نقل قول:
یعنی چی؟؟؟
الان نه ماهه که وارد بازار شده و مشکلی هم نداره.
نقل قول:
یعنی چی؟؟؟
الان نه ماهه که وارد بازار شده و مشکلی هم نداره.
ازکجا میشه ایفون اصل را ازدرجه دو مشخص کرد میشه راهنماییم بکنید دوستان ممنون میشم
سلام دوستان قیمت روز iphone 3g هشت گیگ و 16 گیگ رو می خوام
ممنونم
سیلام
من میخوام بین iphone 3g و htc touch hd یکی رو بگیرم بیشتر رو به اپل
فقط مشکلم اینه که جاوا داره؟
یه جمله باحال از یکی از دوستام در مورد اپل ایفون:
فک کن تو یه مهمونی هستی همه جوره ماشینی هست ماکسیما پرشیا زانتیا و... ولی وقتی یه کادیلاک تمیز خفن میاد تو چه حسی بهت دست میده!
ایفون مثل اونه
یه گوشی تک که دست هر کسی نیست
iphone 3g جاوا نداره فکر کنم ولی تا وقتی برنامه ها و بازی ها با فرمت IPA و پرگرافیک واسه ایفون هست چرا جاوا داشته باشه؟؟؟؟
اون دوستتم جمله قشنگی گفته و من 100000% باهاش موافقم.
اگه این سوال رو اینجا میگفتی جواب بهتری میگرفتی :
مشاوره برای خرید گوشی:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
قیمتش چنده این 3 جی؟؟؟
فکر کنم فکتوری انلاکش 800_700 باشه دقیقا نمیدونم ولی این دور و وراست . دقیقا نمیدونم اگه کسی میدونه بگه منم بدونم.
این مال 16 گیگش هست 8گیگ هم داره نمیدونم چنده.
دیرو 2 تا ایفون خریدم دوتا 16 گیگ تقریبا 2 میلیون تومن دونه ای 945000 تومن
خداییش خیلی خفنه میدونیین باهاش حال میکنم یکی از فامیل هام از خارج بازی metal gear soild touch خریده واسه ایفون شاید واسم پست کنه
خداییش دربینش خیلی خوبه میدونین 16 میلیون رنگ!!!!
hdدر مقابلش خیلی ضعیف بود بعد طرف گفت وسائل hd پیدا نمیشه و خیلی کمه اگه مثلا ال سی دیش خراب شه اگه طرف بگه 500 تومن بشه باید بدی ایفون صفحش ضد خشه و...
گفتم که گرافیک واسم خیلی مهم بود که معلوم شد گرافیک خیلی خوبی داره و کلاس بالایی
واقعا خوش دسته
درسته بازيهاي جاوا در برابر بازيهاي آيفون.... هست ولي بعضي وقتا جاوا لازم ميشه مثلاً ديكشنريهاي فارسي يا نرم افزار بانكها و از همه مهمتر opera miniنقل قول:
سلام بچه ها من موبایل رو به پی سی وصل میکنم یه قسمت هست به اسم کمرا که عکس هایی که با موبایل گرفتم رو نشون میده ولی نمیدونم چه طوری باید عکس و اهنهگ های داخل کامپبوتر رو تو گوشی بریزم؟؟؟
یکی کمک کنه
فکر کنم با اپدیت جدید فرمت های جاوا رو هم ساپورت کنه.نقل قول:
باید با ایتونز بریزی.نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تا\یک همه ی موارد ایفون حدودایه صفحه ی ۱۱۸ به بعد کامل توضیح دادم.....
شما نگران جاوا نباش.نقل قول:
فکر اینکه بتونی بازی جاوا نصب کنی از سرت بیرون کن.....
الان ۳ مدل دیکشنری فارسی برایه ایفون هست که خودم استفاده میکنم و ...
ای دیک.(یه دیشنری ساده)
ای دیکه pro (از قبلی بیشرفته تر)
و اولترا ای دیک که ختم همس و چند زبان مختلف با امکاناته گسترده و حتی تلفظ داره.حدود ۱۵۰ مگ هم حجمشه .بعد به نظرت با جاوا قابل مقایسن؟؟؟؟؟؟
به اوبرا هم نیازی بیدا نمیکنی .چون سافاری هست و سریعتر و بهتر از اون عمل میکنه و اگه از اوبرا به خاطر ب ر و ک س یش استفاده میکنی اینجا هم امکانش هست و میتونی از وی بی ان استفاده کنی.
بچه ها قیمت روز 3g رو کسی داره؟
یه نگاه به این لینک بندازین خیلی عجیبه آیفون3g رو میده 450 دلار........
کد:http://buy.cheap-iphone3g.com/
با سلام من امروز این گوشی رو گرفتم طرز استفاده و نحوه اتصال به کامپیوتر رو نمی دونم برای اشنایی و طرز استفاده از کجا و کدام تایپیک شروع کنم
من امروز 88/1/8 850 تومن خریدم البته تو شهر ما همین یه دونه بود وجای دیگه ای نبود که قیمت بگیرم البته تصمیم داشتم مدل قدیمیشو بگیرم چون شنیدم مدل قدیمیش بهتره ولی متاسفانه گیر نیاوردمنقل قول:
مبارکت باشه. کار درست کردی که تری جی گرفتی. هر کی گفته دو جی بهتره .اشتباه کرده.
قیمت تهران از ۷۴۰ دارم تا ۸۵۰ بستگی به رنگ و انصاف فروشنده داره.
مرسی حدودا 2هفته قبل هم n96گرفته بودم حالا موندم کدومشو بردارم شاید داشتن 2گوشی با یه سیمکارت خنده دار باشه ولی نمی تونستم از هیچکدوم بگذرم برا همین دوتاشم گرفتم راستی این گوشی رو چطوری به کامپیوتر کانکت میشه چون سی دی نصب نداره همینجوری هم تو کامپیوتر فقط میتونم عکسهامو ببینم تازه از بیرون یه پک گرفتم متاسفانه کامپیوتر برنامه هاشو نمیشناسه لطفا راهنماییم کنید چجوری برنامه بهش نصب کنم
نقل قول:
باید از نرم افزار ایتونز استفاده کنی.
از لینک امضایه من کمک بگیر.
کمممممممممممممممممممک
دیروز گوشی دستم بود که بهو دیدم وان حموم داره سر میره دویدم که شیر وان رو ببندم پام لیز خورد و با 2 دست یه جور خودم رو نگه داشتم که با مخ نیام رو زمین و گوشی از دستم پرید رفت ته اب ( یه 7-8 ثانیه ای اون زیر بود )
بعد تا جایی که شد خشکش کردم ولی یه 2-3 دقیقه ال سی دی سفید میشد و بر میگشت بعد خط خط شد و اخر سر هم سفید شد و بعد خاموش شد
2 تا سوال
1. تو اون حالا که قات زده بوده احتمال داره تماس با کسی بگیره ؟
2. الان بعد گذشت 12 ساعت اصلا روشن نمیشه احتمالا چقدر خرجش میشه ؟
متاسفم برات.
نه .احتمالش کمه.
بستگی به عمق فاجعه داره.
از اپ استور خریدی؟؟؟
ببین میتونی ببریش اپ استور؟؟؟؟
یه رفیقی داشتم که گوشیش افتاد تو اب.
تو دبی هم نتونست کاریش کنه .اخرش فقط ال سیدیشو فروخت ۲۰۰ تومن.
اخه یه سری شماره بود که اگه زنگ بزنه ناجور میشه .... پس میگین که نمی زنه .... خدا رو شکر
1.راستی احتمال اینکه به شماره ای که نه تو لیست تماس هست و نه تو contact و فقط چند روز پیش یه اس ام اس بهش دادم و پاک کردم , زنگ بزنه هست ؟ ؟ ؟
2. اره بردمش APP ST گفت میشه کاریش کرد ولی یه 200 $ تا پات در میاد تازه 1 ماه دیگه بهت میدیمش و ممکنه مثل روش اولش هم نشه ... به نظر من نمی ارزه... نظر شما ؟
چرا انقدر میترسی؟
حالا مگه شماره ی کی؟
خب کاری نداشت که. سیم کارتتو در میاوردی بلافاصله.
احتمالش منفیه.
ببینم گارانتی یا وارانتی نداشتی؟
اره.ممکنه بردش صدمه دیده باشه. و باید تعویض بشه.
اره 1 سال گارانتی خود اپل رو داره و شنا شاملش نمیشه ... دی
1. اخه من الکی نگرانم چون اون شما رو من نه در لیست تماس داشتم و نه در contact ... , گیریم گوشی قاط بزنه و زنگ بزنه به این و اون ... ایا به شماره ای که قبلا بوده و پاک شده و دیگه تو گوشی نیست میتونه زنگ بزنه ؟ ؟ ؟
2. منظورت از احتمال منفی , یعنی زیر صفر ( محال ) هست ؟
اره منظورم محال بود.
تو اون لحظه گوشی داشته جون میداده.بدبخت خفه شده. راستی گوشیت دو جی بود یا تری جی؟
سلام
من می خواستم از سایت
کد:
و وسایل دیگر بخرمکد:www.appleiranco.comآیفون
آیفون 8 گیگ
را بین 700 تا 750
و 16 گیگ
را بین 800 تا850
قیمت داد
می خواستم از دوستان جویا بشم که قیمت ها خوبه و آیا وسایل و آیفون این سایت اصل هست
و آیفون هایی که تو بازار هست ساخت کجا هست
ممنون
و از کجا بدونم آیفون اصل کد و تست خاصی دارد
آیفون خوب هست
داغ دل ما رو تازه نکن
3g هست ( بود )
با سلام خدمت دوستان گرامی ، یه مشکلی چند مدت پیش در مورد 3g بود که می گفتن پشت قابش ترک بر می داره و یا اینکه داغ میشه پشت گوشی ! می خواستم ببینم این موارد درست شدن یا نه :18:
سوال بعدیم اینه که قسمت پشت 3g زد خش هست همین طور LCD ?? و اینکه اثر انگشت روی سفید کم تره یا مشکیش ?
با تشکر فراوان:11:
بله .سری اول بود. مال ۱ سال پیش تقریبا.نقل قول:
الان هیچ کدوم از این مشکلاتو نداره.من همزمان میزنم تو شارجو با وایفای و ... کار میکنم فقط یه کم گرم میشه.ترک هم که هیچی....
ال سی دی که ماشالاه ضد ضد ضد خش هست.اما خیلی جایه دست روش میمونه.
ولی پشتش مخصوصا سیبش که خش ور میداره.
رو سفید کم تر اثر انگشت میندازه. ولی اگه پشت سفید خش ور داره تابلو میشه .در صورتی که مشکی فقط تویه نور معلوم میشه.
این سایت سایته بدی نیست ولی بازم اطمینانی نیست.نقل قول:
بهترین راه خرید از مغازس.
تا اخر فروردین میتونی ۱۶ گیگو ۷۵۰ هم گیر بیاری.
الانم بگردی میتونی پیدا کنی.
تمامه محصولات اپل در کالیفرنیا طراحی و قطعات خریداری میشن و در چین سر هم.
این سیاستیه که همه دارن به سمتش میرن چون کارگر تو چین ارزانتر هست و اینطوری قیمت محصول کم میشه.
تقلبی هاش که تابلو هست.
اره پشتش یک کد داره که تو سایت اپل چک میکنی میگه مخصوص کدوم کشور هست و وضعیت انلاکیش چه طوره.
به بخش ساپورت اپل برو.
لطفا کمکم کنید گوشی رو به کامپیوتر وصل کرده بودم دقیقا نمیدونم چکار میکردم تا اونجایکه میدونم سی دی گرفته بودم و میخواستم کامپیوتر گوشی رو بشناسه یهو برق رفت منم گوشی رو دراوردم حالا وقتی گوشی رو روشن میکنم عکس یه یو اس پی میاد که با فلش عکس یه سی دس رو نشون میده که زیرش نوشته ıTunesبعد از چند لحظه هم گوشی خاموش میشه نمی دونم چکار کنم بدبختی تو ارومیه تعمیر کارشم پیدا نمیشه لطفا بگید چکار کنم
خب برنامه itunes رو دانلود کن تا وصل شه......
قیمتش الان چنده؟ هم 2g هم 3g رو بگین لطفا... بعد ببینم مشکلاتی که داشتن حل شده مثل بلوتوث یا فیلم برداری؟.
مشکلاتش که باید برنامه بریزی تا حل شه.
قیمت 3g بین 750 تا 800 میگن هست.گرون شده کمی.
بله برای فیلم برداری که همون روز اول درست بود برای بلوتوث هم یه برنامه 1 ماه هست که اومدهنقل قول:
من یه فیلم از apple iphone 3g دیدم هنوز توی شوکش هستم این ویدیو برای تست ضد خش بودن پشت ایفن هست
سوالی که برای من پیش اومده اینه که چجوریه مگه اصلی با غیر اصلشم هست ؟:18: و از کجا می تونیم اصلی از غیر اصلش تشخیص بدیم:41: یه وقت بگیریم و پشتش خط بیافته !
[PHP]http://www.youtube.com/watch?v=bJH3xZ5ZDwE[/PHP]
لطفا اول این کلیپ ببینید بعد جواب سوالمو بدید :11:
با تشکر فراوان :20:
بله پشتش هم اصل داره هم غیر اصل . توی اینجا فروشگاه ترسام میفروشه و همشون تقلبیه. اگر دقت کنین مال اصل یه نوشته ایفن داره و زیرش یه سری چیزای دیگه. فرعی یکم نوشتش بزرگتره و یه سری چیزارو نداره. من خودم دیدم. البته شاید انواع گوناگون داشته باشه اما اونی که من دیده بدم اونطوری بودنقل قول:
ممنون میشه بپرسم راه بهتری برای شناسایی گوشی اصلی (قاب ضد خش) از فرعیش چیه ؟ یا اینکه کجا می تونم پیدا کنم و از لحاظ قیمت هم امکان داره فرق داشته باشه اصلیش؟
عزیز شما تا آخر نیگا کردین این ویدئو رو؟
این تبلیغ محافظ برای قاب آیفونکه ضد خشه.
و مربوط به قاب آیفون نیست.تا آخرش نیگا کنید اسمه سایته فروشنده رم میده.
درسته این یه نوع اینویزیبل شیلد هستنقل قول: