این عکس باعث تحریک جوانان میشه!!نقل قول:
از من نخواه توضیح بدم فقط همتون بدونید قصدم خیره: دی
Printable View
این عکس باعث تحریک جوانان میشه!!نقل قول:
از من نخواه توضیح بدم فقط همتون بدونید قصدم خیره: دی
با نظر شما مخالفم!!!!نقل قول:
جوانان میتونن برن ازدواج کنن و با محارم خود باشند.
من جوون 16 ساله ازدواج کنم؟با کی؟با چی؟!کی به من زن میده؟!
ای جااااااااااااااان !!!! خونتون کجاست ؟!!! :27::27:نقل قول:
بن بست که طرفای خونتون نیست ؟؟
بن بست شهید دست غیب...بعدشم من g*y نیستم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ماشاا... بزارین لااقل اون جوهر نوار سیاه روی آواتارتون خشک شه ، بعد ... :31:
خیلی نامردیه ! من این عکس رو گذاشته بودم ! گفتن تحریک کننده هست !!! مال من کارتونی بود آوارتور تو که خودش طبیعی طبیعیه !!! اصل جنسه ! رو کاری ندارن !!! نیگاه میکنی چه دنیای نامردیه !!! آوارتور من هم مربوط میشه به لینوکس و این چیزا !!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من لیزر چاپ هست!نقل قول:
ماشاا... بزارین لااقل اون جوهر نوار سیاه روی آواتارتون خشک شه ، بعد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعله ! به خاطر همینه که بن میشی دیگه !!!نقل قول:
نه خدا وکیلی قزوین هستی ؟؟؟ قبلا ها بلوچستان بودی ؟؟؟
چون گفتی خدا وکیلی باید بگم نه/.قزوینم کوجا بود!: ) )نقل قول:
اینم من باید جواب بدم؟؟؟نقل قول:
من جوون 16 ساله ازدواج کنم؟با کی؟با چی؟!کی به من زن میده؟!
من فقط در مورد مسایل مربوط به آواتارم مسئولم دیگه ایناش به من ربط نداره
خو راست گفتن این دختره تنهاس هر کی باشه تحریک میشه بیاد بگیرتش اما تو آواتاره من دختره با شوهره منهنقل قول:
من این عکس رو گذاشته بودم ! گفتن تحریک کننده هست
مواظبش هس
آواتر من پی اس پیه چون تازه گرفتم عاشقش شدم !
سلام..
اواتورم الکس دل پیروه است در دوران جوانی خیلی دوستش داشتم .....البته ریش سیبیل نداره! دی:
یا علی
عــــــــــــــجب !نقل قول:
فک نمیکنم شوهرش باشه!!نقل قول:
خو راست گفتن این دختره تنهاس هر کی باشه تحریک میشه بیاد بگیرتش اما تو آواتاره من دختره با شوهره منه
نه خودش گفت که !!! گفت با شوهر منه ... یعنی شوهر مخ بنده خدا رو زده !... !!!:27::27:نقل قول:
بازگشت به اصل!
آفرین 20 امتیاز برای شرکت کننده شماره 2نقل قول:
نه خودش گفت که !!! گفت با شوهر منه ... یعنی شوهر مخ بنده خدا رو زده !...
همش ریخت رو اواتارت!!نقل قول:
حالا وقتی آواتار قبلی رو گذاشتم میگم بهتون : دی
ال پاچینو بود فک کنم: دی
بعد عمری باد متفرقه زد به سرم ....
این اواتار رو هویجوری گذاشتم .
چون با کلاسه.
منم چون کلا داره داداش و از اونجا که رزوی 4 ساعت از عمر من پای این میره دلیلی ندیدم که عوضش کنم!
چی همش ریخت رو آواتارم؟؟؟نقل قول:
وحید 8ساله از همدان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخاتو نوشتی؟!نقل قول:
نه فعلا دارم بازی میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشخاتو نوشتی؟!
نخیر...استین دارن
وحید جان تو 8 سالگی زن گرفتی آخه :27:نقل قول:
بنا به درخواست صاحب عکس.. ( جی اف )
چه درخواست عجیبی.چرا؟نقل قول:
سلام برسون...مثل خودت خوشگله!!:27::31:نقل قول:
چون مدل ایکس باکسمه و خیلی هم دوسش دارم!!ولی شاید بفروشمش باندل رزیدنت اویل بگیرم
سلام مارو هم برسوننقل قول:
ای لعنت بر تو که شایعه پراکنی میکنی علیرضاکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی تو یکی وحید واعظنیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و لعنت بر امیر گپ که همه جا میگه من 9سالمه (در صورتیکه 8سالمه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما گفته بزار تو p30 بر و بکس بگن من خوشگلم یا نه
مشخصا نه :31:نقل قول:
ممد گفت زن گرفتی .... کلی هم قسم خورد :27:نقل قول:
ای لعنت بر تو که شایعه پراکنی میکنی علیرضاکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی تو یکی وحید واعظنیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و لعنت بر امیر گپ که همه جا میگه من 9سالمه (در صورتیکه 8سالمه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من کورشم وحید ... یه موقع نترسی ...