من اصلا توی فولدر resorce پوشه ی Fonts ندارم و اون رو می سازم.اما هر بار فایل فونت رو داخل پوشه کپی می کنم با error مواجه می شم.هرچند فونت error تغییر می کنه .!
Printable View
من اصلا توی فولدر resorce پوشه ی Fonts ندارم و اون رو می سازم.اما هر بار فایل فونت رو داخل پوشه کپی می کنم با error مواجه می شم.هرچند فونت error تغییر می کنه .!
شما مموری کارت رو در بیار و گوشی ور ریستارت کن.
دوباره مموری رو بگذار و فونت مورد نظرت رو توی فولدر fonts بریز.
دوباره گوشی رو ریستارت کن.
ببین درست میشه.
ازتون ممنونم.ظاهرا با این کار درست شد!اما از کجا فهمیدین.آیا قبلا با این مشکل مواجه شده بودید؟نقل قول:
خواهش میکنم.
ببینید.خیلی ساده هست.زمانی که گوشی داره از این فونت استفاده میکنه شما میخوای اون رو تغییر بدید یا پاک کنید.چون in use هست error میده.
عین همین قضیه توی ویندوز هم وجود داره.مثلا یک آهنگ در حال اجرا رو نمیتونید delete کنید چون سیستم در حال استفاده از اون هست.
موفق باشید.
راستی عضویتت رو هم تبریک میگم.
p1 تاپیک خوبی داره.حتما اونجا بیا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید
آقا من p1i دارم وقتی فونت رو میریزم همه چیش عالیه فقط فونت bold روش کار نمیکنه مثلا وقتی مسیج میاد bold نیس چجوری میتونم درسش کنم ؟ ممنون میشم از کمکتون
چند تا فونت ديگه رو انتحان كن . مشكل از فونتهنقل قول:
سلام
آقا هیشکی از اساتید ادیت فونت نمیخواد این فونت نستعلیق رو حجمشو کم کنه؟
این بنده خدا m.s.f هم قول داد ولی گذاشت رفت.
لا اقل بگید اگه با همون روش که اول تاپیک نوشتین(تغییر دادن اسم و 4 بار کپی کردن) مشکلی پیش نمیاد.چون حجم فونت 1 مگابایته؟
ممنون و موفق باشید.
جديدا نمي دونم چرا همه كم رنگ شدن ، اگه من و شما نباشيم ديگه هيچ كسي نمياد اينجا . به نظرت چرا اينجوري شده ؟ همه تاپيك ها داره خاك مي خورهنقل قول:
جددا خیلی خلوت شده.نکنه همه بچه مدرسه ای بودن و حالا دیگه نمیتونن بیان.
عجب.
من داره حالم از این تاپیکها به هم میخوره .. فقط و فقط مشکل میپرسن و دوستانی هم که دستشون تو کاره نه تنها چیز میز جدید نمیذارن بلکه به جای اینکه به ملت بگن اینجا جاش پرسیدن مشکل نیست اونها رو راهنمائی میکنن ... این p30world دیگه مثل p30world قدیم نیست حال نمیده )):
کسی فونت yahoo را اگر داره بذاره
ممنون
اي بابا :37::37:نقل قول:
دست رو دلمون نذار كه خونه ، ديگه حال نمونده برامون ... :دي
امير جان مشكلات بچه ها از جمله خود من زياده ، با شروع شدن كلاسام وقت كمتري براي اومدن تو اينترنت دارم به خصوص الان كه ترم آخرم.
در مورد جواب دادن به سوالات هم بايد گفت اساس كار فروم بيشتر رو جواب دادن به سوالات دوستانه :10:
ولي چشم ، چيز جديد هم ميزاريم :7:
سلام
برای این که کمکی کرده باشم به اونهایی که نمیتونند از فونتها استفاده کنند باید بگم که امکان داره روی گوشی به غیر از زبان انگلیسی یکی دو تا زبان دیگه نصب باشه ،
در این صورت گوشی فقط فونتهایی را قبول میکنه که تمام زبان های گوشی را درون خودشون داشته باشند
( این بلا سر خودم اومد که بعد از فلش کردن گوشی زبان چبنی داشت و بقیه ماجرا . . .)
در این صورت اگر گوشیتون آپدیت شدست که باید اون را به روشهایی دون گرید کنید و بعد از آن آپگرید کنید با زبان انگلیسی
و اگر هم اپگرید نیست که فقط کافیه اون را آپگرید کنید و در زمان آپگرید زبان انگلیسی را انتخاب کنید ، سعی کنید با یک اینترنت پر سرعت و از سایت خود سونی اریکسون این کار را بکنید چون فلش های دیگه معمولا کمی ایراد دارند روی گوشی های ایران
سلام دوستان
یه سری فونت براتون آپ کردم که امیدوارم خوشتون بیاد
عکس بعضی از فونتها رو در زیر می بینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک دانلود :
کد:http://redswallow.persiangig.com/other/New%20FONTS%20by%20Red_Swallow.rar
اين فونت ها ، فارسي رو هم ساپورت مي كنند يا نه ؟نقل قول:
راستش خودم دو تا از فونتها رو که امتحان کردم ، فارسی رو ساپورت نمیکرد ؛ دیگه بقیه اش رو نمیدونمنقل قول:
دوست عزيز ؛ من 100 تا از اين فونت ها دارم كه قشنگ تر هم هستند ولي فارسي ساپورت نمي كنند براي همين تو سايت نذاشتم ، شما هم فونتي بذار كه فارسي رو ساپورت كنهنقل قول:
لطفا فونت با ساپورت فارسی قرار بدید
فارسی کردنش که کاری نداره.توی چند صفحه قبل تا حدودی روشش رو گفتم.
سلام دوست عزيز
گوشي w950 كه مموري نداره فقط 4گيگ داخلي دارم
اونو چجوري فارسيش رو راه بندازم؟
ممنون ميشك راهنمايي كني
خيلي خيلي سپايگذارم
سلام
خیلی تاپیک خوبیه ممنون
فقط یه سوال بعضی ز فونتها فارسیشون قشنگه بعضی هاشون انگلیسی چجوری میشه اینا رو با هم داشت
فونت رو دانلود كن.نقل قول:
سلام دوست عزيز
گوشي w950 كه مموري نداره فقط 4گيگ داخلي دارم
اونو چجوري فارسيش رو راه بندازم؟
ممنون ميشك راهنمايي كني
خيلي خيلي سپايگذارم
بريز توي اين مسير توي گوشي:
توي مموري كه بيشتر هست نه اوني كه در واقع مموري داخلي هست يه فولدر هست به نام resource حالا فونت رو بگير و توي فولدري به نام fonts بريز توي همين فولدر resource.
D:\resource\fonts
خوبي از خودتونه.نقل قول:
سلام
خیلی تاپیک خوبیه ممنون
فقط یه سوال بعضی ز فونتها فارسیشون قشنگه بعضی هاشون انگلیسی چجوری میشه اینا رو با هم داشت
بايد اديتشون كني.بايد وقت بزاري براش.
راهش توي صفحات قبل هست.
سلام
ميخوام بدونم اگه چند تا فونت مختلف را روي گوشي ريخته باشم چطور ميشه بين اونها swich كرد و تغيير داد؟
فكر نميكنم بشه.بايد هر دفعه تغيير بدي و گوشي رو ريستارت كني.
فارسی رو هم کاملا ساپورت میکنه
اسکرین شات ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کنید از لینک زیر :
کد:http://www.4shared.com/file/68767315/c0df43a3/Walt_DisneyFarsi.html
سه فونتی که در این پست میزارم فارسی رو ساپورت نمیکنن:13:
میدونم به درد خیلیا مثل خودم نمیخوره ولی شاید به درد کسانی که اصلا از فارسی استفاده نمیکنن بخوره
1 - X-Files
اسکرین شاتهای این فونت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.4shared.com/file/68817427/43c5090c/X-Files.html
2 - Agent
اسکرین شاتهای این فونت
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.4shared.com/file/68817787/bb6c5fdf/Agent.html
3 - Cooper Black
اسکرین شاتهای این فونت
کد:http://www.4shared.com/file/68818113/312d4c6b/Cooper_Black.html
سلام دوستان
این فونت که براتون آپ کردم یه فونت زیبا با خط نستعلیق هستش ، نمیدونم قبلأ گذاشته اند یا نه
اما بهرحال امیدوارم خوشتون بیاد
این هم لینک دانلود :
کد:http://redswallow.persiangig.com/other/Nastalig%20FONT%20by%20Red_Swallow.rar
اين فونت را من زماني كه كا800(خدا رحمتش كنه)داشتم ساختم .واسه گوشي هاي db2020 سوني اريكسون.
اين فونت تو تمام فروم ها پخش شد.حالا من كه خودم خداي هك گوشي هاي db2020 هستم بايد دست به دامن شما بشم چون تازه 1 روزه كه پي 1 خريدم.
حالا من از شما خواهش ميكنم اگر ميشه اين فونت را براي استفاده گوشي هاي Uiq3 درست كنيد.
کد:http://www.2shared.com/file/4280988/6bccc84b/hessam_sz.html
سلامنقل قول:
آقا این لینک خرابه لطف کن یه جای دیگه آپلود کن
نقل قول:
آقا من اینو دانلود کردم ولی فقط یه فایله ttf !
نباید 4 تا باشه؟
خود دوستمون گفت اين رو براي k800 و ساير گوشي هاي db2020 ساخته ، اون اين فونت رو گذاشت كه دوستان براي uiq3 درستش كنندنقل قول:
اگه يكم دقيق تر مي خواندي خودت متوجه ميشدي
چرا این فونتها اینطوریند؟
قشنگترینهاشون را هر کدومشو که امتحان کردم فونتهای فارسیش ناقص بود مخصوصا موقعی که کپس لوک گوشی روشن باشه. مربع میندازند. نمیشه یه طوری کمبود های فارسی این فونتها را پر کرد؟ نرم افزاری چیزی نداره؟
من یکی از فونتای اول تاپیک رو ریختم.کارم کرد.اما پاک نمیشه...فونتش ریزه
اسم فولدرشو عوض کن بعد پاکش کن یا 1 فونت جدید جایگزین قبلی کن بعد دوباره اسم فولدر درست کننقل قول:
منظورتون رو از ناقص بودن فونتهای فارسی میشه بگید !!!!!!! کدوم فونت و چه چیزیش ناقصه ؟!؟!؟!
در ضمن اگه فونت رو توو مموری بریزید براحتی پاک میشه ولی اگه توو فون بریزید باید با روشی که توو پست اول همین تاپیک گفته شده درستش کنید
نرم افزار فونت سازی اگه کسی داره لینکشو بده
تمام این فونتها را با کیبورد مجازی گوشی باز کنید و کلید شیفت را بزنید میبینید که بیشتر دکمه ها خالی میمونند و باعث میشه اگه مثلا توی فایلهای ورد یا توی مسیج ها و ... اگه اون علامات یا حروف استفاده شده باشه به جاش مربع ظاهر بشه.نقل قول:
منظورتون رو از ناقص بودن فونتهای فارسی میشه بگید !!!!!!! کدوم فونت و چه چیزیش ناقصه ؟!؟!؟!
تمام این فونتها را با کیبورد مجازی گوشی باز کنید و کلید شیفت را بزنید میبینید که بیشتر دکمه ها خالی میمونند و باعث میشه اگه مثلا توی فایلهای ورد یا توی مسیج ها و ... اگه اون علامات یا حروف استفاده شده باشه به جاش مربع ظاهر بشه.نقل قول:
سلام
من چطوری می تونم اندازه یه فونت رو تغییر بدم؟
فارسی 32 تا حرف داره و تمام این 32 حرف هم توو کیبرد مجازی وجود دارند .نقل قول:
ضمنا اگه میخواین اینطوری نباشه میتونید از فونت p1 استفاده کنید که با استفاده از این فونت این مشکل هم برطرف میشه . فکر کنم فونت P1 رو توو توو تاپیک هک قبلا دیده بودم .