باتری جدید سونی اینجوری هست البته باتری های سونی نه خود لپ تاب و در ظمن این باتری سری ساخت 2006 تا 2007 بوده است که روی خیلی از لپ تاب های جدید هست مخصوصا اچ پی سری** dv5 10
Printable View
باتری جدید سونی اینجوری هست البته باتری های سونی نه خود لپ تاب و در ظمن این باتری سری ساخت 2006 تا 2007 بوده است که روی خیلی از لپ تاب های جدید هست مخصوصا اچ پی سری** dv5 10
نمیشه گفت آتش سوزی مال کدوم شرکته ! من لپ تاپ سوزوکی و ایسر هم دیدم که باتری باد کرده !
اما سونی بیشتر بوده ... جایی که براش ساختن سرش رو کلاه گذاشتند ... دل هم نواقصی داشت که رفعشون کرد و توس سری 1520 به بعد یعنی سال 2007 ، این ماجراها تکرار نشد
نمیشه گفت آتش سوزی مال کدوم شرکته ! من لپ تاپ سوزوکی و ایسر هم دیدم که باتری باد کرده !
اما سونی بیشتر بوده ... جایی که براش ساختن سرش رو کلاه گذاشتند ... دل هم نواقصی داشت که رفعشون کرد و توس سری 1520 به بعد یعنی سال 2007 ، این ماجراها تکرار نشد
سلام جناب dghost. شما برای ریکاوری کردن این مدل های hp از کدام گزینه استفاده می کنید؟ system recovery یا hardware driver recovery یا software driver recovery یا .... ؟ در ضمن برای فعال کردن دوباره hibernate در پنجره command prompt تایپ کنید powercfg/hibernaton
یه سوال داشتم. اگر در لپ تاپ hp dv5 از گزینه system recovery استفاده کنم همونطور که خود hp support گفته همه هارد پاک میشه یا فقط درایوهای c و d؟
خیر .. فقط پارتیشن سیستم عامل که درایو c میشه و پارتیشن ریکاوری هم اصلاح میشه ... پس کل هارد پاک نمیشه
سلامنقل قول:
اگر کارتون در منزل و طولانیه می تونید دائما باتری رو به برق بزنید و فول شارژ نگه دارید
بتازگي يه لپتاپ وايو مدل cs16g خريدم.
از اونجايي كه در لپتاپ قبليم كه dell inspiron 6400 بود بعد از گذشت 6 ماه باطريم رو بخاطر هميشه در شارژ موندن از دست داده بودم تصميم داشتم كه در مورد اين لپتاپ اين كار رو نكنم ولي اين تاپيك رو خوندم كه بارها در اون جمله ي بالا تاكيد شده و با دو دلي همون كار رو كردم ولي امروز در لپتاپم به يه نرم افزار بر خوردم كه حرفاي شما رو نقض ميكنه(vaio battery care function).اين برنامه طوري طراحي شده كه اگه بخواهيم هميشه از برق استفاده كتيم شارژ باطري رو هميشه در حد 50% نگه ميداره:18::18:و تاكيد داره كه اگر برق استفاده ميكنيد شارژ بيش از 50% نشه واين متضاد فرمايشات اساتيد هست:13: موندم چكار كنم:41::41:
کد:http://img33309.pictiger.com/images/17726577
من گفتم در درجه اول از دستورالعمل های سازنده استفاده کنید ... حتما vaio اینطوری تشخصیص داده
اون موضوع بیشتر به خاطر راحتی خودش شماست
من همیشه همینطور استفاده کردم ولی از 3روز پیش پیغام میده که باطری داره به پایان عمر مفیدش میرسه؛ 8 ماهه دارم استفاده میکنم ؛ الان 1 ساعت بیشتر جواب نمیده.نقل قول:
نقل قول:
بحثهای زیادی برای استفاده از hibernate به جای shutdownدیدم
سلام
الان یک هفته است که لپ تاپ من از حالت hibernate خاموش نمیشه. بهتر است اینجوری بگم که hibernate نمیشه و حتماً باید shutdown کنم تا خاموش بشه . وقتی هم که shutdown می کنم حدوده 4 یا 5 دقیقه طول می کشه تا خاموش بشه . فکر می کنید مشکل از کجاست ؟
منم همین مدل لب تاپ رو دارم میشه بیشتر در مورد نرم افزاری که گفتید توضیح بدید؟نقل قول:
سلام
مطالبتون عالی بود
فقط لطفا به یه جمع بندی برای دو مورد آخری برسید تا ما هم استعمال کنیم.
من به تازگی نوت بوکی خریدم که باطری یدک هم داره,آیا اون رو به شارژ بزنم یا نه (احتیاج به استفاده از دو باطری ندارم).
یک شارژاولیه بزار تا 30 درصد بگیره بعد ورش دار
سلامنقل قول:
به بخش سیستم عامل مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=16
من نزدیک 1 سال دارم استفاده میکنم هنوز نزدیک 2 ساعت جواب میده .استفاده در ست از باطری عمرش رو زیاد میکنهنقل قول:
یکی هم پیدا بشه من رو کمک کنه (ص 17)
لپ تاب من زود دماش میره تا 60 درجه و حتی بیشتر(xps 1530)
برای خنک کردنش از کدام پایه خنک کننده باید استفاده کرد که نه به مادر بورد فشار بیاره و هم خوب بتونه خنک کنه؟؟؟؟؟
نظر تون راجع به این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
NotePal Infinite [4 Port USB 2.0 Hub]
به نظر من Coolmaster ها که هد سینک آلمینیومی دارند ویا Targus ها خوب هستند
چیزی بگیر که فن زیرش بزگ باشه و همچنین زیر لپ تاپ کیپ بشه
این پایه خنک کننده
فنش 90*90 میلیمتر است و فن بزرگی داره آیا به مادر برد فشار نمیاره
طوری که نبودنش بهتر از بودنش باشه
این پایه خنک کننده
فنش 90*90 میلیمتر است و فن بزرگی داره آیا به مادر برد فشار نمیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طوری که نبودنش بهتر از بودنش باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه چیز خیلی خوبیه
حالا غیر از مدلی که گفتم آیا خنک کننده ای میشناسین که بیشنرین خنک کنندگی و در عین حال کمترین فشار رو به مادر برد بیاره؟؟؟؟؟؟
قیمت هم اصلا مهم نیست فقط کارایی مهمه
من dell inspiron 6400 دارم وقتی لپ رو از برق جدا میکنم سری یه صفحه آبی میاد با نوشته بعد ریست میشه لپم
dell qick set رو هم ریختم گفت باطری رو باید عوض کنی!!!
چیکار کنم؟ بزارم باطری رو 7 روز تو فریزر؟اون وقت اگه بدون باطری به برق بزنمش مشکلی نداره؟
بهتره یک نو بخری ... عمر خودش رو کرده فاسد شده ... دل 6400 که فسیل شده !
یک خنک کننده خوب و قوی و در عین حال میخواستم به مادر برد فشارنیاره
قیمت هم مهم نیست فقط کاراییش مهمه
نظرتون راجع به این مدل خنک کننده تارگوس چیه؟؟؟؟؟؟؟
awe11
ممنون میشم جواب بدین
باید ببینی توی ایران چی پیدا میشه ... کول مسترها و تارگوس همه خوبند ، بقیه موارد باید با بودجه سازگار باشند
محصولات هر دو تولید کننده در ایران هست
اما سوال من این بود کدام مدلشان بهتره و با قیمتم مشکلی ندارم
فقط برای مانیتور 16 اینچی مناسب باشه
تارگوس کیفیت بهتری داره و البته گرانتر هست ...
برای مانیتور مهم نیست ، شما باید ببینید به محفظه کیس و خود فن زیر کیس لپ تاپ میخوره یا خیر
من بلاخره نفهمیدم سیستم رو هر سه چهار ساعت یه بار استفاده می کنم ... هایبرنیت کنم یا شات داون؟
سلامم.. هيچكدوم.استندباي كني عمر هارد و فن سيستم بيشتر ميشه و سرعت شروع بكار دوباره هم محفوظ ميمانه. حس بحث و توضيح مفصلتر نيستش فقط خواستم جواب درستش را بشت بگم....نقل قول:
دوستان یک لپ تاپ سونی fw 373 خریدم وقتی تو شارژ می زنم و فول شارژ می شه اگه یک روز ازش استفاده نکنم وقتی روشن می کنم 87-90 درصد باتری داره و تا به حال ندیدم 93 درصد شارژ باشه لطفا کمک کنید آیا این امر عادیه(البته وقتی تو شارژ است و روشن می کنی 100 درصد هست)
آره دیگه ... باتری ایده آلی که نیست که اصلا افت نداشته باشه ... همه همینطورند یک افت جزئی دارند
سطلام دوستان من این تاپیک رو از اول مطالعه کردم منتها کمی گیج شدم جوابها کمی متناقض بود
حالا برای یک جمع بندی کلی چند تا سوال داشتم
1- برای بار اول چه مدت باید شارژبشه باطری ؟
2-موقع شارژ باید دستگاه خاموش باشه حتما یا مهم نیست؟
3-موقع استفاده ار اداپتور ایا باطری باید جدا باشه یا نه؟؟
ممنون
سلام دوست نازنینمنقل قول:
1 12 ساعت کامل البته کلا بالای 7 ساعت توصیه میشه
2 به نظر من مهم نیست چون باتری داره شارژ میشه و از لپ تاپم از منبع تغذیه میکنه
3 اصلا و ابدا توصیه نمی شه بدون باتری شارژ بشه چون اگه خدایی نکرده برق بره امکان اسیب دیدن سیستم خیلی بالاست و باید بدونید اداپتور لپ تاپ سیستم سویچینگ داره و وقتی باتری شارژ کامل هست اونو از مدار خارج می کنه:11:
بسیار ممنون دوست عزیز
یک سوال دیگه هم داشتم
رو دفترچه راهنما نوشته برا کم کردن نور ال سی دی از میانبر fn+ >,< استفاده بشه منتها رو سیستم من کار نمیکنه
در صورتی که با همین دکمه fn و up -down صدا کم و زیاد میشه
به نظرتون مشکل از کجاست
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من اگه بخوام رم و هارد نوت بوک وایو مدل z 540 را عوض کنم، چه نکاتی را باید بهش توجه کنم!
1- آیا باید نوع خاصی از آنها را بخرم که به وایو بخوره؟
2- رم و هارد خودش 1 و 120 هستش، میخوام به 2 و 250 تبدیل کنم، در صورت تعویض چقدر برام هزینه داره؟
3- نمی دونم کجا این کارا انجام میدن :41:
تشششکر.
دوست گلم شما f7 & f8 رو می زنی دیگه؟نقل قول:
نه عزیز چپ و راست رو عکس که واضحه!ا f7 & f8 کار دیگه میکنهنقل قول:
قبل از اینکه ویندوز بیاد بالا این میانبر کار میکنه یعنی سخت افزاری نیست
احتمالا باید ویندوز عوض بشه