اقا این بازی که زیاد به دونستن انگلیسی احتیاج نداره اگه نداره برم بخرم ولی اگه مثل فال اوت به دونستن انگلیسی نیاز داره پولمو حروم نکنم
Printable View
اقا این بازی که زیاد به دونستن انگلیسی احتیاج نداره اگه نداره برم بخرم ولی اگه مثل فال اوت به دونستن انگلیسی نیاز داره پولمو حروم نکنم
امروز رسید دستم ولی حیف که کلاس دارم )):
بازی که کردم میام یه توضیحی میدم
بلهنقل قول:
چون این بازی نقش افرینی هست شماهم باید انگیلیسی بلد باشی
البته از نظر من
از این سایت راهنمایی میگیرم .... هنوز راهنمای کاملی نذاشتن ولی !!!نقل قول:
عزيز شما اينا رو از سايت خود بازي خووندي؟؟چون من هم در به دردنبال اين توضيحات هستم چون بازي نقش آفريني رو بدون توضيحات و راهنما انجام دادن يعني هدر دادن وقت.............. .
کد:http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age_Wiki
لازم میدونم از seymour و brain عزیز, که در ترجمه ی کمیک, به من کمک کردن, تشکر کنم :11:
ادرس صفحات کمیک, در ادامه و بترتیب از بالا به پائین قرار داده شده
کد:http://www2.picfront.org/picture/J2puSJSFW9/img/1.jpg
کد:http://www6.picfront.org/picture/s7Qu3VUx/img/2.jpg
کد:http://www6.picfront.org/picture/53W862xL76/img/3.jpg
کد:http://www10.picfront.org/picture/q5obmvZ6p/img/4.jpg
کد:http://www13.picfront.org/picture/kCQC5u4vj6J/img/5.jpg
کد:http://www2.picfront.org/picture/tmLI6rG3/img/6.jpg
کد:http://www4.picfront.org/picture/VDp7GP66T5t/img/7.jpg
کد:http://www9.picfront.org/picture/xnicUF2q/img/8.jpg
اقا من این بازیو تموم کردم اگه کمکی چیزی خواستید در خدمتیم:10::11:
عجب فازي ميده اين بازي خداييش بعد از فال اوت بازي نقش آفريني توپي در اين سطح بازي نكرده بودم (البته wow عزيز به كنار كه ايشون رو نميشه با هيشكي مقايسه كرد:31:)
رفتم پيش اون دوارف يه دو تا كتاب افزايش مهارت(همون tome و ......) گرفتم حالا واسه خودمون پهلووني شديم...............:31:
70 درصد قشنگيه اين بازي به همون زيادي ديالوگاس عزيز يه بازي نقش آفريني واقعي بايد موضوع رو واسه بازي كننده بسط بده و بفهمونه........ .نقل قول:
همیشه آرزو داشتم که یه گرگنما یار و یاورم باشه نه دشمنم .نقل قول:
humanنقل قول:
human noble
همون اول بازی یه پسره اومد خواستگاری کرد منم یه جوری جوابشو دادم که دیگه اگه کلاهشم اونوری افتاد نیاد برداره . (میگم خوب شد دختر نشدما ، خیلی آدم بی جنبه ای هسنم:31:)
بعد از Neverwinter Nights 2 و Knights of The Old Republic I & II خیلی لذت بردم. بعد از یک هفته و نیمی بی وقفه بازی کردن بالاخره 1000/1000 GS شد. فکر کنم 120 ساعتی وقت صرفش کردم . دیگه دیوانه شدم ولی ارزششو داشت. الان دیگه خواب Morrigan و Leliana و Darkspawn و Archdemon می بینم ! Andraste Mercy !! :31:
دیدم بد نیست شعر This is War از گروه 30 Seconds to Mars که توی بازی بود را براتون بزارم :
کد:A Warning to the people,
The Good and the Evil
This Is War
To the Soldier, The Civillian, The Martyr, The Victim
This is War
Its the moment of truth and the moment to lie
The moment to live and the moment to die
The moment to fight, the moment to fight, to fight, to fight, to fight
To the right To the left we will fight to the death
To the Edge of the Earth, It's a Brave New World from the last to the first
To the right, To the left, We will fight to the death
To the Edge of the Earth, it's a Brave New World it's a Brave New World it's a Brave New World
A warning to the prophet, the liar, the honest
This is War
To the leader, the pariah, the victim, the messiah
This is war
Its the moment of truth and the moment to lie
The moment to live and the moment to die
The moment to fight, the moment to fight, to fight, to fight, to fight
To the right, To the left, we will fight to the death
To the Edge of the Earth it's a Brave New World, it's a Brave New World, It's A Brave New World
I do believe in the light, raise your hands up to the sky
The fight is done, war is won, lift your hands toward the sun
toward the sun, toward the sun, the war is won
fight fight fight fight fight (choir)
To the right, To the left, we will fight to the death
To the Edge of the Earth it's a Brave New World it's a Brave New World It's A Brave New World
A Brave New World
The war is won,
the war is won,
a brave new world
I believe in nothing, not the end and not the start
I believe in nothing, not the earth and not the stars
I believe in nothing, not the day and not the dark
I believe in nothing but the beating of our hearts
I believe in nothing 100 suns until we part
I believe in nothing not in sin, not in god
I believe in nothing, not in peace and not in war
I believe in nothïng but the truth of who we are
دوستانی که میخوان زیر کلاسشون رو با خرید کتاب مربوطه باز کنند, ادامه مطلب رو بخونند
من عادت دارم قبل از لول آپ کردن, بازی رو سیو کنم. زمانی که با کلاس جنگجو بازی میکردم با خرید کتاب, زیر کلاس Berserkers رو باز کردم و بصورت اتفاقی و به اشتباه, یکی از وسایلم رو که نیاز داشتم, فروختم که مجبور شدم بازی رو دوباره لود کنم ولی این بار اون بابا, دیگه اون کتاب رو نداشت و وقتی برای لول اپ رفتم, دیدم اون زیر کلاس برام بازه :18: تو سری جدید که با جادوگر دارم میرم, برای خرید کتاب زیر کلاس شفابخش, همون کار قبل رو تکرار کردم و بازم بعد از لود کردن, هم زیر کلاسم باز شده موند و هم پول هایی رو که برای خرید کتاب دادم, برگشتن :18: :21:
اگه کسی از دوستان این موضوع رو برای خودش هم چک کنه و نتیجه رو بگه, ممنون میشم (مقدار پولها رو بعد از خرید کتاب و بعد از لود کردن, چک کنید)
کتاب لازم نیست برای Berserker بخری. Orghen همون Dwarf که بعد از Ozammar به گروهت ملحق میشه یادت می ده. بله درست میگی اگر تو یه ُSpecialization باز کنی و حتی بری Save های اولتو Load کنی می بینی که Specialization برات باز شده. طبیعیه. اگر Reaver را هم می خواهی می تونی توی Sacred Ash of Andraste Quest طرف Cult of Andraste را بگیری و Reaver Specialization را باز کنی و دوباره از قبل Quest Load کنی. برای پول هم این یک Glitch اتفاقیه.نقل قول:
Darkspawn
"And so is the Golden City blackened
With each step you take in my Hall
Marvel at perfection, for it is fleeting
You have brought Sin to Heaven
And doom upon all the world."
Canticle of Threnodies 8:13
Darkspawn ها موجودات فاسدی اند که در Deep Roads ،که در سرتاسر زیر Feralden واقع است، ساکن هستند. وقتی آنها یکی از خدایان قدیمی را در زیر زمین پیدا می کنند بطریقی آن را به یک Archdemon تبدیل می کنند که آنها را برای حمله به دنیای روی زمین رهبری کند و بدین صورت یک Blight اتفاق می افتد.
Darkspawn ها بصورت یک تفکر جمعی Hive-Mind عمل می کنند زمانی که توسط یک Archdemon رهبری شوند. در غیر این صورت همانطوریه که با نژادهای دیگر در حال جنگ هستند با نژاد خودشان هم نبرد می کنند.
سرزمین های تصرف شده توسط Darkspawn فاسد شده و دچار دگرگونی و مریضی می شود و تمام موجودات تغییر و مریض می شوند. تاثیر Blight بر موجودات زنده و Living Organism ها بیشتر است که نمونه آن Blight Wolf ها هستند.
طبق Chantery گناهان انسان بود که Darkspawn را به زمین آورد. گفته می شود در زمان Tevinter Imperium یک سری از جادوگران امپراتوری قدیم وارد Golden City شدند و به خاطر گناهاکار بودنشان شهر را فاسد کردند و شهر تبدیل به Black City شد.. خالق هم به خاطر این توهین آنها را نفرین و به موجوداتی خبیث و هیولا مانند تبدیل کرد و آنها هم برای فرار از نور خورشید به Deep Roads پناه بردند. در آنجا بود که آنها ارتشی تاریک از خودشان درست کردند و اولین خدای قدیمی Dumat را پیدا کرده و اولین Blight اتفاق افتاد.
اولین Blight :
بعد از تبعید گروه Darkspawn به دنبال Old Gods خدایان قدیم که توسط خالق در زیر زمین زندانی شده بودند گشتند و اولین آنها Dumat که اژدهای سکوت نام داشت را پیدا کردند. گناه Dumat ، جای گرفتن در قلب مردم به جای خالق بود و به همین ترتیب Dumat دوباره بال گشود تا انتقام خود را بگیرد. در طول اولین Blight تقریبا تمامی امپراتوری Dwarf ها از بین رفت و فقط دو شهر Orzammar و Kal-Sharok باقی ماندند.
از دومین و سومین Blight اطلاعاتی در دست نیست فقط در چهارمین Blight قهرمان Garahel توانست Archdemon را در Ayesleigh شکست دهد. بعد از آن پادشاه اعلام کرد که خطر Blight کاملا از بین رفته. حالا بعد از 400 سال پنجمین Blight اتفاق افتاده. Fereldan باید 2 Blight دیگر را تحمل کند تا تمامی خدایان قدیمی از بین رفته باشند.
چگونگی تولید مثل Darkspawn :
Darkspawn ها در طول نبرد ها زندانی هایی بسیاری را به اسارت گرفته و به زیر زمین می برند و آنها را مریض و فاسد می کنند. در این میان مردان از بین رفته و از آنها به عنوان غذا استفاده می شود. زنان نمی میرند و با گذشتن زمان تغییر شکل یافته و به Broodmother ها تبدیل می شوند. این Broodmother ها بر حسب نژاد گروه های مختلفی از Darkspawn ها را به دنیا می آورند. هر Broodmother در طول عمر خود می تواند 1000 Darkspawn را تولید کند.
زنان Dwarf که تبدیل به Broodmother می شوند Genlock ها را بوجود می آورند که آنها همانند Dwarf ها قد کوتاه ترین نژاد Darkspawn هستند.
انسان ها، Hurlock ها را که بر خلاف Genlock ها قد بلند و ماهیچه ای تر هستند را به دنیا می آورند.
Elve ها Shriek ها را که سریعترین و چابکترین Darkspawn ها هستند را تولید می کنند.
qunari ها Ogre ها را که قوی ترین کلاس Darkspawn ها هستند به دنیا می آورند.
در این میان درجات مختلفی در ارتش Darkspawn هست:
- Alpha ها که پاینترین درجه فرماندهان هستند که گروه های کوچک را رهبری می کنند.
- Omega ها که بالا تر از Alpha ها هستند ولی به ندرت دیده می شوند و اصولا قویترین ها را تشکیل می دهند در زیر گروه Boss ها قرار دارند.
- Emissaries که مسئول نگهبانی و ناظر دیگر Darkspawn ها هستند که در طول Blight تمامی رفتار و اهدافشان برای Archdemon باشد نه برای خودشان.
- General ها که تعداد انگشت شماری در Blight ها هستند و رهبری کامل ارتش را به عهده دارند.
یک Archdemon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک Broodmother از نژاد Dwarf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Shriek
"In war, victory
In peace, vigilance
In death, sacrifice"
- Grey Wardens' moto
Grey Warden ها سازمانی از ماهرترین و بهترین جنگجو ها , ساحران و Rogue ها هستند که مرکز آنها قلعه Weisshaupt واقع در کشور Anderfels است. هدف آنها مقابله با خطر Darkspawn ونابودی کامل آنهاست . در قدیم بروی Griffon ها ( حیواناتی که اکنون منقرض شده و در نماد Grey Warden ها به کار برده می شود ) سوار شده و به سرعت خود را به محل نبرد رسانده و در تعداد زیاد با Darkspawn ها درگیر می شدند. اکنون بعد از صد ها سال پس از آخرین Blight تعداد آنها رو به نابودی رفته و اکنون حدود 20 نفر به رهبری Duncan در Fereldan حضور دارند. بر طبق Right of Conscription آنها می توانند از پادشاه تا مجرمان را برای خدمت بر علیه Darkspawn به کمک بگیرند.
The Joining :
مراسم ملحق شدن به گروه است که با نوشیدن خون Darkspawn ها کامل می شود. همه نمی توانند از این مراسم زنده بیرون بیایند و کسانی هم که جان سالم به در می برند قادرند وجود Darkspawn را درک کرده و دستوراتی که Archdemon به آنها می دهد را بشنوند.
The Calling :
با اینکه آنها این قابلیت را پیدا می کنند که وجود Darkspawn ها را حس کنند اما Taint بیشتر از 30 سال اجاز زندگی به آنها را نمی دهد و grey Warden ها قبل از رسیدن مرگشان متوجه این موضع می وند که دیگر بدن آنها قدرت مقابله با خون فاسد Darkspawn را ندارد و کابوس های آنها دوباره شروع می شود آنها پس از حس این اتقاق به Deep Roads می روند تا با Darkspawn ih مبارزه کرده و با افتخار کشته شوند.
بازیه خیلی زیباییه.من تابحال این سبک رو تجربه نکرده بودم.خیلی زیباست.اگه شما وقت کافی و همچنین زبان انگلیسیه خوبی دارید به هیچ وجه این بازی رو از دست ندید.....
این بازی به شکل جالبی حس کنجکاوی شما تحت تاثیر قرار میده طوری که دوست دارید در همه موارد و جزئیات سر در بیارید.
داستان زیبای بازی+کارکترها+گیم پلی+فضا سازی و همچنین یک کلاس آموزشی زبان انگلیسی ازنکات برجسته این بازیه
واقعا یه شاهکار هستش فقط یک سوال
تو مبارزات چجوری میشه از خودت دفاع کنی؟؟؟؟
به اون شکلی که منظور شماست, نمیشهنقل قول:
تو مبارزات چجوری میشه از خودت دفاع کنی؟؟؟؟
البته بعضی از توانایها هم هستند که میتونند بهتون کمک کنند (که با توجه به هر کلاس, متغیرند)
همونطوری که دوست عزیز G.D.ragon.Ir گفتند نمیشه یعنی این بازی قاعدش همینه. بازی های سبک RPG که از قاعده D&D یا Dungeons and Dragons پیروی می کنند دفاع، جنگ استفاده از قابلیت های کلاس مورد نظر همه بستگی به توانایی هایی دارد که شما برای کاراکتر خود انتخاب کرده و بالا برده اید و شانس ها و خیلی مسائل دیگه دخیل هستند. من 1 سال پیش در یکی از تاپیک های RPG این قاعده ها را توضیح داده بودم که دیگه وجود خارجی نداره. اگر شد باز هم توضیح خواهم داد.نقل قول:
بازی بسیار خفنی و زیبایی است تنها عیبی که فکر میکنم داره دیالوگهاش کمی طولانی هست و هی باید بخونی و این کمی ادم را خسته میکنه .
نقل قول:
:5:
بسیار عالی اینهم لینک دانلود پچ بازی به همراه کرک که براتون آپ کردم اول پچ رو نصب کنید موفق باشید.
کد:http://www.2shared.com/file/9174185/f11ff6a6/Dragon_Age.html
Fixed potential corruption of character statistics Fixed portrait appearance
sliders when importing a character from the downloadable Character Creator Fixed
import for preset face settings from the downloadable Character Creator Made
Easy difficulty easier Slightly increased attack, defense, and damage scores for
all party members at Normal difficulty Fixed video issues when running on a very
wide screen display, including ATI Eyefinity displays
دوستان میشه بگید چه جوری از جادوهاش تو مبارزه استفاده می کنه؟مثلا جادویی که طرف مقابل رو منجمد می کنه.
کافی روی ایکون جادو مورد نظرتون کلیک کنید و بعد هم با توجه به نوع جادو, روی طرف یا فضای مناسب کلیک کنید (اگر روی دشمنی, یکبار کلیک راست کنید اون رو به عنوان هدف انتخاب کردید و تمام جادوهای تهاجمی انفرادیتون, به اون برخورد میکنه)نقل قول:
دوستان میشه بگید چه جوری از جادوهاش تو مبارزه استفاده می کنه؟مثلا جادویی که طرف مقابل رو منجمد می کنه.
بچه ها من اینو گرفتم و یه 10 دقیقه ای هم بازی کردم...زیادی پیچیده نیست؟خیلی دنگ و فنگ داره...
همه بازی های سبک RPG پیچیده هستن.نقل قول:
میشه بگید آیکون جادو رو از کجا باید بزنم ؟آخه وقتی رو دشمنا کلیک راست می کنم ، میره و با شمشیر و تیر کمون و این جور چیزها باهاشون می جنگه.نقل قول:
اون چیزهایی که میشه آوردشون پایین ، اونا چی هستند ؟
سلام.
چه جوری میشه اینکه روی زمین راست کلیک میکنیم و حرکت میکنه به سمتش رو غیر فعال کرد ؟
تو آپشن من چیزی ندیدم !!!
در ضمن جادوهارو میشه با عداد 1 و 2 و الی آخر ... روی دشمنات بزنی .... فقط کافیه روشون کلیک بعدش عدد جادوی مورد نظرتو بزنی ... اینجوری سریعتره ...
از بازی World of Warcraft از هر نظر خیــــــــــــــلی تاثیر گرفتن ... !!!
اقایون کسی شهر city of heven رفته؟ اوون اخرش که داری امتحانهای سرنوشتو رد می کنی. اونجایی که باید با وایسادن روی مربع ها راهی درست کنی چه جوریه؟ من شکلشو رو کاغذ کشیدم و عدد گذاری کردی ولی درست کردن راه امکان پذیر نیست.
دوست عزیز, برای استفاده از جادو باید خودتون یا یکی از اعضای گروهتون جادوگر باشند (ظاهرآ شما جادوگر نیستید. اگر ابتدای بازی هستید بعد از مدتی یک دختر جادوگر به گروهتون اضافه میشه)نقل قول:
میشه بگید آیکون جادو رو از کجا باید بزنم ؟آخه وقتی رو دشمنا کلیک راست می کنم ، میره و با شمشیر و تیر کمون و این جور چیزها باهاشون می جنگه.
اون چیزهایی که میشه آوردشون پایین ، اونا چی هستند ؟
بستگی داره, هم میتونید توانایهای ویژه هر کلاس رو تو "کویک بار" قرار بدید (که خودشون بصورت خودکار اضافه میشن) و هم ایتم هایی معمول, مثل خون و مانا و...
دوستان من پس از مطالعه مطالب سايت به بازي علاقهمند شدم رفتم بازي رو گرفتم ولي موقع نصب اين ارورو ميده error: switch from current encoding specifiled encoding not supported line 1 column 40 in inter xml seting خواهشمندم راهنمايي كنيد
ممنون دوست مننقل قول:
آره من جدوگر نیستم تو بازی . آیا راهی هست که جادوگرش کنم ؟
این بازی امکان چند کلاسی رو به گیمر نمیده و تنها راه اینه که بازی رو از اول و با کلاس جادوگر شروع کنید (اگر هم امکان چند کلاسی داشت بازم بخاطر اینکه در ابتدای بازی, نژاد و امتیاز های توانایهای پایه رو با توجه به کلاس فعلی انتخاب کردید, بازم این شیوه چند کلاسی رو پیشنهاد نمیکردم) اگر تازه بازی رو شروع کردید یا خیلی به این کلاس علاقه مندید بهتون پیشنهاد میکنم بازی رو از اول و با کلاس مورد علاقتون برید اما در غیر اینصورت تصمیم گیری باشماست :10:نقل قول:
ممنون دوست من
آره من جدوگر نیستم تو بازی . آیا راهی هست که جادوگرش کنم ؟
با سلام
کسی راهنمایی برای این بازی نداره چطور بفهمیم بازی تموم شده
شنيدم بازي قسنگي نيست!امتيازش كه بالاست.
نمي دونم بخرم يا نه؟
اگه اهل بازی های نقش آفرینی هستید, پیشنهاد میکنم این شاهکار رو از دست ندید چون حالا حالا ها همچین بازی ای گیرتون نمیادنقل قول:
شنيدم بازي قسنگي نيست!امتيازش كه بالاست.
نمي دونم بخرم يا نه؟
چطوری باید اون صندوقای قفل رو باز کرد؟
فقط کلاس عیار این توانایی رو داره. باید موقع لول اپ, این توانایی رو که به شکل یک قفل هست انتخاب و به مرور زمان, ارتقا بدید. تا اونجا که یادمه, مقدار چالاکی هم تو این زمینه تاثیر گذارهنقل قول:
چطوری باید اون صندوقای قفل رو باز کرد؟
با سلام
من تمام استعداد توانایی های پسره و تمام دوستاش را اپدیت کرده ام و توی اخرین درجه است اما هرکاری میکنم این قفل و بعضی چیزها را نمیتونم انتخاب کنم و به منوی پائین بکشم
مشکل از کجاست
با تشکر
هر موردی که نیاز به انتخاب/فعال کردن داشته باشه, وقتی در لیست اصلیش, روش برید, نشان موس به شکل یک "دست" درمیاد و شما میتونید اون رو به "کویک بار" انتقال بدید. مواردی هم که این تغییر شکل موس رو ندارند, یعنی نیازی به انتخاب/فعال کردن ندارندنقل قول:
با سلام
من تمام استعداد توانایی های پسره و تمام دوستاش را اپدیت کرده ام و توی اخرین درجه است اما هرکاری میکنم این قفل و بعضی چیزها را نمیتونم انتخاب کنم و به منوی پائین بکشم
مشکل از کجاست
با تشکر
من قسمت پازل پل گیر کرده ام تا مرحله دو پیش میرم اما بعدش که طبق راهنمایی این سایت
نمیتونم 3 و چهار را اجرا کنمکد:http://mycheats.1up.com/view/section/2019479/27859/dragon_age_origins/pc
توی قسمت سوم
راست 2 راست 4 چپ 6 بعد شیفت راست2 به چپ1 بعد حرکت من اینجا را متوجه نمیشم وقتی دومی سمت راست را به 4 حرکت میدم پل میره و در ضمن این شیفت اینجا به چه دردی میخوره
Step 1: Right One, Right Two, Left Three. Main character moves.
Step 2: Right Two, Left Three, Left Six. Keep moving.
Step 3: Right Two, Right Four, Left Six. Then shift Right Two to Left One. Keep moving.
Step 4: Right Four, Right Five, Left One. Then have Right Four move to Left Five. Finish crossing.
من راهنمایتون میکنم ولی خودتون سعی کنید با این راهنمایی, حلش کنید. اگه بازم به مشکل برخوردید من کامل توضیح میدم.نقل قول:
من قسمت پازل پل گیر کرده ام تا مرحله دو پیش میرم اما بعدش که طبق راهنمایی این سایت
کد:
http://mycheats.1up.com/view/section/2019479/27859/dragon_age_origins/pc
نمیتونم 3 و چهار را اجرا کنم
توی قسمت سوم
راست 2 راست 4 چپ 6 بعد شیفت راست2 به چپ1 بعد حرکت من اینجا را متوجه نمیشم وقتی دومی سمت راست را به 4 حرکت میدم پل میره و در ضمن این شیفت اینجا به چه دردی میخوره
Step 1: Right One, Right Two, Left Three. Main character moves.
Step 2: Right Two, Left Three, Left Six. Keep moving.
Step 3: Right Two, Right Four, Left Six. Then shift Right Two to Left One. Keep moving.
Step 4: Right Four, Right Five, Left One. Then have Right Four move to Left Five. Finish crossing.
برای اینکه هر تیکه از پل, ثابت بشه باید دونفر اون تیکه رو فعال کنند (یکی با ایستادن روی قسمت های سمت چپ و دیگری با ایستادن روی قسمت های سمت راست) در ادامه گفتم که ایستادن روی هر قسمت, کدوم تیکه از پل رو فعال میکنه (قسمت های مهم رو با رنگ قرمز مشخص کردم)
خروجی
x قسمت 2 -------------------------------------------------------------- x قسمت 2
x قسمت 3 و 4 -------------------------------------------------------------- x قسمت 4
x قسمت 2 و 3 -------------------------------------------------------------- x قسمت 4
x قسمت 1 -------------------------------------------------------------- x قسمت 1
x قسمت 1 و 2 -------------------------------------------------------------- x قسمت 4
x قسمت 3 -------------------------------------------------------------- x قسمت 3
ورودی
اکیدا پیشنهاد می کنم یه سیو مطمئن از بازی داشته باشید
بعضی انتخاب ها تو بازی دردسر ساز میشه
مثلا حس انسان دوستانه ی من گل کرد گفتن به دهکدتون کمک می کنم تا در برابر حملات شبانه محافظت بشه
بعد هر چقدر تلاش کردم نمی شد این مرحله رو رد کرد خیلی سخت بود
مجبور شدم برگشتم به سیو قبلی