ببينم ويدئو ها رو full screen هم پخش ميكنه يا نه ؟
Printable View
ببينم ويدئو ها رو full screen هم پخش ميكنه يا نه ؟
البته من كوچيك تر از اونم كه اظهار نظر كنم، ولي 1024% فول اسكرين پخش ميكنه.!!!!!
در حالت عادی بله ولی وقتی به tv وصل کنین نه.
سلام دوستان.
من میخاستم یه گوشی جدید بگیرم. zn5 و a1200 گزینه های من هستند. میخاستم راهنمایی کنید تا بدونم کدوم یک از این ها رو بگیرم خوبه. اونهایی که هر دو تا گوشی رو تا به حال داشتند لطف کنن و در مورد انتخاب خوب بهم کمک کنن. گشت و گذاری که تو این تاپیک داشتم نشون میده که اکثر بچه ها از zn5 راضی هستند. با این که دوستان بارها و بارها به نکات مثبت و منفی تو این تاپیک اشاره کردند ولی من میخاستم یه جواب کلی بگیرم. a1200 یا zn5؟ راستی جدیدترین قیمتشون چنده؟
سلام به ناصر مالدینی عزیز. آقا شما که توی همه ی زمینه ها استاد ما هستین. راستی نیستین.بیشتر بیاین مشکلای ما رو برطرف کنین قسمت موتو یه کارشناس خوب مثل شما رو میخواد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناصر جان من هر دو گوشی رو داشتم . راستش مقایسه ی این دوتا اصلا درست نیست چون a1200 پاکت پی سی و zn5 بیشتر یه کمرا فون هستش . اما به نظر من دیگه a1200 خیلی قدیمی شده البته خیلی هم برنامه واسش اومده ولی نداشتن کیبورد هم یکمی آزار دهندس . zn5 یه مشکلی که داشت و خیلی اذیت میکرد سرعت پایین منوهاش بود که الان با فیرمویر جدید کامل حل شده. از لحاظ عکس بینظیره الان هم قیمتش 280 (میشه تا 270 هم گیر آورد) ve66 رو هم شما یه نظر بنداز هم os بهتری داره نسبت به zn5 هم امکانات بیشتری واسه قسمتهایی مثل پخش آهنگ داره ظاهرش رو هم از نزدیک ببینین نسبت به zn5 خیلی سره(با اینکه gooshishop زده 320و360 با قیمت 280و290 میشه گیر آوردش). واسه اینکه زیاد این پست خستتون نکنه من بیشتر توضیح نمیدم اما هر سوالی بود من در خدمتم استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلاااام جاني :20:
از گوشيه من چه خبر ?
a3000
جديدن a3100 دستت نبوده باهاش كار كني ?
ميگم يه نمايندگي موتورولا بزن خيال ما رو راحت كن :46:
سلام فایر جان. خوبی؟
آقا هنوز نیست اما من همش سراغ میگیرم. a3100 تا چند روز دیگه با قیمت کمتر نسبت به قبل میرسه. اومد خبرت میکنم(البته نه خیلی کمترا)
اما بازم سراغ میگیرم گوشیتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به فکر کارمندای فیتکو ام که اخراج میشن اگه نه میزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جانی خان عزیز. آقا چرا ما رو شرمنده میکنید. خود شما که شدید یه استاد تمام عیار و دارید کار همه رو راه میندازید. خیلی از اصطلاحات شما رو من اصلا متوجه نمیشم و این یعنی اینکه پیشرفتتون خیلی خیلی سریع بوده. در ضمن شما معلومه که اکثر گوشی ها رو خوب میشناسید ولی اطلاعات من محدود هست به همون گوشی که دارم. این مدتی هم که کمتر سر میزدم کارهای شخصی داشتم. البته روی یه مونسترپک هم کار میکردم که حداکثر تا یه هفته ارائه میدم.نقل قول:
سلام به ناصر مالدینی عزیز. آقا شما که توی همه ی زمینه ها استاد ما هستین. راستی نیستین.بیشتر بیاین مشکلای ما رو برطرف کنین قسمت موتو یه کارشناس خوب مثل شما رو میخواد .
ممنون به خاطر راهنمایی بسیار دقیق و مفیدتون. پس با این حساب باید به فکر zn5 و ve66 باشم. راستش تو پست های قبلی هم از شما شنیده بودم که ve66 هم گزینه ی خوبی هست و رفتم نگاهش کردم ولی قیمتش چون زیاد بود دیگه بهش فکر نکردم ولی با این تفاسیر که شما توضیح دادید ارزش فکر کردن داره. راستی واقعا میشه به فروشگاه های اینترنتی اعتماد کرد؟ اخه فکر کنم تو شهر ما خبری از گوشی های جدید موتو نیست. معتبرترین فروشگاه اینترنتی واسه خرید گوشی در ایران کدوم سایت هست؟ ببخشید که سوالهام یه خورده زیاد شد امیدوارم جواب دادن بهشون اذیتتون نکنه.نقل قول:
ناصر جان من هر دو گوشی رو داشتم . راستش مقایسه ی این دوتا اصلا درست نیست چون a1200 پاکت پی سی و zn5 بیشتر یه کمرا فون هستش . اما به نظر من دیگه a1200 خیلی قدیمی شده البته خیلی هم برنامه واسش اومده ولی نداشتن کیبورد هم یکمی آزار دهندس . zn5 یه مشکلی که داشت و خیلی اذیت میکرد سرعت پایین منوهاش بود که الان با فیرمویر جدید کامل حل شده. از لحاظ عکس بینظیره الان هم قیمتش 280 (میشه تا 270 هم گیر آورد) ve66 رو هم شما یه نظر بنداز هم os بهتری داره نسبت به zn5 هم امکانات بیشتری واسه قسمتهایی مثل پخش آهنگ داره ظاهرش رو هم از نزدیک ببینین نسبت به zn5 خیلی سره(با اینکه gooshishop زده 320و360 با قیمت 280و290 میشه گیر آوردش). واسه اینکه زیاد این پست خستتون نکنه من بیشتر توضیح نمیدم اما هر سوالی بود من در خدمتم استاد
شما لطف دارین .کاش v3x ام رو داشتم که monster pack شما رو هم امتحان میکردم چون باید عالی باشه
من یه مقایسه ی مختصر بین zn5 و ve66 میکنم دیگه شما خودتون ببینین چطوریاس( البته تا این حد که من با این دوتا کار کردم):
مزایای zn5 نسبت به ve66 :
داشتن کابل tv- دوربین بهتر (در شب) به خاطر فلش قوی تر و داشتن لنز کداک که باعث میشه رنگها خیلی طبیعی باشن. نرم افزارها و فیرمویرهای بیشتر(به علت قدیمی تر بودن بیشتر مد شده)-در کل سخت افزار قویتری داره- lcd بزرگتر
مزایای ve66 نسبت به zn5:
داشتن stablizer در دوربین (که واقعا کاربردی و مهم هست) - os بهتر با امکانات بیشتر و قویتر - داشتن widget(البته zn5 هم در فیرمویرهای جدید داره دیگه) - هم برنامه های mgx و هم mpkg رو نصب میکنه - داشتن امکانات بیشتر در پلیر-
speed بیشتر چه در منوها چه در دوربین! که این دوربین خیلی مهمه.ram بیشتر.زیباتر بودن نسبت به zn5
اینها فعلا به ذهنم میرسه اما بازم تفاوتهایی دارن.
بهترین سایتها gooshishop و digikala هستن که اولی به نظر قیمت هاش مناسب تره.
بسیار ممنون جانی جان. مقایسه مناسبی رو انجام دادید. فکر میکنم zn5 باید بهتر از ve66 باشه. تنها مزیت قابل توجه ve66 نسبت به zn5 رو میشه تو ظاهر زیباش دنبال کرد به غیر از اون فکر کنم zn5 بهتر باشه. ضمن اینکه من از گوشی های تاشو خیلی خوشم میاد ولی با گوشی های کشویی همچین حال نمیکنم. zn5 هم که حد واسط این دو نوع هست پس اولین و آخرین انتخابم باید zn5 باشه!!!
jony ميگم zn50 ايران نمياد ؟
راستي ناصر جان اگه اهله موزيك گوش كردن باشي zn5 يه مزيت ديگه هم داره اونم خروجيه 3.5mm :8: با كيفيته استثنايي مگه نه جاني ؟
راستي جاني آخرين فيرمور ها چه امكاناتي به zn5 ميده ميشه كامل بگي ؟ مرسي
در مورد zn50 چیزی نشنیدم بعید میدونم بیاد به این زودیها. مرسی فایر جان من یادم رفت 3.5mm رو بگم. در مورد فیرمویرها فایر جان اینقدر فیرمویرهاش زیاده و جدید جدید میاد هر کدوم هم یه سری خصوصیات دارن من 3 تا از بهترینا رو خصوصیاتشونو کپی میکنم شما ببینین هر کدومو متوجه نشدین من توضیح میدم:
Zine Evolution v0.5
+ Fixed bugs of beta versions (many thanks BeZ'u)
+ zFont (a native application to change fonts with preview function) [thx BeZ]
+ zCPUOverclock (a native application for intelligent CPU overclocking, overclocking is activated and configured through zSettings) [thx Ant-ON & BeZ]
Camera + 05R + Raw + Binned Raw
+ New icons in the file manager
+ New version zSettings
+ New version zTaskMan
+ HSA
+ Changed items in the menu "Options"
+ From the menu item is removed Tweaks with all its contents. Also removed from the Recorder menu, and Notes.
+ SysRegistry moved to / ezxlocal / download / appwrite / am / that makes it possible to edit and replace it without mounts
The main pluses:
+ PEManager [Author Bez, the port of Ant-ON]
+ Swap
+ Turbo (script continuous CPU overclocking to 532 Mhz) [by Neomoto]
+ zSettings (Nativ to configure swap, overclocking, etc.) [by Ant-ON]
+ Added icons for certain file types in the file manager [thx Bez]
+ The latest developments in the field of the menu TiM_22R
+ zTaskMan (triggered by long pressing the green tube) [by Ant-ON]
Other changes:
+ Preinstalled MOD Pink Evolution (support scripts, unpacking archives, ftp & telnet, scripts, etc.) [thx Ana ® H]
+ Activated all possible equalizers
+ Ability to include permanent visibility Bluetooth
+ Activated IM, includes support for various services (ICQ, AIM, Yahoo, WLM) [thx GandjaFuzz]
+ Edited libezxappbase.so.1.0.0 to increase performance phone [thx Chacha_Ivanov]
+ Access to the phone memory in the file manager, fast access to the folder with skins [thx Gadzil88]
+ Power on / off setting the date is displayed on the desktop [thx Chacha_Ivanov]
+ Subfolders Arcade, Bluetooth, Race in the game folder.
+ MediaRefresh (script) (remove from the phone memory and memory card files. Udstate, then reboots the phone, you need to force a refresh media)
Features PEManager:
* Installation pep-packages;
* Mapping of native applications installed / run / delete / rename;
* Mapping set yava-prilozheniy/zapusk/vydacha rights (full access to the multitasking + fs) / renaming;
* Display list of installed skins / removal;
* Display a list of file type associations on the application / adding, changing, deleting associations;
* Management avtoranom;
symbiosis
Main advantages
- Luggage from 05R with the possibility of shooting in RAW format.
- Intelligent Auto overclocking
- Paging File
- Mgxbox, PEManager, zTaskMan.
A more detailed description of changes
Systemic changes and additions.
- Support for core file systems Ext2/ext3/ntfs/swap
- Patched Lieb libezxappbase.so.1.0.0 for faster phone.
- Lang with 3 languages (Russian / English / Ukrainian) with voice commands. Reversed the letters "b" and "Y", add the letter "e", in Russian / Ukrainian layout of the form "abvgabc2" on key "1" smaller number of characters «,.?!': wink.gif (- @ 1 "
- FTP, Telnet, SSH, Samba, Web Server - activated via the modem and service "
- Full access for Java applications (except for sending messages)
- ZTaskMan activated when the clamping of the call button (green)
- MgxBox
- PEManager
- Run from File Manager -. Sh. Lin. Csh,. Cfg,. Rar,. Zip, .7 z
- Through pre-java applications can work with. Doc,. Xls,. Txt files
- Startup script
/ mmc/mmca1/first.txt
/ ezxlocal / download / mystuff / first.txt
/ ezxlocal / autorun.txt
/ mmc/mmca1/autorun/S?? *
/ ezxlocal / download / mystuff / unKnown / S?? * (eg ../unKnown/S81Samba)
/ ezxlocal / download / mystuff / Others / S?? *
- There is an opportunity to work with sections on the memory card - 1-th hidden and swap partition (automatic or whatever you do in the FAQ is written, why it should be, and how to do this here is the link). Phone works fine with a standard flash drive.
Design
- Standard graphics menu is replaced by the best of use of Tim22R
- Menus and submenus can display 50 si.
- If the sub more than 7 points then the view mode automatically changes to "list" to "net".
- Reworked the main menu. Instead, Kodak Gallery (it is in multimedia) Tweaks folder for scripts. Web browser instead of the folder for Web applications. Instead of "Last Call" (they are in the organizer and standard on the green button) Folder Applications (MgxBox record in this folder their applications + it installed java applications).
The same menu, the expanded to 12 programs, is located at the bottom PEMmanager, MgxBox and folder Native (PEManager it registers the application)
- EasyThem - Automatic installation to the folder / ezxlocal / download / mystuff / skins /
- Extra-s possible - When you first start creating meld.conf and folder / ezxlocal / Other to customize your phone, if you want just throw the files in the Other folder and reboot (which is replaced / installed can be found in the file medld.conf
- Turn off the date in office. table via the phone menu (Settings / Home Screen / Date)
- Pereabotan iconres.ezx, now standard iconres weighs 3mb instead of 20 (thanks to Art-21 for help). Added icons for the panel HSA (HSA panel completely transparent).
- Pre-installed themes: Kodak, BlackZine, MEIZU Style.
Scripts
All scripts are in the folder Tweaks
- Ai CPU - Intelligent overclocking! Now the maximum frequency of the processor is set only when using the phone in the other cases, the processor operates at minimum frequency! Maximum frequency of the cpu can be changed? There are 2 settings - maximum CPU frequency and maximum frequency of the processor when the player (mediaplayer)
- Swap 16-32-64mb with the choice of the location of the paging file - the memory card / main memory.
- Multi Launch makes it possible to run applications to loot the green button (zTaskMan, voice commands)
- NClock - screensaver with clock
- Samba
- Web Server
- HSA panel - makes it possible to enable / disable panel HSA, but only if you have configured it 1 time (included) Manual (How do we read the relevant thread in the forum).
- Media - Allows, when you connect the phone in standby card will not turn off (not mounted) the phone memory.
- RAW adds the ability to capture photosIn raw format
- Info - Information about the system, in addition to all shows the size of the hidden partition on the memory card (if available).
Java applications
- Sudoku
- Diamond Twister
- UCWEB
- Opera 5.0 eng
- Jimm Aspro (assembly of the Art-21)
- Gmail client
- Read Manias
- Doc viewer (editor doc, xls files)
- Text Editor (Editor txt files)
- Translator (English Russian dictionary)
magx reloaded
Main Features
- Read/Write File System. Yes, full write access to the file system, with the exception of /etc (security measures).
- MgxBox. New MGX Managing utility created by Kidscracker, can also install applications to the main menu.
- Squashfs 3.3 . Supports higher block size values (up to 1MB)
Features:
- CG35:
- Support for UNIONFS
- Support for SWAP
- Support for EXT2
- Support for EXT3
- Support for NTFS
- Support for SQUASHFS 3.3
- CG36:
- NEW MgxBox
- FTP&Telnet
- UnionFS
- Swap Auto Enable
- EasyThemes
- SDL Preinstalled in /usr/lib
- Bash
- Bftpd 2.4
- Busybox 1.14.3 as /bin/busybox_full
- FTP Show hidden directories
- 15 Item Main menu with 15 Item Grid Reorder
- QVGA Camera with RAW | Binnaed RAW Support
- CPU 532Mhz during power on
- Hostname enabled
- Message Of the Day mod
- Issue and Issue.net mod
- FTP Message Of the Day
- PS1 Variable mod
- Run Scripts from FM
- Rar/Zip from FM
- show* Modules
- libezxappbase.so.1.0.0 speed mod
- Removal of certain modules to increase speed
- EXT2 Managing utilites in /usr/bin
- mediaplayer red key homescreen mod
- CG42:
- Custom Boot Screen
- CG43:
- HSA pre-enabled for Mexico, Peru, Czech Republic, 2 US Tmobile Network and some Russian Networks
- Enabled IM with MSN/ICQ/AIM/Yahoo Messenger
- No preloaded MMS settings
- Preloaded WiFi Profile for Wifi Only
- Working sort in phonebook
- Default USB Connection set to Modem&Tools
- Java Heap Size 4mb
- CG44:
- Java Full Permissions Mod
- CG52:
- zTaskMan 0.3
- Autorun Script
- Selectable Aditional Features
- Skins:
- Alkali as default
- Kodak
- Indium
- Preinstalled Java Apps:
- Opera Mini 4.2
- Tetris
- Sudoku
- Song ID
- Motorola SETUP
- Motorola BACKUP
- Motorola TEXT
- Several Games
- Partition Scripts
- Custom Menu
- Applications Folder
- HSA Icons
دوستان معذرت که پستا زیاد و طولانی شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منكه نميبخشمت !!!نقل قول:
دوستان معذرت که پستا زیاد و طولانی شد.
ok
كامل كه نفهميدم اما هر كدوم يه كارايي هايه خوبي داره
به نظرم سوميه كه فيلمبرداري qvga داره بهتر بود و قابليت نمايش آفيس هم داره ؟
/ يه توضيح خلاصه در مورد هر كدوم خودت بدي بد نيست /
كلا " كدوم منوهاي جالبتر و مديا پلير پيشرفته تري داره و سرعت بهتر و بازي هاي بهتر
باز م ممنون
راستي چند وقت پيش چند تا عكس از منو و صفحه تمهاي جديد كه نصب كرده بودي گذاشتي كه چند تا از منوهاي ميانبر به صورت عمودي رو desktop بود اون كدوم فيرمور بود
چون صفحه خيلي شيك ميشد / يادت مياد كدومو ميگم /
جاني
پستهاي #134 و # 136 صفحه 14 رو ميگم اونا چه فيرموري هستن . خيلي با كلاسن :31:
نقل قول:
mokh less آقا رضا هم هستیم . چشم دیگه پستا رو کوتاه میکنم
این به خاطر اینکه کم پست میدی رضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله سومیه خیلی خوبه اما واسه ما که بوت لودر 6.2A داریم نه.چون این فیرمویر روی گوشی هایی که ram 64 دارن شدید کنده هیچ کارشم نمیشه کرد. فیلمبرداری qvga توی فیرمویرهای دیگه ای هم هست. آفیس رو هنوز باید با برنامه های جاوا دید اما نرم افزار واسه دیدن ebook واسشون اومده. اون دوتا فیرمویر اولی روسی هستن و به نظر من بهترن.در مورد منوها زیاد فرقی ندارن zine یکمی خوشکلتره. مدیا پلیر هر سه یکسانه (اگه گوشی رو بگیری با وجود rock box دیگه از پلیر خود گوشی مطمئنا استفاده نمیکنی) بازی هم که روی هرسه اینا نصب میشه از لحاظ سرعت اون روسی ها بهترن اما یه فیرمویر هست 0DR اون عجیب سرعتش خوبه.
این همون HSA هست که اوایل یکمی سخت بود فعال کردنش اما الان دیگه همه ی فیرمویرها دارن.نقل قول:
فایر جان میبینم شما هم بدجور رفتین تو فکر zn5 .
منم ميخوام گوشي بخرم ... بين زن5 و ئي8 موندم !!! از يه طرف عخش ئي8 كورم كرده .... از يه طرف نميشه از امكانات بهتره زن5 گذشت.!!!
اين HSA هم برنامه (برنامست ديگه.؟!) به درد بخوريه ها !!!
جاني ميدوني كه من ميخواستم ZN5 بخرم اما اين دانشگاه لعنتي كه شروع شد تمامه جيبامو خالي كرد
كار كردشو هم كه گير نيوردم . سراغ داري بگو
از اين HSA بيشتر برام بگو ازش خوشم مياد خيلي باكلاسه :20: :41:
HSA مثله تم هستش ؟ آره ؟ چه كارايي ميكنه ؟
قيافه دكستاپ گوشيو مثله اين گوشيهاي جديد لمسي ميكنه
نقل قول:
ایول مبارکه رضا جان . آقا یه e8 بخر بیا با zn5 من عوض:31: . یه چیز دیگه بخر تنوع باشه همه zn5!!!! رضا os ئی 8 واقعا قویتره ها.اما خوب امکانات عکس zn5 هم این طرفه.
رضا جان hsa برنامه نیست فقط یه آپشن هست که اضافه میشه اونم با flexbit edti(یه چیزی مثل seem edit) .آره واقعا بدردبخوره اما بیشتر خوشکله.
روش ایجاد hsa اینه که شما میاین فیرمویرتونو unpack میکنین تا به code group ها دسترسی پیدا کنین. حالا با 2 تا کد گروپ واسه ایجاد hsa سروکار داریم CG43 ,CG52 داخل CG43 ما flexbitedit رو داریم که میایم توش گزینه ی مربوط به hsa رو فعال میکنیم. داخل CG52 میایم آیکن های مربوط به hsa رو قرار میدیم و اینا رو repack میکنیم و مجددا فلش میکنیم. حالا داخل فایلهای گوشی فایلی هست به نام ezx_hsa.cfg میایم با word pad بازش میکنیم و network id خودمونو وارد میکنیم. این واسه اینه که اگر سیم کارت از اپراتور دیگری گذاشته شد کار نده. hsa واسه دسترسی سریعتر به گزینه های گوشی هست از sms گرفته تا contact ها و settings اما خوب ایرادهایی هم داره که واسه کسایی که خیلی وسواس دارن مهمه مثل مصرف یکمی بیشتر باتری و کم شدن سرعت . در کل شما میتونین واسه هر تم یه hsa جدا با آیکون های متفاوت بسازین و یا یکسان. اینم بگم روشی که من گفتم واسه فعال کردن hsa روی اون فیرمویرهایی هست که hsa به طور پیش فرض فعال نیست اما فیرمویرهای جدید همشون hsa enabled هستن پس جای نگرانی نداره.نقل قول:
اینم فیرمویر symbiosis 4 برای ali_best عزیز که همش پیغام خصوصی میدنو اینجا پست نمیذارن میگن کی میاد ::31:
Symbiosis IV
Symbiosis is monsterpack which includes the best firmwares’ features and the most useful software for Moto Zn5 all-in-one!
The main criteria for monsterpack: usability, speed, quality of photos, bugs absence and stability.
Merits
- 05R-camera by default, ability to change camera libraries (support RAW, 0ER-camera and QVGA video shooting).
- "Intellectual" CPU overclocking
- SWAP (from file or partition)
- Mgxbox, PEManager, zTaskMan.
Change log
System modifications and additions.
- Kernel support for Ext2/ext3/ntfs/swap file systems
- Kernel support for UnionFS
- Langpack, including English, French, Chinese, Spanish, Turkish, Italian, Portugal, Finnish, Czech, German. English voice commands are available.
- FTP, Telnet, Web Server – activating with "Modem&Service"
- Full Access for Java Applications (sending messages is denied)
- zTaskMan on Gallery button (Gallery is in Main Menu now)
- MgxBox custom 3 support for installing apps from FM and installing mgs theme.
- PEManager
- Run from FM: .sh .lin .csh, .cfg, .rar, .zip, .7z
- MediaPlayer minimizes on pressing red button.
- MyStuff in FM for accessing hidden parts via phone
- Scripts autorun
/mmc/mmca1/autorun/S??*
/ezxlocal/download/mystuff/unKnown/S??* (for example ../unKnown/S81Samba )
/ezxlocal/download/mystuff/Others/S??*
- MediaFinder doesn't scan phone memory for files (so you can place ringtones on phone memory and they won't be added to playlists!)
- Ability to work with SD partitions – 1st hidden and и swap (not automatically, please see FAQ to know how). Normal work with usual-formatted SD.
Appearance
- Standard menu graphics changed to best variants by Tim22R.
- Menu mode is set to "grid" automatically if there is more than 7 entries in submenu("list" > "grid").
- Reorganized main menu. Kodak Gallery is in Multimedia, Tweaks for scripts. Web Folder instead of Browser for web-applications. "Calls" in Organizer (and as usually on green button), Applications menu (MgxBox adds apps into this folder + java-applications in it).
12 entries in Main menu.
EasyThemes updated! You can install skins into following directories:
- /ezxlocal/download/mystuff/skins/ (standard)
- mmc/mmca1/skins
- mmc/mmcb1/skins (if you have second partition on SD)
- Additional features: generates meld.conf and /ezxlocal/Other on first start to modify appearance – add your files to Other and reboot (see medld.conf to know what is mounting/replacing)
- Switching displaying date on home screen from menu (Settings /Home screen/Date)
- Modified iconres.ezx with size of 3mb instead of 20 (thanks for Art-21). Added icons for HSA (HSA is transparent).
- Built-in themes: Kodak, BlackZine, MEIZU Style (default), Palm Style, China Style.
Scripts
Scripts are in Tweaks menu
- All scripts are multilanguage now, languages: English, Spanish, Chinese, Russian.
- Ai CPU – intellectual processor over-clocking! Maximum frequency when phone is using, minimal when not! Changeable maximal CPU freq. 2 settings for working mediaplayer: max and min frequency.
- Added “Disc Director” Possibilities:
a. Format flash card for 3 partitions (if your SD has standard one).
b. Delete your old partitions (if you have 2 or 3 partitions on SD).
c. Format flash card for 3 partitions, if you already have such – for new kernel, UnionFS and swap.
d. Restore original flash card size and returns 1 standard partition.
- Added “Java Tool” Possibilities:
a. Allows starting several java-apps at the moment.
b. Restores deleted from menu applications (into “Games”)
c. Allows rename of applications
d. Changes Java Heap size.
- Multi Camera - Allows to change camera libraries QVGA<->05R. Works in 2 modes: with activated UnionFS or without it. So, if you have activated UnionFS, you can use ‘QVGA via UnionFS’.
a. “QVGA video” allows activation of qvga-videoshooting (320x240). By the way, you can't open camera settings with qvga libraries, but camera will shoot in silent mode with maximum resolution! Great merit of this method is libraries hot-change support between 05R<-> QVGA! Without reboot!
b. “QVGA via UnionFS” works only with activated UnionFS. Changes camera libraries: 05R, 0ER, QVGA video. Read description before running.- Disk Director - works with SD: makes partitions, support for format, delete procedures.
- Swap – makes swap file and manages swap settings.
- nClock – screensaver with clock.
- Web Server
- HSA panel –enable/disable HSA panel! Everything is automatically configured (including
NetworkList in ezx_hsa.cfg)
- Media – gives an ability not to mount phone memory for “Memory Card” connection mode. There are also some useful functions in this script.
- Info – system information, shows also size of hidden SD partition.
- Backup. Make/Restore reserved copy of: contacts, messages, Net Profiles, UserMenuTree and some user settings.
Java-applications
- Sudoku
- Diamond Twister
- UCWEB
- Opera 5.0 eng
- Gmail client
- Read Maniaс
- Text Editor
- DocViewer
Warning
1) Before using UnionFS you should know how to format your memory card on PC!
You’ll get full access to your phone. If you’ll do something wrong and phone won’t loading, the only thing you could fix it with is formatting second partition!
2) Make swapfile before activate UnionFS to prevent hanging
لینک های دانلود :
کد:http://www.mediafire.com/?g2wvjv2odmj
کد:http://files.wyw.ru/4086359
البته من هنوزم معتقدم با اینکه این فیرمویر مولتی کمرا داره یعنی میتونین library های مختلف رو داشته باشتین بازم 7fr خیلی بهتره. حالا باز انتخاب سلیقه ای هست.
جاني CALL RECORD در ZN5 و VE66 بيستا است ؟
برنامه يي هست كه بشه اون رو نامحدود كرد يا افزايش داد مثلا" تا 50 واسه هر بخش
دوستان فارسی داره این گوشی واسه اس ام اس یا باید ریخت؟؟؟میشه ریخت اصلا گیر میاد؟؟؟؟
نقل قول:
سلام دوست خوبم.بله فارسیش طوریه که هم واسه اس ام اس هم منوها رو میشه فارسی کرد. خیلی راحت هم میشه ریخت. گیر هم میاد بدجور. اگه خواستی بگو واست آپ کنم یا لینک بدم.
من بین zn5 و ve66 گیرم که کدومو بگیرم. به نظر شما کدوم بهتره؟
قیمت با گارانتی و بدون گارانتی رو هم اگه بدونید که عالیه.
درصفحات قبلي همين تايپيك و تايپيك ve66 خيلي در اين مورد بحث شدهنقل قول:
سلام به همه گلهای فروم موتو
دوستان من متحیر بودم با خواندن این فروم متحیرترم شدم دیگه نمی دونم چیو انتخاب کنم منم حساس:11: من ذاتا توی انتخاب و خرید لوازم و وسایل خیلی سخت پسندم الان چند ماهه که گیرم چه گوشی بخرم میرم سراغ برند ال جی kc910 چشممو می گیره میرم سراغ نوکیا e52 و n97 چشموم می گیره می رم سراغ سونی اریکسسون x1 و ز905 یا ... شچمو می گیره می رم سراغ سامسونگ جت و اومنیا اچ دی چشمو می گیره میام توی فروم موتو zn5 ve66 , a3100 چشمو می گیرره شما بگید من چیکار کنم می خوام یه انتخاب خوب داشته باشم.
در ضمن من گوشی می خوام که حداقل 2تا 3 سوال باهاش کار کنم در ضمن می خوام برنامه های متنوع فارسی و غیره زیاد روش نصب کنم شما به نظررتون چه گوشی واسه من خوبه؟
ببخشید خیلی طولانی شد
اگه طول عمر 3-4 سال ميخواي حتما" رو موتو و بعد نوكيا فكر كن و كلا" از فكر بقيه بيا بيروننقل قول:
و اگه دنبال يه چيز تك ميگرديكه بعد چند ماه گوشيت جوادنشه :31: حتما" موتورولا بردار
zn5 چون نزديكه 2 ساله اومده برنامه و فيرمور براش فراوونه و از اين نظر هيچ مشكلي نداري
ve66 هم داره همينطور اما يه كم كمتر چون مدلش جديد تره
a3100 هم كه وينوز موبايله و فراوونيه برنامه . و گوشيه عالييه
دوستان کجا هستید چرا کسی اینجا نیست ؟
یه سوال؟ آیا زد ان 5 محدودیت در نصب جاوا با حجم بالا داره؟
آیا میشه روی ز ا 5 gps راه اندازی کرد؟
سرعت گوشی چقدره ؟ کمه یا خوب با زیاد؟ اگه کمه میشه بیشترش کرد؟
نقل قول:
سلام
شک نکن برو امنیا اچ دی بخر حالشو ببر
همه ی نیازاتو بر طرف میکنه
همین فردا برو موبایل قروشی دستت بگیرش اگه باهاش حال کردی بگیرشو خیال خودتو راخت کن
به همین راحتی:31:
دوستان هنوز واسه کریسمس که رفتن مسافرت برنگشتن.:31:نقل قول:
نه هیچ محدودیتی واسه نصب جاوا نداره.
gps رو نمیشه راه اندازی کرد. میتونین فقط از google maps استفاده کنین.
سرعت گوشی بستگی به فیرمویر گوشی داره . بنچمارکی که من از سرعت cpu و قسمت گرافیک گوشی گرفتم عددی که داد 830 بود که این عدد مثلا برای N95 برابر با 680 و برای n96 برابر 470 بود. مطمئنا با فیرمویری که بهتون معرفی میکنم هیچ مشکلی بابت سرعت نیست. سرعت این گوشی اصلا قابل قیاس با سیمبین ها نیست.
ضمن اینکه میزان سرعت cpu رو هم میشه تغییر بدین یا با استفاده از swap میتونین میزان رم گوشی رو افزایش بدین که این هم سرعت رو بالاتر میبره. امنیا hd هم گوشیه خوبیه ولی داداش خودمم داره ایرادای اعصاب خورد کنی داره. من خودم فقط از یه نظر اچ دی رو ترجیح میدم اونم lcd بزرگتر وگرنه zn5 چیز دیگه ایه (البته این سلیقه ایه کاملا)
فایر جان کاملا درست و دقیق فرمودن فقط من یه نکته اضافه کنم که اگر به دنبال تعدد برنامه مثل ویندوز موبایل یا سیمبین هستین و مخصوصا برنامه ها ی فارسی میخواین اصلا zn5 گزینه ی خوبی نیست.نقل قول:
از راهنمائی همه دوستان ممنونم من دیروز رفته بودم خرید zn5 رو دستم گرفتم باهاش کار کردم ولی از کیبردش خوشم نیومد یه کم اذیت می کرد بعدشم می ترسیدم جاوای بیشتر از 3 مگ ساپورت نکنه از خیرش گذشتم ولی در کل گوشی خوشدستیه
در ضمن دوتا گوشی htc با مارک hero va hd گیرم اومده البته دسته دوم قیمتاشونم 450 هستش نظر شما رو خرید این گوشیا چیه؟
پیشاپیش از راهنمائی شما متشکرم
سلام جاني ميبينم كه از تعطيلات كريسمس برگشتي !
آقا من شرمنده ام موقعي كه اس ام اس دادي تو اوج امتحانات بود ديفرانسيل و تحليل رو هم نمره نگرفته بودم اعصاب نداشتم . من نميدونم چرا هر گوشي كه بهم بگي باز فكرم پيشه zn5 اما شايد اگه ال سي دي ve66 هم مثل zn بود بر ميداشتم
احتمالا" تا چند وقت ديگه ميام تهران ميبينمت :20:
hero va hd دسته دوم 450 !? فكر كنم يه ذره زياد گرون گفتن :31:
عزیز من خیلی وارد نیستم شما راهنمائی بفرمائید در ضمن hd va hero دست دوم 450 گرون هستن من اطلاعی ندارم لطفا راهنمائی بفرمائیدنقل قول: