هادی بابا این معموریت هاشو انجام ندم مشکلی داره؟ اخه اخر معموریت های مسخره رو به ادم میده
Printable View
هادی بابا این معموریت هاشو انجام ندم مشکلی داره؟ اخه اخر معموریت های مسخره رو به ادم میده
من الان لول 14 ام هادی میگم جز این صحرا کجا برم برام خطرناک نباشه؟
خوشت میاد فقط سریع دانلود کن که زود برسی به لول ده بشیم 3 نفر با هم بریم لول بگیریم اینجوری خیلی بهتره هم بازی خسته کننده نمیشه به قول هادی:31:نقل قول:
1- آره باید همیشه صفر باشه.نقل قول:
2- سوالت رو متوجه نشدم.کلید q رو بزن لیست quest ها میاد قشنگ توضیحاتش رو بخون حل میشه.مشکلی نداره.
الان تو اون سه تا جنگل که تهش میخوره به bamboo forest میتونی بری از بالا هم تا ruinen village.نقل قول:
ولی بهترین جا برات ruinen village هست.
سریع هم برو یه wing درست کن که نخوای هی این همه راه رو پیاده بری تا اونجا.سریع تله پورت بشی اونجا.
شما نمیخواید بگید چه کلاسی برداشتید؟لطفا اسمتون رو تو بازی هم بگید.
من کلاس Pikeman هستم.اسمم تو بازی KingHadipro هستش.
اینی که گفتی حالا کی هست :دی:31:نقل قول:
1- بابا نمی شد زود تر بگی؟ الان 32ر تا اضاف دارم:31:نقل قول:
2- هیچی حل شد
من رفتیم آلفا . من با فایتر اومدم اسمم همین روح سگ ولگرده منتهی خارجیش GhostStrayDog:31:نقل قول:
=======
امشب 12 رو می گیرم. به نظظرم جنگل بهتر از صحرا ه. صحرا همشون وحشی بودن بابا:27:
کلا بازی باحاله حال می ده
12 رو همین الان گرفتم.
دیگه نمی تونم
شب بخیر
خوره...نقل قول:
هادی چه طوری wing کنم؟
توی نقشه توی شهر warp gate رو پیدا میکنی و میری اونجا بعد میبینی یه پیرمرد کنارش ایستاده.روی پیرمرده کلیک میکنی بهت میگه برای wing اول چه چیزهایی میخواد.فکر کنم یه hopy cristal و یه hobgoblin cristal و یه مقدار هم پول میخواد وقتی اینها رو پیدا کردی میری پیشش بعد یه wing بهت میده که وقتی این wing رو داشته باشی میتونی به سرزمینهایی تو نقشه بری که warp gate دارن.نقل قول:
دمت گرمنقل قول:
من رسیدم به 13 همین الان
درباره ی این کریستال ها یه توضیحی می دی؟
چجوری می شه راش انداخت؟
کلید v رو میزنی بعد روی کریستال کلیک راست میکنی و اون موجود آزاد میشه و برات میجنگه.البته تو شهر آزاد نمیشه و فقط تو منطقه های جنگی میشه آزاد کرد.
item هات تو چه وضعیه؟اگه لولت بره بالا ولی اسلحه و زره و کلیه آیتمهات ضعیف باشه اصلا به درد نمیخوره.سریع میمیری.نقل قول:
الان تو باید بری تو ruinen village لول آپ کنی.اونجا یه خونه خرابه هست که همیشه توش بازیکنهای دیگه در حال جنگیدن و لول آپ هستن.اگه بری اونجا میتونی ازشون درخواست پارتی کنی و با هم بجنگید و سریعتر لولت بره بالا.
حتما میدونی که با کلید اینتر میشه با بازیکنهای دیگه چت کرد.
ایول. سرورهای دیگه چجورین؟ همین نقشه رو دارن؟نقل قول:
من الان میرم تو بازی خواستی بیا با هم بریم اونجا.
آره همه سرورها عین هم هست ولی الان بیشتر بازیکنها تو سرور آلفا هستن و حتما دیدی چقدر سرور شلوغه.اون دو تای دیگه برای مواقع ضروریه که مثلا تو سایت اعلام میکنن سرور آلفا داره تعمیر میشه و همه میریزن تو سرور بتا.نقل قول:
الان میای تو بازی یا من تنها برم؟
به هر حال من میرم تو بازی.اگه اومدی همون جا که تو شهر ظاهر میشی وایستا تا من بیام.ساعت هفت و بیست دقیقه من میام اونجا.کلید اینتر رو هم بزن تا بتونی صحبتهای من رو ببینی.من رفتم.
هادی بیا با هم بریم این ghost هم بیاد بریم ok?نقل قول:
اره من امروز اگه یادت باشه ghost یه mystic و یه Golbin تو جنگ ازاد کردم:31:نقل قول:
مثل اینکه سرور مشکل داره.من تو سرور آلفا هیچ کسی رو نمیبینم حتی آهنگر ها و مغازه دارها رو!
برای شما هم امروز اینجوریه؟
حامد من الان میرم تو بازی بیا همونجا که ظاهر میشی وایستا.
حامد چه کلاسی برداشتی؟لولت چنده؟
من اون یارو مجیکاله لولم هم 14 ه امروز احتمالا برم 15 میگم هادی تو کذوم سرور میای؟؟
برا منم بعضی مواقع اینجوری میشه از بازی میام بیرون دوباره مرم درست میشه!نقل قول:
الان تو تریبال یه نمه سرم شلوغه نمی تونم
تریبال رو بیخی شو یکی رو سیترت کن بپر بیا 3 نفری خیلی فان میدهنقل قول:
باشه میام
تو تو بازی نبودی که
الان بیا هستمنقل قول:
هادی منم اومدم.
همون فایلی که اوندفعه دانلود کرده بودم رو دوباره نصب کردم.
ایندفعه مشکلی پیش نیومد.
PUNKS]n.17 هم توی بازی شانسی دیدم.
اما هیچی از بازی بلد نیستم.
کم کم یادم بدید.
فعلا میرم(احتمالا 10 تا 12 برق نداریم.)
به به ببینید کی اومده.آقا مصطفی تاپیک رو نورانی کردید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم بازی رو هم یادت میدیم.من الان میرم بخوابم.باشه فردا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز, 09:05 PMنقل قول:
:31::31::31::31:
الان می ری بخوابی؟؟؟؟؟؟؟
من رسیدم به 14
من لول 15 امنقل قول:
اقا بیاید از این به بعد قرار بزاریم 3 نفری 4 نفری بریم خیلی فان میده
اسکیل گرفتی؟ برو پیش اسکیل مستر M رو تو شهر بزن نوشته Skillmaster برو پیشش تا میتونی اسکیل یاد بگیر فکر کنم 3 تا بتونی یاد بگیرینقل قول:
یکی فعلا یاد گرفتم
میرم پیشش امشب دوباره
حالا از قبل ییکی یه ساعتی رو بگه 3 4 نفری با هم بریم البته برا هادی افت داره با لول های هم اندازه ما بیاد
آقا امشب ساعت 10 همه جلوی در ricarten .خوبه؟
برق ما میره تو اون ساعت...نقل قول:
هادی من یه سری Item جدید گیرم اومده نمیدونم چین...
راستی این گرگ ها که شبا تو جنگل پیدا میشن رو بکشی چی بهت میدم؟ من یکی شونو کشتم هیچ Item بهم نداد تازه تنها بودم کلی مجبور شدم lifepoint بخورم
من احتمالا امشب نیستم.نقل قول:
پنجشنبه ها میرم خونه مادربزرگم.
هادی امروز رزولوشن بازی رو بالا بردم دیگه نتونستم بازی رو اجرا کنم.
حالا دارم دوباره نصب و آپدیت میکنم ببینم چی میشه.