این روش هم امتحان کن ببین درست میشهنقل قول:
همه فایلها رو انتخاب کن بعد روی یکی از فایلها رایت کلیک کن و از منوی باز شده Play رو بزن.
Printable View
این روش هم امتحان کن ببین درست میشهنقل قول:
همه فایلها رو انتخاب کن بعد روی یکی از فایلها رایت کلیک کن و از منوی باز شده Play رو بزن.
============================نقل قول:
با سلام
این مشکل مربوط به انتخاب همه فایل ها رو می گید؟
فقط فایل های صوتی ازاین روش میشه انتخاب کرده
اما ویدئویی، نخیر نمی شه
مشکل اصلی من این مورد هست که دوستان راهنمایی نفرمودن==================================
نقل قول:
سلام plugin ویندوز مدیا پلیر 11 برای پخش فایلهای 3gp میخواستم.
plugin ویندوز مدیا پلیر 10 نصب کردم ولی کارایی نداشت برای ورژن 11.
اگر ممکنه ورژن ویندوزت رو بگو ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه K-Lite Codec Pack رو نصب کنید دیگه نیاز به پلاگین ندارید و بعد از اون (نصب) دیگه مدیا پلیر هم 3gp رو می خونه
سلاماگه تنظیم یا پلاگین یا نرم افزاری هست که بتونه توی مدیا پلیر متن شعر رو نشون بده یعنی با ساپورت فارسی باشه من لیریک رو جت اودیو نوشتم اما با نرم فزار مینی لیریک حروف رو از هم جدا نشون میده
چه کار کنم لیریک فارسی در مدیا پلیرم درست نشون داده بشه
ویندوزم ویستا 64 بیت ومدیا پلیر 11
من از مدیا پلیر 11 استفاده میکنم و ویندوزم هم xp sp3 هست میخواستم ببینم چطوری میتونم فرمت avi رو با مدیاپلیر پخش کنم
چون پخش نمیکنه من مبتدی هستم کامل توضیح بدین که بتید چیکار کنم ممنون میشم
AVI های حاوی فرمت های فشرده مثل XviD و h264 ها پیش فرض پخش نمیشن.نقل قول:
باید بسته های کدکی مثل K Lite رو نصب کنید.
یا از نرمافزارهای پلیر دیگر مثل GOM و KM استفاده کنید.
سلام به همگی
من یک مشکل عجیب دارم جدیدا ای فیلم دی وی دی خریدم که وقتی اون رو اجرا میکنم نشون می ده اما وقتی وارد درایو g می شم هیچ فایلی تو درایو نیست که بتونم اون فیلم های که دوست دارم و کپی کنم
لطفا راهنمایی کنید
سلام
من وقتی JetAudio روی سیستمم نصب می کنم دکمه Play all پنجرهای که باز کردم کار نمیکنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نه اینکه اصلاً کار نکنه، ولی فقط یک آهنگ رو باز میکنه نه همه آهنگها رو!!!
جالب اینجاست که وقتی JetAudio رو حذف میکنم دکمه Play all به روال سابقش برمیگرده.
کسی میتونه بهم کمک کنه که هم JetAudio رو داشته باشم و هم Play all درست کار کنه؟
عزیزم توی ویندوز ایکس پی شما نمیتونید این قابلیت رو برای جت آدیو استفاده کنید ولی در ویستا میتونید.نقل قول:
برای اینکه تمام آهنگ ها را جت آدیو باز کنی باید همه اونارو انتخاب کنی و روی اونا راست کلیک کنی و از منوی Jetaudio گزینه play with jetaudio رو بزنی
من اصلاً قصد ندارم آهنگهام رو با JetAudio باز کنم. پخش کننده پیش فرض مدیای من Media Player هست و این مدیا پلیر هست که فقط یک آهنگ رو باز میکنه، نه JetAudio!نقل قول:
به نوعی مشکل من با Windows Media Player هست.
سلام
من يك فيلم با فرمت mkv دانلود كردم . وقتي km player ريختم با همه پلير ها باز شد.
ولي اشكال اينه بصورت اسلايد اسلايد نشون ميده
راهي هست براي رفع اين اشكال؟
مشکل فکر کنم از odec اون باشهنقل قول:
شما آخرین ورژن K-Lite Mega Codec Pack رو دانلود و نصب کنید ببینید مشکل برطرف میشه
با این پلاگین که معرفی میکنم می تونین مدیا پلیر خودتون را بیش از بیش ارتقاء داده و از خروجی صدای واقعا عالی که این پلاگین در اختیار شما قرار میده استفاده کنین
--
طریقه استفاده از پلاگین فقط کافیه نسخه های 9 و 10 مدیا پلیر را داشته باشید و در واقع پلاگین رو بر روی مدیا پلیر اد کنین در مورد نسخه 11 من چیزی پیدا نکردم
مراحل کار باید پلاگین را دانلود کنین .
و سپس این پلاگین را بر روی مدیا پلیر اد کنین که مراحل اد کردن ان :> ابتدا مدیا پلیر ترجیحا نسخه 10 را اجرا کرده و سپس بر روی tools و plug-ins وسپس option بروید و در زیر بر روی گزینه add کلید کرده و مسیر پلاگین را بهش بدین و این پلاگین نیز در پلاگین های پیش فرض برنامه اضافه شده و به شما بهترین خروجی صدا را به فایل های صوتی شما خواهد داد . موفق باشید
---------------------------------------------------------------
عشق زیر باران رفتن و خیس شدن نیست . عشق آنست که کسی چتری شود و دیگری هرگز نفهمد که چرا خیس نشد
این ترفند در رجیستری ویندوز شما است . بر روی run و سپس regedit را تایپ کرده و سپس مراحل زیر را دنبال کنید
مسیر: HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Wind owsMediaPlayer
مقدار :TitleBar
مقدار : عبارت مورد نظر
------------------------------------------------------
عشق زیر باران رفتن و خیس شدن نیست عشق آنست که کسی چتری شود و دیگری هرگز نفهمد که چرا خیس نشد
سلام به همه.
من یه مشکلی با لپ تاپم دارم و اونم اینه که فیلمارو یکم راه راه افقی نشون میده.یعنی کیفیتش یکم پایینه.از اینترنت کدکم گرفتم نصب کردم ولی درست نشد.از راهنماییتون ممنون.
نقل قول:
نرم افزار K-Lite Mega Codec Pack رو دانلود و نصب کن ببین باز هم همونطوریه اگه دیدی با این نرم افزار هم همون مشکل رو داری مشکل نرم افزاری نیست و میونه از سخت افزار شما باشه یا درایور های مربوطه
سلام.
من برای دیدن بعضی از فیلمها یا کلیپ ها با km player به مشکل بر میخورم اونم اینکه تصویر رو سبز نشون میده و فقط صدا میاد با media player هم این مشکل رو دارم!!
چیکار کنم این مشکل حل شه؟
K-Lite Mega Codec Pack رو هم نصب کردم بازم همونجوری بود.!!!چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
چند هقته پیش این مشکل هم برای من پیش اومد و اونم بخاطر اینکه درایور کارت گرافیک رو اشتباه نصب کرده بودم.
شما هم درایو کارت گرافیک رو دوباره نصب کنید یا آخرین درایور رو از سایت سازنده کارت گرافیک ، دریافت و نصب کنید.
موفق باشید :40:
سلام
من یک سی دی صوتی داشتم
از اونایی که قفله و باید کانورت بشه
ولی وقتی ترانه هاشو به mp3 تبدیل کردم و روی فلش ریختم ، پخش ماشین اونو پخش میکنه ولی صداش خیلی خیلی بد پخش میشه
جریان چیه ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي پخش در ماشين و براي اينكه كيفيت خوبي داشته باشند فرمتشون رو به Wav تغيير بديد.
موفق باشيد :40:
سلام به همه
چند روزه وقتی که میخوام با kmplayer فایلی رو ببینم این ارور رو میده
هر فایلی رو اجرا میکنم همین ارور رو میده ولی با بقیه نرم افزارها باز میشه (jet audio va.....)
دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد.. میتونید کمکم کنید لطفآ؟؟؟
ممنون
من با Windows Media Player مشكل داشتم توي پخش cd dvd اصلا نشون نميداد و ميگفت اين كد رو براي پخش نداره توي خود سدي دو تا پوشه هستش به نام AUDIO_TS & VIDEO_TS من رفتم اين برنامه رو نصب كردم codec pack - all in 1 6.0.3.0 مشكلم حل شد حالا تصويرو نشون ميده اما صدا نداره وچجوري ميشه زير نويسو توي Windows Media Player فعال كرد
سلام
هر دوی شما عزیزان نرم افزار زیر رو نصب کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4553034&postcount=137
نقل قول:وقتی فیلم در حال پخشه روش کلیک راست کن و از بخش Subtitle زبان مورد نظر رو انتخاب کن.نقل قول:
با سلام
دوستان چطوری میشه تو ویندوز مدیا پلیر زیر نویس رو فعال کرد که نشون بده اگه میشه منو راهنمایی کنید هر چه زودتر ممنون میشم؟
سلامنقل قول:
پست بالایی رو میخوندی :
وقتی فیلم در حال پخشه روش کلیک راست کن و از بخش Subtitle زبان مورد نظر رو انتخاب کن.
سلام دوست عزیز من می دونم اینو ولی بازم نشون نمیده چیکار کنم ؟نقل قول:
دوست عزیز اینکارو کردم ولی بازم زیر نویس نیومد چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
ابتدا باید اسم فیلم رو با اسم زیرنویس یکی کنید !
سلام دوست عزیز اسم فیلم و زیر نویس با هم یکی هست همه چیز تکمیله ولی بازم نشون نمیده گفتم شاید codec خراب باشه جدید ریختم نریخت گفت نمیتونی بریزی من باید چیکار کنم خواهشا توضیح بدهید این یه مشکل اساسی هستش که من باید حلش کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
خوب ،فرمت زیرنویستون چیه ؟
فارسی یا انگلیسی یا ... ؟
با همه فیلم ها و زیرنویس ها این مشکل رو دارین ؟
با پلیر های دیگه هم امتحان کردین ؟
سلام دوستان.وقتی میخوام یک آلبوم جدید باز کنم یا بزنم آهنگ بعدی که مدیا پلیر اجرا کنه،پنجره ای میاد و میگه
(مدیا پلیر به مشکلی برخورده و باید بسته بشه)
چطور باید تعمیاش کنم؟از ورژن 11 استفاده میکنم
از ارور موجود میشه یک عکس بزارینقل قول:
اگه میتونی ورژن رو از ADD REMOVE PROGRAM پاک کن و ریستارت کن و دوباره ورژن 11 رو نصب کن
با سلام خدمت دوستان
يك سوال دارم من فايل تصويري دارم كه encrypt شده است وهمراهش يه برنامه protectcodec است وقتي فايل را جرا ميكنم ميگويد كه براي اجرا بايد برنامه protectcodec اجرا كنم من هم اين كا را مي كنم ولي اين برنامه در اجرا مي ماند و تمام نمي شود و اين پيغام را ميدهدprotect codec is loading to ensure your pc is free of malicious software
سلام به همه
امروزهاهمه مشكلات بسرمن يكي يكي نازل ميشه اومدم يه فيلم ببينم اين پيغام رودادسعي كردم
ولي نشدلطفا راهنمايي كنيدممنون
شما میخوای فرمت srt رو واسه چی اجرا کنی؟ برای زیرنویس؟
از تو خود نرم افزار Load کن
از نرم افزار K Lite Mega Codec Pack استفاده کن در صورت ضرورت
سلام
استادين عزيز نميدونيدkM player چراپيغام ميده امابقيه فيلم رو نشون ميدن مثل Media player
-classic لطفاراهنمايي كنيد:11:
از یک ورژن دیگه استفاده کننقل قول: