چـــی میییگی ؟؟!!! :31: وایسا برم ببینم .:27:
Printable View
چـــی میییگی ؟؟!!! :31: وایسا برم ببینم .:27:
حمید تو هم مارو فیلم کردیا.هر دفه یه چی میگی. حالا 2روز دیگه بیا بگو اصلا c905 دوربین نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخ آخ آقا اشتباه شد سنسورش ccd نیست cmos هست ولی از نوع پیشرفتش :
قیمتشون فک کم بیشتر از اینا تفاوت داشت!نقل قول:
قیمت 8510 ، در مدل 8گیگ هم 700 یورو ، در مدل 16 گیگ هم 810 یورو ، و c905 هم با 120-130 یورو کمتر به فروش میرسه............!!!
نقل قول:
قیمتشون فک کم بیشتر از اینا تفاوت داشت!
یکی ، پاراگراف اولش رو ترجمه کنه................!!! میگه لنز هر دو Cmos هست........ یه چیزایی درباره لنز c905 که کار برند سامسونگ و.................... این چی میگه...:31::31::31:......؟؟؟؟نقل قول:
The Samsung i8510 INNOV8 is due for release in early September, and will be priced at 700 Euro for the 8Gb version and 810 Euro for the 16 Gb edition. The C905 will arrive some time in October and will retail for 120-130 Euro less
تازه گفته ، من مطمئنم عکسهای c905 از 8510 ...........
نقل قول:
I’m very confident that the early prototypes of the C905 aren’t worse that the Samsung i8510 INNOV8 in terms of image quality.
آقا ما رفتیم دیدیم باز حرفای همیشگی این مرتیکه مزخرف ضد سونی اریکسون :27: سی 905 رو با مخ کوبونده زمین --ببینید چه قدر کوته فکره--گوشی که هنوز نوکیا نزده میگه کیفیتش از سی 905 بهتر میشه ---برین عکسای سی 902 رو که این آقا پشت سرش زرزر میکرد و ببینبن تو کلوپ سونی اریکسون-----اما در مورد متن ---- اولا که دروغ میگه یکی از مسئولان اس ای گفت سنسور اپتیک پروسسور 905 مال سونیه --- یه سایتم اشاره کرده بود که من لینک دادم--دوما اصلا از گوشی سامسونگ یه نمونه عکس نیست اونوقت چه طور کیفیتش بهتره ؟؟؟ --- سوم معقوله این دو گوشی از هم سواست و نباید کنار هم گزاشت ---چهارما گوشی سامسونگ فلاش زنون و لرزشگیر ویدئو و ضبط صدای استریو در ویدئو نداره پس از همین الان بازندست :31: در معقوله عکاسی ---پنجم این سابت موبایل رینووو :31: باید هک بشه که اینقدر خزعبل زرزر نکنه -- چند نفر پاین ؟ بسم الله !:31:
:31: من چی کاره بیدم ؟ هر لحظه اطلاعات دقیق تر میشه :31:نقل قول:
حمید تو هم مارو فیلم کردیا.هر دفه یه چی میگی. حالا 2روز دیگه بیا بگو اصلا c905 دوربین نداره
خب شکی نیست......... که اگه نوکیا گوشی 8 مگی بزنه عکساش از سی 905 بهرته.............:27::27::27:......!!!نقل قول:
اینجا که یه چیزه دیگه میگه................. و قبلا هم در این باره با هم گلاویز (:31:) شدیم...........!!!نقل قول:
اولا که دروغ میگه یکی از مسئولان اس ای گفت سنسور اپتیک پروسسور 905 مال سونیه --- یه سایتم اشاره کرده بود که من لینک دادم
اینو قبول دارم................... البته خودش گفته این نیتجه رو میشه از روی قطر لنز گوشی ها هم گرفت..........(یعنی طرف اخرشه........:5:).نقل قول:
سوما اصلا از گوشی سامسونگ یه نمونه عکس نیست اونوقت چه طور کیفیتش بهتره ؟؟؟
روی لنز 8510 ، زده ............. 16.9 mm ؛ سی 905 هم 19.5 mm ، حالا این چه ربطی داره مهم نیست...... مهم اینه که به سونی یه حالی داده............!!!
آره ، دلیل پرفروش سونی همین ، چندتا امکانه..................:31::31::31:........ ...!!! این ضبط صدای استریو دیگه چیه.........؟؟؟!! از کجا آوردینش..........؟؟؟!!!نقل قول:
چهارما گوشی سامسونگ فلاش زنون و لرزشگیر ویدئو و ضبط صدای استریو در ویدئو نداره پس از همین الان بازندست :31:
نقل قول:
امیر گفتها.تا نیاد بازار باور نمی کنم ccd باشه:دی
چیییییی میگی ؟!! .....:31:نقل قول:
خب شکی نیست......... که اگه نوکیا گوشی 8 مگی بزنه عکساش از سی 905 بهرته
این اعداد ماله focal length هستند --طول فکوس--- ربطی به لنز نداره--ضبط صدای استریو یعنی 2 تا میکروفون برای ضبط صدای ویدیو دارهنقل قول:
روی لنز 8510 ، زده ............. 16.9 mm ؛ سی 905 هم 19.5 mm ، حالا این چه ربطی داره مهم نیست
البته این سنسور سی موس هم خفنه ها ..نوشته حساسیت بیشتر کیفیت بهتر نویز کمتر --سیستم کاهش نویز دوبرابر (دو تایی)نقل قول:
امیر گفتها.تا نیاد بازار باور نمی کنم ccd باشه:دی
عجالتا خیلی هم ربط دارهنقل قول:
این اعداد ماله focal length هستند --طول فکوس--- ربطی به لنز نداره--ضبط صدای استریو یعنی 2 تا میکروفون برای ضبط صدای ویدیو داره
فوکوس در ارتباط مستقیم با کانون عدسی (لنز ) بکار رفته در گوشی هستش
در مورد صدا سی 905 یک عدد میکروفون برای ضبط صدا در زیر دوربینش داره و ضبط استریو ربطی به تعداد میکرفون نداره !
چی شد سی905 سنسورش سی موس شد ....انوقت سی موس خوب شد ؟:31:نقل قول:
البته این سنسور سی موس هم خفنه ها ..نوشته حساسیت بیشتر کیفیت بهتر نویز کمتر --سیستم کاهش نویز دوبرابر (دو تایی)
اصلا این حرف غلطه که بگیم سی موس خوبه یا بده
چون شما میتونی یه نگاهی به عکس های دیجیتال کم های کنن با سنسور سی موس بندازی !
فکر که میکنم یه دلم میگه درست میگی یه دلم میگه نه:27: -- بسته به فاصله جسم تا عدسی تصویرش ممکنه در فاصله کانونی یا بیرون از اون هر جایی بیفته - ربط فوکوس و فاصله کانونی عدسی رو توضیح میدی ؟ به نظرت این ربطی به بزرگی لنز داره ؟ من که فکر نمیکنم--فاصله کانونی به درجه محدب یا مقعر بودن عدسی هم بستگی داره به نظر من.نقل قول:
عجالتا خیلی هم ربط داره
فوکوس در ارتباط مستقیم با کانون عدسی (لنز ) بکار رفته در گوشی هستش
البته سی 905 یه میکروفون هم برای مکالمه داره که میشه دوتا -- که برای ضبط کردن استریو واقعی لازمه --یکی برا چپ یکی برا راست --- با یه میکروفون هم میشه کلک زد و استریو ضبط کرد ولی واقعی نیست -- در اصل شما mono ضبط میکنی و به چپ و راست انتقال میدی (یه باند صدا داری که عینا صدای چپ و راست برابره ) ولی در استریو واقعی چپ و راست دقیقا برابر نیست.نقل قول:
در مورد صدا سی 905 یک عدد میکروفون برای ضبط صدا در زیر دوربینش داره و ضبط استریو ربطی به تعداد میکرفون نداره !
سونی هر چی بزنه خوبه--- من قبولش دارم :27:نقل قول:
چی شد سی905 سنسورش سی موس شد ....انوقت سی موس خوب شد ؟
ما آخرش نفهميديم....
اينقدر بحث انحراف پيدا كرده كه نفهميدم چي شد!
حالا سامسونگ زپرتي مياد براي سوني دوربين ميزنه يا نه؟
وقتی جی 810 با قیمت عجیب 470 تومن وارد بشه دیگه آی 8510 این قیمتها رو نداره . خیلی میخواد باشه 700 تومن . فکر نکنم سامسونگ قیمتهاش به 1 تومن برسه !
آره ، تایید میشه............ سامسونگ (همون کمپانی زپرتی) ، سنسور دوربین کمپانی سونی - اریکسون رو میزنه................!!!نقل قول:
الان یکی میاد ، میگه نه خیرم....... سونی که چلاغ نیست....... و آره ................!!!
معلومه که تائید نمیشه.نقل قول:
آره ، تایید میشه............ سامسونگ (همون کمپانی زپرتی) ، سنسور دوربین کمپانی سونی - اریکسون رو میزنه................!!!
مگه نفهمیدی چی شد؟ فقط روی نسخه prototype از سنسور سامسونگ استفاده شده بود تا سنسور سونی آماده بشه.
من همون موقع هم باورم نمیشد. آخه سونی برا کنون، نیکون و حتی همین سامسونگ سنسورمیزنه( الان دیگه کمتر شده) چطور برا گوشیای خودش نزنه. عجیبا غریبا.
شایعه نکنید الکی
ویرایش:
امان از دست این کیبورد خراب
پس حرف الدر (رویو نویس موبایل رویو) درست بودهنقل قول:
بیچاره چقدر فحش بهش دادین ! برین حلالیت بطلبین:31:
فکر میکنم مشکل از خود ما بود که متن رو کامل نخونده بودیم
و درست متوجه ماجرا نشده بودیم
اون الدار که اصلا تنش میخاره --- تو ریویو جدید سایت sampe از سی 905 هم جواب رسمی سونی اریکسونو نوشته که سنسور سامسونگ نیست -Smape says that cam module is NOT SAMSUNG. It is oficial SE answer.- چون سامسونگ اعلام ساخت ماژول 8 مگی رو کرده همه فکر میکنند هر چی 8 مگی هست کار سامسونگه --در صورتی که سونی همه جور سنسور ریز ccd و cmos ساخته و میساره ولی همه جا جار نمیزنه چون مهم نیست براش -- تو ریویوش گفته کیفیت عکساش خفنه و این گوشی با اینکه امکاناش از ماله سامسونگ کمتره ولی موفقیت فروش k750 را تکرار میکنه .عکس و سمپل هاشو میزارم تو کلوپ سونی.
از همون اول معلوم بود..
سونی غول هست تو دوربین..دشمنان شایعه درست میکننن
اگه ، آماده نشد چی............؟؟؟!!!نقل قول:
فقط روی نسخه prototype از سنسور سامسونگ استفاده شده بود تا سنسور سونی آماده بشه.
نقل قول:
چون سامسونگ اعلام ساخت ماژول 8 مگی رو کرده همه فکر میکنند هر چی 8 مگی هست کار سامسونگه --در صورتی که سونی همه جور سنسور ریز ccd و cmos ساخته و میساره ولی همه جا جار نمیزنه چون مهم نیست براش
کسی نگفت که سونی بلد نیست ، ماژول 8 مگی برای دوربین بزنه............!!! یا دوربین هاش رو هم میده به یه شرکت دیگه..............!!!! اینو میگن که سامسونگ اولین کوچکترین ماژول 8مگی رو تولید کرده..........!!! و این تکنولوژِی تا آخرین اطلاعاتم(:31:) در دست سامسونگ و گویا موتورلا هست.........ماژولی که بشه توی موبایل ازش استفاده کرد نه توی دوربین........ یعنی دوربینش فعلا مهم نیست... چون همه برندهای دوربین هم این توانایی رو دارن..... و برای همین خبر هست که وقتی سونی اولین گوشی 8مگی معرفی کرد ، همه گفتن شاید از همون سنسور سامسونگ استفاده میکنه.............!!!نقل قول:
آخه سونی برا کنون، نیکون و حتی همین سامسونگ سنسورمیزنه( الان دیگه کمتر شده) چطور برا گوشیای خودش نزنه
که الان هم ، معلوم شد ، اول قرار بوده از این سنسور استفاده بشه....... تا خود سونی به تکنولوژیش دست پیدا کنه............!!!
سلام به همگی .
خب مثل اینکه Eldar باز هم چیزهائی توی ریویش گذاشته .
اولین نکته مهمش اینه :
The next round of the arm race begins with the arrival of 8 Mpix CMOS matrixes
خب پس بهتره دوره 8 مگاپیکسلی CCD رو خط بکشیم .
2. :
where Samsung ends up on top of the heap. It may sound astonishing, but in fact they benefit from every phone sold, since they are the main manufacturer of such camera modules
من از این جمله اینطور فهمیدم که تمام دوربینهای 8 ساخته شده واسه گوشیها ( i8510 و C905 و 8 نوکیا که آخر سال معرفی میشه ) تماما کار سامسونگ هستش .
3. :
This way, the Sony Ericsson C905 employs a Samsung-branded matrix, although it’s a pared-down version, however Samsung themselves will be running with more expensive modules for their own solutions
این حرف میتونه برداشت منو تایید کنه که سونی اریکسون یه مدل رو از سامسونگ خریده که بسیار هم ارزان قیمت هستش و میتونه خودش اونو ارتقاء بده . در حالی که سامسونگ از سنسور گرانتری در گوشیهای خودش استفاده میکنه .
متاسفانه کیفیت بدنه گوشی مثل K800 ار تماما پلاستیک هستش .
صدای گوشی با مدلهای قبلی سونی اریکسون هیچ تفاوتی نداره و هیچ پیشرفتی واسه این کمپانی در سری گوشیهای جدیدش نیست .
آقا من خسته شدم از این قضیه سنسور --- این الدار هر خزعبلی رو منتشر میکنه--برای من قضیه سنسور تمومه که کار سونی هست چون یکی از افراد semc که قابل اعتماد هست و همچنین سایت sampe اعلام کردند .. سامسونگ اینگلیسی که بلدی ها :
The C905 uses Sony ... not Samsung. Everyone keeps mentioning Samsung because right now everyone knows that Samsung is making 8MP sensors but within SE it is known that the C905 will be using Sony.
The C902 & 905 are using Sony sensor's/Matrix. Right now the hardware is still being tweaked and by mid of this month mass production will begin.
All pics that will be taken from next month onwards, most likely the mid to end of next month will be with the new hardware and final firmware. At present both SE & Samsung are at par with each other and the pics are pretty good.
Samsung takes stunning photos ... hmmmmm, C905 takes better and with the new sensor by Sony will take far better pics then Samsung
حمید جان من حرفی ندارم که سامسونگ نزده . من فقط گفتم Eldar مثل اینکه این حرفهارو زده .
اگه کار سونی باشه مطمئن باش خیلی قضیه جالب باشه . چون سامسونگ در نسخه تستی این گوشی بهترین دوربین رو در گوشیها کسب کرده ، حالا در نسخه اصلی دیگه از این هم بهتر میشه .
در مورد Eldar وقتی ZN5 معرفی شده بود Eldar تو فروم میگفت 8510 سامسونگ ( حتی i رو هم یادمه نمیگفت ) بزودی معرفی میشه . ولی جدا خوب اطلاعات گوشیهایی که هیچ کس ازش خبر نداره رو داره . مثل 8 نوکیا !
مخلصیم .
شما چند ساله كه C905 خريدي؟نقل قول:
مکانیزم کاور لنز C905 موقع باز و بسته شدن ایجاد صدای نافرمی میکنه.
مکانیزم اسلاید این گوشی در برابر i8510 حرفی واسه گفتن نداره .
فرمتهای ویدیویی تماما بایستی کانورت بشن .
متاسفانه کیفیت بدنه گوشی مثل K800 ار تماما پلاستیک هستش .
صدای گوشی با مدلهای قبلی سونی اریکسون هیچ تفاوتی نداره و هیچ پیشرفتی واسه این کمپانی در سری گوشیهای جدیدش نیست .
برادر من این رو اول میگم که سامسونگ تو اسلاید در همه رو تخته کرده..........نقل قول:
بعدش این چیزهایی رو که می بینی همه تو review ها نوشته و تو فروم های دیگر هم همه در این مورد بحث میکنند.......................
ما بقیش هم تجربه هست................
من واسش خریدم.........سوالی داری در خدمتیم....
نقل قول:
پس حرف الدر (رویو نویس موبایل رویو) درست بوده
بیچاره چقدر فحش بهش دادین ! برین حلالیت بطلبین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم مشکل از خود ما بود که متن رو کامل نخونده بودیم
و درست متوجه ماجرا نشده بودیم
وقتي ميگن ميخواره تنش يعني ميخواره ديگه! الدرو ميگما!!! D:
مثلا GSMarena وقتي براي يك گوشي كه هنوز نسخه prototype هست رويوو مينويسه ، توضيح ميده كه اين عكسها رو ملاك قرار ندين و در نسخه نهايي بايد مقايسه كرد.
ولي اين الدر *%@$)* ! صاف ورميداره از رو همون نسخه prototype يك روييوي مقايسه اي با گوشيهاي ديگه مينويسه!!!!!!
@samsung
پیشنهاد میکنم این عکس 905 رو ببینید تا قضاوت کنید سنسور ارزونو بی کیفیت یعنی چی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فول سایز:
بقیه عکساشم تو کلوپ خودش هست --سایت sampe نوشته ما عکساشو سایز A3 چاپ کردیم کیفیت عالی داره --- من به حرفای الدار اهمیت نمیدم --کارش شده صبح تا شب کوبوندن سونی اریکسون--ریویوهاش مغرضانست و حقیقتو نمیگه --- موبایل ریویو برای من مرده ! دیگه هیچی از حرفاشو باور نمیکنم .کد:http://img.smape.com/images/review/Sony_Ericsson/C905/cam/DSC00049.JPG
به نظرم یکی مقایسه دوربین از عکس و فیلم سونی اریکسون سی905 و سامسونگ i8510 بذاریم...
================================================== ===========
اینجوری بهتر میشه قضاوت کرد که کیفیت کدوم بهتره...
9کرممم...
هنوز هیچ عکسی از i8510 نیومده. با چی مقایسه کنیم؟
در ضمن همه میدونن فیلم 8510 بهتره.
آقا امیر شما که میگی الدار از آینده گوشیها خبر داره، اگه اون نداشته باشه دیگه باید بره خودشو دفن کنه.
حالا که با SE هم در افتاده همه چیو می کوبونه.
الدر جدیدا حرفاش قابل اعتماد نیست نمونش ریویو w960 یا c902 که دقیقا بر خلاف ریویو تمام سایت ها بود در رابطه با مقایسه کیفیت عکس های c905 و i8510 به نظر من زوده که قضاوت کنیم و تا زمانی که نسخه نهایی نیاد نمیش در رابطه با عکس هاشون نظر داد و معمولا سامسونگ و بالاخص سونی اریکسون نشون دادن که تو نسخه نهایی کیفیت عکس هاشون خیلی بهبود پیدا میکنه
سامسونگ خيلي شركت موزي اي هست ( چون نميشه گفت سياستمدار )
چون صبر كرد تا سوني اريكسون اولين 8 مگاپيكسلي رو معرفي كنه بعد تو يه حركت بسيار نامردانه اومد گفت دوربين سوني اريكسونو من توليد مي كنم و چندي بعد خودش از يه گوشيه 8 مگاپيكسلي با مخلفات اضافه پرده برداري مي كنه و همين كار باعث كج شدن راه طرفداراي سوني اريكسون به سمت سامسونگ ميشه
البته من اگه زير گيوتين هم برم سامسونگ دستم نمي گيرم
عشق است سوني اريكسون
عشق است سونی :31:نقل قول:
دوست من بازار همین طوریه اگه گرگ نباشی می خورنت !
شما نوکیا رو ببین با اون همه دبدبه وکبکبه اگه بزودی گوشی های خوبی معرفی نکنه
شرکت های دیگه جاشو میگیرن !!
منم کاملا موافقم تا نسخه ی نهایی نیاد اصلا نمیشه در مورد عکسبرداری نظر دادنقل قول:
و لی در مورد فیلمبرداری
با 120 فریم کیو وی جی ای 8510 در مقابل 30 فریم سی 905
و 30 فریم وی جی ای 8510 در مقابل عدم پشتیبانی سی 905 از این رزولوشن
سی 905 حرفی برای گفتن نداره !
سعید جان نمونه عکسهای این گوشی هم هستش . حتی Preview این گوشی هم اومده .
من فعلا کاری به نسخه اصلی این 2 گوشی ندارم . چیزی که الان هستش رو میزارم و خودتون قضاوت کنین .
i8510
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C905
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسها از یه سوژه نیست ولی دیگه قضاوت با شما ، چشم شما بهتر میتونه رنگ آسمان رو در این 2 نمونه تشخیص بده .
هر 2 گوشی مدل تستی هستن پس اگر C905 در نسخه اصلی بهتر میشه مطمئن باشین سامسونگ هم همینطور هستش ( در صورتی که GSMArena نوشته حتی یه ایراد هم نتونستن از دوربین i8510 بگیرن . )
این نمونه بزرگ شده و البته ریسایز شده کیفیت دوربین i8510 :
ا چه جالب میخواستم الان لینکش رو بدم که امیر داد :دی
اینم لینکش :
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-review-269p4.php
من عكس ها نيگاه كردم
به نظر من تفاوتي تو عكس ها نيست.
بيخود هم شلوغش نكنيد تو رو خدا
100% تایید میشهنقل قول:
اصلا نمیشه نظر داد !
ولی به نظرم با توجه به فلاش زنون سی 905 در تاریکی مطلق بهتر عکس میگیره ار ای8510
و در مقابل سی 905 در فیلمبرداری حرفی برای گفتن نداره !!
باید حداقل از یه چیز عکس بگیرند...........در ضمن تا فول سایز نبینی نمی فهمیمی با توجه به مطلب قبل.........
من هم تایید می کنم تو این عکس ها فرقی نمی بینم....
خوب ادم اگه بی تعصب بگه 2 تاشون خوب عکس گرفتن...
ولی سامسونگ میشه کفت بهتر عکس گرفته...
خدا وکیلی گوشی های سامسونگ تو عکاسی از دیگر برند ها بهتر عمل میکنن...
شما برو جی اس ام فول سایز عکس هارو ببین...
اگرم تو عکس برابر باشن بازم تو فیلم سامسونگ برندس...
اتفاقا تو فول سایز هم نمیشه تشخیص داد که کدوم بهتر عکس انداخته البته تا زمانی که این 2تا گوشی وارد بازار نشن و با یک دوربین حرفه ای مورد مقایسه قرار نگیرن نمیشه گفت کدومشون بهترننقل قول:
این پست فقط برای روشن کردن اذهان عمومی است :31: و من دیگه بحثی راجع به این موضوع نمیکنم :
برگرفته از:
کد:http://www.smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-prev.html
تقدیم به پیشگاه مقدس سونی اریکسون : :31:
شایعات بی اساسی که دلیل میاورند که دوربین سی 905 با دوربین آی8510 برابر است ( یا در برخی تفاسیر اعلام شده که ازدوربین ورژن پایینتر آی8510 در سی 905 استفاده شده ) هیچ چیز نیست جز صحبت های بی اساس که رسما بر علیه نماینده سونی اریکسون (سی 905) اظهار شده (الدار ). سونی اریکسون در حال پیاده کردن دوربین بهنر و متفاوت هستند( سونی ) که با آخرین فریمور موجود توانایی گرفتن عکس هایی را دارا باشد که از لحاظ کیفیت با عکس های دوربین دیجیتال فشرده رقابت کند.نقل قول:
The gossip alleging the use of a same camera unit both in C905 and i8510 (or, in some interpretations, a downgraded version of the i8510 camera is claimed to be used in C905) is nothing but idle talk officially denounced by Sony Ericsson representatives, leaving no ground for further speculations. SE are going to implement a different and better camera which, combined with the latest firmware available, is capable of taking shots challenging the quality of pictures acquired with a compact digital camera
همانطور که در عکس ها مشاهده میکنید کیفیت عکس ها عالیست . رقبا هیچ کاری نمیتوانند بکنند جز اینکه به سونی اریکسون حسودی کنند--متاسفانه کیفیت فیلم برداری مانند مدل های قبل ضد حال است --برای مثال کا 750 هم از این ضایعه رنج میبرد ولی با این وجود مانع نشد که او پرفروشترین شود ---حالا سی 905 میتواند همان موفقیت رو تکرار کند و در بالای جدول قرار گیرد.. این مدل خیلی جذاب به نظر میرسد.نقل قول:
As seen from the samples, the photo quality is perfect; the competitors can do nothing but be jealous of Sony Ericsson. Unfortunately the quality of video remains just as unimpressive as it used to in multiple earlier models; for instance, K750i suffered from this flaw yet it didn’t prevent the handset from becoming a bestseller. C905 sports exceptionally high chances of taking a top position in the charts. The model looks extremely interesting and is, of course, a very actual addition to the cell phone market
چند عکس از خوشگله ---- نمونه عکسا رو میتونید تو اون لینک ببینید :
من كي گفتم صبر كنين تا گوشي بياد به بازار !!!
هر سايتي داره يه نقد ميكنه... Smape با صراحت اينطور ميگه و Mobile-Review هم يه چيز ديگه .
خوشم مياد GSMArena خودش رو قاطي اين بازيها نميكنه .
مرسي حميد جان .
ولی واقعا قیافه ی این مدل سونی اریکسون خیلی ضد حاله...تکراریه...
اصلا با قیافش حال نمیکنم...
============================================
واقعا سامسونگ از لحاظ ظاهر حرف نداره...
============================================
ولی بازم هرچی باشه تو امکانات و قشنگی سامسونگ از این گوشی سر تره...