آقای سی مور فکر نمیکردم جواب یه غریبرو اینقدر زود بدین! یه عالمه ممنون
میشه آدرس یا شماره تلفن یه نمایندگی معتبر کریتیو رو بدین؟ (بازم متشکر)
Printable View
آقای سی مور فکر نمیکردم جواب یه غریبرو اینقدر زود بدین! یه عالمه ممنون
میشه آدرس یا شماره تلفن یه نمایندگی معتبر کریتیو رو بدین؟ (بازم متشکر)
itunes جدید رو نصب کردم
اپدیت هم کردم
authorize رو چک کردم این نوشته اومد
including this one you have authorized 2 computers out of your available
بهر حال ممنون مزاحمت شدم دستت درد نکنه
دوست عزيز شما براي دانلود از آيتيونس بايد آنتي ف*ي*ل*ت*ر داشته باشي وگرنه ip چون ماله ايرانه رد ميشه و نميتوني چيزي دانلود كني. ارور 1009 برا همينه.نقل قول:
نقل قول:
چون منم همین ارور دارم بی زحمت یک انتی ----- معرفی میکنید که بتونم دانلود کنم
مراحل کار هم بگویید چگونه باید با انتی ----- بازی دانلود کنم
سپاسگذارم
سلام خدمت دوستان
من تازه عضو شدم.یه سوال داشتم. من خودم یه mp4 player silicon مدل sili680 دارم.حدود 3 سال خریدم.
می خواستم ببینم برنامه آپگریدشو کسی اطلاع داره تو چه سایتی هست البته اینو بگم که داخل خوده mp4 گزینه آپگرید داره.ورژن mp4 هم 2.04 هست.(البته شکل mp4 قرار دادم)
مشکرم از دوستان اگر بتونن کمک کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان
من یه mp4 player silicon مدل sili680 حدود 3 سال خریدم. میخواستم ببینم کسی از دوستان برنامه آپگرید یا firmware رو می دونه از کجا میشه دانلود کرد البته اینو بگم که رو خوده mp4 گزینه آپگرید داره
و ورژنشم 2.04 هست.
من براي بار سوم هست كه هدفون ep-630 كريتيو با گارانتي شاپ را خريدم . اين اخري را حدود 5 ماهي هست كه خريدم دوباري يكي از گوشيها صداش ضعيف تر از اون يكي شده . ديگه واقعا خيلي زور داره من تا حالا 3 تا 20 تومان پول اين هدفون ها را دادم:19:
همشون به يك مرض دچار شدن . صداي هدفونها شروع به كم شدن مي كنه مثلا من mp3 zen m دارم هدفون قبليم تازه وقتي ولوم روي 20 مي يومد صداش شروع به بيرون اومدن مي كرد . اين جديده هم دوباره داره به همون روزكار مي افته:24:
. نمي دونم ديگه چه كار كنم . به نظر شما اگه ببرم گارانتي عوضش مي كنند يا وقت تلف كردنه
والا پاساژ ایران - طبقه اول روبروی پله برقی یه نمایندگی خوبیه ... طبقه پایینش هم کنار خروجی جنوبی یه دونه هست ... کلا توی هر پاساژ کامپیوتر معتبری ، یه نماینده رو داره حداقل ...نقل قول:
توی پیام خصوصی هم از من همین سوال رو کرده بودید ... من جواب رو اینجا هم میذارم ، شاید واسه بقیه هم مفید واقع بشه :نقل قول:
گارانتی که عمراً همکاری نمی کنه در این زمینه ... البته می تونی بری و بگی که من چنین مشکلی دارم و به نظر شما مشکل از چیه ؛ ببینیم چی میگن ...
//
یا شما بدشانسی یا اینکه (جسارتا) خوب از هدفونت مراقبت نمی کنی ... خواهر خود من هم اینطوریه ... یعنی الان 3 ساله که 4 تا هدفون عوض کرده ؛ اونم هدفونهای گرون داره و دیگه این آخری رو من بهش گفتم عمرا بیشتر از یه e10 سونی که 12 تومنه خرج نکن ...
//
به نظرم هدفون بعدی ات رو یه چیز دیگه بگیر ...
دستگاهت قدیمیه و متاسفانه مدل معروفی هم نیست ... احتمال پیدا کردن firmware واسه اش بسیار کمه ... حداقل من که یه گشتی زدم چیزی پیدا نکردم ...نقل قول:
اگه دستگاهت مشکلی نداره ، من توصیه اکید می کنم که به فکر آپدیتش نباشی ...
احسنت ؛ این می تونه دلیل خوبی باشه... منم از اول حدسم این بود که این قضیه با خود دستگاه یا itunes نباید کاری داشته باشه و مشکل در اتصال به سایته ...نقل قول:
لينك دانلود آنتي ف*ي*ل*ت*ر براي دانلود از i Tunesنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/181358413/Anti_Filter.exe.html
نقل قول:
نحوه استفاده از این انتی ----- بی زحمت شرح دهید
چون من استفاده کردم خودش اتوماتیک به اینترنت وصل میشد اما سایتی نشون نمیداد
چگونه مراحل استفاده اش هست ؟
سپاسگذارم
دوسته عزيز بعد اينكه كانكت شد و يه صفحه باز شد ميني مايزش كن و به كارت ادامه بده بهمين راحتي.تاكيد ميكنم ميني مايزش كن و برنامه رو Close نكن.نقل قول:
جناب سلامنقل قول:
من وقتي باز كردم انتي ----- ايتونز هم باز شد اما باز همون ارور داد
نمدونم چه كنم ؟
راهنمايي بي زحمت كنيد:41:
با سلام کسی آموزش کار کرد با آی پاد کلاسیک را داره
به طور مثال چگونگی وارد کردن به دفتر چه تلفن و ... ..
با تشکر
سلام آی پاد خودم وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم
هی وارد و خارج می شود و بعضی از وقت ها آی پاد را باز نمی کند
دفترچه تلفن ، منظورت همون قابلیت contacts هستش ؟ ... دیگه ساده ترینش اینه که با outlook سینک اش کنی ... یعنی توی مایکروسافت outlook کانتکت هات رو درست کنی و بعدش با این سینک کنی ...نقل قول:
اگه اتصالش هی قطع و وصل میشه که میتونه مشکل کابل و اتصال باشه ... اما اگه کلا وصل نمیشه گاهی ، بد نیست اگه راه حل های مرسوم (اپدیت آیتونز و دستگاه) رو چک کنی ...نقل قول:
این مشکل منه باید چکار کنمنقل قول:
گه اتصالش هی قطع و وصل میشه که میتونه مشکل کابل و اتصال باشه
منظورم از قطع و وصل متوالی ، توی یه بازه کوتاه و چند دقیقه ای هستش ها ... اگه اینطوریه خب یا باید کابل عوض کنی ... یا پورت های دیگه ی usb رو تست کن ...نقل قول:
بله همین جوری است ولی به یکی دوستام دادم این مشکل را نداشتنقل قول:
منظورم از قطع و وصل متوالی ، توی یه بازه کوتاه و چند دقیقه ای هستش ها ... اگه اینطوریه خب یا باید کابل عوض کنی ... یا پورت های دیگه ی usb رو تست کن
اولین برای که بعد از این که سصیستم را عوض کردم یک پیغامی آمد و گفت باید کامپیوتر ریست شود تا با تنظیمات مربوطه کار کند و من اون موقع با سیستم کار داشتم و ریست نکردم
همم .. خب پس کاشکی ریستارت کرده بودی ... هرچند قطع و وصل اینطوری به نظر مشکل سخت افزاری میاد ... اما اگه حل بشه چه بهتر ؛ دوباره آیتونز رو بریز ...نقل قول:
دقیقا مشگل همینه، حالا من از freegate استفاده میکردم که سرعتش عالی بود ولی از اول سال میلادی فقط به چینی ها سرویس میده!!نقل قول:
این آنتی یه دوستمونو چک کنیم ببینیم چطوره :31:
بچه ها این ای پاد جدیده کی میاد؟ چه قیمتیاس؟ (البته zvm یه چیز دیگس)
قیافش باحاله ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکس دیگه البته الان جدید نیست ! ... من یادمه تابستون سال پیش اونو دیدم (واسه همین عکس کارتون cars روشه) ... fake هستش ..
سلام بر دوستان عزیز
راستش من یه مشکلی با دستگاهم دارم اگر امکانش هست کمکم کنید ..... من 4 روز پیش یه آی پاد نانو (از این سری جدید )
خریدم ، خیلی هم خوب کار میکرد و مشکلی نداشت ..... منتهی دیروز که زده بودم برای شارژ یهویی بدون Safe Remove کردن
کابلش رو جدا کردم .....دیگه بعد از اون روشن نمیشه ): ..... یعنی به پی سی هم که میزنم آی تونز نمیشناسش و فقط
تو My Computer به عنوان کول دیسک شناخته میشه .... لطفا راهنمایی کنین چه کار کنم ؟؟؟؟
با سپاس
توی آیتونز یه گزینه restore داریم (همون صفحه summary ، وسط کادر)، اون رو امتحان کردی ؟ ...
ممنون .....نقل قول:
توی آیتونز یه گزینه restore داریم (همون صفحه summary ، وسط کادر)، اون رو امتحان کردی ؟ ...
خوب درست شد یعنی بعد از 5، 6 ساعت دوباره وصلش کردم به PC و ایندفعه بدون مشکل کار کرد ...... ولی یه
مشکلی که داره اینه که نمیشه یه حجم زیاد (مثلا 2 گیگ ) دیتا رو یکباره باهاش Sync کنی وگرنه هنگ میکنه !!!
ولی در کل خوبه راضیم ......
به سلامتی .. مشکلی که میگی هم به نظر نمیاد مساله خاصی باشه و تو دستگاه های دیگه هم بعضاً مشاهده میشه ...
این ایپاد من باز یه مشکل پیدا کرده!!من دیروز وصلش کردم به پی سی ,و سه تا اهنگ ریختم توش قشنگ یادمه که سیفتی ریمو هم کردمش!بعد که اومدم اهنگارو گوش بدم دوتاش پخش شد ولی سومی رو تا پلی کردم ایپاد هنگ کرد بعدشم یه صدای عجیب میداد(صدا از خود دستگاه بود از تو هدفون نبود)!!!!!!تازه هرکاری کردم خاموش نشد حتی بک لایتشم خاموش نشد.مجبور شدم Menu+Select و از این کارا بکنم تا خاموش شه.چند بار دیگه هم امتحان کردم هر وقت میرسه به اون اهنگ هنگ میکنه!!!به نظر شما ایراد از چیههه؟؟؟؟
Ipod video 80 gig
خب اینجا مشخصه که مشکل از آهنگه ... این که میگی مختص ipod نیست و در دستگاه های دیگه هم دیده میشه که یه آهنگ خاص می تونه باعث بشه که در کارکرد عادی دستگاه اختلال پیش بیاد ... در نظر بگیر که شما اگه با کامپیوتر هم بخوای کار کنی ممکنه موقع کار با یه فایل خاص یا مثلا خراب دستگاه کمی به غش و ضعف بیفته و مثلا مجبور به end task بشی ، چه برسه به این دستگاه کوچیک که قدرت پردازشی و مقابله با مشکل بسیار محدودی داره ...
می تونی نرم افزارهایی که مخصوص آنالیز و نرمالیزه کردن آهنگ هستن با اون آهنگ ور بری ، ببینی درست میشه یا نه ... یا اینکه اصلا یه نسخه دیگه ازش فراهم/دانلود کنی ...
اخه اهنگه رو پی سی بدون مشکل اجرا شد!این برنامه های انالیز رو از کجا می تونم گیر بیارم؟تو ایتونز یه قسمتی رو دیدم که باهاش می شد صدای پخش هر اهنگ رو تنظیم کرد...
یه چیز که برام خیلی جالب بود اینه که ایپاد ووقتی هنگ کرد صدا میداد!!!!اینو من تو هیچ م پی فوری ندیده بودم.:))
من یک مدل ipod video 80gig دارم وقتی اهنگ عوض میکنم دستگاه خیلی صدا داره نمیدونم مشکل از کجاست ضمنا چند باری هم هنگ کرده وهیچ کاریش نمیشد کرد تا بزاری باتریش تموم بشه.فکر میکنید مشکل از کجا باشه لطفا منو راهنمایی کنید؟؟؟
هر وقت هنگ كرد و نتونستيد خاموشش كنيد ،Hold رو يه بار روشن خاموش كنيد بعد menu+select رو 6 ثانيه نگه دارين!بعد مي تونين خاموشش كنيد
مثلا برنامه audio grabber فکر کنم یه گزینه خوب واسه نرمالیزه کردن داره ...نقل قول:
در مورد صدا : برعکس من توی مدلهای هارددار زیاد دیدم که در این شرایط صدا بیاد ... همونطور که عرض کردم ، منابع پردازشی اش محدوده ؛ در نتیجه وقتی به مشکل می خوره کاری از دستش برنمیاد بجز اینکه بزنه توی سر خودش!! ...
بله - اگه صدا بیش از یا غیرعادیه ، می تونه نشان دهنده ایراد هم باشه ... (که البته خیلی هم خبر خوشی نیست - با توجه به اینکه حالا توی ایران کی می خواد آیپاد تعمیر کنه؟!!)
سلام samsung yp-u2j وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم اونو نمیشناسه . البته شارژ میشه و با هدفونش هم میشه گوشش کرد فقط به کامپیوتر وصلش میکنم نمشناستش . داده بودم دست کسی اون طرف میگه با کامپیوتر فرمتش کرده . نمیدونم مشکلش چیه لطفا جواب بدین این امانت بوده دستم .........................
توی تاپیکی که ایجاد کرده بودید جواب دادم ؛ لطفا همونجا ادامه بدید ...
سلام از اینا کجا میتونم گیر بیارم ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مغازه هایی که بصورت حرفه ای کارای apple رو عرضه می کنن معمولاً محصولات جانبی اش رو هم خوب پوشش میدن ... پاساژ پایتخت ، فروشگاه طبقه اول ، دست راست رو چک کن حتما ... پاساژ ایران ، شاید اونی که طبقه اول روبروی پله برقیه داشته باشه یا بتونه راهنمایی کنه ...
اوووه,من اصن نمی دونستم ایپاد هارد دیسکیه!!!خوب هارد دیسکیا فرقشون با معمولیا تو چیه؟مثلا اگه خیلی تکون بخورن زودتر خراب میشن!؟؟؟!:-؟اصلا هارد دیسک بودن چه مزیتی داره؟؟
یه سوال دیگه هم دارم:31:
بعضی وقتا که من دارم موقع اهنگ گوش دادن باایپاد راه می رم هدفونش تو گوشم جرقه میزنه.یعنی نه در اون حد که موام سیخ شه رو هوا!!!!جوری که سوزششو تو گوشم حس مسکنم:31:!این مال هدفونهه؟؟؟چون فقط وقتی ایپاد تکون می خوره اینجوری میشه!!
حتما باید اپل باشه؟؟؟؟من یه griffin شو از استریو کنج دم در پاتخت گرفتم.نقل قول:
سلام
بچه ها creative muvo tx fm مشكل پيدا كرده و وقتي به كامپيوتر وصل ميكنم فقط removable disc مياره تو My Computer و نميتونه توشو باز كنه. يعني حافظشو نميشناسه. خودشم كه روشن ميكني فقط لوگوي كريتيو مياد و نمام. كار نميكنه. من نمام صفحات اين تاپيكو خوندم و دوتا فريمور هم دانلود كردم. اما جالبه كه هردوش از فريمور خودش پايينتر بودن. وقتي برنامه هاي فريمور رو كه دانلود كردم اجرا ميكنم فريمور خودشو نشون ميده و ميگه 1.21.1 هست و اينا يكيش 1.12.4 و يكيش هم 1.15.01 هست.
start رو هم كه ميزنم ارور ميده و ميگه:
Unabe to Send scsi Command
Scsi sense Code: Device reported an undefind sense code
0*f0 0*0 0*a *0 0 و ...
اصلا هم نتونستم فريمور خودشو تو نت گير بيارم.
خود سايت كريتيو هم كه كلا اين محصولو گذاشته كنار.
اين mp3 player دست من امانته. اگه ميتونين راهنمايي كنين بچه ها.
ممنونم ازتون!
مزیت اصلی هارد اینه که ظرفیتش بالاست ... حداقل در گذشته که هنوز حافظه های فلش مثل الان که دارن به 16 و 32 نزدیک میشن نبودن ، و مثلا نهایتا 4 گیگ بودن ، این تفاوت خیلی زیاد بود ... یعنی در حالیکه هارددارها بین 30 تا 60 گیگ بودن (حدوداً) ، فلش ها زیر 8 گیگ بودن ؛ یعنی 5-10 برابر حافظه بیشتر ...نقل قول:
البته هنوزم همینطوره و مثلا در مقابل مدلهای هاردداری که اصلا بالای 100 گیگ هارددارن ، تک و توک مدل فلش داریم که به 32 گیگ ... و تازه با هزینه بسیار بیشتر .. یعنی هزینه تمام شده هر گیگ فلش خیلی بیشتر از هر گیگ هارده ...
پس شد ارزانی و حافظه بیشتر ..
//
در مورد نگهداری : بله - مدلهای هارددار نیاز به مراقبت بیشتری دارن -چون برعکس فلش ، دارای قطعات متحرک هستن .. عین هارد کامپیوترت ... بنابراین یه حداقلی از نگهداری رو لازم دارن ... مثلا باید بذاری تو کوله ات ... نباید خیلی اینور و اونور پرتش کنی ... و ... / البته انقدرها هم ضعیف نیست و خیلی هم مقاومن ؛ ولی خب احتیاط شرط عقله ...
//
در مورد جرقه : جل الخالق! ... البته اگه قضیه مال این فصول سرد ساله ، می تونه بخاطر الکتریسیته ساکن لباسها باشه ... ولی بجز اون ، غیرطبیعیه .. با یه پلیر دیگه کاشکی تست می کردی و ضمنا با یه هدفون دیگه تا مشخص بشه که مشکل دقیقا از کدوم