آقا كدوم فلش و كدوم كتاب واژگان را از سايت جنگل خوبه بخرم؟
چرا كسي نمي هلپه؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
آقا كدوم فلش و كدوم كتاب واژگان را از سايت جنگل خوبه بخرم؟
چرا كسي نمي هلپه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز اگه کمی دقت می کردید تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را می دیدید..معمولا اونجا زودتر جواب می گیرید.
در مورد اینکه گفتید گرامر براتون مهم نیست. باید بگم که شما تمام لغات زبان انگلیسی را هم بلد باشید ولی گرامر بلد نباشید تقریبا هیچ جمله ای را متوجه نخواهید شد. پس بهتره گرامرتون را هم تقویت کنید.
انتشارات جنگل ، انتشارات خوبی هست و مجموعه کتابهای خیلی خوبی را داره. ولی فکر نمی کنم کسی لیست کتابها را از حفظ باشه که بتونه به شما بگه کدوم خوبه و کدوم بد.
برای لغت ، کتاب و فلش کارت 504 خیلی خوبه. و همینطور کتاب essential words for Toefl. راستش دقت نکردم انقدر که چه کتابهایی فلش کارتش آنجا موجوده.
در مورد مجموعه های آموزشی هم چند جا بحث شده. قاصدک را کسی توصیه نکرده. برای اینکه زبان تخصصی کامپیوتر را توجه بشید ، به نظر من اول باید زبان عمومی تون را قوی کنید و بعد لغات تخصصی کامپیوتر را یاد بگیرید.
موفق باشید :11:
ممنون دوست عزيز.نقل قول:
ميخواستم بدونم زبانش چيه تا با استفاده از مترجم هاي آنلاين اون رو به انگليسي تبديل کنم و بفهمم چي ميگه.
متنش هم در مورد NODLogin (يه برنامه براي سريال دادن به آنتي ويروس NOD32 هستش.)
آقا کسی توی ایران این ورژن رو تا حالا دیده؟
منظورم همین Performance هست
نوشته شده توسط jinn's kingنقل قول:
سلام این متن و مطمئنم که اسپانیایی هست:21:
مرسی.دمت گرمjinn's king .
حال دادی.
اولا من نگفتم گرامر مهم نيست گفتم مكالمه و تلفظ مهم نيست
ثانيا منم گفتم اول دنبال زبان عمومي هستم و تو همين زمينه هم راهنمايي خواستم
ثالثا من كه نگفتم كسي كتاب ها را از حفظ باشه // گفتم تو سايت خود جنگل ليست كامل كتاب ها ها وجود داره
رابعا از راهنماييتون ممنونم
بسيار ممنونم
سلام
من دانشجوي كامپيوترم
مي خوام زبانم خوب بشه چي كار كنم؟
سطح من ضعيف ضعيف نيست اما خوبم نيست
اولم مي خوام زبان عموميم را خوب كنم
مكالمه و تلفظ برام زياد مهم نيست
چي بخونم خوبه؟
كتاب هاب انتشارات جنگل خوبه؟ كدوماش ؟
اگه كسي قبلا كار كرده بگه
مثلا فلان فلش كارت يا فلان كتاب مخصوص واژگان
البته خود سايت انتشارات جنگل كلي كتاب مخصوص واژگان معرفي كرده و نيز فلش كارت اما خيلي زياده و من نمي دونم كدوماشا بخرم اگه كسي سرش مي شه لطفا به سايتش بره و ببينه كدوماش خوبه تا بخرم
سلام به همه ( از استادان انگلیسی و کاربران فعال انجمن نهایت تشکر دارم )
واقعا مطالب جالبی رو مطرح کردید و استادان پاسخ دادند واقعا عالی بود من هر 17 صفحه و تقریبا تمام پست ها رو خوندم چون می خوام انگلیسی رو این تابستون شروع کنم
مطالب عالی بود از همتون تشکر می کنم.
حالا جوابای من معمولا یه مقدار بدبینانه اس (خودم فکر می کنم واقع بینانه اس البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : به نظرم توی این تابستون (=مقدار باقیمونده از تابستون) ، شما فوقش بتونی پروسه ی " قوی کردن زبان عمومی " رو استارت بزنی ... اینطوری شاید تا تابستون سال دیگه ، اگه مداوم کار کرده باشی، بتونی زبان عمومی ات رو قوی کنی ...
میخواستم بدونم بلند ترین کلمه انگلیسی چیه؟
البت سرچ کردم اینا اومد:
Supercalifragilisticexpialidocious
بزرگترين كلمه ثبت شده در ديكشنري Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis
اسم يك مكان Taumatawhakatangihangakoauauotameteaturipukakapiki maungahoronukupokaiwhenakitanatahu
اینم بود که اسم 1 پروتیینه؛البت نوشته بودن این کوچیکه.
حالا شما چی میگید؟؟؟؟نقل قول:
acetylseryltyrosylserylisoleucylthreonylserylproly lserylglutaminyl-
phenylalanylvalylphenylalanylleucylserylserylvalyl tryptophylalanyl-
aspartylprolylisoleucylglutamylleucylleucylasparag inylvalylcysteinyl-
threonylserylserylleucylglycylasparaginylglutaminy lphenylalanyl-
glutaminylthreonylglutaminylglutaminylalanylarginy lthreonylthreonyl-
glutaminylvalylglutaminylglutaminylphenylalanylser ylglutaminylvalyl-
tryptophyllysylprolylphenylalanylprolylglutaminyls erylthreonylvalyl-
arginylphenylalanylprolylglycylaspartylvalyltyrosy llysylvalyltyrosyl-
arginyltyrosylasparaginylalanylvalylleucylaspartyl prolylleucylisoleucyl-
threonylalanylleucylleucylglycylthreonylphenylalan ylaspartylthreonyl-
arginylasparaginylarginylisoleucylisoleucylglutamy lvalylglutamyl-
asparaginylglutaminylglutaminylserylprolylthreonyl threonylalanylglutamyl-
threonylleucylaspartylalanylthreonylarginylarginyl valylaspartylaspartyl-
alanylthreonylvalylalanylisoleucylarginylserylalan ylasparaginylisoleucyl-
asparaginylleucylvalylasparaginylglutamylleucylval ylarginylglycyl-
threonylglycylleucyltyrosylasparaginylglutaminylas paraginylthreonyl-
phenylalanylglutamylserylmethionylserylglycylleucy lvalyltryptophyl-
سلام من می خوام سطح زبانمو بالا ببرم البته ضعیفه اما نه خیلی.مكالمه و تلفظ برام مهمه.چه كتابها یی بخونم خوبه؟
بله - همون پروتئینه هست ظاهرا با 189819 حرف ..نقل قول:
اما خب همه چی بستگی به این داره که تعریفمون از کلمه چی باشه ...
سلام.
بهترین مرجع آموزش زبان برای افراد مبتدی چیه ؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنین ...
بسیار با seymour عزیز موافقم!
کلاس بهترین مرجع برای آموزش هستش.
ولی اگر برای رفع اشکال و نکات اضافی بخواین، همین فروم به نظر من بهترین جاست...
این حا رو هم یه نگاهی بنداز:
*کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=40746
موفق باشید!
سلام!نقل قول:
دوست عزیز، شاید بشه سطح مکالمه رو با کتاب بالا برد، ولی تلفظ رو فقط از طریق گوش دادن و تمرین و تکرار می تونی یاد بگیری (به نظر من). اگر کلاس زبان بری، مکالمه مشکلی نداره و توی کتاب ها بهش توجه شده (بیشتر جاها). به نظر من فیلم زبان اصلی زیاد نگاه کن... کتاب رو هم بقیه ی دوستان می تونن کمک کنند...
*
موفق باشید!
سلام
لطفا بگیدکدام نرم افزار زبان انگلیسی بهتر است tell me more یا learn to speak english
و آیا ترجمه فارسی هم دارن یا فقط انگلیسی است چون کسانی که میخواهند یاد بگیرند چگونه متوجه درش میشوند و آیا نرم افزار های دیگری هم هستند که کارشون خوب باشه
خیلی ممنون
خداحافظ
سلام دوست عزیز!نقل قول:
راستش من از هیچکدوم این نرم افزار ها استفاده نکردم. ولی یه مدت که خام این چیز ها بودم، توی سایت های مختلف به این نتیجه رسیدم که Tell me more Premium بهترین نرم افزار آموزش زبان انگلیسی است. ولی به نظرم همشون به زبان انگلیسی ساده هستند که حتی برای کسانی که کمی هم انگلیسی می دانند، قابل فهم است و به قول کسی که می گفت می خوان گوشتون رو به زبان عادت بدن...
نرم افزار های دیگری مثل Rosetta Stone هستند که با رفتن به لینک زیر، می تونید آمارشون رو به دست بیارید:
ولی بهترین راه آموزش انگلیسی، رفتن به کلاس است و این نرم افزار ها تنها برای مرور خوانده ها موثر هستند... بنده این حرف رو از روی تجربه می زنم. چون تا به حال ندیده ام که کسی از روی نرم افزار و بدم حضور در کلاس، انگلیسی آموخته باشد...کد:http://esl-software-review.toptenreviews.com/
*
موفق باشید!
سلامنقل قول:
اينطور كه من از چند تا از مدرس هاي زبان شنيدم خيلي تعريف سري آموزشي Interchange رو ميكردن كه هم كتاب و سي دي صوتي داره و هم وي سي دي
البته نرم افزارش هم ميتونين پيدا كنيد كه كلا 4 تا سي دي هست كه كتاب درسي و تمرين و سي دي هاي صوتي توي اين 4 تا سي دي هست
سلام بر دوستان
من از tell me more 8 استفاده میکنم که در سه سطح مبتدی و میانه و پیشرفته هستش . واقعا عالیه . ولی به قول دوستان کلاس رفتن و در معرض قرار گرفتن هم باید حتما کنارش باشه ولی از خرید این نرم افزار هیچ وقت پشیمون نمیشید .
ما تو کلاس داریم تاپ ناچ میخونیم . جالبه
خدانگهدار
این tell me more بیشتر برای مکالمه هست یا گرامر؟نقل قول:
سلام دوست عزیز!نقل قول:
تا جایی که من خبر دارم، اساس کار این جور نرم افزار ها بر هر دو پایه بنا شده. یعنی همون طور که توی کلاس ها آموزش داده می شه... یعنی کم کم شروع می کنند از حروف الفبا تا پیچیده ترین مطالب گرامری... یکی از دوستام می گفت که سعی این نرم افزار ها بر این هستش که از طریق مکالمه، نکات گرامری جدید رو به شما آموزش بدن...
البته بنده خودم استفاده نکردم و این ها رو از جای دیگه نقل کردم.. شاید اصلا این طور نباشه...
*
موفق باشید!
برای یادگیری گرامر بصورت فشرده چه راه و روشی را پیشنهاد میکنید؟ کتاب یا ... خاصی وجود دارد؟
www.zabanamoozan.com
سلام دوست عزیز!نقل قول:
لطفا به لینک زیر مراجعه کرده و کتاب معرفی شده را دانلود کنید. این کتاب به زبان فارسی بوده و برای یادگیری گرامر مفید است. امیدوارم مورد استفاده واقع شود...
*کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2737709&postcount=344
موفق باشید!
tell me more 8 یه نرم افزار بسیار قوی در زمینه آموزش و تمرین بصورت کاملا هوشمند در زمینه های رایتینگ و اسپیکینگ و ریدینگ و لیسینینگ هستش . به طور مثال قبل از نصب از شما میپرسه که دوره 9 مرحله ای نرم افزار ( 3 مرحله مبتدی و 3 مرحله میانه و 3 مرحله پیشرفته ) رو میخواین بصورت امریکن بگذرونین یا بریتیش . در طول دوره هر 4 مهارت بطور خیلی جالبی کار میشه . باید هدست با میکروفن آماده باشه برای استفاده چون هر مرحله ممکنه که بصورت شنیداری و گفتاری باشه . فراموش نکنیم که لیسیننگ در این نرم افزار کاملا با صدای طبیعی بوده و فیلمها هم بصورت واقعی و هم بصورت انیمیشن است و مطمئنم که هیچ کس از خرید این نرم افزار پشیمون نمیشه . در بخشی قسمتی از فیلم پخش میشه و شما میبایست فیلم رو دوبله کنید و بعد سیستم صدای ضبط شده شما رو براتون پخش میکنه . در این نرم افزار شما رو با جغرافیای آمریکا هم در لابلای سوالات آشنا میکنه . در هر تمرین مشخص میکنه که تکیه اصلی این تمرین برروی کدام مهارت چهار گانه هستش . شما میباست از طریق میکروفن هدستتون با سیستم صحبت کنید و اگه جواب اشتباه بدین ایرادتون رو میگیره و در پایان هر درس گرامر اون درس رو بهتون نشون میده . هر درس رو به دو صورت باهاتون کار میکنه 1 - خودتون جاگذاری میکنید و یا 2- شما میگید و اون جاگذاری میکنه .
یه فیلم یا یه عکس بهتون نشون میده و شما میبایست تعداد حداقل 30 کلمه براش در مورد اون عکس یا موضوع یا گراف تایپ کنید و هرچه به مراحل بالاتر برید تعداد کلمه ها باید بیشتر بشه و ..... خیلی چیزای دیگه .
منم مثل شما مصرف کنندم و به خیلی از این تبلیغات و نرم افزار ها بی اعتماد ولی از این خریدم هیچ وقت پشیمون نیستم . اتفاقا من این نرم افزار رو از همین سایت خریدم که برای اعضا تخفیف داده بودن و همین جا هم ازشون تشکر میکنم .
به هر حال بیخود نیست که چندین مقام اول رو این نرم افزار در دنیا به خصوص امریکا در زمینه آموزش زبان کسب کرده .
خدانگهدار
فکر میکنم کتاب عباس فرزام خیلی خوب باشه .نقل قول:
لطفا اطلاعات بیشتری در مورد کتاب مورد نظر بدین.نقل قول:
دوستمون راس میگه .. کتاب خوبیه :نقل قول:
گرامر: کتاب از دبیرستان تا دانشگاه - انتشارات باستان
یکی هم بود مال جواد عسگری ، اونم عالیه .. هرچند قدیمیه - اما بسیار پرفروش و به نظر من مناسب ..
سلام دوستان میشه یک سایت انجمن انگلیسی زبان که کاربرای زیادی داشته باشه به من معرفی کنید
منظورتون این هست که انجمنی باشه که بحث ها و اهدافش در زمینه یادگیری زبان باشه یا اینکه زمینه فعالیت اون انجمن براتون اهمیت ندارد؟
سلام به همگی دوستان
یه سوال داشتم کدوم اینا درستن:
? Do you know the nearest bank
?Do you know where is the nearest bank
با تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
نه منظور من یه انجمن مثل همین انجمن خودمونه
نقل قول:
هیچکدام البته به منظور شما هم بستگی داره
جمله دوم به این صورت درسته به نظر من
Do you know where the nearest bank is
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
آخه تو موسسمون سوالی به شکل زیر اومده بود و گفته شد که حالا با do سوالیش کنید:
?where is the nearest bank
.....................................
نقل قول:
خب دوست عزیز مگه این جمله ای که من گفتم ایراد داره ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
جمله اول از نظر گرامری کاملا درسته و مشکلی نداره .
جمله دوم هم همونطور که دوستمون گفتن فعل is را باید آخر جمله بیارید.
Do you know where the nearest bank is
ولی در جواب این سوال جمله دوم صحیح ترهنقل قول:
آخه تو موسسمون سوالی به شکل زیر اومده بود و گفته شد که حالا با do سوالیش کنید:
?where is the nearest bank
موفق باشید :11:
سلام
یه اصطلاح داریم با عنوان دور زدن یا پیچوندن که در مواقعی مثل رد شدن از قانون به کار برده میشه مثل دورزدن ف ی ل ت ر ی ن گ
اگر کسی اصطلاح انگلیسی اونرو میدونه لطفا بگه
سلام دوست عزیز!نقل قول:
رد شدن یا پشت سر گذشتن ف ی ل ت ر ی ن گ در اینترنت رو می شه Bypassing Internet Censorship ترجمه کرد...
*
موفق باشید!