون رو رانژه كرديم! من گفتم خب سپنتا منتظر هست تا شما نتيجه رو بهش بگين ول طرف گفت كه ما كه نبايد خبر بديم اونا بايد يه نفر رو بفرستن تا خط رو تحويل بگيره!! (با توجه به اين كه وقتي من از روز ششم به بعد هم وقتي مودمم رو وصل مي كردم چراغ Adsl اون ثابت نمي موند!!!)
بعد از خود مخابرات با سپنتا تماس گرفتم و اونا گفتن كه امروز صبح نتيجه ي خطتون اومده كه درسته!!! منم رفتم خونه و ديدم دوباره مودم آپ نميشه،با سپنتا تماس گرفتم و اونا گفتن كه ما فردا فردي رو مي فرستيم مخابرات شما تا بررسي كنيم مشكل از كجاست!!!!
به نظر شما اشكال از كجا مي تونه باشه؟
(راستي سرعت اينترنت من هيچ وقت از 24 بيشتر نميشه ولي يادمه يه بار به 31 رسيد)