لطفا میشه لینکش رو درست کنید فایل در راپید پاک شده پرشین گیگ هم که مثل همیشه مشکل داره
کار واجب دارم لطفا
يه سايت توپ براي آپلود مجاني بدون وقت اتتظار بدون محدوديت و بهترين سايت براي اين كار به نظر من
420megs.com
Printable View
لطفا میشه لینکش رو درست کنید فایل در راپید پاک شده پرشین گیگ هم که مثل همیشه مشکل داره
کار واجب دارم لطفا
يه سايت توپ براي آپلود مجاني بدون وقت اتتظار بدون محدوديت و بهترين سايت براي اين كار به نظر من
420megs.com
دوستان سلام .عالی بود ، چند بار تصمیم گرفتم بخرمش ولی چون 2003رو داشتم , نخریدم .( خیلی ممنون ).:)
يه لينك جديد با ريزوم ديدم گفتم بزارم
نـرمافزار "پـروين" نسخه عادي (عمومي) كه در حال حاضر، با سابقهترين، كاملترين و بهترين ابزار فارسي نويس موجود است كه سابقه آن به سال 1375 بازگشته و آخرين نگـارش آن 2005 است.
نرمافزار پروين نسخه عادي از ابتدا در نگارشهاي 98، 2000، 2001، 2003 و نهايتاً 2005 به بازار عرضه گشته است و در حال نيز حاضر نگارش 2005 به عنوان آخرين نگارش پروين در دسترس عموم ميباشد.
نرمافزار "پـروين" نسخه عادي (عمومي) به كاربر امكان ميدهد تا در محيط اكثر نرمافزارهاي گرافيكي و كاربردي بصورت مستقيم و با بيش از 340 فونت زيبا و منحصر به فرد، بسادگي فارسي تايپ نمايند. شرح مختصري از برخي امكانات موجود در هر يك از نرمافزارهاي فوق عبارتند از:
نـرمافزار پـروين 2005
امكان تايپ مستقيم فارسي در اكثر نرمافزارهاي گرافيكي و كاربردي
بيش از 340 عدد فونت زيبا و منحصر بفرد
امكان تبديل فايلهاي متني زرنگار و Word به يكديگر
تشخيص خودكار نوع برنامه گرافيكي مورد استفاده و اجراي نرمافزار مطابق با آن
امكان استفاده از برنامه مديريت فونت جهت سرعت بخشي به كاركرد ويندوز
پشتيباني از نسخههاي پيشين پروين عادي (98، 2000، 2001، 2003)
امكان نصب نامحدود براي 7 دستگاه كامپيوتر
قابليت نصب بر روي سيستم عاملهاي Windows 98, ME, 2000, NT, XP, 2003
داراي محيط كاربري بسيار ساده و كارآمد
منبع تك دانلود
Parwin 2005
345 Farsi Fontsکد:http://www.takdata.com/download/file/2007-01/Parwin2005.rar
کد:http://www.takdata.com/download/file/2007-01/345.Parwin.Farsi.Fonts.rar
سلام آقا چي جوري ميشه با اين نرم افزار كار كرد؟
من كه نفهميدم؟
ميشه توضيح بدی چطور میشه با این برنامه کار کرد
اخه این برنامه ادیتوری نداره
بعد از نصب ایکون اون کنار ساعت ویندوز دیده میشه ولی ادیتوری برای تایپ دیده نمیشه ؟
ضمن تشكر
من نرم افزار را كامل نصب نموده ام ولي هنگام استفاده در برنامه ulead video studio با پيغام out of memory مواجه ميشوم لطفا بنده را راهنمائي كنيد ............ تشكرررررررررررررررررررررر ررررررررر ...........يا علي مدد است........
------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
طرز کار برنامه:
خب اينجا رو خوب دقت کنيد بعد از اينکه برنامه رو نصب و فونتها رو هم در پوشه فونت جايگزاري کرديد برنامه پروين رو اجرا کرده و
1-کليد Scroll Lock رو از صفحه کيبردتون فشار دهيد و
2-بر روي ايکون برنامه در سيستم تراي دسکتاپتون (کنار ساعت ويندوزتون) کليک راست کرده و سپس يکي از دو روش براي تايپ رو انتخاب کرده و
3- در برنامه گرافيکي که ميخواهيد فارسي بنويسيد هر کدوم از فونتهايي که با NPI شروع شده اند رو انتخاب و با خيال راحت متنتون رو مينويسيد و هيچ احتياجي به اديتور هم نداره
..........يا علي مدد است................
نقل قول:
این نوعشو دیگه ندیده بودم
خیلی ممنون زحمت کشیدی :happy:
آقا اگه میشه کمک کنید من هم همین مشکل دارمنقل قول:
اقا لینک ها کار نمی کندنقل قول:
آقا خدا خيرت بده كه كار ماها رو راه ميندازي
خيلي ها به فونت هاي خوب فارسي نياز دارن
ممنون
سلام
دوستان متاسفانه هیچ کدوم از لینک ها کار نمی کنند لطفا رسیدگی شود :)
بای
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم :
دوستان من برنامه های فارسی شده ( که تمام منوهایش بصورت تماما" فارسی هست ) رو در کامپیوترم بصورت
" ؟ علامت سئوال " نشون میده . چه کاری باید بکنم که منوهای فارسی رو همان طور فارسی نشون بده ؟
ممنون از شما ....
کار نمیکنه که
مجموعه فونت برای پروین 2005
کد:http://www.iranfont.com/downloads/ParWin2005.zip
ba salam.man nemitoonam farsi dar veblog va 369 benevisam . chi kar konam??!! lotfan rahnamaee konid
سلام دوستان من :11:
نقل قول:
اول كه سوال شما مربوط ميشه به انجمن كامپيوتر
دوم : شما بايد در كنترل پنل بر روي Regional and Language Option دو بار كليك كنيد و تنظيمات فارسي رو در هر سه برگ تنظيم كنيد (ا حداقل در دو سر برگ Language و Advanced)
شما بر روي چه برنامه اي استفاده كردين؟؟نقل قول:
در برنامه فتوشاپ نبايد از نسخه ME استفاده كنين
لينكهاي پرشين گيگ كار ميكنه عزيز ميتونيد به راحتي استفاه كنيد همين الان تست كردمنقل قول:
در كل من موافقم كه برنامه كه دو سي دي هستش خريداري بشه چون اديتور هم در سي دي رنامه موجود هستش و امكانات ديگر
سوال خودتون رو در انجمن كامپيوتر و يا انيترنت بپرسيد حتما جواب ميگيريننقل قول:
ممنون و موفق باشيد :11:
يا حق
دوست عزیزم ، لینک ها جئاب نمیدن ظاهرا فایل ها توی rapidshare دیگه وجود ندارندذ می شه دوباره آدرسش رو بدی؟
سلام من آموزش کامل word 2007 رو میخوام لطفاً هر کی داره برام بفرسته
TANKS faramarz
************************************************** *******************************نقل قول:
دوست عزیز تازه کار مگه اینجا جای در خواست اموزش هست به انجمن مقالات یا موضوعات علمی برو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7- لطفاً در هنگام جواب دادن به سؤالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سؤال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل عمومی است و کسانی هستند که سؤالهایشان بسیار ابتدایی میباشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سؤال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.
سلام
در ويديو استوديو 11 براي فارسي نوشتن نرم افزاري سراغ داريد؟:41:
آقا خواهش میکنم لینک دانلود پروین 2004 رو بذارید ( خود برنامه نه کرکش ) هر کی داره بذاره من کرکش رو میدم
کسی تو این فروم نیست کمک کنه ؟
یه مدت نمی دونم تو اف تی پی خود هامون سافت گذاشتند آزاد بوده دانلودش ... حالا کسایی که دانلود کردند زحمت بکشند آپلودش کنند تا بقیه استفاده کنند ... خواهشن