از الان که دارین بهانه گیر می یارین:31:نقل قول:
شماره 17 شما از ویا بهتره آقای گل اسپانیا با 27 گل که هیچ کدومشو از رو پنالتی نزده ایول داره واقعا:10:
Printable View
از الان که دارین بهانه گیر می یارین:31:نقل قول:
شماره 17 شما از ویا بهتره آقای گل اسپانیا با 27 گل که هیچ کدومشو از رو پنالتی نزده ایول داره واقعا:10:
نامردا این آلمانها همه خوش شانسی ها رو قبل بازیها پیش خرید کردن به هیچ تیمی شانس نرسید......
امان از داوریهایی که به سود آلمان بوده.
اون از بازی با پرتغال و اینهم بازی با ترکیه
به نظر من داور هم نمیتونه مانع قهرمانی اسپانیا بشه
تایید میشه 100%نقل قول:
بابا تو عشق اسپانیا هستی واقعا ای ول
به نظر من ضعف تیم ملی اسپانیا هوادارانشه چون یه دل نیستن
آخه آلمانم تیمه که انقدر دارید راجبش حرف می زنید .
البته المانم تیم دستو پا بسته ای نیست
نگو بابا الان پر رو میشن میریزن تو تاپیک
رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0-3 اسپانیـا
ژاوی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] |
گویـزا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] |
سیلـوا
این پست بالای هم گل های بازی اسپانیا و روسیه بودش برید با هاش حال کنید
بچه ها شاید باورتون نشه ولی من دیشب خواب دیدم اسپانیا آلمان رو تو ضربات پنالتی میبره.......:31:
چقدر رویایی:31:توهمات فانتزی خیلی خوبه اگه واقعی بشه:27:نقل قول:
منظورت منم؟؟ دستت درد نکنه--- حالا یکی از آلمانیا هست مهرزاد جان که وقتی کم میاره گیر میده به آواتار الان شما رو ببینه میگه تو چی میگی برو 2 سال دیگه تو جام جها نی بیا تازه تیمتم اگه بیاد با اون باختاش ...خیلی بحاله.نقل قول:
بابا تو عشق اسپانیا هستی واقعا ای ول
آخر من نفهمیدم شما دوست داری اسپانیا ببره یا اسپانیا؟؟؟نقل قول:
چقدر رویایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توهمات فانتزی خیلی خوبه اگه واقعی بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من نمیدونم شما که باید طرفدار ایتالیا باشی پدر خوانده ی عزیز
دور ور آلمانیا چی کار میکنی؟
دوست داشتن که واسم فرق نمی کنه ولی واسه اینکه آلمان شاخ نشه می خوام اسپانیا بزنه:31:نقل قول:
ما کجا آلمانا کجا فعلا که دستم بهشون نمی رسه:31:نقل قول:
خوب طرفدار ایتالیام دیگه:8: ولی پیش بینیم اینه که اگه برسه پنالتی آلمان برنده هست:13:
اقا باورتون میشه من از همون اول با دوستام شرط بندی کردم من گفتم اسپانیا حالا فکر کنم شرطو ببرم خدا کنه
با اینکه ویا مصدوم شد ولی بازی رو میبریم
با اختلاف دو گل
2 تا گل هم تورس میزنه
منتظر سوتی های لمن هستیم
يه حس بدي بهم ميگه آلمان با خرشانسي وحشتناكش روي دو تا حركت زرافه اي پيروز ميشه:41:
خداكنه اون حسم عيب پيدا كرده باشه:31:
به نظرم حق ترکیه بود بیاد فینال
در ضمن شانس دیگه ای که المان اورد اینکه تریکه بازیکنای اصلیش نبودن
به امید قهرمانی اسپانیا با گلهای تورس و فابرگاس
اره ان شا الله تورس گل بزنه
چون تو این جام خیلی بد شانس بود وگرنه الان اقای گل بود
راستی تو نظر سنجی هم شرکت کنید
سلامنقل قول:
این حرکت زرافه ای را خوب اومدی:27::27::27:
مگر با حرکت زرافه ای بتونن با شانس خرشون برنده بشن ولی کاسیاس با سانتر از جناحین مشکل نداره!!!
شاید گربه ی زردشون:27:شواین اشتایگر بتونه یه حرکت گربه ای از نوع زرد انجام بده!!!!:27:
این شوان اشتایگر بعد از برد آلمان چرا اینقد جلف بازی در میاره
آبروی هرچی مرده برده مث بچه ها یا میره بغل نامزدش یا یه کلاهی شالی دامنی چیزی میپوشه میفته به دوره کردن زمین
حیا هم خوب چیزیه ها!!!
المان سوراخه
مثل اینکه تاثیر فابرگاس بیشتر بوده تا دیوید ویلا
المان لوله میشه
نصف اونایی که دارن اینجا پست میدن طرفدار اصیلتون نیستن
حرفی در مورد تیمتون ندارم ولی در مورد این طرفدارای پرتغال یه کم دقت کنید آخه از وقتی تیمشون حذف شده طرف هر تیمیو گرفتن اون تیم باخته بازیشو
فقط من نگران نبود ویا هستم اخه گیزا هر قدرم خوب باشه ویا که نمیشه!
آلمان خودش سوراخه نیازی به سوراخ شدن نداره
بابا بی خیال ویا بشین فکر جشن قهرمانی باشید
بابا بی خیال ویا بشین فکر جشن قهرمانی باشید
اصلانم اینجور نیست عزیز هر کی اینجا پست میده طرفدار سخت اسپانیاست من از همون اولم طرفدار اسپانیا بودمنقل قول:
مارتین کالن رئیس بخش خبری یوفا رنگ لباس 2 تیم فینالیست یورو 2008 را از قول معاونت سازمان برگزار کننده یورو 2008 اعلام کرد.
طبق اعلام رسمی یوفا، آلمان با پیراهن سپید خود وارد میدان خواهد شد و اسپانیا با پیراهن قرمز بازی می کند.
دروازبان اسپانیا با پیراهن مشکی و دروازبان آلمان با پیراهن سبز رنگ وارد میدان می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرچه "یوآخیم لو" پیش از انجام دومین دیدار مرحله نیمه نهایی یورو 2008 گفته بود برایش فرقی نمیکند که بازیکنانش در دیدار پایانی برابر چه حریفی به میدان بروند، با این حال به نظر میرسد روسیه میتوانست حریف دلخواهتری برای ژرمنها باشد.
سرمربی تیم ملی آلمان پس از پیروزی شاگردانش برابر ترکیه در مرحله نیمهنهایی جام ملتهای اروپا در اتریش و سوئیس گفته بود: «هیچ تیمی به صورت تصادفی به مرحله نیمه نهایی نمیرسد. هر دو تیم میتوانند فوتبال بسیار خوبی بازی کنند.»
میروسلاو کلوزه، مهاجم تیم ملی آلمان هم در ادامه حرفهای سرمربی تیم ملی آلمان گفت: «برایم فرقی نمیکند برابر چه تیمی بازی کنیم. دوست دارم جام قهرمانی را به دست بیاورم.»
با نگاهی به آمار به خوبی روشن است که آلمان در پیکار با روسیه عملکرد بهتری در قیاس با اسپانیا داشته است.
آلمان و اسپانیا تاکنون 19 بار با هم پیکار داشتهاند که 8 پیروزی از آن ژرمنها و 5 پیروزی از آن اسپانیاییها شده است.
آخرین بار دو تیم در فوریه سال 2003 در مایورکا دیدار دوستانه با هم داشتند که با شکست سه بر یک آلمان همراه بود.
از جمع بازیکنان حاضر در ترکیب کنونی دو تیم، آرنه فریدریش، کریستف متسلدر، میروسلاو کلوزه و اولیور نویول برای آلمان و ایکر کاسیاس، کارلس پویول و ژاوی هرناندس برای اسپانیا در آن دیدار دوستانه شرکت داشتند.
آمار دیدارهای پایانی:
آلمان برای ششمین بار است که راهی دیدار پایانی میشود. از 5 حضور گذشته سه قهرمانی و دو نایب قهرمانی عاید ژرمنها شده است. آلمان در سالهای 1972، 1980 و 1996 قهرمان اروپا شد. این تیم در سالهای 1976 و 1992 هم نایب قهرمان اروپا شد.
اسپانیا هم تاکنون دو بار راهی دیدار پایانی جام ملتهای اروپا شده است که یک پیروزی و یک شکست دستاورد این دو بازی پایانی برای ماتادورها بود. اسپانیا در سال 1964 در مادرید دو بر یک شوروی سابق را برد و تنها عنوان قهرمانیاش در اروپا (تاکنون) را از آن خود کرد.
1984 هم دومین باری بود که اسپانیا به دیدار پایانی راه یافت. هر چند در فرانسه این میزبان بود که با درخشش "میشل پلاتینی" قهرمانی را از آن خود کرد.
نه برادر مننقل قول:
اصلانم اینجور نیست عزیز هر کی اینجا پست میده طرفدار سخت اسپانیاست من از همون اولم طرفدار اسپانیا بودم
یه سری طرفدارای پرتغال و ترکیه بودن که بعد از باخت المان حالا اومدن طرف اسپانیا رو گرفتن.این به خاطر این نیست که اسپانیا قشنگ بازی میکنه,به خاطر اینه که آلمان یه پای فینال شده و اینا هم تیمای محبوبشون از آلمان باختن و حالا طرف اسپانیا رو گرفتن.
شما نگران نباش جناب بردیا ما با پرتغالی ها دوستیم چون همسایه هستیم و زبانمون همه یکی هست در ضمن امروز خوندم که روزنامه نگارا ی آلمانی از تیمشون راضی نیستن چون اونا عامل برد مقابل ترکیه نصف ونیمه رو شانس میدونن و گفتن اگر جلو اسپانیا اینجوری بازی کنیم بدجور باختیم تازه گفتن که شیوه اسپانیا برای پیروزی عالیه -- یعنی اول حریف و خستش میکنن با پاسای زیاد بعد پدرشو در میارن همون بلایی که سر روسیه آورد:31: